Itsemyötätunto & yinjooga -nettijoogakurssi 10.9.-19.10.2021

Kaipaatko lisää lempeyttä ja rauhaa arkeesi?

 

Haluaisitko oppia suhtautumaan itseesi myötätuntoisemmin?

Lähes jokainen meistä kohtaa välillä tilanteita, joissa koemme epäonnistumisen tai riittämättömyyden tunteita. Tällöin lempeä ja hyväksyvä suhtautuminen itseä kohtaan tulee tarpeeseen. Itsemyötätunto tarkoittaa taitoa suhtautua itseen myötätuntoisesti ja ystävällisesti. Itsemyötätunto on taito, jonka jokainen voi oppia ja ottaa osaksi arkea!

 

Tämä nettijoogakurssi on sinulle, joka haluat...

 

✔️ löytää lisää lempeyttä ja myötätuntoista asennetta itseäsi kohtaan

✔️ oppia arvostamaan itseäsi nykyistä enemmän ja huomaamaan hyvä itsessäsi

✔️ tutustua lempeään yinjoogaan, jonka avulla niin keho kuin mieli saa lepoa arjen keskellä

✔️ tehdä voimaannuttavia itsemyötätuntoharjoituksia ja ymmärtää myötätunnon merkitys hyvinvoinnille

✔️ löytää arkeesi lisää huokeutta, hyväksyntää ja lempeyttä!

Kokeile tästä lyhyt kiitollisuutta ja lempeyttä lisäävä meditaatioharjoitus!

"Ihanan rentouttavaa ja voimaannuttavaa! Kiireisen ja stressaavan arjen keskelle tämä kurssi oli varsinainen henkireikä. Ymmärsin viimein, mitä myötätunto tarkoittaa ja miten voin kokea sitä myös itseäni kohtaan!"

 

- Virpi 32 v.

Miksi tarvitsemme lisää itsemyötätuntoa ja hellittämistä?

 

Ajatukset itseämme ja muita kohtaan vaikuttavat merkittävästi hyvinvointiimme. Voimakas itsekriittisyys, taipumus perfektionismiin ja liiallinen suorittaminen tuovat helposti kokemuksen turvattomuudesta ja kuormittavat niin kehoa kuin mieltä. Myötätuntoinen, kannustava ja hyväksyvä ajattelu itseä kohtaan sen sijaan rauhoittaa kehoa ja auttaa näkemään itsen rakentavassa valossa!

 

Tutkimusten mukaan myötätuntoisesti itseensä suhtautuvat ovat onnellisempia, heillä on henkistä sinnikkyyttä eli kykyä selviytyä vastoinkäymisistä ja he ovat tyytyväisempiä elämäänsä. Myötätuntoinen asenne antaa luottamusta ja voimavaroja jatkaa eteenpäin haasteista huolimatta!

 

Itsemyötätunnon taitoa on mahdollista harjoitella monella tavalla. Itsemyötätuntomeditaatio-harjoitukset antavat mahdollisuuden pysähtyä myötätunnon harjoittelun äärelle. Yinjooga on myös yksi oiva tapa harjoitella myötätuntoisuutta itseä ja muita kohtaan. Yinjoogan lempeiden asentojen avulla harjoittelemme ajatusten ja kehon tuntemusten kohtaamista hyväksyvästi ja sallivasti. Niin keho kuin mieli saavat levätä ja hellittää näiden harjoitusten parissa!

 

 

Itsemyötätunnon taidon avulla:

 

1. Kuulet selvemmin omia tarpeita

2. Saat luottamusta siihen, kuinka selviytyä vaikeista kokemuksista

3. Huomaat syvemmin hyviä hetkiä ja asioita ympärilläsi

4. Voit sallia itsellesi juuri sellaista, mitä kussakin tilanteessa tarvitset (esim. omaa aikaa, lepoa, apua muilta)

5. Katsot itseäsi lempeämmin ja armollisemmin

Kun lähdet mukaan nettikurssille:

 

✔️ löydät lisää myötätuntoista asennetta itseäsi ja myös muita kohtaan

✔️ opit rentoutumaan ja hellittämään yinjoogan avulla

✔️ koet myötätuntomeditaatioiden positiiviset vaikutukset hyvinvoinnillesi

✔️ tunnistat paremmin itsekriittisiä ajatuksia ja opit päästämään niistä irti aikaisempaa paremmin

✔️ harjoittelet pitämään huolta itsestäsi ja huomaamaan, mitä tarvitset elämän eri hetkissä!

