LAIVE FAMILY

Laive Familyn palvelut kannustavat äitejä ja isiä tutkimaan omaa hyvinvointiaan niin kehon kuin mielenkin tasolla. Laive Familyn tiimin asiantuntevassa ohjauksessa korostuu itseä arvostava, hyväksyvä asenne, jossa hyvän olon tavoittelun ei tarvitse olla jatkuvaa suorittamista. Arki vauvan ja lasten kanssa on hyvinä päivinä ihanaa, ja huonoina taas haastaa vanhemman kohti kärsivällisyyden äärirajoja. Keskeistä on oppia kuuntelemaan lempeästi omaa kehoa ja tarpeita arjen jokaisena päivänä.

Tuemme pienten, mutta tärkeiden valintojen ja askeleiden ottamista arjessa hyvinvoinnin lisäämiseksi, mm. tietoisuustaitojen, meditaation ja joogan avulla. Viikkotunnit, kurssit ja tapahtumat järjestämme rauhallisessa ja stressittömässä ympäristössä studiollamme, joka on oiva paikka kokea palautumista ja hengähdyshetkiä sekä tavata muita perheitä.

Haluamme tukea myös koko perheen hyvinvointia. Järjestämme myös lasten joogaa, perhejoogaa ja satuhierontatuokioita. Lapsille suunnattu jooga on leikkejä, yhdessä tekemistä, tarinoita, jooga-asanoita, musiikkia ja itseilmaisua. Jooga tuo lapsen elämään tasapainoa: keskittymistä, voimaa, notkeutta, kehontuntemusta, iloa ja rentoutumista!

Viikkotunnit synnyttäneille

Mamababy-lihaskunto ja Mamababy-jooga

 

Mamababytunneilla liikutaan lempeästi ja turvallisesti kehoa kuunnellen äitiysfysioterapeutin tai äitiysjoogaohjaajan johdolla. Tunnit ovat tarkoitettu kaikille äideille, joilla on 1-12 kk ikäinen vauva. Vauva voi osallistua osaan liikkeistä tai hän voi myös vaikka nukkua vieressä tai vaunuissa. Tarkoituksena on virkistyä ja voimistua sekä löytää energiaa arkeen. Teemme harjoituksia, jotka palauttavat vatsalihasten erkaumaa ja vahvistavat lantionpohjan lihaksia. Vapautamme myös vauvan imettämisen ja kantamisen mukanaan tuomia kireyksiä niska-hartiaseudun ja selän alueelta.

Mamababy-lihaskuntotunnilla tiistaisin klo 13-14 käymme läpi kokonaisvaltaisesti kehoa vahvistavia lihaskuntoharjoitteita sekä hengityksen yhdistämistä liikkeisiin. Tunnilla keskitytään erityisesti lantionpohjan lihaksiin ja erkaumaan. Mamababy-joogatunnilla  torstaisin 10-11 tehdään kehoa avaavia ja vahvistavia asanoita ja lempeitä liikesarjoja, hengitysharjoituksia ja lyhyitä meditaatioharjoituksia. Kehon hyvinvoinnin lisäksi keskitymme tunne- ja tietoisuustaitojen kehittämiseen.

Tunneilla vallitsee hyväksyvä ilmapiiri eli voit hoitaa, imettää ja vaihtaa vaippaa tarpeen tullen. Tunnit järjestetään Studio Laiven tunnelmallisessa ja valoisassa tilassa, jossa saat käyttöösi laadukkaat välineet, mm. maton, bolsterin, tukitiilet ja viltin. Tunnin kesto on 50 minuuttia, jonka jälkeen on varattu 10 minuuttia kiireetöntä aikaa vuorovaikutukseen oman vauvan, muiden äitien ja ohjaajan kesken.

Voit osallistua mamababytunneille ja kaikille muillekin Studio Laiven viikkotunneille kertamaksulla tai sarjakortilla. Lue lisää hinnoistamme!

