Tilaus- ja sopimusehdot

1. Yleistä

Laive Oy myy palveluita yksityishenkilöille ja organisaatioille. Tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron. Asiakkaan on ennen tilaustaan tutustuttava kulloinkin voimassa oleviin tilausehtoihin.

 

2. Palvelun tarjoaja

Laive Oy / Studio Laive (Y-tunnus: 2851880-5)

Kympinkatu 7, 40320 Jyväskylä

info@studiolaive.fi

 

3. Palvelun kuvaus

Verkkokurssi, kurssi tai lahjakortti, jonka sisältö ja kokonaishinta on kuvattu tuotteen yhteydessä. Verkkokurssit on toteutettu WordPress -julkaisualustan WooCommerce -lisäosan avulla.

 

4. Tilaaminen

Tilattavat tuotteet valitaan verkkokaupan sivuilla lisäämällä ne ostoskoriin ja maksamalla se kassatoiminnossa. Tehdessään tilauksen asiakas hyväksyy nämä toimitusehdot sekä tuotteiden hinnat. Asiakas saa tilauksestaan tilausvahvistuksen ilmoittamaansa sähköpostiosoitteeseen heti tilauksen jättämisen jälkeen. Jos asiakkaalle ei tule tilausvahvistusta, tilaus ei todennäköisesti ole onnistunut, tai annetussa sähköpostiosoitteessa on ollut virhe. Kehotamme tällaisessa tilanteessa ottamaan yhteyttä info@studiolaive.fi.

 

5. Maksaminen

Verkkokaupan maksuvälittäjänä toimii Visma Pay (Paybyway Oy, y-tunnus 2486559-4), joka on rekisteröity Finanssivalvonnan ylläpitämään maksulaitosrekisteriin. Maksamiseen siirrytään Visma Payn verkkopalvelun kautta ja tiliotteella ja laskulla maksun saajana näkyy Visma Pay tai Paybyway Oy. Visma Pay välittää maksut verkkokauppiaalle. Maksaminen on turvallista, sillä kaikki maksutapahtumaa koskevat tiedot välitetään salattua yhteyttä käyttäen niin ettei kukaan ulkopuolinen taho näe maksutapahtuman tietoja.
Kauppa syntyy verkkokaupan asiakkaan ja verkkokaupan välille. Verkkokaupan vastuulla ovat kaikki kauppaan liittyvät velvoitteet.
Lue lisää Visma Paysta: https://www.visma.fi/vismapay/

 

6. Maksutavat

Visma Pay -palvelun kautta voit maksaa verkkopankkitunnuksilla, lompakolla, maksukorteilla (credit/debit), laskulla tai osamaksulla. Käytettävissä ovat seuraavat maksutavat: Osuuspankki, Nordea, Danske Bank, Oma Säästöpankki, Säästöpankki, Aktia, Paikallisosuuspankit, S-Pankki, Handelsbanken, Ålandsbanken, MobilePay, Masterpass, Pivo, Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-, MasterCard- ja Debit MasterCard -kortit, sekä Jousto, Alisa Lasku ja Alisa Yrityslasku.

MobilePay: Voit maksaa MobilePay-lompakollasi mikäli olet sallinut verkkokaupoissa maksamisen sovelluksen asetuksista. MobilePay-lompakolla suoritetut maksut veloitetaan lompakkoon liitetyltä maksukortilta. Mikäli maksun veloittaminen maksukortilta epäonnistuu, MobilePay-lompakolla maksaminen ei ole mahdollista verkkokaupassa.

Pivo: Käyttöehdot ovat tarjolla Pivon sivuilla: https://pivo.fi/kayttoehdot/pivon-kayttoehdot/

Jousto lasku ja osamaksu on kotimainen palvelu, jolla teet ostoksesi nopeasti ja turvallisesti. Jousto on tarkoitettu yksityishenkilöille, jotka ovat hoitaneet raha-asiansa moitteettomasti. Joustolla saat 30 vuorokautta korotonta ja kulutonta maksuaikaa. Laskun saatuasi voit päättää maksatko sen kokonaan vai osissa. Osamaksulla voit maksaa ostoksesi jopa 36:ssa erässä, alkaen 9,90 eur/kk. Jousto osamaksun kustannukset ovat 3,90 eur/kk ja 19,90%:n luottokorko. Voit maksaa Joustolla 30–3000 euron ostoksia. Luotonmyöntäjänä toimii Aurajoki Nordic Oy. Lue lisää Joustosta osoitteessa www.jousto.com.

Visma Pay -maksupalvelun yhteystiedot:
Visma Payments Oy (Y-tunnus 2486559-4)
Sähköposti: helpdesk@vismapay.com
Puhelin: 09 315 42 037 (arkisin klo 9-16)
Postiosoite: Brahenkatu 4, 53100 Lappeenranta

 

7. Toimitus

Heti maksutapahtuman jälkeen asiakas saa sähköpostiin lisätietoja ostamastaan tuotteesta. Lahjakortin tilauksen yhteydessä voit valita lähetetäänkö lahjakortti suoraan lahjan saajalle vai tulostettavaksi omaan sähköpostiosoitteeseesi. Tarkistathan myös roskapostin ja muut kansiot, mikäli et löydä sähköpostistasi lisätietoja kurssille kirjautumiseen. Ongelmatilanteissa ota yhteys info@studiolaive.fi.

 

8. Asiakkaan vastuu verkkokursseissa

Palvelu on yhteensopiva kaikkien nykyaikaisten web-selainohjelmistojen kanssa. Asiakas vastaa siitä, että hänellä on tarvittavat kanavat, joiden kautta hän voi ottaa vastaan kurssimateriaaleja (sähköposti, verkkoselain, internet-yhteys ja tarvittavat laitteistot). Verkkokurssi on tarkoitettu asiakkaan yksityiseen käyttöön eikä asiakkaalla ei ole oikeutta luovuttaa omia tunnuksiaan muiden käyttöön. Asiakas ei saa kopioida, välittää eteenpäin tai esittää julkisesti verkkokurssin sisältöä.

 

9. Palautusoikeus

Kuluttajalla on oikeus perua tilaus 14 vuorokauden kuluessa tilauksen vahvistamisesta, tietyin ehdoin. Kuluttajalla ei ole kaupan peruuttamisoikeutta, jos tuotteen käyttö on aloitettu ennen peruuttamisajan päättymistä ja kuluttajalle on ilmoitettu peruuttamisoikeuden puuttumisesta. Tilauksen jälkeen tilaajan sähköpostiin saama kuitti toimii tilausvahvistuksena.

 

10. Vastuut

Jos et ole varma, millaiset jooga-, mindfulness- ja kehonhuoltoharjoitteet soveltuvat sinulle, neuvottele lääkärin kanssa ennen palvelun käyttöönottoa. Jokainen osallistuja tekee palvelussa ohjatut harjoitukset omalla vastuullaan. Palvelun tarjoaja ei ole vastuussa osallistujille mahdollisesti aiheutuvista vammoista, sairauksista tai tapaturmista. Palveluita ei ole laadittu psyykkisten eikä fyysisten sairauksien hoitamiseen, vaan hyvinvoinnin tukemiseen. 

Sopimusehdot on laadittu Jyväskylässä 16.2.2024. Pidätämme oikeuden sopimusehtojen muutoksiin.

VismaPay maksutavat