Mamajooga-verkkokurssi

Uusi Mamajooga-verkkokurssi!

Tunne itsesi vahvaksi ja rentoutuneeksi raskautesi ajan

Olet lämpimästi tervetullut raskausajan joogakurssillemme. Olemme rakentaneet sinua varten kurssin 4 viikon kokonaisvaltaisen ohjelman, joka tukee kehon ja mielen hyvinvointia jooga-, meditaatio- ja rentoutusharjoitusten avulla. Kerromme sinulle myös parhaat vinkit, jotka auttavat ennaltaehkäisemään raskausajan tavanomaisia vaivoja ja auttavat valmistautumaan synnytykseen. Harjoitteet kulkevat mukanasi raskauden kaikissa vaiheissa!

Verkkokurssin teemat:

 1. viikko: Liikettä ja lepoa läpi raskauden
 2. viikko: Hengitys ja stressinhallinta
 3. viikko: Vahvuutta kehoon ja lantionpohjaan
 4. viikko: Myötätuntoisesti kohti synnytystä

Tutustu Mamajoogaan ilmaiseksi.

0Tilaa tästä TOP 3 joogaliikettä raskausaikaan!

"Mamajooga-verkkokurssi oli todellinen pelastus koronakevääseen ja loppuraskauteen. Ihanan lempeä ja asiantunteva Elviira oli kuin ”oma valmentaja”, jonka kanssa treffattiin useasti viikossa kurssin merkeissä. Itse odotan, että pääsen hyödyntämään tulevassa synnytyksessä äänenkäyttöä kivunlievitykseen ja kurssilla opittuja rentoutumiskeinoja. ”

Kristiina, 27 v.

"Mamajooga-verkkokurssin harjoitteet ovat parasta mitä voit kehollesi raskausaikana tehdä! Kurssiin on koottu avaavia harjoitteita joita keho kaipaa, kun kuormitus muuttuu ja vauva tarvitsee tilaa kasvaakseen. Aktivoivat harjoitteet raskausaikana edesauttavat palautumista synnytyksen jälkeen. Äitiys- ja lantionpohjan fysioterapeuttina voin lämpimästi suositella tätä kokonaisuutta!

Annakaisa Hinkkanen
Äitiys- ja lantionpohjan fysioterapeutti

“Mamajooga-kurssi antoi kattavan paketin erilaisia työkaluja raskausajan eri vaiheisiin. Oli ihana antaa kurssin aikana keholle sen kaipaamaa liikettä sekä mielellä sen kaipaamaa rauhaa ja levollisuutta. Oli ihana syventää myös Elviiran lempeässä ohjauksessa yhteyttä vauvaan Erityisesti pidin siitä, että kurssi on auki vuoden ajan, joten kurssin asioita on todellakin aikaa sisäistää koko raskausajan. Kiitos kurssista!”

Kaisa, 34 v.

"Kurssi oli kokonaisuutena hyvin toimiva ja selkeästi jäsennelty. Aiheet olivat mielenkiintoisia ja harjoituksia oli monipuolinen valikoima eri tarpeisiin. Kaikesta näkyi huolellinen paneutuminen aiheisiin ja ammattitaitoinen ohjaus. Elviiran lempeässä ja varmassa ohjauksessa oli turvallista olla. Tuntui, että ohjaaja puhui juuri minulle ja ohjauksesta välittyi myötätuntoinen ja arvostava tapa kohdata kurssilaiset!"

Annika Hytönen
Äitiysliikuntaan perehtynyt jooga- ja pilatesohjaaja

Verkkokurssi sisältää:

 • Ohjattuja jooga-, meditaatio- ja rentoutusharjoituksia:  7 joogaharjoitusta, 5 meditaatiota, 3 hengitysharjoitusta ja 2 ääniharjoitusta.
 • Tietoa raskausajan joogasta, stressinhallinnasta, lantionpohjan toiminnasta ja vinkkejä synnytykseen valmistautumiseen.
 • Äitiys- ja lantionpohjan fysioterapeutti Annakaisa Hinkkasen haastattelu suorien vatsalihasten erkaumasta.
 • Vinkkejä harjoitusten soveltamiseen raskauden jokaiselle kolmannekselle. 