 

”Tunneilla pääsen tekemään harjoituksia, joita en kotona tee. On ihanaa, että tunneilla on sekä vahvistavia että venyttäviä harjoitteita. Molemmille on selvästi tarvetta. Mukavaa on myös se, että vauvat saavat olla toistensa kanssa vuorovaikutuksessa.” – Sinna ja Veini (8kk)

”Olin hämmästynyt, kuinka suuri merkitys hengityksellä on harjoituksissa. Hengityksen huomiointi ja harjoitteet tunnilta ovat huomaamatta siirtyneet myös arkeeni.” – Jutta ja vauva

Kurssit ja workshopit

Satuhierontatuokiot (4-9 v)

Keskiviikko 26.9. klo 19.15-20.00

Keskiviikko 24.10 klo 16.30-17.15

Lauantai 24.11. klo 15:15-16.00

Satuhieronta (www.satuhieronta.fi) on tutkittu ja hyväksi todettu menetelmä, jossa aikuinen piirtää sadun lapsen selkään. Satuhieronnassa yhdistyvät  sadut, kosketus ja kevyt hieronta. Tämän lapsilähtöisen menetelmän avulla aikuinen ja lapsi voivat nauttia toistensa seurasta ja vuorovaikutuksesta. Tarinan sekä myönteisen ja turvallisen kosketuksen kautta on mahdollisuus kokea rentouden ja rauhan hetkiä. Yksi tehokkaimmista tavoista aktivoida rauhoittumisreaktiota onkin myönteinen, läsnäoleva kosketus.

Jokaisella ihmisellä on synnynnäinen kosketuksen tarve. Fyysinen kontakti käynnistää kehossamme hermoston välityksellä joukon positiivisia fysiologisia prosesseja.  Aikuinen saa satuhieronnan kautta mahdollisuuden harjoitella läsnäolevaa vanhemmuutta sekä lapsen myönteistä kosketusta ja kohtaamista. Satuhieronnan avulla lapsi taas voi harjoitella rentoutumista, tunnetaitoja ja stressinhallintaa sekä saada tukea myönteisen kehosuhteen ja itsetuntemuksen muodostumiseen.

Satuhierontatuokioissa teemme vuorotellen satuhierontaa ja kevyttä liikettä sisältäviä osuuksia. Tuokiot on suunnattu 4-9-vuotiaille lapsille yhdessä aikuisen kanssa. Vanhempi, isovanhempi, kummi tai kuka tahansa lapselle tärkeä ihminen – olet tervetullut viettämään aikaa lapsen kanssa. Saat tuokion jälkeen sähköpostiisi pdf-muodossa ohjeet yhteen satuhierontaan, jonka avulla voitte jatkaa satuhierontoja kotona.

Satuhieronta edistää:

… myönteistä kosketusta.

… läsnäolevaa vanhemmuutta.

… rentoutumisen ja rauhoittumisen taitoja.

… lapsen ja aikuisen myönteistä vuorovaikutusta.

Ohjaajana toimii satuhierontaan ja tunne- ja vuorovaikutustaitoihin  perehtynyt Elviira Välimäki (LitM), joka on myös terveystiedon ja psykologian opettaja ja lastenjoogaohjaaja.

Yhden tuokion hinta: 25 € (sis. alv) Hinta sisältää yhden tarinan satuhierontaan tehtäväksi kotona. 

Sitovat ilmoittautumiset: sähköinen lomake, viikkoa ennen tuokion ajankohtaa. Voit ilmoittautua yhteen tuokioon tai osallistua vaikka kaikkiin. Jokaisella kerralla tehdään eri satuhieronta. Ilmoita lomakkeen ”Lisätietoja” kohdassa lapsen nimi ja ikä. Tuokioon voi osallistua yksi aikuinen ja yksi lapsi yhdessä. Minimi 5, maksimi 7 paria per ryhmä.

Mamababy-piknik

Tiistaina 2.10. klo 13-15

Suuren suosion saanut mamababy-piknik järjestetään nyt kolmannen kerran! Tapahtuma on äitien ja vauvojen yhteistä aikaa, lempeää liikettä ja tutustumista vauvahierontaan. Aloitamme rauhallisella joogaharjoituksella (45 min), joka keskittyy tällä kertaa koko kehoa avaaviin ja rentouttaviin liikkeisiin. Joogaharjoitus on loistava työkalu pysähtyä kuuntelemaan, mitä omalle keholle kuuluu vauva-arjen keskellä. Vauvan voi ottaa mukaan liikkeisiin tai peitellä päiväunille – harjoitus tehdään vauvan ehdoilla.

