ONLINE-JOOGATUNNIT

Stay home and do yoga!

Online-joogatunnilla pääset nauttimaan joogatunneistamme kotoa käsin joko tietokoneen, tabletin tai puhelimen välityksellä!
 
Voit katsoa varaamasi tunnin livenä tai myöhemmin valitsemanasi ajankohtana. Tallenne on käytössäsi 7 päivän ajan live-tunnista eli voit tehdä harjoituksen useammankin kerran. Samassa taloudessa asuvat voivat nauttia joogatunnista yhdellä maksulla.
 
Lisäämme tunteja kalenteriin viikko kerrallaan ja tämä järjestely on voimassa toistaiseksi.

"Melkein pystyin kuvittelemaan itseni Valkoisen talon salille. Raskaiden etätyöpäivien vastapainoksi olin niin tämän tarpeessa, kiitos!"

"Kiitos! Tämä oli ihana ja niin tarpeellinen tähän hetkeen. Hyvin toimi tekniikka :)"

"Hyvin sujui kotona joogailukin ja tarpeeseen tuli tämäkin harjoitus, kiitos!"

Hinnat:

Online-kertamaksu 8 € tai kertakäynti voimassa olevalta 5- tai 10-kortilta

(Sisältää yhden online-joogatunnin ja sen tallenteen käytön live-lähetyksestä 7 päivän ajan

Online-joogatunnin varaaminen:

 

1. Varaaminen vanhalla voimassa olevalla 10- tai 5-kortilla:

2. Varaaminen online-tutustumiskortilla/viikkokortilla/kertamaksulla:

  • Lunasta ensin haluamasi online-kortti osoitteesta www.varaaheti.fi/studiolaive/fi/prepaids. Vasta prepaid-kortin lunastamisen jälkeen käy varaamassa paikka haluamallesi tunnille tai useammalle tunnille jokaisen tunnin kohdalta erikseen: www.varaaheti.fi/studiolaive → Valitse tunti →  "Varaa ja maksa aika" →  "Maksa käyttäen Prepaid-korttia". Mikäli sinulla on myös voimassa oleva 10-kortti tai 5-kortti, voit varauksen loppuvaiheessa valita miltä kortilta haluat tunnin veloittaa.

3. Tunnille osallistuminen ja varusteet:

  • HUOM! Ilmoittautuminen sulkeutuu 30 minuuttia ennen online-joogatunnin alkua, jotta ehdimme tehdä tarvittavat järjestelyt tuntia varten.
  • Saat sähköpostiisi ostamasi joogatunnin YouTube-linkin noin 15 min ennen live lähetyksen alkua. Live-lähetys alkaa silloin, kun tunti on merkitty alkavaksi. Jos sähköpostia ei kuulu, tarkistathan myös roskaposti-kansion ja muut kansiot. Mikäli kohtaat teknisiä haasteita, laita meille viesti studiolaive@gmail.com tai kysy neuvoa YouTuben chatissa.
  • Online-tunteja varten tarvitset kotonasi joogamaton. Usein myös viltti ja tyyny on mukava olla mukana. Yinjoogatunneilla hyödynnetään bolsteria tai korvikkeena muutamaa tyynyä sekä vilttiä/isoa pyyhettä. Tee olosi ja ympäristösi mukavaksi jo ennen tunnin alkua. Halutessasi voit laittaa taustalle soimaan rauhallista musiikkia. Pysähdy ja nauti joogasta!

Liikuntaedut online-joogatunneilla

1. Mobiili-applikaatiot: SmartumPay / ePassi / Edenred / Eazybreak --> maksa haluamasi summa kotoa käsin, lähetä meille sähköpostitse studiolaive@gmail.com kuvakaappauksena tieto maksusta ja mille tunneille haluat osallistua. Lisäämme varaukset haluamillesi tunneille. Laitathan tiedon meille ajoissa, viimeistään 6 h ennen tunnin alkua, jotta saamme lisättyä sinut tunnille ajoissa.

2. Liikuntasetelit ja maksukortit: Smartum-setelit / Tyky-setelit / Edenred-kortti --> laita meille sähköpostia studiolaive@gmail.com, milloin tulet tuomaan setelit tai maksamaan kortilla toimistolle. Voit jättää setelit postilaatikkoomme sovittuna ajankohtana, jolloin takaamme entistäkin paremmin hygieenisyyden.

Varausehdot ja muut lisätiedot

  • Ensikertalaiselle: Suosittelemme ensikertalaisille pehmeä hatha- ja flowjoogatuntia sekä yinjoogatuntia, jotka soveltuvat jokaiselle ikään ja taitotasoon katsomatta. 
  • Varusteet: Pukeudu joustaviin vaatteisiin ja varaa riittävästi lämmintä vaatetta loppurentoutusta varten. Online-tunteja varten tarvitset kotonasi joogamaton. Yinjoogatunneilla hyödynnetään bolsteria tai korvikkeena muutamaa tyynyä sekä vilttiä/isoa pyyhettä. Tee olosi ja ympäristösi mukavaksi jo ennen tunnin alkua. Halutessasi voit laittaa taustalle soimaan rauhallista musiikkia.
  • Varausehdot: Online-tunnit pidetään aina - oli paikalla 1 tai 10 ihmistä. Mikäli tunnille ei ole ilmoittautumisia 1 h ennen tunnin alkua, tunti peruuntuu automaattisesti. Jos joudut perumaan varaamasi tunnin, sinun tulee perua varauksesi viimeistään 3 h aikaisemmin ajanvarausjärjestelmän kautta. 

Tule uteliaana ja luottavaisena kokemaan uutta!

Yhteystiedot
Laive Oy

Kympinkatu 7, 40320 Jyväskylä

041 319 5253

info@studiolaive.fi
Uutiskirje