LAIVE BUSINESS

LAIVE BUSINESS - Kokonaisvaltaista hyvinvointia yrityksille ja yhteisöille

 

Kaipaako työyhteisönne työkaluja kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin edistämiseen? Haluatteko yhdessä pysähtyä ja rauhoittua arjen kiireiden keskellä?

 

Laive Business -palvelut on suunnattu yrityksille ja yhteisöille, jotka ovat kiinnostuneita työhyvinvoinnista, palautumisesta, kognitiivisesta ergonomiasta sekä paremmista itsensä johtamisen tavoista. Asiantuntijamme järjestävät työyhteisöjä oivalluttavia luentoja, virkistyspäiviä, tykypäiviä sekä joogatunteja niin stressittömällä studiollamme kuin suoraan työpaikoilla. Kaikki työhyvinvointihetket on mahdollista toteuttaa myös virtuaalisesti laadukkailla etäyhteyksillä!

 

Tutustu alla tarjontaamme tai ideoidaan juuri teidän porukalle sopiva kokonaisuus!

”Luova, rauhoittava ja inspiroiva ympäristö sekä ohjaus.”

”Keholliset harjoitteet loivat tilaa ajatuksille työyhteisön kehittämispäivässä.”

”Päivän jälkeen oli kevyt olo, ei informaatioähkyä."

Mindfulness

 

Hyvinvoivat ja onnelliset työntekijät ovat yksi tärkeimmistä voimavaroista yritykselle. Tämän ovat ymmärtäneet mm. Google, Apple ja Intel tuoden työntekijöilleen mindfulnessin osaksi arkea. Toiminnallisella luennolla osallistujat oppivat stressinhallinnan perusteita sekä saavat konkreettisia mindfulnessharjoituksia tehtäväksi niin työpäivän aikana kuin vapaa-ajallakin. Mikrotaukojen avulla työpäivästä on mahdollista muodostaa keveämpi, palautuminen voi alkaa jo työpäivän aikana ja keskittymiskyky kehittyy jokaisen harjoituksen aikana. 

 

  • Mindfulness ja stressinhallinta -luento (1,5 - 3 h)
  • Mindfulness ja stressinhallinta -luento + tuolijooga tai palauttava jooga (2 - 3 h)
  • Mindfulness työssä -kurssi (5 x 1,5 h)

 

Hinnat alkaen 280 € + alv 24 %

Tyky- tai virkityspäivä

 

Kun työyhteisö kaipaa aidosti kehoa ja mieltä palauttavaa yhteistä aktiviteettia, kannattaa katse suunnata studiollemme. Päivän ohjelmaan voi sisältyä esimerkiksi hyvinvointiin ja stressinhallintaan liittyvä luento, rauhoittava joogatunti tai keskittymiskykyä kehittäviä mindfulness- ja hengitysharjoituksia.

 

  • Rauhoittava ja palauttava joogatunti (1 - 2 h)
  • Hyvinvointiluento (mm. mindfulness, stressinhallinta, palautuminen) + tuolijooga tai palauttava jooga (2 - 6 h)

 

Hinnat alkaen 150 € + alv

Yrityksen oma joogatunti

 

Yrityksen oma joogatunti studiollamme, virtuaalisesti tai toivomassanne kohteessa rentouttaa, rauhoittaa ja palauttaa kuormittunutta kehoa ja mieltä. Joogatuntimme on suunniteltu aina siten, että jokaisen on mahdollista osallistua niille kunnosta ja liikkuvuudesta riippumatta. 

 

  • Rauhallinen joogatunti (1 - 2 h)
  • Tuolijooga & rentouttava meditaatio tai hengitysharjoitus (1 - 2 h)
  • Yinjooga & kehomeditaatio (1 - 2 h)

 

Hinnat alkaen 150 € + alv 

Verkkokurssit työyhteisöille

 

Verkkokurssimme tarjoavat työntekijöillesi mahdollisuuden tehdä palauttavia jooga- ja meditaatioharjoituksia juuri silloin, kun heille parhaiten sopii. Kurssien sisältämien lyhyiden luentojen ja käytännön harjoitusten kautta palautumisen ja stressinhallinnan taidot kehittyvät ja luovuus sekä työssä jaksaminen lisääntyy! 

 

Ideoidaan yhdessä porukallenne mieleenpainuva yhteinen hetki!

Yhteystiedot
Laive Oy

Kympinkatu 7, 40320 Jyväskylä

041 319 5253
info@studiolaive.fi
Uutiskirje