Joogan jälkeen laskeudumme nauttimaan vihreää teetä ja pientä purtavaa. Saat tuoda myös omia eväitä. Piknikin ohella pääset kätilön ja vyöhyketerapeutin, Eeva Toivasen johdolla tutustumaan vauvahierontaan. Yhdistetyssä vauvahieronnassa ja refleksologisessa vyöhyketerapiassa käsitellään koko kehon vyöhykelinjoja ja heijasteita öljyn kanssa lempeän koskettelun ja hieronnan avulla. Hieronta mm. rentouttaa vauvaa, avaa mahdollisesti kehon jumitiloja ja antaa vauvallesi eväät levollisempaan uneen. Lisätietoja Eevasta ja vauvahieronnasta löydät hänen yrityksensä sivuiltaan www.kokonaisuus.fi

Mamababyjoogan ohjaa äitiysjoogaan perehtynyt Elviira Välimäki. Tapahtumassa pääset tapaamaan myös Laive Familyn äitiys- ja lantionpohjafysioterapeuttia Annakaisa Hinkkasta ja kysemään mieltäsi askarruttavia kysymyksiä!

Hinta: Kertamaksu 25 / 20 € (Alennushinta 20 € niille, joilla on voimassa oleva Studio Laiven Kymppi- tai Anytimekortti.) Kertamaksun voit maksaa pankkikortilla, käteisellä tai liikuntaseteleillä.

Ilmoittautumiset www.varaaheti.fi/studiolaive

Minimiosallistujamäärä 7, maksimi 16.

 

Mamajooga-kurssi (4 krt)

Tiistaisin 2.10, 9.10., 16.10 ja 23.10 klo 16.30-17.30 

Etsitkö synnytykseen valmistavaa kurssia? Haluatko oppia kuuntelemaan kehoa ja oppia rentoutumaan? 

Mamajooga -kurssilla pääset viemään huomion kohdussa kasvavaan uuteen elämään ja kehosi tuntemuksiin. Harjoitukset valmentavat henkisesti ja fyysisesti synnytykseen sekä tulevaan vanhemmuuteen. Joogasta saat tasapainoa, kehotietoutta ja luottamusta omaan kehoosi synnytykseen asti. Jooga-asentojen avulla vahvistamme ja avaamme kehoa lempeästi ja rauhalliseen tahtiin. Huomioimme erityisesti raskauden aikana väsyvää selkää ja vahvistamme lantionpohjan lihaksia.

Tuntien aikana pysähdymme luomaan yhteyttä kasvavaan vauvaan ja välillä liikumme virtaavasti liikkeestä toiseen. Teemme rentoutumis- ja hengitysharjoituksia, joita voit hyödyntää myös synnytyksessä. Pääset harjoittelemaan, kuinka hengitystä käytetään liikkeen tukena ja miten voit rentoutua ääniharjoitusten avulla. Haemme oivalluksia myös lantionpohjan rentouden löytämiseen, mikä on keskeinen taito synnytyksen avautumis- ja ponnistusvaiheessa. Ohjaajana kurssilla toimivat äitiysjoogaan perehtyneet joogaohjaajat Elviira Välimäki ja Annika Hytönen.

Voit aloittaa joogakurssin jo alkuraskaudessa, mutta kurssi ei ole myöhäistä loppuraskaudessakaan, sillä harjoituksia voi tehdä synnytykseen saakka. Et tarvitse aikaisempaa kokemusta joogasta. Kurssin jälkeen voit jatkaa harjoittelua Studio Laiven pehmeällä hatha ja flow -viikkotunnilla. Joogaohjaajamme osaavat ottaa raskaana olevat huomioon tunneilla.

Hinta: 79 / 69 € (sis. alv 10 %). Alennushinta: opiskelijat, työttömät, vanhempainvapaalla olevat sekä voimassa olevalla Studio Laiven Kymppi- tai Anytimekortilla. Hinta sisältää yhden 15 € arvoisen tutustumiskerran Laiven viikkotunnille sekä materiaalia kotiharjoitteluun. Kurssin päätteeksi voit lunastaa kymppikortin (95 €) tai viiden kerran kortin (50 €) edullisempaan kurssihintaan!

