Tilaus- ja sopimusehdot

1. Yleistä

Laive Oy myy palveluita yksityishenkilöille ja organisaatioille. Tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron. Asiakkaan on ennen tilaustaan tutustuttava kulloinkin voimassa oleviin tilausehtoihin.

2. Palvelun tarjoaja

Laive Oy / Studio Laive (Y-tunnus: 2851880-5)

Kympinkatu 7, 40320 Jyväskylä

info@studiolaive.fi

3. Palvelun kuvaus

Verkkokurssi, kurssi tai lahjakortti, jonka sisältö ja kokonaishinta on kuvattu tuotteen yhteydessä. Verkkokurssit on toteutettu WordPress -julkaisualustan WooCommerce -lisäosan avulla.

4. Tilaaminen

Tilattavat tuotteet valitaan verkkokaupan sivuilla lisäämällä ne ostoskoriin ja maksamalla se kassatoiminnossa. Tehdessään tilauksen asiakas hyväksyy nämä toimitusehdot sekä tuotteiden hinnat. Asiakas saa tilauksestaan tilausvahvistuksen ilmoittamaansa sähköpostiosoitteeseen heti tilauksen jättämisen jälkeen. Jos asiakkaalle ei tule tilausvahvistusta, tilaus ei todennäköisesti ole onnistunut, tai annetussa sähköpostiosoitteessa on ollut virhe. Kehotamme tällaisessa tilanteessa ottamaan yhteyttä info@studiolaive.fi.

5. Maksaminen

Verkkokaupan maksuvälittäjänä toimii Bambora PayForm (Paybyway Oy, y-tunnus 2486559-4), joka on rekisteröity Finanssivalvonnan ylläpitämään maksulaitosrekisteriin. Maksamiseen siirrytään Bamboran verkkopalvelun kautta ja tiliotteella ja laskulla maksun saajana näkyy Bambora tai Paybyway Oy. Bambora välittää maksut verkkokauppiaalle. Maksaminen on turvallista, sillä kaikki maksutapahtumaa koskevat tiedot välitetään salattua yhteyttä käyttäen niin ettei kukaan ulkopuolinen taho näe maksutapahtuman tietoja. Kauppa syntyy verkkokaupan asiakkaan ja verkkokaupan välille. Verkkokaupan vastuulla ovat kaikki kauppaan liittyvät velvoitteet. Lue lisää Bamborasta: www.bambora.com

 

6. Maksutavat

PayForm-palvelun kautta voit maksaa verkkopankkitunnuksilla, lompakolla, maksukorteilla (credit/debit), laskulla tai osamaksulla. Käytettävissä ovat seuraavat maksutavat: Osuuspankki, Nordea, Danske Bank, Oma Säästöpankki, Säästöpankki, Aktia, Paikallisosuuspankit, S-Pankki, Handelsbanken, Ålandsbanken, MobilePay, Masterpass, Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-, MasterCard- ja Debit MasterCard -kortit, sekä Jousto ja Mash.

MobilePay: Voit maksaa MobilePay-lompakollasi mikäli olet sallinut verkkokaupoissa maksamisen sovelluksen asetuksista. MobilePay-lompakolla suoritetut maksut veloitetaan lompakkoon liitetyltä maksukortilta. Mikäli maksun veloittaminen maksukortilta epäonnistuu, MobilePay-lompakolla maksaminen ei ole mahdollista verkkokaupassa.

Pivo: Käyttöehdot ovat tarjolla Pivon sivuilla: https://pivo.fi/kayttoehdot/pivon-kayttoehdot/ Jousto lasku ja osamaksu on kotimainen palvelu, jolla teet ostoksesi nopeasti ja turvallisesti. Jousto on tarkoitettu yksityishenkilöille, jotka ovat hoitaneet raha-asiansa moitteettomasti. Joustolla saat 30 vuorokautta korotonta ja kulutonta maksuaikaa. Laskun saatuasi voit päättää maksatko sen kokonaan vai osissa. Osamaksulla voit maksaa ostoksesi jopa 36:ssa erässä, alkaen 9,90 eur/kk. Jousto osamaksun kustannukset ovat 3,90 eur/kk ja 19,90%:n luottokorko. Voit maksaa Joustolla 30–3000 euron ostoksia. Luotonmyöntäjänä toimii Aurajoki Nordic Oy. Lue lisää Joustosta osoitteessa www.jousto.com. Mash: Mash Laskulla saat tilaamasi tuotteet ennen maksamista ja 45 päivää korotonta maksuaikaa. Voit myös halutessasi muuttaa laskun kätevästi osamaksuksi.

