LAIVE FAMILY

Laive Familyn palvelut kannustavat äitejä ja isiä tutkimaan omaa hyvinvointiaan niin kehon kuin mielenkin tasolla. Laive Familyn tiimin asiantuntevassa ohjauksessa korostuu itseä arvostava, hyväksyvä asenne, jossa hyvän olon tavoittelun ei tarvitse olla jatkuvaa suorittamista. Arki vauvan ja lasten kanssa on hyvinä päivinä ihanaa, ja huonoina taas haastaa vanhemman kohti kärsivällisyyden äärirajoja. Keskeistä on oppia kuuntelemaan lempeästi omaa kehoa ja tarpeita arjen jokaisena päivänä.

Tuemme pienten, mutta tärkeiden valintojen ja askeleiden ottamista arjessa hyvinvoinnin lisäämiseksi, mm. tietoisuustaitojen, meditaation ja joogan avulla. Viikkotunnit, kurssit ja tapahtumat järjestämme rauhallisessa ja stressittömässä ympäristössä studiollamme, joka on oiva paikka kokea palautumista ja hengähdyshetkiä sekä tavata muita perheitä. Haluamme tukea myös koko perheen hyvinvointia. Järjestämme myös lasten joogaa, perhejoogaa ja satuhierontatuokioita.

Joogaa raskausaikaan

 

Raskausaikana liikkuminen on hyödyllistä sekä äidin että sikiön näkökulmasta. Useimpia liikuntamuotoja kuten joogaa voidaan harjoittaa läpi raskauden soveltamalla liikkeitä ja harjoituksen intensiteettiä. Äitiysjoogalla onkin pitkät perinteet Suomessa ja myös neuvoloissa osataan ohjata äitejä joogan pariin. Jooga ennaltaehkäisee ja hoitaa monia raskausajan tyypillisiä fyysisiä vaivoja, venyttää ja vahvistaa äidin kehoa, tukee stressinhallintaa ja opettaa läsnäolon taitoja.

Joogan viikkotunnit: Viikkotunneistamme suosittelemme raskaana oleville Pehmeä hatha/flow -tunteja sekä Yinjooga/Restoratiivinen jooga -tunteja. Kaikki ohjaajamme osaavat soveltaa joogaharjoituksia myös raskaana oleville. Kerrothan ohjaajalle ennen tuntia olevasi raskaana. Järjestämme myös yhteistyössä Jyväskylän kaupungin kanssa äitiysjoogaa. Lue lisää tunneistamme ja hinnoistamme!

Mamajooga-kurssit: Mamajooga-kurssit ovat mukava tapa aloittaa joogaan tutustuminen joko studiolla kurssien muodossa ja verkkokurssin avulla. Mamajooga-kurssin jälkeen joogan tekeminen niin kotona kuin viikkotunneillamme sujuu mukavasti ja miellyttävästi!

 

"Tunneilla pääsen tekemään harjoituksia, joita en kotona tee. On ihanaa, että tunneilla on sekä vahvistavia että venyttäviä harjoitteita. Molemmille on selvästi tarvetta. Mukavaa on myös se, että vauvat saavat olla toistensa kanssa vuorovaikutuksessa." - Sinna ja Veini (8kk)

Mamababy-joogatunnit synnyttäneille

***Koronavirusepidemian vuoksi Mamababy-tunnit ovat toistaiseksi tauolla!***

Mamababy-joogatunnilla liikutaan lempeästi ja turvallisesti kehoa kuunnellen. Tunnilla tehdään kehoa avaavia ja vahvistavia asanoita ja lempeitä liikesarjoja, hengitysharjoituksia ja lyhyitä meditaatioharjoituksia. Kehon hyvinvoinnin lisäksi keskitymme tunne- ja tietoisuustaitojen kehittämiseen. Teemme harjoituksia, jotka palauttavat vatsalihasten erkaumaa ja vahvistavat lantionpohjan lihaksia. Vapautamme myös vauvan imettämisen ja kantamisen mukanaan tuomia kireyksiä niska-hartiaseudun ja selän alueelta.

Tunnit ovat tarkoitettu kaikille äideille, joilla on 1-12 kk ikäinen vauva. Vauva voi osallistua osaan liikkeistä tai hän voi myös vaikka nukkua vieressä tai vaunuissa. Tunneilla vallitsee hyväksyvä ilmapiiri eli voit hoitaa, imettää ja vaihtaa vaippaa tarpeen tullen. Tunnin kesto on 50 minuuttia, jonka jälkeen on varattu 10 minuuttia kiireetöntä aikaa vuorovaikutukseen oman vauvan, muiden äitien ja ohjaajan kesken.

Voit osallistua mamababytunneille ja kaikille muillekin Studio Laiven viikkotunneille kertamaksulla tai sarjakortilla. Lue lisää tunneistamme ja hinnoistamme!

"Olin hämmästynyt, kuinka suuri merkitys hengityksellä on harjoituksissa. Hengityksen huomiointi ja harjoitteet tunnilta ovat huomaamatta siirtyneet myös arkeeni." - Jutta ja vauva

Perhejooga

Perhejooga on aikuisen ja lapsen yhteistä aikaa, jossa voidaan yhdessä tutkailla ja harjoitella kehonhallintaa, keskittymistä, turvallisen kosketuksen vaikutusta ja rentoutumisen taitoja. Perhejoogaan voi tulla yhdessä vanhemman, isoäidin tai isoisän, kummin tai muun huoltajan kanssa. Harjoitteet lisäävät keskinäistä luottamusta ja opettavat läsnäoloa eli hetkeen pysähtymistä.

Lue lisää kursseistamme!

 

Yhteystiedot
Laive Oy

Kympinkatu 7, 40320 Jyväskylä

041 319 5253
info@studiolaive.fi
Uutiskirje
Yhteydenotto