Mamajooga-verkkokurssi

Mamajooga-verkkokurssi koostuu lukuisista jooga-, meditaatio- ja rentoutusharjoituksista, jotka tukevat kehon ja mielen hyvinvointia läpi raskauden. Verkkokurssin hathajoogaan pohjautuvat joogaharjoitukset vahvistavat ja rentouttavat raskauden myötä kuormittuvia kehonosia, kuten selkää ja lantionpohjaa. Hengitys-, meditaatio-, ja ääniharjoitusten avulla pääset harjoittelemaan palautumisen ja tietoisen läsnäolon taitoja. Saat tietoa myös mm. äidin kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin merkityksestä vauvan hyvinvoinnille, stressinhallintataidoista, lantionpohjan toiminnasta sekä vinkkejä synnytykseen valmistautumiseen.

Verkkokurssin teemat:

 1. viikko: Liikettä ja lepoa läpi raskauden
 2. viikko: Hengitys ja stressinhallinta
 3. viikko: Vahvuutta kehoon ja lantionpohjaan
 4. viikko: Myötätuntoisesti kohti synnytystä

"Kurssi oli kokonaisuutena hyvin toimiva ja selkeästi jäsennelty. Aiheet olivat mielenkiintoisia ja harjoituksia oli monipuolinen valikoima eri tarpeisiin. Kaikesta näkyi huolellinen paneutuminen aiheisiin ja ammattitaitoinen ohjaus. Elviiran lempeässä ja varmassa ohjauksessa oli turvallista olla. Tuntui, että ohjaaja puhui juuri minulle ja ohjauksesta välittyi myötätuntoinen ja arvostava tapa kohdata kurssilaiset!"

Annika Hytönen
Äitiysliikuntaan perehtynyt jooga- ja pilatesohjaaja

"Verkkokurssin sisältö oli erittäin hyvä, ja siinä huomioitiin hyvin raskauden eri vaiheessa olevat. Sain laaja-alaisesti vinkkejä sekä raskausajalle että synnytykseen valmistautumiseen. Ohjauksesta huokui ammattitaito. Kiitos!"

Kurssin osallistuja

Verkkokurssi sisältää:

 • Ohjattuja jooga-, meditaatio- ja rentoutusharjoituksia:  7 joogaharjoitusta, 5 meditaatiota, 3 hengitysharjoitusta ja 2 ääniharjoitusta.
 • Tietoa raskausajan joogasta, stressinhallinnasta, lantionpohjan toiminnasta ja vinkkejä synnytykseen valmistautumiseen.
 • Äitiys- ja lantionpohjan fysioterapeutti Annakaisa Hinkkasen haastattelu suorien vatsalihasten erkaumasta.
 • Vinkkejä harjoitusten soveltamiseen raskauden jokaiselle kolmannekselle. 
 • Neljän viikon verkkokurssin voit aloittaa ja suorittaa missä ja milloin vain. Materiaalit avautuvat sinulle kurssipohjalla viikko kerrallaan ja materiaalit ovat käytössäsi yhden vuoden ajan.

Verkkokurssin hinta 79 €

79,00 Tilaa verkkokurssi

Kurssilla opit:

 • Raskausaikaan soveltuvia jooga-, meditaatio-, hengitys-, ja ääniharjoituksia.
 • Palautumisen ja stressinhallinnan taitoja sekä myötätuntoista asennetta itseäsi kohtaan.
 • Hengittämään paremmin omasi ja vauvan hyvinvoinnin tueksi.
 • Ennaltaehkäisemään joitain raskausajalle tyypillisiä vaivoja kuten selän ja lantion seudun kipuja.
 • Synnytyksessä tarvittavia taitoja kuten tietoinen hengitys ja rentoutuminen.
 • Vahvistamaan lantionpohjan lihaksia, mikä nopeuttaa synnytyksestä toipumista.

Kenelle sopii?

 

Mamajooga-verkkokurssi sopii sinulle, joka haluat vahvistaa ja rentouttaa kehoasi, löytää lisää myötätuntoista asennetta itseäsi kohtaan sekä syventää ymmärrystäsi raskausajasta. Kurssin harjoitukset sopivat raskaana oleville raskauden alusta aina synnytykseen saakka.

Ohjauksessa huomioidaan raskauden eri vaiheet, jonka vuoksi kurssin harjoitusten tekeminen on sinulle turvallista, joustavaa ja helppoa. Osallistuaksesi verkkokurssillemme, et tarvitse aikaisempaa kokemusta joogasta. Jos kuulut riskiryhmiin tai olet epävarma äitiysjoogan soveltuvuudesta sinulle, konsultoithan lääkäriä ennen kurssin aloittamista.

Mamajooga on lempeä ja tehokas harjoitusmuoto, joka sopii odottaville äideille läpi raskauden!

 

Kuka ohjaa?

 

Elviira Hyytiä on äitiysjoogaan perehtynyt joogaohjaaja ja mindfulness-tunnetaitovalmentaja, jolla on lähes kymmenen vuoden kokemus joogan ohjaamisesta. Kolme lapsen äitinä hän on päässyt kokemaan joogan hyödyt niin raskausaikana, synnytykseen valmistautumisessa kuin pikkulapsiarjessa. Elviira haluaa auttaa äitejä nauttimaan raskausajastaan, voimaan paremmin sekä luomaan yhteys vauvaan jo odotusaikana. Elviiran ohjausfilosofiassa korostuvat lempeä ja hyväksyvä asenne itseä kohtaan sekä kyky yhdistää länsimaisen ja itämaisen tiedon parhaat puolet.

Tällä hetkellä Elviira toimii Laive Oy:n toisena omistajana, pitää mindfulnessiin ja stressinhallintaan liittyvä koulutuksia sekä ohjaa joogaa, äitiysjoogaa ja mamababy-joogaa. Koulutukseltaan hän on myös liikunta- ja terveystieteiden maisteri sekä psykologian aineenopettaja.

 

Ilmoittaudu nyt mukaan!

Verkkokurssin hinta 79 €

Yhteystiedot

Laive Oy

Kympinkatu 7, 40320 Jyväskylä

041 319 5253

info@studiolaive.fi

Uutiskirje