LAIVE BUSINESS

Kokonaisvaltaista hyvinvointia yrityksille ja yhteisöille Jyväskylässä & virtuaalisesti

 

Haluamme olla mukana tekemässä paremminvoivaa työelämää! Rentouttavat ja voimauttavat työhyvinvointihetket työpaikallasi, virtuaalisesti tai rauhaa huokuvalla Jyväskylän studiolla jäävät vaikuttamaan työntekijöiden kehoon ja mieleen pitkäksi aikaa. Tarjoa tärkeimmillesi ansaittu palautumishetki!

Tyhy-päivä / virkityspäivän ohjelmaa

 

Tyhy-päivän & tyky-päivän ohjelmaan voi sisältyä esimerkiksi hyvinvointiin ja stressinhallintaan liittyvä luento, rauhoittava joogatunti tai keskittymiskykyä kehittäviä mindfulness- ja hengitysharjoituksia Jyväskylän studiollamme tai virtuaalisesti. Jooga tyhy-päivän osana palauttaa ja kerryttävää voimia tulevaan!

 

  • Tuolijoogahetki (15–30 min)
  • Rauhallinen joogatunti (60–90 min)
  • Äänimaljarentoutus tai Yinjooga & äänimaljarentoutus (45–75 min)
  • Hyvinvointiluento (mm. mindfulness, stressinhallinta, palautuminen) + tuolijooga tai palauttava jooga (2–6 h)

 

Hinnat alkaen 160 € + alv

Yrityksen oma joogatunti

 

Yrityksen oma joogatunti studiollamme, virtuaalisesti tai toivomassanne kohteessa rentouttaa, rauhoittaa ja palauttaa kuormittunutta kehoa ja mieltä. Joogatuntimme on suunniteltu aina siten, että jokaisen on mahdollista osallistua niille kunnosta ja liikkuvuudesta riippumatta. 

 

  • Rauhallinen joogatunti (60–90 min)
  • Tuolijooga & rentouttava meditaatio tai hengitysharjoitus (30–60 min)
  • Yinjooga & kehomeditaatio (60–90 min)

 

Hinnat alkaen 160 € + alv 

Mindfulness

 

Hyvinvoivat ja onnelliset työntekijät ovat yksi tärkeimmistä voimavaroista yritykselle. Tämän ovat ymmärtäneet mm. Google, Apple ja Intel tuoden työntekijöilleen mindfulnessin osaksi arkea. Toiminnallisella luennolla osallistujat oppivat stressinhallinnan perusteita sekä saavat konkreettisia mindfulnessharjoituksia tehtäväksi niin työpäivän aikana kuin vapaa-ajallakin. Mikrotaukojen avulla palautuminen voi alkaa jo työpäivän aikana ja keskittymiskyky kehittyy jokaisen harjoituksen aikana. 

 

  • Mindfulness ja stressinhallinta -luento (1,5–3 h)
  • Mindfulness ja stressinhallinta -luento + tuolijooga tai palauttava jooga (2–3 h)
  • Mindfulness työssä -kurssi (3 x 1,5 h)

 

Hinnat alkaen 280 € + alv 24 %

Saunajooga

 

Saunajoogassa nautitaan lämmön ja joogan ihanasta yhteisvaikutuksesta ja tunti onkin oikea kehon ja mielen lepohetki! Saunan mieto lämpö ja lempeät joogaliikkeet purkavat yhdessä kehon jännitystiloja ja rauhoittavat mieltä. Saunajoogasta pääset nauttimaan naapurissamme sijaitsevan tunnelmallisen Kankaan saunan tiloissa (Kympinkatu 3).

Joogasta ja saunasta voi nauttia myös erikseen saapumalla ensin studiollemme rauhoittumaan joogatunnin äärelle (45–90 min) ja viimeistellen rento olo naapurissamme Kankaan saunan lempeissä lämmöissä!

Kysy tarjous suoraan Kankaan saunalta: myynti@kankaansauna.fi / 040 196 8600.

Ideoidaan porukallenne mieleenpainuva

yhteinen hetki!

Yhteystiedot
Laive Oy

Kympinkatu 7, 40320 Jyväskylä

041 319 5253
info@studiolaive.fi
Uutiskirje