59,00 Tilaa nyt

59 €

Kurssilla opit:

 • Palautumisen ja stressinhallinnan taitoja sekä myötätuntoista asennetta itseäsi kohtaan.
 • Hengittämään paremmin omasi ja vauvan hyvinvoinnin tueksi.
 • Ennaltaehkäisemään joitain raskausajalle tyypillisiä vaivoja kuten selän ja lantion seudun kipuja.
 • Synnytyksessä tarvittavia taitoja kuten tietoinen hengitys ja rentoutuminen.
 • Vahvistamaan lantionpohjan lihaksia, mikä nopeuttaa synnytyksestä toipumista.

 

 

Verkkokurssin harjoitteet:

 

 1. Hetki itselle (hathajooga 25 min)
 2. Tässä ja nyt (meditaatio 6 min)
 3. Tilaa kehoon (hathajooga 33 min)
 4. Tietoisuus vauvasta (meditaatio 10 min)
 5. Lempeä hengitys (meditaatio 10 min)
 6. Lepoa ja rentoutta (yinjooga 40 min)
 7. Vuorosierainhengitys (hengitysharjoitus 7 min)
 8. Lantionpohja tutuksi (hathajooga 20 min)
 9. Rentoutta ja voimaa lantionpohjaan (hathajooga 33 min)
 10. Voimaa ja kestävyyttä kehoon (voimakas hathajooga 50 min)
 11. Resonoiva keho (ääniharjoitus 20 min)
 12. Yoga nidra (rentoutusmeditaatio 15 min)
 13. Synnytystä kohti (hathajooga 15 min)
 14. Myötätuntoa itselle (meditaatio 15 min)

 

Kenelle sopii?

 

Mamajooga-verkkokurssi sopii sinulle, joka haluat vahvistaa ja rentouttaa kehoasi, löytää lisää myötätuntoista asennetta itseäsi kohtaan sekä syventää ymmärrystäsi raskausajasta. Kurssin harjoitukset sopivat raskaana oleville raskauden alusta aina synnytykseen saakka. Ohjauksessa huomioidaan raskauden eri vaiheet, jonka vuoksi kurssin harjoitusten tekeminen on sinulle turvallista, joustavaa ja helppoa! 

Neljän viikon verkkokurssin voit aloittaa ja suorittaa missä ja milloin vain. Materiaalit avautuvat sinulle kurssipohjalla viikko kerrallaan ja harjoitukset voivat kulkea mukanasi läpi raskausajan. Verkkokurssi on käytössäsi 1 vuoden ajan! 

Osallistuaksesi verkkokurssillemme, et tarvitse aikaisempaa kokemusta joogasta. Jos kuulut riskiryhmiin tai olet epävarma äitiysjoogan soveltuvuudesta sinulle, konsultoithan lääkäriä ennen kurssin aloittamista.

 

Kuka ohjaa?

Elviira Hyytiä on äitiysjoogaan perehtynyt joogaohjaaja ja mindfulness-tunnetaitovalmentaja, jolla on lähes kymmenen vuoden kokemus joogan ohjaamisesta. Kolme lapsen äitinä hän on päässyt kokemaan joogan hyödyt niin raskausaikana, synnytykseen valmistautumisessa kuin pikkulapsiarjessa. Elviira haluaa auttaa äitejä nauttimaan raskausajastaan, voimaan paremmin sekä luomaan yhteys vauvaan jo odotusaikana. Hänen ohjausfilosofiassaan korostuvat lempeä ja hyväksyvä asenne itseä kohtaan sekä kyky yhdistää länsimaisen ja itämaisen tiedon parhaat puolet.

Tällä hetkellä Elviira toimii Laive Oy:n toisena omistajana, pitää mindfulnessiin ja stressinhallintaan liittyvä koulutuksia sekä ohjaa joogaa, äitiysjoogaa ja mamababy-joogaa. Koulutukseltaan hän on myös liikunta- ja terveystieteiden maisteri sekä psykologian aineenopettaja.

Mikäli sinulla heräisi jotain kysyttävää, otathan meihin rohkeasti yhteyttä: info@studiolaive.fi!

 

"Asanoissa tulee olla samassa määrin lujuutta ja lempeyttä."

Joogasutra 2.46

 

Liikuntaetuudet eivät valitettavasti käy Verohallinnon ohjeiden mukaan verkkokursseilla.

Voit tilata verkkokurssin lahjaksi ystävällesi tai rakkaallesi lahjakorttien verkkokaupan kautta!

Ilmoittaudu nyt mukaan!

Hinta 59 €

59,00 Tilaa nyt

Yhteystiedot

Laive Oy

Kympinkatu 7, 40320 Jyväskylä

041 319 5253

info@studiolaive.fi

Uutiskirje