VINKKEJÄ ENSIKERTALAISELLE

Lämpimästi tervetuloa studiolle!

 

  • Ensikertalaiselle: Suosittelemme ensikertalaisille pehmeä hatha- ja flowjoogatuntia sekä yinjoogatuntia, jotka soveltuvat jokaiselle ikään ja taitotasoon katsomatta. 
  • Saapuminen studiolle:  Luoksemme pääset kävellen, pyörällä tai joukkoliikenteellä. Autot kulkevat luoksemme "Valkoiselle talolle" vain Kankaankatua pitkin. Kympinkatua pitkin on mahdollista kulkea työmaiden vuoksi vain kävellen tai pyörällä. Osa sähköisistä karttapalveluista ei vielä tunnista osoitetta Kympinkatu 7, vaan vanhan osoitteen Kankaankatu 12. Varaathan siis aikaa paikan löytämiseen ensimmäisellä käyntikerralla. Parkkitila on maksutonta (4 h kiekkopaikka) Valkoisen talon vieressä.
  • Toimiminen studiolla: Avaamme ulko-oven noin 15 minuuttia ennen tunnin alkua. Suljemme oven 2 minuuttia ennen tunnin alkua. Käytäthän käsidesiä sekä peset kädet tullessa ja lähtiessäsi studiolta. Studioltamme löytyy naisten ja miesten pukuhuoneet ja tavarat voit jättää pukuhuoneeseen. Ennen tunnin alkua annamme tilaa rauhoittumiselle. Voit käydä matollesi istumaan tai selinmakuulle odottamaan tunnin alkua. Kerrothan ohjaajillemme ennen tunnin alkua, jos terveydentilassasi on jotain sellaista, joka heidän olisi hyvä ottaa huomioon. Näin varmistat, että voit turvallisesti nauttia harjoituksestasi.
  • Varusteet: Pukeudu joustaviin vaatteisiin ja varaa riittävästi lämmintä vaatetta loppurentoutusta varten. Erityisesti rauhallisilla tunneilla lämmin pukeutuminen tekee harjoituksestasi miellyttävän. Suosittelemme vahvasti oman maton käyttöä. Jos käytät studion lainamattoa tai muita joogan apuvälineitä, voit tuoda oman ison pyyheen mukanasi niiden suojaksi.
  • Varausehdot: Varaathan paikkasi haluamallesi tunnille etukäteen varausjärjestelmästämme viimeistään 30 minuuttia ennen tunnin alkua. Tunnit pidetään aina - oli paikalla 1 tai 10 ihmistä. Mikäli tunnille ei ole ilmoittautumisia 1 h ennen tunnin alkua, tunti peruuntuu automaattisesti. Jos joudut perumaan varaamasi tunnin, sinun tulee perua varauksesi viimeistään 3 h aikaisemmin ajanvarausjärjestelmän kautta. Mikäli et saavu varaamallesi tunnille, veloitamme 10- tai 5-kortilta kerran joka tapauksessa. Anytime/tutustumiskortti/kertamaksulla kävijöiltä laskutamme toistuvista perumatta jääneistä tunneista jälkikäteen 10 euron sanktion. Osallistujia ei ole vakuutettu yrityksen toimesta.

Vastaamme mielellämme sinua askarruttaviin kysymyksiin! Laita meille viestiä info@studiolaive.fi tai soita 041 319 5253.

Lämpimästi tervetuloa!

Yhteystiedot
Laive Oy

Kympinkatu 7, 40320 Jyväskylä

041 319 5253

info@studiolaive.fi
Uutiskirje