Jooga & stressin karkoitus -verkkokurssi

Hengitä. Palaudu. Löydä fokus!

 

Jooga & stressin karkoitus -verkkokurssilla pääset tekemään palautumista edistäviä ja stressiä hillitseviä jooga-, hengitys- ja meditaatioharjoituksia. Kurssin kautta opit löytämään arkeesi uudenlaista hengittävyyttä ja ymmärtämään stressin merkityksen myös voimavarana! 

Helppokäyttöinen kurssialusta mahdollistaa palauttavat hetket arkeesi joustavasti juuri sinulle sopivina ajankohtina. Olit sitten lyhyemmän tai pidemmän hengähdyshetken tarpeessa, löydät keinot siihen tältä kurssilta. Harjoitusten avulla voit tuntea olosi rennoksi, vahvaksi ja elinvoimaiseksi niin kehon kuin mielen tasolla!

Kurkkaa tästä pieni pätkä verkkokurssin luennolta ja oivalla joogan hyödyt niin keholle kuin mielelle!

"Ohjaus oli ihanan asiantuntevaa, lempeää ja korosti itsen kuuntelua. Sitä, jos mitä tarvitaan lisää tähän hetkeen! Moni jooga- ja meditaatioharjoituksista on jäänyt arkeeni pysyvästi!"

Anna 32 v.

Miksi joogaa stressin karkoitukseen?

 

Joogan suosio stressinhallinnan ja palautumisen tukena on kasvanut räjähdysmäisesti viime vuosina. Yhä useampi on löytänyt joogasta ja meditaatiosta lääkkeen stressin oireisiin kuten väsymykseen, hermoston ylivirittyneisyyteen ja ahdistuksen sekä kiireen tunteisiin.

Joogassa yhdistyvät rauhallinen hengitys ja liike sekä tietoinen läsnäolo. Kaikki nämä yhdessä rauhoittavat kehoa fysiologisesti ja hiljentävät mielen höpötystä. Olo joogaharjoituksen jälkeen on usein rentoutunut, virkistynyt ja levollinen. Palautumisen kautta sinun on mahdollista myös vahvistua ja kohdata arjen haasteet tasapainoisemmalla tavalla!

 

"Asanoissa tulee olla samassa määrin lujuutta ja lempeyttä."

Joogasutra 2.46

Kurssilla opit:

 

 • Rauhoittamaan kuormittunutta kehoa ja levotonta mieltä
 • Tunnistamaan kehosi vireystilaa ja keinoja vireystilan säätelyyn
 • Kehittämään liikkuvuutta, kehonhallintaa ja kehotietoisuutta
 • Tietoa stressinhallinnan ja palautumisen merkityksestä hyvinvoinnille
 • Joogaharjoituksen soveltamista sinulle sopivaksi
 • Tekemään meditaatio- ja hengitysharjoituksia
 • Löytämään hyvää oloa kehoosi ja mieleesi

Kenelle Jooga & stressin karkoitus -verkkokurssi on suunnattu?

 

Jooga & stressin karkoitus -kurssi sopii sinulle, joka tunnistat itsessäsi kuormittumisen merkkejä ja kaipaat uusia keinoja tasapainottaa kehoa ja mieltä! Samalla kun pääset sukeltamaan stressinhallinnan ja palautumisen teemoihin, pääset tutustumaan joogan periaatteisiin.

Kurssin harjoitukset soveltuvat erityisen hyvin aloittelijoille ja rauhallisen joogan ystäville. Jooga sopii jokaiselle ikään, kuntoon ja taitotasoon katsomatta, ja saat kurssilla lukuisia vaihtoehtoja jooga-asentojen tekemiseen.

Verkkokurssipohja on helppokäyttöinen ja pääset aloittamaan kurssin heti tilauksen jälkeen. Kurssin materiaalit ovat käytössäsi 3 kk ajan, joten voit siis tehdä harjoituksia niin usein kuin haluat ja edetä harjoituksissa omalla tahdilla. Jos sinulla herää kysyttävää kurssin aikana, olemme tukenasi!

Verkkokurssi sisältää:

 

 • Luento stressinhallinnasta ja palautumisesta sekä lisätietoa rentoutumisesta jokaisen harjoituksen yhteydessä
 • Rentouttavia ja palautumista tukevia jooga- ja meditaatioharjoituksia: 1 aurinkotervehdysharjoitus, 2 hathajoogaharjoitusta, 3 yinjoogaharjoitusta, 1 hengitysharjoitus, 3 meditaatiota ja 1 voimakas hathajoogaharjoitus
 • Tietoa joogan periaatteista, käytettävistä apuvälineistä, vinkkejä ja ohjeita sekä aloittelijalle että jatkavalle joogan harrastajalle
 • Asiantuntijan tuki käytössäsi läpi kurssin!