Sitovat ilmoittautumiset: sähköinen lomake. Viimeistään 25.9. Kurssin minimiosallistujamäärä 7, maksimi 14.

 

Perhejooga-kurssi (4 krt)

Keskiviikkoisin 3.10, 10.10., 17.10 ja 24.10. Ryhmä 1 klo 17.45-18.30 TAI  Ryhmä 2 klo 18.45-19.30

Perhejooga on vanhemman ja lapsen (4-7 v.) yhteistä aikaa, jossa voidaan yhdessä tutkailla ja harjoitella kehonhallintaa, keskittymistä, turvallisen kosketuksen vaikutusta ja rentoutumisen taitoja. Harjoitteet lisäävät keskinäistä luottamusta ja opettavat läsnäoloa eli hetkeen pysähtymistä.

Pieni ryhmä ja turvallinen ilmapiiri antavat tilaa vuorovaikutukselle, kohtaamiselle ja tunteiden tarkastelulle. Perhejoogassa vanhemmalla eikä lapsella tarvitse olla kokemusta aikaisemmasta joogasta. Joogaan pohjautuvia harjoituksia tehdään niin yhdessä kuin erikseenkin leikkien ja luovien harjoitteiden kautta. Opittuja harjoitteita voi käyttää arjessa lapsen rauhoittumisen tukena ja yhteisiä hetkiä rikastuttaen.

Mukaan liikkumiseen soveltuvat vaatteet, paljaat varpaat ja vesipullo. Osallistujia ei ole vakuutettu järjestäjän puolesta. Ohjaajana Kati-Maria Lautamäki (sairaanhoitaja, doula, perheohjaaja, lastenjoogaohjaaja).

Aika: keskiviikkoisin 3.10., 10.10., 17.10. ja 24.10 klo 17.45-18.30 TAI 8.45-19.30

Hinta: 69 / 59 € (sis. alv 10 %). Alennushinta: opiskelijat, työttömät, vanhempainvapaalla olevat sekä voimassa olevalla Studio Laiven Kymppi- tai Anytimekortilla.

Sitovat ilmoittautumiset: sähköinen lomake 24.9. mennessä. Ilmoita lomakkeen ”Lisätietoja” kohdassa lapsen nimi ja ikä. Kurssille voi osallistua yksi aikuinen ja yksi lapsi yhdessä. Minimi 5, maksimi 7 paria per ryhmä.

Erkauma eheäksi -kurssi 

Tiistaisin 9.10., 23.10. ja 6.11. klo 10-11.15

Tiedätkö, miksi erkauma on hyvä tarkistuttaa ja kuntouttaa asiantuntijan avustuksella? Haluatko tietää, minkälainen liikunta sopii juuri sinulle synnytyksen jälkeen?

Kurssi on suunnattu synnyttäneille äideille, joilla on 1-12 kk ikäinen vauva. Tapaamiskerroille voit tulla yhdessä vauvan kanssa. Tutustumme tiiviiden teoriaosioiden kautta, mitä äidin kehossa tapahtuu fysiologisesti synnytyksen jälkeen ensimmäisen vauvavuoden aikana. Teemme nousujohteisesti harjoituksia, jotka auttavat kehoa palautumaan kokonaisvaltaisesti synnytyksestä turvallisesti ja tehokkaasti.

Teemme kehoa lempeästi vahvistavia harjoitteita ja erityisesti kiinnitämme huomiota niskahartiaseudun, keskivartalon sekä lantionpohjan lihaksiin. Ensimmäisellä tapaamisella äitiysfysioterapeutti katsoo kaikkien ryhmäläisten vatsalihasten erkaumat henkilökohtaisesti. Jokaisella äidillä on luonnostaan jonkinlainen erkauma, jonka kuntouttamisessa on hyvä huomioida harjoitteiden yksilöllisyys. Keskivartalon ja lantionpohjan tuen löytäminen ennaltaehkäisevät mm. selkäkipuja ja lantionpohjan toiminnan häiriöitä. Saat tietoa siitä, milloin on turvallista aloittaa erilaisten liikuntamuotojen harrastaminen synnytyksen jälkeen.

