Maksuton Mama & Mamababyjooga (online)

Hei sinä raskaana oleva tai synnyttänyt äiti!

 

Tervetuloa mukaan MAKSUTTOMAAN online-joogahetkeen keskiviikkona 5.1. klo 15.15 - 16.00. Lempeässä joogaharjoituksessa pääset avaamaan kehosi kireyksiä ja nauttimaan ihanasta lepohetkestä. Harjoituksen päätteeksi teemme lyhyen myötätuntomeditaation, jossa pääset lähettämään niin itsellesi kuin muille lempeän kannustavia ajatuksia! 

Voit tulla mukaan raskauden missä vaiheessa tahansa. Jos taas olet jo synnyttänyt, myös vauva (noin 1-15 kk) voi tulla kanssasi mukaan harjoitukseen! Aikaisempaa kokemusta joogasta sinulla ei tarvitse olla.

Kaikille avoin ja maksuton joogaharjoitus järjestetään suljetussa Facebook-ryhmässä live-lähetyksenä. Voit tehdä harjoituksen myös myöhemmin yhteisessä Facebook-ryhmässämme sunnuntaihin 9.1. klo 24 asti. Online-joogan sinulle ohjaa äitiysjoogaan perehtynyt Elviira Hyytiä.

 

*** HUOM! Aikaisemmin ulkomaiset toimijat ovat tehneet valetapahtumia, joten olethan tarkkana mikäli näin kävisi uudelleen. Ilmoittautuminen tapahtuu Studio Laiven nettisivujen kautta ja sähköpostiviestit tulevat myös meidän nimissä. Joogaharjoitus järjestetään suljetussa Facebook-ryhmässä.***

 

Lämpimästi tervetuloa mukaan!

Terkuin,
Studio Laiven yrittäjät Elviira ja Kaisa

Ilmoittautuminen on päättynyt. Jos haluat vielä mukaan, laita meille sähköpostilla info@studiolaive.fi pyyntö liittyä Facebook-ryhmäämme. Lisää sähköpostiin tieto siitä, että haluat liittyä maksuttomaan Mama & Mamababyjoogaan.

Yhteystiedot

Laive Oy

Kympinkatu 7, 40320 Jyväskylä

041 319 5253

info@studiolaive.fi

Uutiskirje