LAIVE BUSINESS

Laive Business -palvelut on suunnattu yrityksille ja yhteisöille, jotka välittävät työntekijöistään ja ovat kiinnostuneita tietoisuustaidoista, kognitiivisesta ergonomiasta ja paremmista itsensä johtamisen tavoista. Asiantuntijamme järjestävät työyhteisöjä oivalluttavia ja innostavia kokemuksellisia luentoja, virkistyspäiviä ja joogatunteja niin stressittömällä studiollamme kuin suoraan työpaikoilla.

”Luova, rauhoittava ja inspiroiva ympäristö sekä ohjaus.”

”Keholliset harjoitteet loivat tilaa ajatuksille työyhteisön kehittämispäivässä.”

”Päivän jälkeen oli kevyt olo, ei informaatioähkyä”.

 

Kirkas mieli -kokouspaketti

Aika tehdä suuria tai pieniä päätöksiä, luoda uutta tai kehittää tulevaisuuden villejä visioita? Laiveen kokouspaketti tarjoaa yrityksille mahdollisuuden luovaan työskentelyyn rauhallisessa ja stressittömässä ympäristössä. Kirkkaan mielen luo kokouksen alussa tehtävä mindfulness- tai joogaharjoitus, jonka jälkeen aivoja virkistetään vielä teellä ja vihersmoothiella. Tämän jälkeen kokous saa jatkua inspiroituneissa tunnelmissa työyhteisön johdolla. Kokouspäivä päättyy rentouttavaan ja rauhoittavaan jooga- tai hengitysharjoitukseen. Räätälöimme kokouspäivän ohjelman työyhteisön toiveiden pohjalta.

Tyhy-hetket ja virkistyspäivät

Kun työyhteisö kaipaa aidosti kehoa ja mieltä rentouttavaa, uudenlaista yhteistä aktiviteettia, kannattaa katse suunnata studioomme. Valoisa, rauhallinen studiomme Kankaalla Valkoisessa talossa johdattaa pysähtymään läsnäolon äärelle, missä keho ja mieli pääsevät energisoitumaan ja samalla palautumaan arjen hulinasta. Päivän ohjelmaan voi sisältyä esimerkiksi hyvinvointiin ja stressinhallintaan liittyviä luentoja, rauhoittavia jooga- ja hengitysharjoituksia tai keskittymiskykyä kehittäviä mindfulness- ja meditaatioharjoitteita. Voimme tulla vierailemaan myös työpaikallenne. 

Mindfulnessluennot ja -kurssit

Hyvinvoivat ja onnelliset työntekijät ovat yksi tärkeimmistä voimavaroista yritykselle. Tämän ovat ymmärtäneet mm. Google, Apple ja Intel tuoden työntekijöilleen mindfulnessin osaksi arkea. Tietoisuustaitojen kehityttyä toimintakulttuuria on mahdollista kehittää yhdessä työntekijöiden kanssa. Työntekijöiden henkilökohtainen hyvinvointi lisääntyy kuten myös työyhteisön samaan hiileen puhaltaminen. Mindfulnessista saa konkreettisia välineitä mm. työpäivän tauottamiseen, vuorovaikutustaitojen ja kohtaamisen taitoihin sekä luovuutta uusien toimivampien käytänteiden kehittämiseen.

Yrityksen oma tunti

Palautuminen työpäivän jälkeen käynnistyy heti, kun työntekijät pääsevät tekemään kehoa ja mieltä huoltavan harjoituksen työpäivän päätteeksi. Yrityksen oma viikoittainen tunti studiollamme asiantuntevien ohjaajien johdolla kehittää työntekijöiden stressinhallintaa, kehon liikkuvuutta sekä mielen hallintaa. Harjoituksen sisällöt muodostetaan yrityksen tarpeiden pohjalta, ja harjoituksissa yhdistellään luovasti esimerkiksi joogaa, mindfulnessia ja erilaisia rentoutumismetodeja. Voidaan toteuttaa myös työpäivän keskellä tai aamulla.

Kysy tarjous ja sorvataan yhdessä tiimillenne mukava yhteinen hetki!

Yhteystiedot

Laive Oy

Kympinkatu 7, 40320 Jyväskylä

041 319 5253

info@studiolaive.fi

Uutiskirje

Yhteydenotto