Tapaamiskertojen sisällöt:

  • 9.10. Erkauma ja lantionpohja
  • 23.10. Ryhti ja arjen ergonomia
  • 6.11. Liikunnan lisääminen vähitellen kohti omaa toivetasoa

Kurssin ohjaa äitiys- ja lantionpohjan fysioterapeutti Annakaisa Hinkkanen. Jokaiselta kerralta saat mukaasi selkeät kirjalliset ohjeet kotiharjoitteluun, joita voit toteuttaa vauva-arjen lomassa. Voit liittyä myös kurssin sisäiseen Facebook-ryhmään, jossa saat tukea kotiharjoitteluun tapaamisertojen välissä. Kaikille osallistujille kuuluu alennus äitiysfysioterapiakäynnistä  (-15 %).

Hinta: 99 € (sis. alv)

Sitovat ilmoittautumiset: sähköinen lomake viimeistään 2.10. Kurssin minimiosallistujamäärä 5, maksimi 10.

Hengittäen kohti synnytystä -workshop 

Perjantaina 12.10. klo 17.30-20.00

Tapahtuma on odottavan äidin hengähdyshetki ja paikka pysähtyä synnytykseen liittyvien ajatusten äärelle. Sekä jooga että hengitysharjoitukset ovat nykyaikaisia synnytykseen valmentavia menetelmiä. Workshopissa avaamme joogaharjoituksen ja keskustelujen kautta näkökulmia aktiivisesta synnytyksestä.

Joogan avulla on mahdollisuus tutkia omaa hengitystä ja harjoitella lantion seudun ja koko kehon rentouttamista. Joogaharjoitus johdattelee aistimaan kehon tuntemuksia ja viemään huomiota kohdussa kasvavaan vauvaan. Lisäksi tutustumme helppoihin ääniharjoituksiin, joiden avulla voi rentoutua raskauden aikana ja löytää mielen vahvuutta myös synnytyksen pyörteissä.

Keskustelemme synnytykseen valmistautumisesta ja erilaisista tavoista synnyttää. Käymme läpi synnytyksen fysiologiaa, mikä auttaa ymmärtämään kehon ja mielen toimintaa synnytyksen lähestyessä ja edetessä. Puhumme synnytyksen luonnollisuudesta hyväksyvällä ja yksilöllisyyttä arvostavalla tavalla. Tarkastelemme, miksi luottamus omaan kehoon ja mielen voimaan on keskeisessä roolissa synnytyksen aikana ja arjessa pienen vauvan kanssa. Käymme läpi erilaisia luonnonmukaisia kivunlievitysmenetelmiä (mm. synnytystä edistäviä ja kehoa tukevia akupainantapisteitä), joita voit hyödyntää myös synnytyksen aikana.

Et tarvitse aikaisempaa kokemusta joogasta. Olet tervetullut juuri sellaisenaan, raskauden missä vaiheessa tahansa. Workshopissa annamme tilaa kysymyksille ja keskustelulle. Kurssin ohjaavat raskausajan joogaan perehtynyt Elviira Välimäki ja Kati-Maria Lautamäki, joka on koulutukseltaan sairaanhoitaja, doula ja imetysohjaaja.

Workshopin jälkeen tiedät,
… kuinka eri tavoin voit valmistautua synnytykseen.
… miten voit helpottaa oloasi synnytyskipujen keskellä.
… miksi hengitys toimii voimavarana odottavalle äidille.

Hinta: 49 €. Hinta sisältää teen ja pientä purtavaa + yhden 15 € arvoisen maksuttoman käynnin Studio Laiven viikkotunneilla.

Sitovat ilmoittautumiset: sähköinen lomake viimeistään 5.10. Minimiosallistujamäärä 8, maksimi 14.

Mamajooga-kurssi (4krt)

Tiistaisin 30.10., 6.11., 13.11 ja 20.11. klo 16.30-17.30 

Etsitkö synnytykseen valmistavaa kurssia? Haluatko oppia kuuntelemaan kehoa ja oppia rentoutumaan? 

Mamajooga-kurssilla pääset viemään huomion kohdussa kasvavaan uuteen elämään ja kehosi tuntemuksiin. Harjoitukset valmentavat henkisesti ja fyysisesti synnytykseen sekä tulevaan vanhemmuuteen. Joogasta saat tasapainoa, kehotietoutta ja luottamusta omaan kehoosi synnytykseen asti. Jooga-asentojen avulla vahvistamme ja avaamme kehoa lempeästi ja rauhalliseen tahtiin. Huomioimme erityisesti raskauden aikana väsyvää selkää ja vahvistamme lantionpohjan lihaksia.

