Mamajooga-verkkokurssi

Mamajooga-verkkokurssi

Tunne itsesi vahvaksi ja rentoutuneeksi raskautesi ajan

Olet lämpimästi tervetullut raskausajan joogakurssillemme, joka kulkee mukanasi raskauden kaikissa vaiheissa synnytykseen asti. Ensimmäiset 4 viikkoa tutustut harjoituksiin ohjatusti, jonka jälkeen voit tehdä harjoituksia omalla tahdillasi ja palata lempiharjoituksiin aina kun haluat.

Kurssin harjoitukset mm. auttavat ennaltaehkäisemään raskausajan tavanomaisia vaivoja, vahvistavat ja rentouttavat lantionpohjan lihaksia sekä auttavat valmistautumaan synnytykseen!

 

Verkkokurssin teemat:

 1. viikko: Liikettä ja lepoa läpi raskauden
 2. viikko: Hengitys ja stressinhallinta
 3. viikko: Vahvuutta kehoon ja lantionpohjaan
 4. viikko: Myötätuntoisesti kohti synnytystä

Tutustu Mamajoogaan ilmaiseksi.

0Tilaa tästä TOP 3 joogaliikettä raskausaikaan!

"Mamajooga-verkkokurssi oli todellinen pelastus koronakevääseen ja loppuraskauteen. Ihanan lempeä ja asiantunteva Elviira oli kuin ”oma valmentaja”, jonka kanssa treffattiin useasti viikossa kurssin merkeissä. Itse odotan, että pääsen hyödyntämään tulevassa synnytyksessä äänenkäyttöä kivunlievitykseen ja kurssilla opittuja rentoutumiskeinoja. ”

Kristiina, 27 v.

"Mamajooga-verkkokurssin harjoitteet ovat parasta mitä voit kehollesi raskausaikana tehdä! Kurssiin on koottu avaavia harjoitteita joita keho kaipaa, kun kuormitus muuttuu ja vauva tarvitsee tilaa kasvaakseen. Aktivoivat harjoitteet raskausaikana edesauttavat palautumista synnytyksen jälkeen. Äitiys- ja lantionpohjan fysioterapeuttina voin lämpimästi suositella tätä kokonaisuutta!

Annakaisa Hinkkanen
Äitiys- ja lantionpohjan fysioterapeutti

“Mamajooga-kurssi antoi kattavan paketin erilaisia työkaluja raskausajan eri vaiheisiin. Oli ihana antaa kurssin aikana keholle sen kaipaamaa liikettä sekä mielellä sen kaipaamaa rauhaa ja levollisuutta. Oli ihana syventää myös Elviiran lempeässä ohjauksessa yhteyttä vauvaan Erityisesti pidin siitä, että kurssi on auki vuoden ajan, joten kurssin asioita on todellakin aikaa sisäistää koko raskausajan. Kiitos kurssista!”

Kaisa, 34 v.

"Kurssi oli kokonaisuutena hyvin toimiva ja selkeästi jäsennelty. Aiheet olivat mielenkiintoisia ja harjoituksia oli monipuolinen valikoima eri tarpeisiin. Kaikesta näkyi huolellinen paneutuminen aiheisiin ja ammattitaitoinen ohjaus. Elviiran lempeässä ja varmassa ohjauksessa oli turvallista olla. Tuntui, että ohjaaja puhui juuri minulle ja ohjauksesta välittyi myötätuntoinen ja arvostava tapa kohdata kurssilaiset!"

Annika Hytönen
Äitiysliikuntaan perehtynyt jooga- ja pilatesohjaaja

Verkkokurssi sisältää:

 • Ohjattuja jooga-, meditaatio- ja rentoutusharjoituksia:  7 joogaharjoitusta, 5 meditaatiota, 3 hengitysharjoitusta ja 2 ääniharjoitusta.
 • Tietoa raskausajan joogasta, stressinhallinnasta, lantionpohjan toiminnasta ja vinkkejä synnytykseen valmistautumiseen.
 • Äitiys- ja lantionpohjan fysioterapeutti Annakaisa Hinkkasen haastattelu suorien vatsalihasten erkaumasta.
 • Vinkkejä harjoitusten soveltamiseen raskauden jokaiselle kolmannekselle. 

59,00 Tilaa nyt

59 €

Kurssilla opit:

 • Palautumisen ja stressinhallinnan taitoja sekä myötätuntoista asennetta itseäsi kohtaan.
 • Hengittämään paremmin omasi ja vauvan hyvinvoinnin tueksi.
 • Ennaltaehkäisemään joitain raskausajalle tyypillisiä vaivoja kuten selän ja lantion seudun kipuja.
 • Synnytyksessä tarvittavia taitoja kuten tietoinen hengitys ja rentoutuminen.
 • Vahvistamaan lantionpohjan lihaksia, mikä nopeuttaa synnytyksestä toipumista.