Kenelle Itsemyötätunto & yinjooga -nettijoogakurssi on suunnattu?

 

Nettijoogakurssi sopii sinulle, joka kaipaat lisää myötätuntoista asennetta elämääsi! Kurssin harjoitusten avulla opit katsomaan itseäsi lempeämmin ja arvostavammin. Oman kodin rauhassa on turvallista tutkia itseen kohdistuvia ajatuksia ja tunteita hyväksyvällä asenteella!

 

Teemme kurssilla voimaannuttavia yinjoogaharjoituksia, myötätuntomeditaatioita ja kirjoitusharjoituksia. Yinjooga on rauhallinen ja turvallinen joogamuoto, joka sopii jokaiselle ikään, kuntoon ja taitotasoon katsomatta. Kurssin yinjoogaharjoituksissa korostuvat erilaiset vaihtoehdot asentojen tekemiselle, jotta jokainen voi löytää itselle sopivimman tavan tehdä joogaharjoitusta. Myöskään meditaatioharjoituksia varten sinulla ei tarvitse olla aikaisempaa kokemusta!

 

Viikkoteemat

 

1. Kohti myötätuntoa ja läsnäoloa

2. Ystävällisiä tekoja itseä kohtaan

3. Ystävällisiä ajatuksia itseä kohtaan

4. Myötätuntoa itselle ja muille

5. Ymmärrä tunteitasi

6. Kohti myötätuntoista arkea

 

Miten kurssi toteutetaan ja mitä tarvitsen kurssille?

 

Osallistuminen nettijoogakurssille on helppoa ja vaivatonta, sillä kurssi toteutetaan suljetussa Facebook-ryhmässä. Yhteinen live-lähetys eli alustus viikon teemaan ja lempeä yinjoogaharjoitus järjestetään aina samaan aikaan perjantaisin klo 14.45 - 16.00. Voit kuitenkin tehdä harjoitukset milloin haluat, sillä tallenteet, meditaatio ja muut kurssin materiaalit jäävät näkyviin Facebook-ryhmään koko kurssin ajaksi. Kurssin kaikki materiaalit jäävät ryhmään näkyviin vuoden 2021 loppuun asti. Saat yhteisessä ryhmässämme myös mahdollisuuden jakaa ajatuksia muiden osallistujien ja ohjaajan kanssa!

 

Et tarvitse kotonasi joogaamista varten muuta kuin joogamaton, muutaman tyynyn ja viltin! Voit tehdä harjoituksia läppäriltä, puhelimelta tai yhdistät Facebookin omaan tv-ruutuusi. Jos sinulla ei ole Facebook-tunnusta, voit luoda sellaisen myös toisella nimellä ja käyttää Facebookia vain tätä kurssia varten varten! Autamme mielellämme tekniikan kanssa, jotta kurssille osallistumisesta tulee sinulle miellyttävää ja mukavaa!

Aikataulu (10.9.-19.10.2021)

 

Perjantaisin klo 14:45 - 16:00 Alustus viikon teeman ja lempeä yinjoogaharjoitus (live-lähetys)

Tiistaisin julkaistaan itsemyötätunto-meditaatioharjoitus (tallenne)

Nettijoogakurssi sisältää:

 

✔️ 6 yinjoogaharjoitusta + alustus viikon teemaan (75 min)

✔️ 6 itsemyötätuntomeditaatiota (3-20 min)

✔️ Kirjallista materiaalia yinjoogan tekemiseen kotona

✔️ Viikottaisen arkihaasteen myötätuntoisen asenteen lisäämiseen

✔️ Asiantuntijan ja ryhmän tuki suljetussa Facebook-ryhmässä

Voit tehdä harjoituksia ajasta ja paikasta riippumatta juuri silloin kun sinulle sopii!

