Itsemyötätunto & yinjooga -nettijoogakurssi 30.9.-2.11.

Voimaannu myötätunnosta ja lempeydestä!

 

Viiden viikon kurssilla pääset tekemään voimaannuttavia itsemyötätunto- ja yinjoogaharjoituksia, jotka lisäävät hyväksyntää ja arvostusta itseä kohtaan. Oman kodin rauhassa on turvallista tutkia itseen kohdistuvia ajatuksia ja tunteita lempeällä asenteella!

Osallistuminen nettijoogakurssille on vaivatonta suljetussa Facebook-ryhmässä, jossa harjoituksiin voi osallistua livenä tai jonain muuna sinulle sopivana ajankohtana.

 

Lue lisää ja tule mukaan kurssille 30.9.-2.11.! Voit hypätä matkaan aina 11.10. asti, sillä materiaalit jäävät ryhmään koko kurssin ajaksi ja ovat käytettävissä vielä kaksi viikkoa kurssin päättymisen jälkeen!

Nettijoogakurssi sisältää:

 • 5 yinjoogaharjoitusta (75 min)
 • 5 itsemyötätuntomeditaatiota (3-20 min)
 • 5 live-luentoa (20 min)
 • Viikottaisen arkihaasteen myötätuntoiseen asenteeseen
 • Asiantuntijan ja ryhmän tuki suljetussa Facebook-ryhmässä

Hinta 59 €

Kurssilla saat:

 • Ohjausta myötätuntoisen asenteen lisäämiseen itseä kohtaan
 • Tukea itsekriittisyyden ja suorittamisen vähentämiseen
 • Keinoja pitää itsestä huolta kestävällä tavalla
 • Arkihaasteiden kautta lempeyttä ja elinvoimaa elämään
 • Rauhoittavia yinjooga- ja itsemyötätuntoharjoituksia

Mitä kurssilla tehdään?

 

Saat kurssilla ohjausta siihen, kuinka voit pitää itsestäsi lempeästi huolta ja lisätä hyvän olon tuntemuksia. Kurssin harjoitukset perustuvat mindfulnessiin pohjautuvaan itsemyötätuntoon ja lempeän yinjoogan perusteisiin. Itsemyötätunto on ystävällisyyttä ja hyväksyntää itseä kohtaan, joka tutkimusten mukaan lisää onnellisuutta ja hyvinvointia. Itsemyötätunnon taidoilla voimme pitää itsestämme huolta terveellä tavalla!

Lempeiden yinjoogaharjoitusten avulla harjoittelemme ajatusten ja kehon tuntemusten kohtaamista hyväksyvällä ja itseä kunnioittavalla asenteella. Yinjoogan myönteiset vaikutukset eivät rajoitu vain mielen tasolle, vaan yinjooga avaa myös kehon kireyksiä, rauhoittaa hermostoa ja tasapainottaa koko kehon toimintaa!

Kurssilla tehtävät itsemyötätuntomeditaatiot tarjoavat hengähdyshetkiä, joiden kautta myötätuntoista asennetta ja ajattelua on mahdollista viedä omaan arkeen itselle sopivalla tavalla. Myös viikoittainen luento ja arkihaaste tuovat iloa ja inspiraatiota omien asenne- ja ajattelutapojen tarkasteluun sekä itselle hyvää tahtovien tekojen toteuttamiseen!

Yhteiset live-lähetykset järjestetään aina samaan aikaan, mutta voit harjoitukset myös milloin haluat!

 • maanantaisin klo 11:30-11:50 / Luento + arkihaaste
 • keskiviikkoisin klo 16:30-17:45 / Yinjoogaharjoitus & itsemyötätuntomeditaatio
 • perjantaisin julkaistaan myötätuntomeditaatio-tallenne

 

 

Miten kurssi toteutetaan?