Tuntien aikana pysähdymme luomaan yhteyttä kasvavaan vauvaan ja välillä liikumme virtaavasti liikkeestä toiseen. Teemme rentoutumis- ja hengitysharjoituksia, joita voit hyödyntää myös synnytyksessä. Pääset harjoittelemaan, kuinka hengitystä käytetään liikkeen tukena ja miten voit rentoutua ääniharjoitusten avulla. Haemme oivalluksia myös lantionpohjan rentouden löytämiseen, mikä on keskeinen taito synnytyksen avautumis- ja ponnistusvaiheessa. Ohjaajana kurssilla toimivat äitiysjoogaan perehtyneet joogaohjaajat Elviira Välimäki ja Annika Hytönen.

Voit aloittaa joogakurssin jo alkuraskaudessa, mutta kurssi ei ole myöhäistä loppuraskaudessakaan, sillä harjoituksia voi tehdä synnytykseen saakka. Et tarvitse aikaisempaa kokemusta joogasta. Kurssin jälkeen voit jatkaa harjoittelua Studio Laiven pehmeällä hatha ja flow -viikkotunnilla. Joogaohjaajamme osaavat ottaa raskaana olevat huomioon tunneilla.

Suosittelemme lämpimästi osallistumaan syksyn molemmille Mamajooga-kursseille, sillä kurssit tukevat toisiaan ja oppiminen syvenee!

Hinta: 79 / 69 € (sis. alv 10 %). Alennushinta: opiskelijat, työttömät, vanhempainvapaalla olevat sekä voimassa olevalla Studio Laiven Kymppi- tai Anytimekortilla. Hinta sisältää yhden 15 € arvoisen tutustumiskerran Laiven viikkotunnille sekä materiaalia kotiharjoitteluun. Kurssin päätteeksi voit lunastaa kymppikortin (95 €) tai viiden kerran kortin (50 €) edullisempaan kurssihintaan!

Sitovat ilmoittautumiset: sähköinen lomake. Viimeistään 20.10. Kurssin minimiosallistujamäärä 7, maksimi 14.

Palautuminen synnytyksen jälkeen -workshop

Lauantaina 18.11. klo 14:00-16:00

Pohditko, minkälainen harjoittelu on turvallista synnytyksen jälkeen? Epäiletkö, onko sinulle jäänyt raskaudesta suorien vatsalihasten erkauma? Kiinnostaako sinua ruokavaliosi kohentaminen monipuolisemmaksi? Haluatko oppia suhtautumaan lempeämmin omaan kehoosi? 

Lapsen saaminen tuo muutoksia kehoon, suuren annoksen voimakkaita tunteita ja uuden arjen. Jokainen äiti kokee stressiä jossain määrin näiden muutosten keskellä. Sopivan lempeä liikunta, monipuolinen ruokavalio ja myönteiset ajattelutavat itseä kohtaan ovat hyvinvoinnin kulmakivet. Täsmäiskut ruokavaliossa ja liikunnan harrastamisessa edistävät palautumista synnytyksen jälkeen.

Käymme läpi esimerkiksi lantionpohjan lihaksia vahvistavia harjoituksia ja lihaskuntoliikkeitä sekä liikuntamuotoja, joiden aloittamisessa ei kannata kiirehtiä. Workshopissa yhdistyvät teoria ja monipuoliset käytännön harjoitukset.

Workshopin jälkeen:
… Tiedät, kuinka aloitat liikkumisen järkevästi raskauden jälkeen
… Ymmärrät, mitä vatsalihasten erkaumalla tarkoitetaan ja kuinka lantionpohjan lihaksia vahvistetaan
… Ymmärrät monipuolisen ruokavalion merkityksen ja osaat toteuttaa sitä paremmin arjessa
… Tiedät, miten tehdä turvallisia ja helppoja lihaskunto-liikkeitä kotona yksin ja vauvan kanssa
… Osaat harjoitella hyväksyvämpää ja myötätuntoisempaa suhtautumista itseäsi kohtaan

Ohjaajana toimii lantionpohja- ja äitiysfysioterapeutti Annakaisa Hinkkanen. Workshop on suunnattu sekä raskaana oleville että alle 2-vuotiaiden lasten äideille. Jos haluat, voit tulla yhdessä vauvasi kanssa.