Verkkokurssimme pitää sisällään tehokkaimmat ja toimivimmat joogaharjoitukset päivittäiseen stressinhallintaan

 

Olemme kokeneet kurssin menelmät toimivaksi myös omassa arjessamme. Siksi uskallamme luvata kurssille 14 vuorokauden rahat takaisin takuun. Ota askel stressittömämpään arkeen ilman riskiä!

"Oli ihanaa päästä osallistumaan vihdoin teidän kursseille kotoa käsin. Ääni kuului hyvin ja kuva oli kirkasta. Motivoi kummasti tekemään harjoituksia kiireisen arjen keskellä! Pidin myös siitä, että kurssin harjoituksia sai tehdä rauhassa 3 kk ajan."

Tiina 38 v.

"Elviiran rautainen ammattitaito yhdistettynä rauhalliseen tapaan esittää asioita on sellainen yhdistelmä, josta ei voi olla pitämättä!"

Matti 44 v.

"Olin aina luullut, että mun taidot ei riitä joogaan mutta onneksi olin väärässä! Tykkäsin rauhallista joogaharjoituksista ja että kurssilta löytyi myös lyhyitä harjoituksia kiireisen arjen keskelle. Ja kaiken lisäksi jooga tuntui ihan superhyvälle! Jatkoon! "

Enni 27 v.

Verkkokurssin harjoitteet:

 

 1. Luento: Jooga & stressinhallinta (22 min)
 2. Aurinkotervehdys (hathajooga 10 min)
 3. Lempeästi tilaa kehoon (pehmeä hathajooga 35 min)
 4. Tässä hetkessä (meditaatio 10 min)
 5. Rauhoittava hetki itselle (yinjooga 40 min)
 6. Yoga nidra (meditaatio 18 min)
 7. Hengitä vapaasti (pehmeä hathajooga 50 min)
 8. Kohti levollista unta (yinjooga 20 min)
 9. Nadi Shodhana eli vuorosierainhengitys (hengitysharjoitus 10 min)
 10. Lepää ja rentoudu (yinjooga 90 min)
 11. Kirkas mieli (meditaatio 22 min)
 12. BONUS: Energiaa ja voimaa kehoon (voimakas hathajooga 60 min)

 

Moi, olen Elviira Hyytiä!

 

Olen kurssin ohjaaja ja kuljen mukanasi läpi tämän matkan! Minulle jooga on yksi keino harjoittaa läsnäoloa ja pitää huolta omasta hyvinvoinnista. Nautin siitä, että joogaharjoituksessa voi pysähtyä kuuntelemaan itseä ja omia tarpeita. Intohimoni on tehdä joogaharjoituksista sellaisia, että jokainen voi tehdä omaa kehoa kunnioittavaa harjoitusta. Ohjauksessani korostuvat lempeä ja hyväksyvä asenne itseä kohtaan, kannustava ote sekä kyky yhdistää länsimaisen ja itämaisen tiedon parhaat puolet.

Toimin Laive Oy:n toisena omistajana, koulutan mindfulnessiin ja hyvinvointiin liittyvillä teemoilla sekä ohjaan joogaa. Minulla on kymmenen vuoden kokemus joogan ohjaamisesta, ja koulutukseltani olen joogaohjaaja ja mindfulness-tunnetaitovalmentaja sekä liikunta- ja terveystieteiden maisteri ja psykologian aineenopettaja. Olen perehtynyt myös tunne- ja vuorovaikutustaitojen ohjaamiseen.

Mikäli sinulla heräisi jotain kysyttävää, otathan minuun rohkeasti yhteyttä: info@studiolaive.fi!

Aloita matkasi kohti stressittömämpää arkea ja aloita kurssi vaikka heti!

Hinta 59 €

59,00 Tilaa nyt

Otamme tällä kurssilla vastaan liikuntaetuuksia. Lue ohjeet ja hyödynnä liikuntaetusi!

Voit tilata verkkokurssin lahjaksi ystävällesi tai rakkaallesi lahjakorttien verkkokaupan kautta!

Yhteystiedot

Laive Oy

Kympinkatu 7, 40320 Jyväskylä

041 319 5253

info@studiolaive.fi

Uutiskirje