 

Osallistuminen kurssille on helppoa ja vaivatonta, sillä kurssi toteutetaan suljetussa Facebook-ryhmässä. Ryhmässä saat myös mahdollisuuden jakaa ajatuksia muiden osallistujien ja kurssin ohjaajan kanssa. Kurssin materiaalit jäävät ryhmään näkyviin koko kurssin ajaksi sekä kahden viikon ajan kurssin päättymisen jälkeen. Saat kurssilta mukaasi myös lempeän yinjoogaharjoituksen (60 min), jota voit tehdä vuoden 2020 loppuun saakka!

 

Kenelle kurssi sopii?

 

Kurssi sopii jokaiselle, joka haluaa lisätä lempeää ja myötätuntoista asennetta itseä kohtaan. Luennot mindfulnessista ja itsemyötätunnosta sekä yinjooga- ja meditaatioharjoitukset soveltuvat kaikille. Yinjooga on rauhallinen ja turvallinen joogamuoto, joka sopii kaiken ikäisille ja kaikille kehotyypeille. Saat runsaasti erilaisia vaihtoehtoja tehdä yinjooga-harjoituksen asentoja ja liikkeitä. Harjoituksia varten tarvitset kotonasi vain pehmeän maton, viltin ja muutaman tyynyn.

"Virtuaalisesti toimi erittäin hyvin. Ehkä jopa miellyttävämpi aihe tehdä harjoituksia omassa rauhassa kuin livenä. "

Itsemyötätunto&yinjooga -miniverkkokurssin osallistuja

"Elviiralla on aivan ihanan lempeä ja rauhallinen (myötätuntoinen) tapa ohjata. Aihe on mielettömän tärkeä ja helposti asian unohtaa, joten tässä workshopissa oli napakassa paketissa sekä teoriaa että käytäntöä. Olo oli workshopin jälkeen rentoutunut ja rauhallinen, avoimempi"

Itsemyötätunto&yinjooga -miniverkkokurssin osallistuja

"Ihana workshop! Avasi sisäisiä lukkoja ja paljasti itselle omia ajatuksia/uskomuksia. Oman kodin rauhassa oli turvallista antautua rehelliselle itsemyötätuntoharjoitukselle."

Itsemyötätunto&yinjooga -miniverkkokurssin osallistuja

Elviira Hyytiä – stressinhallinta

Moi, olen Elviira Hyytiä!

 

Olen joogaohjaaja ja mindfulness-tunnetaitovalmentaja, ja mulla on jo lähes kymmenen vuoden kokemus joogan ohjaamisesta. Nautin siitä, että saa olla jakamassa oivalluksia itsemyötätunnon, mindfulnessin ja yinjoogan hyvistä vaikutuksista. Ohjausfilosofiassani korostuvat lempeä, hyväksyvä ja myötätuntoinen asenne itseä kohtaan sekä kyky yhdistää länsimaisen ja itämaisen tiedon parhaat puolet!

Minulle jooga ja mindfulness on yksi keino harjoittaa läsnäoloa ja pitää huolta omasta hyvinvoinnista. Nautin siitä, että harjoituksissa voi pysähtyä kuuntelemaan itseä ja omia tarpeita. Olen iloinen siitä, että saan olla näiden teemojen äärellä kursseillani ja oppia itsekin joka päivä lisää! 

Olen Laive Oy:n toinen omistaja, ja pidän mindfulnessiin ja stressinhallintaan liittyvä koulutuksia sekä ohjaan joogaa. Koulutukseltani olen myös myös liikunta- ja terveystieteiden maisteri sekä psykologian aineenopettaja.

Mikäli sinulla heräisi jotain kysyttävää, otathan rohkeasti yhteyttä: info@studiolaive.fi!

 

"Jos myötätuntosi ei kata itseäsi, se on epätäydellistä."

Buddha

Liikuntaetuudet eivät käy tällä kurssilla.

Kokeile tästä Elviiran myötätuntoinen lyhyt yinjoogaharjoitus jo ennakkoon!

Innostuitko kurssista? Tule mukaan!

Hinta 59 € (Early Bird 23.9. asti 49 €)
Ilmoittaudu tästä!
Yhteystiedot
Laive Oy Kympinkatu 7, 40320 Jyväskylä
041 319 5253
info@studiolaive.fi
Uutiskirje