Maksuton Uuden vuoden jooga (online)

Uutta virtaa ja energiaa uuteen vuoteen! Tule mukaan MAKSUTTOMAAN virkistävään online-joogaharjoitukseen keskiviikkona 5.1. klo 16.30-17.20. Joogaharjoitus buustaa lempeällä tavalla aineenvaihduntaasi ja saa koko olemuksesi säteilemään! 

 

Harjoitus pitää sisällään helppoa ja kaikille soveltuvaa joogaa, joka laittaa liikkeelle kuluneen vuoden kuonat niin kehossa kuin mielessä ja luo tilaa uudelle. Lopuksi teemme lyhyen meditaation, jossa pääset lähettämään toiveesi vuodelle 2022! 

 

Kaikille avoin ja maksuton joogaharjoitus järjestetään suljetussa Facebook-ryhmässä  live-lähetyksenä. Voit tehdä harjoituksen myös myöhemmin yhteisessä Facebook-ryhmässämme sunnuntaihin 9.1. klo 24 asti.

 

*** HUOM! Aikaisemmin ulkomaiset toimijat ovat tehneet valetapahtumia, joten olethan tarkkana mikäli näin kävisi uudelleen. Ilmoittautuminen tapahtuu Studio Laiven nettisivujen kautta ja sähköpostiviestit tulevat myös meidän nimissä. Joogaharjoitus järjestetään suljetussa Facebook-ryhmässä.***

 

Lämpimästi tervetuloa mukaan!

Terkuin,
Studio Laiven yrittäjät Elviira ja Kaisa

Virallinen ilmoittautuminen on päättynyt. Jos haluat mukaan yhteiseen Facebook-ryhmäämme vielä sunnuntaihin 9.1. asti niin laita meille sähköpostia info@studiolaive.fi. Lisää sähköpostiviestiisi tieto siitä, että haluat mukaan Uuden vuoden joogaan. Kiitos!

Yhteystiedot

Laive Oy

Kympinkatu 7, 40320 Jyväskylä

041 319 5253

info@studiolaive.fi

Uutiskirje