Hemmotteleva kasvojooga -onlinekurssi (ke 4.9., 11.9. ja 18.9.2024 klo 18-18.40)

39,00 

Lämpimästi tervetuloa hemmottelevalle online-joogakurssille, jonka aikana löydät kasvoillesi hehkua, keveyttä ja rauhaa!

 

Stressi, kuormitus ja elämänkokemukset kertyvät herkästi kasvojen, kaulan ja niskan alueelle. Kasvojen alue saattaa tuntua painavalle, niskaa kolottaa ja leukaperät saattavat olla jatkuvasti kestojännityksen vallassa. Kasvojoogan avulla tulemme tietoiseksi kasvojen alueen ylimääräisistä jännitteistä, osaamme rentouttaa kasvojen aluetta tietoisesti ja löydämme uudenlaisen tavan pitää yllä luonnollista positiivista ilmettä.

 

Online-joogakurssilla tutustumme kasvojoogan perusliikkeisiin, jotka sinun on helppoa ottaa mukaan arkeesi myös kurssin jälkeen!

 

1. Kasvojen kaunis kannattelu (keskiviikko 4.9. klo 18.00-18.40)

Tutustut niska-hartiaseutua ja kaulaa elvyttäviin liikkeisiin, joiden avulla löydät hehkua myös kasvoillesi. Lisäksi löydät kielen anatomisesti oikean asennon, joka kohottaa erityisesti kasvojen alaosaa. Opit päivittäisen lyhyen, mutta tehokkaan kasvohierontarutiinin!

 

2. Kohottava kasvojooga (keskiviikko 11.9. klo 18.00-18.40)

Aktivoimme kasvojen laiskottelevia lihaksia, jonka avulla voit löytää kasvoillesi lisää kohotusta ja virkeyttä. Löydämme uudestaan luonnollisen hymyn, avonaiset silmät ja buustaamme myös huulten alueen virkeyttä!

 

3. Hemmotteleva kasvohieronta (keskiviikko 18.9. klo 18-18.40)

Kasvojen kireydet saavat sulaa pitkän kasvohieronnan avulla! Kokeilemme myös useampia puremalihaksia rentouttavia liikkeitä, joiden avulla on mahdollista saada apua yönarskuttelun myötä tulleisiin kireyksiin. Kasvohieronta on ihana lisä itsensä hemmotteluun myös kurssin jälkeen!

 

Kurssikerrat järjestetään YouTube-livenä. Voit tulla mukana liveen tai katsoa kurssin tallenteet myöhemmin. Kaikki tallenteet ovat käytössäsi vuoden 2024 loppuun asti.

 

Kasvojooga sopii jokaiselle, joka on kiinnostunut kasvojen alueen hyvinvoinnista. Kasvojoogakurssin ohjaa sinulle jooga- ja mindfulnessohjaaja & kasvojoogaohjaaja Kaisa Peltonen.

 

*** BONUS ***

Saat kurssilta mukaasi myös kirjallisen Hemmotteleva kasvohieronta -minioppaan (pdf), jonka avulla tiedät miten jatkaa kasvojoogaharjoittelua myös kurssin jälkeen! 

 

Milloin: Keskiviikkoisin 4.9., 11.9. ja 18.9.  klo 18.00-18.40 ( + tallenteet käytössä vuoden 2024 loppuun asti)

Missä: Studio Laive, Kympinkatu 7, 40320 Jyväskylä

Hinta: 39 € (sis. alv). Voit maksaa myös liikuntaetuuksilla. Maksu ePassilla ja SmartumPaylla onnistuu suoraan verkkokaupan kassalla. Jos maksutapasi on Edenred tai haluat maksaa osittain liikuntaetuuksilla, lue tarkemmat ohjeet liikuntaetuuksilla maksamiseen

 

Saat verkkokaupan ilmoittautumisen jälkeen sähköpostiisi lisätietoja osallistumisesta. Tarkistathan myös roskapostin ja muut kansiot, mikäli vahvistusviestiä ei kuulu.

 

(Peruutusehdot: Ilmoittautumisen peruminen mahdollista vain sairaustapauksissa. Muista syistä veloitamme 50 % osallistumismaksun hinnasta.)