Tilaus- ja sopimusehdot

1. Yleistä

Laive Oy myy verkkokursseja yksityishenkilöille ja organisaatioille. Tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron. Asiakkaan on ennen tilaustaan tutustuttava kulloinkin voimassa oleviin tilausehtoihin.

2. Palvelun tarjoaja

Laive Oy / Studio Laive (Y-tunnus: 2851880-5)

Kympinkatu 7, 40320 Jyväskylä

info@studiolaive.fi

3. Palvelun kuvaus

Verkkokurssi, jonka sisältö, aikataulu ja kokonaishinta on kuvattu kurssikuvauksen yhteydessä. Verkkokurssi on toteutettu WordPress -julkaisualustan WooCommerse -lisäosan avulla.

4. Tilaaminen

Tilattavat tuotteet valitaan verkkokaupan sivuilla lisäämällä ne ostoskoriin ja maksamalla se kassatoiminnossa. Tehdessään tilauksen asiakas hyväksyy nämä toimitusehdot sekä tuotteiden hinnat. Asiakas saa tilauksestaan tilausvahvistuksen ilmoittamaansa sähköpostiosoitteeseen heti tilauksen jättämisen jälkeen. Jos asiakkaalle ei tule tilausvahvistusta, tilaus ei todennäköisesti ole onnistunut, tai annetussa sähköpostiosoitteessa on ollut virhe. Kehotamme tällaisessa tilanteessa ottamaan yhteyttä info@studiolaive.fi.

5. Maksaminen ja maksutavat

Verkkokaupan maksuvälittäjänä toimii Bambora PayForm (https://www.bambora.com). Maksutapahtumassa asiakkaalla on mahdollisuus hyödyntää alennukseen oikeuttavaa koodia.

6. Toimitus

Heti maksutapahtuman jälkeen asiakas saa sähköpostiin käyttöohjeet ja kirjautumistiedot verkkokurssille. Tarkistathan myös roskapostin ja muut kansiot, mikäli et löydä sähköpostistasi lisätietoja kurssille kirjautumiseen. Ongelmatilanteissa ota yhteys info@studiolaive.fi.

7. Asiakkaan vastuu

Palvelu on yhteensopiva kaikkien nykyaikaisten web-selainohjelmistojen kanssa. Asiakas vastaa siitä, että hänellä on tarvittavat kanavat, joiden kautta hän voi ottaa vastaan kurssimateriaaleja (sähköposti, verkkoselain, internet-yhteys ja tarvittavat laitteistot). Verkkokurssi on tarkoitettu asiakkaan yksityiseen käyttöön eikä asiakkaalla ei ole oikeutta luovuttaa omia tunnuksiaan muiden käyttöön. Asiakas ei saa kopioida, välittää eteenpäin tai esittää julkisesti verkkokurssin sisältöä.

8. Palautusoikeus

Kuluttajalla on oikeus perua tilaus 14 vuorokauden kuluessa tilauksen vahvistamisesta, tietyin ehdoin. Kuluttajalla ei ole kaupan peruuttamisoikeutta, jos digitaalisen sisällön käyttö on aloitettu ennen peruuttamisajan päättymistä ja kuluttajalle on ilmoitettu peruuttamisoikeuden puuttumisesta. Tilauksen jälkeen tilaajan sähköpostiin saama kuitti toimii tilausvahvistuksena.

9. Vastuut

Jos et ole varma, millaiset jooga- ja kehonhuoltoharjoitteet soveltuvat sinulle, neuvottele lääkärin kanssa ennen verkkokurssin aloittamista. Jokainen osallistuja tekee palvelussa ohjatut harjoitukset omalla vastuullaan. Palvelun tarjoaja ei ole vastuussa osallistujille mahdollisesti aiheutuvista vammoista, sairauksista tai tapaturmista. Verkkokurssia  ei ole laadittu psyykkisten eikä fyysisten sairauksien hoitamiseen, vaan hyvinvoinnin tukemiseen. 

 

Sopimusehdot on laadittu Jyväskylässä 19.3.2020. Pidätämme oikeuden sopimusehtojen muutoksiin.