Maksuton Jooga & synnytykseen valmistautuminen -webinaari

Hei odottava äiti!

 

Haluaisitko tietää, kuinka valmistautua synnytykseen luottavaisin mielin ilman turhaa suorittamista ja stressiä?

 

Tässä maksuttomassa webinaarissa maanantaina 20.6. klo 15.15 - 16 kerron sinulle kolme yksinkertaista ja helppoa raskausjoogan oivallusta, jotka auttavat sinua tuntemaan levollisuutta raskauden ja synnytyksen aikana! Sinun ei tarvitse pähkäillä yksin, miten valmistautua synnytykseen ja millä keinoilla voit edistää omaa ja vauvasi jaksamista kun H-hetki on koittanut. Tervetuloa ottamaan nämä keinot käyttöösi yhdessä muiden äitien kanssa!

 

Tässä ilmaisessa webinaarissa opit:

  1. Minkälaiset raskausjoogan asennot rentouttavat erityisesti lantion aluetta (ja kaiken lisäksi helpottavat synnytyskipujen kohtaamista!)
  2. Hengitystavan, joka rauhoittaa kehoa ja mieltä sekä hapettaa tehokkaasti niin sinua kuin vauvaa
  3. Miten raskausaikana tehtyjen ääniharjoitusten voima siirtyy mukanasi myös synnytykseen (tulet yllättymään äänesi rauhoittavasta voimasta!)

 

Webinaarissa sinua valmentaa kokenut äitiysjoogaohjaaja ja mindfulness-tunnetaitovalmentaja Elviira Hyytiä

Laive Oy:n toinen perustaja, hyvinvointialan yrittäjä

Elviira Hyytiä on valmentanut odottavia ja synnyttäneitä äitejä jo vuodesta 2014 lähtien ja auttanut heitä synnytykseen valmistautumisessa ja synnytyksestä palautumisessa. Hänen missionaan on vahvistaa äitien voimavaroja, jotta he voivat elää tasapainoista ja elämänmakuista perhearkea!

*'' Ilmoittautuminen on päättynyt! Jos haluat mukaan vielä viime tinkaan, laitathan meille sähköpostia torstaihin 23.6. mennessä info@studiolaive.fi! ***

Yhteystiedot

Laive Oy

Kympinkatu 7, 40320 Jyväskylä

041 319 5253

info@studiolaive.fi

Uutiskirje