Hinta: 49 € (Hinta sisältää teen ja pientä purtavaa + yhden maksuttoman käynnin Studio Laiven viikkotunneilla. Alv 24 %.)

Sitovat ilmoittautumiset: sähköinen lomake viimeistään 11.11. Minimiosallistujamäärä 8, maksimi 14.

Mamapilates-kurssi

La 24.11. klo 13:30-14:45, la 1.12. 13:30-14:45, pe 7.12. klo 19-20:15 ja pe 14.12 klo 19-20:15

Keskivartalon tuki hukassa? Kipeä ja väsynyt selkä? Ryhti lysyssä?

Mamapilates on odottaville ja synnyttäneille suunnattu kurssi, jossa vahvistetaan kehoa lempeällä ja turvallisella tavalla. Mamapilates-tunti rakentuu koko kehon ryhtilihaksia vahvistavista pilatesliikkeistä, kevyistä venytyksistä, rentoutus- ja hengitysharjoituksista. Pilatesharjoittelu opettaa kehon kannattelua ja ergonomisia liikemalleja.

Raskausaikana sikiön kasvaessa vatsa-, selkä- ja lantionpohjanlihaksiin kohdistuva paine lisääntyy. Tavoitteena on vahvistaa näitä kovalle kuormitukselle joutuvia lihasryhmiä. Hyvät keskivartalon ja lantionpohjanlihakset tukevat hormonien pehmentämiä jänteitä ja nivelsiteitä sekä vähentävät lantionpohjan toimintahäiriöitä ja selkäkipuja raskauden aikana ja synnytyksen jälkeen.

Kurssilla käymme läpi pilateksen perusteet: hengitys, selkärangan ja lapojen neutraaliasento sekä lapatuki. Tutustumme lantionpohjan toimintaan ja harjoittelemme löytämään yhteyden lantionpohjan ja syvän poikittaisen vatsalihaksen välillä. Liikkeet tehdään hengityksen tahdissa käyttäen lateraalihengitystä. Kurssilla saat yksilöllistä ohjausta tarpeidesi mukaan. Voit osallistua missä tahansa raskauden vaiheessa tai synnytyksen jälkeen, eikä aikaisempaa kokemusta pilateksesta tarvitse olla.

Kurssin ohjaa Annika Hytönen, joka on pilates- ja joogaohjaaja sekä liikunta- ja terveystieteiden maisteri. Annika syventynyt odottavien äitien liikuntaryhmien ohjaamiseen.

Hinta: 89 / 79 € (sis. alv). Alennushinta: opiskelijat, työttömät, vanhempainvapaalla olevat sekä voimassa olevalla Studio Laiven Kymppi- tai Anytimekortilla.

Sitovat ilmoittautumiset: sähköinen lomake viimeistään 16.11. Kurssin minimiosallistujamäärä 7, maksimi 14.

Laive Familyn tiimi

  • Elviira Välimäki (äitiysjoogaohjaaja, lasten joogaohjaaja, satuhierontaan perehtynyt ohjaaja, tunne- ja vuorovaikutusohjaaja, LitM)
  • Annakaisa Hinkkanen (äitiys- ja lantionpohjan fysioterapeutti, hyvinvointivalmentaja)
  • Kaisa Peltonen (lasten jooga- ja mindfulnessohjaaja, KM)
  • Kati-Maria Lautamäki (sairaanhoitaja, doula, perheohjaaja, lastenjoogaohjaaja)
  • Annika Hytönen (pilates- ja joogaohjaaja, LitM, äityisliikuntaryhmien hjaaja, lasten joogaohjaaja)
Tule seuraamaan toimintaamme Laiven Familyn omilla Facebook ja Instagram -tileillä!

Yhteystiedot

Laive Oy

Sepänkatu 7, Jyväskylä

040 778 0541 / 050 514 5379

info@studiolaive.fi

Uutiskirje

Yhteydenotto