LAIVE BUSINESS

LAIVE BUSINESS - Kokonaisvaltaista hyvinvointia yrityksille ja yhteisöille

 

Haluamme olla mukana tekemässä paremminvoivaa työelämää! Rentouttavat ja voimauttavat tyhyhetket työpaikallasi, virtuaalisesti tai rauhaa huokuvalla studiolla jäävät vaikuttamaan työntekijöiden kehoon ja mieleen pitkäksi aikaa. Tarjoa tärkeimmillesi ansaittu palautumishetki!

”Luova, rauhoittava ja inspiroiva ympäristö sekä ohjaus!”

”Keholliset harjoitteet loivat tilaa ajatuksille työyhteisön kehittämispäivässä.”

”Päivän jälkeen oli kevyt ja rentoutunut olo!"

Mindfulness

 

Hyvinvoivat ja onnelliset työntekijät ovat yksi tärkeimmistä voimavaroista yritykselle. Tämän ovat ymmärtäneet mm. Google, Apple ja Intel tuoden työntekijöilleen mindfulnessin osaksi arkea. Toiminnallisella luennolla osallistujat oppivat stressinhallinnan perusteita sekä saavat konkreettisia mindfulnessharjoituksia tehtäväksi niin työpäivän aikana kuin vapaa-ajallakin. Mikrotaukojen avulla työpäivästä on mahdollista muodostaa keveämpi, palautuminen voi alkaa jo työpäivän aikana ja keskittymiskyky kehittyy jokaisen harjoituksen aikana. 

 

  • Mindfulness ja stressinhallinta -luento (1,5 - 3 h)
  • Mindfulness ja stressinhallinta -luento + tuolijooga tai palauttava jooga (2 - 3 h)
  • Mindfulness työssä -kurssi (5 x 1,5 h)

 

Hinnat alkaen 280 € + alv 24 %

Tyky- tai virkityspäivä

 

Kun työyhteisö kaipaa aidosti kehoa ja mieltä palauttavaa yhteistä aktiviteettia, kannattaa katse suunnata studiollemme. Päivän ohjelmaan voi sisältyä esimerkiksi hyvinvointiin ja stressinhallintaan liittyvä luento, rauhoittava joogatunti tai keskittymiskykyä kehittäviä mindfulness- ja hengitysharjoituksia.

 

  • Rauhoittava ja palauttava joogatunti (1 - 2 h)
  • Hyvinvointiluento (mm. mindfulness, stressinhallinta, palautuminen) + tuolijooga tai palauttava jooga (2 - 6 h)

 

Hinnat alkaen 150 € + alv

Yrityksen oma joogatunti

 

Yrityksen oma joogatunti studiollamme, virtuaalisesti tai toivomassanne kohteessa rentouttaa, rauhoittaa ja palauttaa kuormittunutta kehoa ja mieltä. Joogatuntimme on suunniteltu aina siten, että jokaisen on mahdollista osallistua niille kunnosta ja liikkuvuudesta riippumatta. 

 

  • Rauhallinen joogatunti (1 - 2 h)
  • Tuolijooga & rentouttava meditaatio tai hengitysharjoitus (1 - 2 h)
  • Yinjooga & kehomeditaatio (1 - 2 h)

 

Hinnat alkaen 150 € + alv 

Saunajoogaa / Joogaa & saunaa

 

Saunajoogassa nautitaan lämmön ja joogan ihanasta yhteisvaikutuksesta ja tunti onkin oikea kehon ja mielen lepohetki! Saunajoogassa kiuas on lämmitettynä noin 50 asteiseksi eikä löylyä heitetä tunnin aikana. Saunan mieto lämpö ja lempeät joogaliikkeet purkavat yhdessä kehon jännitystiloja ja rauhoittavat mieltä. Saunajoogasta pääset nauttimaan naapurissamme sijaitsevan tunnelmallisen Kankaan saunan tiloissa (Kympinkatu 3).

Joogasta ja saunasta voi nauttia myös erikseen saapumalla ensin studiollemme rauhoittumaan joogatunnin äärelle (45-90 min) ja viimeistellen rento olo naapurissamme Kankaan saunan lempeissä lämmöissä!

Kysy tarjous suoraan Kankaan saunalta: myynti@kankaansauna.fi / 040 196 8600.

Ideoidaan porukallenne mieleenpainuva yhteinen hetki!

Yhteystiedot
Laive Oy

Kympinkatu 7, 40320 Jyväskylä

041 319 5253
info@studiolaive.fi
Uutiskirje