ONLINE-JOOGATUNNIT

Online-joogatunnilla pääset nauttimaan joogatunneistamme kotoa käsin joko tietokoneen, tabletin tai puhelimen välityksellä! Järjestämme viikon aikana vähintään 3 joogatuntia: Voimakas hatha/flow, Pehmeä hatha/flow ja Yinjooga. Voit katsoa varaamasi tunnin livenä tai myöhemmin valitsemanasi ajankohtana. Tallenne on käytössäsi 7 päivän ajan live-tunnista eli voit tehdä harjoituksen useammankin kerran. Samassa taloudessa asuvat voivat nauttia joogatunnista yhdellä maksulla. Lisäämme tunteja kalenteriin viikko kerrallaan ja tämä järjestely on voimassa toistaiseksi.

"Melkein pystyin kuvittelemaan itseni Valkoisen talon salille. Raskaiden etätyöpäivien vastapainoksi olin niin tämän tarpeessa, kiitos!"

"Kiitos! Tämä oli ihana ja niin tarpeellinen tähän hetkeen. Hyvin toimi tekniikka :)"

"Hyvin sujui kotona joogailukin ja tarpeeseen tuli tämäkin harjoitus, kiitos!"

Hinnat:
 
Online-kertamaksu 8 € (sisältää yhden online-joogatunnin ja sen tallenteen käyttö live-lähetyksestä 7 päivän ajan)
Online-viikkokortti 20 € (rajoittamaton käyttö online-tunteja ostopäivästä 7 päivän ajan,  online-tuntien tallenteet käytössä live-lähetyksestä 7 päivän ajan)
 
 
 

Online-joogatunnin varaaminen:

1. Ilmoittaudu Online-joogatunnille ajanvarausjärjestelmästämme www.varaaheti.fi/studiolaive. HUOM! Ilmoittautuminen sulkeutuu 30 minuuttia ennen Online-joogatunnin alkua, jotta ehdimme tehdä tarvittavat järjestelyt tuntia varten.
2. Online-joogatunti tulee maksaa verkon kautta varaamisen yhteydessä lunastamalla ensin joko Prepaid-kortti “Online-kertamaksu” (8 €) tai “Online-viikkokortti” (20 €): www.varaaheti.fi/studiolaive/fi/prepaids. Prepaid-kortin lunastamisen jälkeen muista käydä vielä varaamassa paikka haluamallesi tunnille. Myös Online-viikkokortin lunastamisen jälkeen tulee varata paikat vielä erikseen jokaiselle tunnille, jolle haluat osallistua 7 päivän sisällä. Ostamasi tunti on käytössäsi live-tunnista lähtien 7 päivän ajan. Voit tehdä harjoituksen niin monta kertaa kuin haluat 7 päivän aikana.
3. Saat sähköpostiisi ostamasi joogatunnin YouTube-linkin noin 15 min ennen online-tunnin alkua. Live-lähetys alkaa silloin, kun tunti on merkitty alkavaksi. Jos sähköpostia ei kuulu, tarkistathan myös roskaposti-kansion ja muut kansiot. Mikäli kohtaat teknisiä haasteita, laita meille viesti studiolaive@gmail.com tai kysy neuvoa YouTuben chatissa.
4. Online-tunteja varten tarvitset kotonasi joogamaton. Yinjoogatunneilla hyödynnetään bolsteria tai korvikkeena muutamaa tyynyä sekä vilttiä/isoa pyyhettä. Tee olosi ja ympäristösi mukavaksi jo ennen tunnin alkua. Halutessasi voit laittaa taustalle soimaan rauhallista musiikkia. Pysähdy ja nauti joogasta!

Varausehdot

  • Ensikertalaiselle: Suosittelemme ensikertalaisille pehmeä hatha- ja flowjoogatuntia sekä yinjoogatuntia, jotka soveltuvat jokaiselle ikään ja taitotasoon katsomatta. 
  • Varusteet: Pukeudu joustaviin vaatteisiin ja varaa riittävästi lämmintä vaatetta loppurentoutusta varten. Online-tunteja varten tarvitset kotonasi joogamaton. Yinjoogatunneilla hyödynnetään bolsteria tai korvikkeena muutamaa tyynyä sekä vilttiä/isoa pyyhettä. Tee olosi ja ympäristösi mukavaksi jo ennen tunnin alkua. Halutessasi voit laittaa taustalle soimaan rauhallista musiikkia.
  • Varausehdot: Online-tunnit pidetään aina - oli paikalla 1 tai 10 ihmistä. Mikäli tunnille ei ole ilmoittautumisia 1 h ennen tunnin alkua, tunti peruuntuu automaattisesti. Jos joudut perumaan varaamasi tunnin, sinun tulee perua varauksesi viimeistään 3 h aikaisemmin ajanvarausjärjestelmän kautta. 

Tule uteliaana ja luottavaisena kokemaan uutta!

Yhteystiedot
Laive Oy

Kympinkatu 7, 40320 Jyväskylä

041 319 5253

info@studiolaive.fi
Uutiskirje
Yhteydenotto