Yinjooga & palautuminen -workshop + verkkokurssi / STUDIO & ONLINE (la 12.2. klo 13:00-16:00)

79,00 89,00 

Lauantaina 12.2. klo 13.00-16.00

 

Yinjooga & palautuminen -workshopissa pääset tutustumaan palautumisen periaatteisiin sekä nauttimaan lempeistä yinjooga-, meditaatio- ja hengitysharjoituksista! Workshopin hintaan kuuluu myös suosittu jooga & stressin karkoitus -verkkokurssimme (arvo 59 €), jotta pääset jatkamaan harjoitusten tekemistä kotona ja luomaan uusia palautumista tukevia rutiineja!

 

Tämä workshop on sinulle, joka haluat…

 • tutustua yinjoogan perusteisiin ja nauttia lyhyemmistä tai pidemmistä joogahetkistä arjen keskellä
 • löytää arkeesi yksinkertaisia, mutta tehokkaita tapoja rauhoittaa hermostoasi
 • oppia tekemään helppoja rentouttavia hengitysharjoituksia
 • tutustua syvärentouttaviin meditaatiotekniikoihin

 

Workshopiin voit osallistua studiollamme tai virtuaalisesti oman kodin rauhassa, sillä kurssi pidetään samaan aikaan studiolla (max 13 hlö) ja YouTube live-lähetyksenä koteihin. Workshopin aikana voit kysyä mieltä askaruttavista asioista ja keskustella yhdessä muiden kurssilaisten kanssa. Jooga & stressin karkoitus -verkkokurssin saat käyttöösi heti kurssin jälkeen 6 kk ajaksi!

 

Jooga palautumisen tukena

Joogan suosio stressinhallinnan ja palautumisen tukena on kasvanut merkittävästi viime vuosina. Yhä useampi on löytänyt joogasta, hengitysharjoituksista ja meditaatiosta lääkkeen stressin oireisiin kuten väsymykseen, hermoston ylivirittyneisyyteen ja ahdistuksen sekä kiireen tunteisiin.

Joogaharjoituksessa hyödynnettävä rauhallinen hengitys aktivoi lepohermostoa ja auttaa kehoa fysiologisesti palautumaan. Jooga- ja hengitysharjoitusten myönteiset vaikutukset myös mielelle ovat kiistattomat. Kykymme olla läsnä tässä hetkessä vahvistuu harjoituksen kautta ja voimme tuntea enemmän rauhan, turvan ja levollisuuden tuntemuksia!

Kehomme kaipaavat lempeää liikettä ja mieli hiljaisuutta, jotta voimme palautua arjen kuormituksesta. Joogassa saamme nämä molemmat hyvät vaikutukset samalla kertaa. Ja mikä parasta, myös lyhyet harjoitukset ovat tutkitusti tehokkaita ja edistävät palautumista.

 

Ohjelma

 • 13:00 Teoria: Palautumisen fysiologia & psykologia
 • 13:30 Yinjoogaharjoitus: 3 parasta yinjooga-asentoa palautumisen tueksi
 • 14:30 Lyhyt tauko + teetä
 • 14:45 Teoria: Hengitys palautumisen tukena
 • 15:00 Palleahengitysharjoitus ja hermostoa rauhoittava yinjoogaharjoitus
 • 15:45 Syvärentouttava Yoga nidra -meditaatio
 • 16:00 Yhteinen lopetus

 

Workshopin harjoitukset sopivat kaikille ikään tai kuntoon katsomatta, eikä aikaisempaa kokemusta joogasta tarvitse olla. Kurssin ohjaa joogaohjaaja ja mindfulness-tunnetaitovalmentaja, sekä liikunta- ja terveystieteiden maisteri Elviira Hyytiä.

 

Osallistumisvaihtoehdot + hinnat:

STUDIO: 89 €

Studiolle mahtuu mukaan max 13 osallistujaa. Saavuthan paikalle vain terveenä ja pidät huolen hyvistä hygieniakäytänteistä. Mikäli sairastut, voit vaihtaa online-vaihtoehtoon.

ONLINE: 79 €

Pääset osallistumaan kotoa käsin virtuaalisesti YouTuben kautta  joko live-lähetyksenä kurssin aikaan tai voit katsoa live-lähetyksen tallenteen 7 päivää sisällä.

 

Molempiin osallistumisvaihtoehtoihin kuuluu Jooga & stressin karkoitus -verkkokurssi (arvo 59 €). Kurssi sisältää yhteensä 15 kpl jooga-, hengitys- ja meditaatioharjoituksia tukemaan parempaa palautumista ja rentoutumista! Lue lisää!

 

Sitovat ilmoittautumiset: Verkkokauppa. Ilmoita ostoksesi yhteydessä, osallistutko mukaan studiolla vai online. Voit maksaa kurssin myös liikuntaetuuksilla. Ota tällöin yhteyttä info@studiolaive.fi. Saat lisätiedot osallistumisesta sähköpostiisi ilmoittautumisen yhteydessä. Mikäli et löydä sähköpostistasi lisätietoja tai kuittia ostoksen jälkeen, tarkistathan myös roskapostin ja muut kansiot, kiitos!

 

“Rauhallinen ja positiivinen tunnelma loi mahdollisuuden palautumiselle. Lämmin kiitos ihanasta hetkestä!”

– Workshopin osallistuja

 

Poista