 

 

Verkkokurssin harjoitteet:

 

 1. Hetki itselle (hathajooga 25 min)
 2. Tässä ja nyt (meditaatio 6 min)
 3. Tilaa kehoon (hathajooga 33 min)
 4. Tietoisuus vauvasta (meditaatio 10 min)
 5. Lempeä hengitys (meditaatio 10 min)
 6. Lepoa ja rentoutta (yinjooga 40 min)
 7. Vuorosierainhengitys (hengitysharjoitus 7 min)
 8. Lantionpohja tutuksi (hathajooga 20 min)
 9. Rentoutta ja voimaa lantionpohjaan (hathajooga 33 min)
 10. Voimaa ja kestävyyttä kehoon (voimakas hathajooga 50 min)
 11. Resonoiva keho (ääniharjoitus 20 min)
 12. Yoga nidra (rentoutusmeditaatio 15 min)
 13. Synnytystä kohti (hathajooga 15 min)
 14. Myötätuntoa itselle (meditaatio 15 min)

 

Kenelle sopii?

 

Mamajooga-verkkokurssi sopii sinulle, joka haluat vahvistaa ja rentouttaa kehoasi, löytää lisää myötätuntoista asennetta itseäsi kohtaan sekä syventää ymmärrystäsi raskausajasta. Kurssin harjoitukset sopivat raskaana oleville raskauden alusta aina synnytykseen saakka. Ohjauksessa huomioidaan raskauden eri vaiheet, jonka vuoksi kurssin harjoitusten tekeminen on sinulle turvallista, joustavaa ja helppoa!

Neljän viikon verkkokurssin voit aloittaa ja suorittaa missä ja milloin vain. Materiaalit avautuvat sinulle kurssipohjalla viikko kerrallaan ja harjoitukset voivat kulkea mukanasi läpi raskausajan. Verkkokurssi on käytössäsi 1 vuoden ajan!

Osallistuaksesi verkkokurssillemme, et tarvitse aikaisempaa kokemusta joogasta. Jos kuulut riskiryhmiin tai olet epävarma äitiysjoogan soveltuvuudesta sinulle, konsultoithan lääkäriä ennen kurssin aloittamista.

 

Moi, olen Elviira Hyytiä!

Olen kurssin ohjaaja ja kuljen mukanasi läpi tämän matkan! Kolmen lapsen äitinä olen päässyt kokemaan joogan hyödyt niin raskausaikana, synnytykseen valmistautumisessa kuin pikkulapsiarjessa. Haluan auttaa äitejä nauttimaan raskausajasta, voimaan paremmin sekä luomaan vahvempi yhteys vauvaan jo odotusaikana.

Minulle jooga on yksi keino harjoittaa läsnäoloa ja pitää huolta omasta hyvinvoinnista. Nautin siitä, että joogaharjoituksessa voi pysähtyä kuuntelemaan itseä ja omia tarpeita. Intohimoni on tehdä joogaharjoituksista sellaisia, että jokainen voi tehdä omaa kehoa kunnioittavaa harjoitusta. Ohjauksessani korostuvat lempeä ja hyväksyvä asenne itseä kohtaan, kannustava ote sekä kyky yhdistää länsimaisen ja itämaisen tiedon parhaat puolet.

Toimin Laive Oy:n toisena omistajana, koulutan mindfulnessiin ja hyvinvointiin liittyvillä teemoilla sekä ohjaan joogaa. Minulla on kymmenen vuoden kokemus joogan ohjaamisesta. Olen erikoistunut äitiysjoogaan sekä synnytyksen jälkeiseen liikuntaan sekä tunne- ja vuorovaikutustaitojen ohjaamiseen. Koulutukseltani olen joogaohjaaja ja mindfulness-tunnetaitovalmentaja sekä liikunta- ja terveystieteiden maisteri ja psykologian aineenopettaja.

Mikäli sinulla heräisi jotain kysyttävää, otathan rohkeasti yhteyttä: info@studiolaive.fi!

 

Otamme tällä kurssilla vastaan liikuntaetuuksia. Lue ohjeet ja hyödynnä liikuntaetusi!

Voit tilata verkkokurssin lahjaksi ystävällesi tai rakkaallesi lahjakorttien verkkokaupan kautta!

Innostuitko kurssista? Tule mukaan!

Hinta 59 €

59,00 Tilaa nyt

Yhteystiedot

Laive Oy

Kympinkatu 7, 40320 Jyväskylä

041 319 5253

info@studiolaive.fi

Uutiskirje