Jo yli sata joogia on nauttinut kurssimme lempeistä yinjoogaharjoituksista ja saanut opastusta myötätuntoisempaan tapaan suhtautua itseen ja muihin!

 

Siksi uskallamme luvata kurssille 14 vuorokauden rahat takaisin takuun. Ota askel myötätuntoisempaan arkeen ilman riskiä!

"Kaisa on huippu!! Hänestä huokuu mindfulness ja siksi hän on niin uskottava asiassaan! Tunnelma koko kurssin ajan oli turvallinen, lämmin ja ilmapiiri rento. Lämmin kiitos!"

Viola 28 v.

"Tämä joogakurssi tuli todella tarpeeseen hektisen ja raskaan syksyn tai oikeastaan koko vuoden päätteeksi. Oli tärkeää huomata, miten paljon huolehdin ja muista, mutta en suhtaudu itseeni samalla lempeydellä. Erityisen ilahduttavaa on, että myötätunnolla on tieteellinen tausta, eikä ajatus itsemyötätunnosta perustu yhdentekeviin lauseisiin tai pelkkään positiiviseen höttöön."

Tanja 35 v.

"Erittäin ihana kokemus kokonaisuutena! Ohjaaja oli hyvin lempeä, mukava ja inhimillinen. Ehdottomasti parempi kokonaisuus kuin ajattelin!"

Merja 52 v.

Moi, olen Kaisa Peltonen!

 

Olen kurssin ohjaaja ja kuljen mukanasi läpi yhteisen kurssimme! Ohjauksessani korostuvat lempeä ja hyväksyvä asenne itseä kohtaan sekä joogaharjoituksen soveltaminen jokaisen keholle sopivaksi. Jooga sopii jokaiselle, kunhan uskallamme kuunnella omaa kehoamme ja soveltaa harjoitusta tarpeen tullen. Kannustankin sinua jättämään turhan suorittamisen taka-alalle erityisesti tällä kurssilla!

 

Minulle yinjooga on ollut yksi tärkeimmistä ja vaikuttavimmista joogasuuntauksista rentoutumisen ja läsnäolon taidon syventämisen tiellä. Yinjooga tarjoaa koko keholle hoivaa ja samalla mieli pääse hellittämään. Niin yinjooga kuin erilaiset myötätuntomeditaatiot ovat opettaneet minulle syvää hyväksyntää ja myötätuntoa niin itseä kuin muitakin kohtaan. On ihanaa, että voimme opetella näitä taitoja yhdessä lisää tällä kurssilla!

 

Toimin Laive Oy:n toisena omistajana, koulutan mindfulnessiin ja hyvinvointiin liittyvillä teemoilla sekä ohjaan joogaa. Koulutukseltani olen jooga- ja mindfulnessohjaaja sekä luokanopettaja (KM). Olen ollut melkein koko elämäni kiinnostunut kehotietoisuuden kehittämisestä erilaisin menetelmin - tanssin, joogan ja meditaation avulla!

 

Mikäli sinulla heräisi jotain kysyttävää kurssin teemoista tai sen soveltuvuudesta sinulle, otathan minuun rohkeasti yhteyttä: info@studiolaive.fi. Olen tukenasi!

"Yksi itsemyötätunnon hetki voi muuttaa päiväsi kulkua. Monta itsemyötätunnon hetkeä voivat muuttaa elämäsi."

- Chris Germer

Aloita matkasi kohti myötätuntoisempaa arkea tilaamalla kurssi tästä!

Kurssin hinta 59 €!

 

59,00 Tilaa nyt

Otamme tällä kurssilla vastaan liikuntaetuuksia. Lue ohjeet ja hyödynnä liikuntaetusi!

Yhteystiedot

Laive Oy

Kympinkatu 7, 40320 Jyväskylä

041 319 5253

info@studiolaive.fi

Uutiskirje