Mash Osamaksulla maksaessasi voit valita itsellesi sopivan maksuajan (3 kk, 6 kk, 9 kk, 12 kk, 18 kk, 24 kk) ja saat tilaamasi tuotteet ennen maksamista. Voit myös milloin tahansa maksaa koko summan kerralla ilman lisäkuluja. Mash Laskun tai Osamaksun voivat valita maksutavaksi Suomessa asuvat, yli 20-vuotiaat asiakkaat. Maksutapa on mahdollinen 10–10.000 euron ostoksille. Lisätietoja Mashista osoitteessa https://www.mash.com/fi/kuluttajille/hinnasto

Mash Finance Oyj:llä on oikeus tarkastaa Mash Laskulla tai Osamaksulla maksavan asiakkaan luotto- ja osoitetiedot ja myöntää tai evätä luotto niiden perusteella. Mash Finance Oyj (2159120-9) on vuodesta 2007 asti toiminut suomalainen rahoitusalan yritys.

Bambora PayForm -maksupalvelun yhteystiedot Bambora PayForm, Paybyway Oy (Y-tunnus 2486559-4) Sähköposti: payform@bambora.com Puhelin: 09 315 82 555 (arkisin klo 9-17) Postiosoite: Laserkatu 6, 53850 Lappeenranta

7. Toimitus

Heti maksutapahtuman jälkeen asiakas saa sähköpostiin lisätietoja ostamastaan tuotteesta. Lahjakortin tilauksen yhteydessä voit valita lähetetäänkö lahjakortti suoraan lahjan saajalle vai tulostettavaksi omaan sähköpostiosoitteeseesi. Tarkistathan myös roskapostin ja muut kansiot, mikäli et löydä sähköpostistasi lisätietoja kurssille kirjautumiseen. Ongelmatilanteissa ota yhteys info@studiolaive.fi.

8. Asiakkaan vastuu verkkokursseissa

Palvelu on yhteensopiva kaikkien nykyaikaisten web-selainohjelmistojen kanssa. Asiakas vastaa siitä, että hänellä on tarvittavat kanavat, joiden kautta hän voi ottaa vastaan kurssimateriaaleja (sähköposti, verkkoselain, internet-yhteys ja tarvittavat laitteistot). Verkkokurssi on tarkoitettu asiakkaan yksityiseen käyttöön eikä asiakkaalla ei ole oikeutta luovuttaa omia tunnuksiaan muiden käyttöön. Asiakas ei saa kopioida, välittää eteenpäin tai esittää julkisesti verkkokurssin sisältöä.

9. Palautusoikeus

Kuluttajalla on oikeus perua tilaus 14 vuorokauden kuluessa tilauksen vahvistamisesta, tietyin ehdoin. Kuluttajalla ei ole kaupan peruuttamisoikeutta, jos tuotteen käyttö on aloitettu ennen peruuttamisajan päättymistä ja kuluttajalle on ilmoitettu peruuttamisoikeuden puuttumisesta. Tilauksen jälkeen tilaajan sähköpostiin saama kuitti toimii tilausvahvistuksena.

10. Vastuut

Jos et ole varma, millaiset jooga-, mindfulness- ja kehonhuoltoharjoitteet soveltuvat sinulle, neuvottele lääkärin kanssa ennen palvelun käyttöönottoa. Jokainen osallistuja tekee palvelussa ohjatut harjoitukset omalla vastuullaan. Palvelun tarjoaja ei ole vastuussa osallistujille mahdollisesti aiheutuvista vammoista, sairauksista tai tapaturmista. Palveluita ei ole laadittu psyykkisten eikä fyysisten sairauksien hoitamiseen, vaan hyvinvoinnin tukemiseen. 

 

Sopimusehdot on laadittu Jyväskylässä 20.10.2020. Pidätämme oikeuden sopimusehtojen muutoksiin.