MUUT PALVELUT

Yksityisohjaus jooga ja mindfulness

Kaipaatko lisätietoa asanoiden linjauksista tai hengitystekniikasta? Haluatko syventää harjoitustasi ja oppia uutta itsestäsi sekä metodeista? Tai askarruttaako meditaation tai mindfulnessin periaatteet sinua? Järjestämme tilauksesta yksityisohjausta niin joogaan, meditaatioon kuin mindfulnessiin.

Salitilan vuokraus

Vuokraamme valoisaa ja rauhallista studiotamme muille toimijoille silloin, kun tila on vapaana. Otathan yhteyttä ja pyydät tarjouksen salitilan vuokraamisesta!

Spiren vuokraus

Spire on sinun henkilökohtainen hengitysvalmentajasi. Voit vuokrata Spire-teknologian käyttöösi 3 viikoksi silloin, kun laitteisto on vapaana. Laitteen käyttöä varten tarvitsen oman puhelimen (Android tai iPhone). Laitteen vuokraan kuuluu 15 min opastus laitteen käyttöön sekä sähköpostituki vuokrauksen ajan. Vuokrauksen hinta kolmeksi viikoksi: 59 €. Ota yhteyttä sähköpostitse: info@studiolaive.fi tai kysy lisää Kaisalta tai Elviiralta. Laitteita on rajoitettu määrä!

Hoitohuone

Tilastamme löytyy erillinen huone, johon etsimme kehon ja mielen hyvinvoinnin ammattilaista, esimerkiksi hierojaa tai muuta hoitajaa. Saman katon alla pystymme tarjoamaan asiakkaille hyvää oloa ja terveyttä edistäviä, monipuolisia palveluita. Ota yhteyttä ja tule katsomaan, olisiko paikka sinun!

Yhteystiedot

Laive Oy

Sepänkatu 7, Jyväskylä

040 778 0541 / 050 514 5379

info@studiolaive.fi

Uutiskirje

Yhteydenotto

Verkkosivusuunnittelu: WEBinssi