LAIVE BUSINESS

Työelämän hektisyys, heikko palautuminen ja aivotyön kuormittavuus lienevät tuttuja lähes jokaiselle alalle. Rentouttavat ja voimauttavat työhyvinvointihetkemme työpaikallasi, virtuaalisesti tai rauhaa huokuvalla Jyväskylän studiolla jäävät vaikuttamaan työntekijöiden kehoon ja mieleen pitkäksi aikaa. Kaikille mieluinen tyky-päivän ohjelma, varaamisen helppous ja järjestelyiden sujuvuus luovat erinomaiset lähtökohdat onnistuneelle virkistyspäivälle!

Ideoita TYKY- tai Virkistyspäivän ohjelmaksi

 

Rentoutta kiireen keskelle

 

Kaikille soveltuvat rentoutushetkemme (60–75 min) toimivat osana tyky-päivää, pikkujoulujen ohjelmana tai muuten vain kiitoksena hyvästä työstä!

 

RENTOUTTAVA JOOGATUNTI: Rauhallinen ja helppo joogatunti huoltaa samalla niin kehoa kuin mieltä. Soveltuu ensikertalaisille, kankeille kuin kaikille muillekin!

ÄÄNIMALJARENTOUTUS: Äänimaljarentoutus on syvärentouttava hetki kuunnellen äänimaljojen rauhallista sointia. Äänimaljarentoutus voidaan yhdistää myös osaksi joogatuntia (esim. Yinjooga + äänimaljarentoutus). Lue lisää!

 

Hinnat osallistujamäärän mukaan alkaen 175 € + alv.

 

Taukoja työpäivään

 

Lyhyet rentoutushetkemme (15–30 min) soveltuvat osaksi pidempää koulutuspäivää tai välipalaksi työpäivän keskelle niin etänä kuin paikan päälläkin!

 

TUOLIJOOGA: Istuen ja seisten tehtäviä joogaliikkeitä keskittyen erityisesti niska-hartiaseudun ja selkärangan huoltoon. Tuolijooga soveltuu erityisen hyvin istumatyöläisen kehonhuoltoon.

KASVOJOOGA: Kasvojoogan avulla löydämme kasvoillemme rennon ja positiivisen ilmeen. Kasvojooga toimii erityisen hyvin tehtäväksi etänä!

 

Hinnat osallistujamäärän mukaan alkaen 115 € + alv.

 

Uusia kokemuksia joogasta

 

Kokeilunhaluisille työporukoille suosittelemme uusia kokemuksia! Ilmajoogalla pääsette yhdessä lentoon, kasvojoogalla kauneuteen, skumppajoogalla kuplimaan ja saunajoogalla syvärentouteen (kesto 45–60 min)!

 

ILMAJOOGA: Ilmajoogasta uusia kokemuksia, iloa, haastetta ja rentoutta arjen keskelle! Ilmajooga järjestetään Jyväskylän studiolla, max 12 hlö. Lue lisää!

KASVOJOOGA: Kasvojoogan avulla löydämme kasvoillemme rennon ja positiivisen ilmeen. Kasvojooga toimii erityisen hyvin tehtäväksi etänä!

SKUMPPAJOOGA / OLUTJOOGA / VIINIJOOGA: Tämä joogaharjoitus saa taatusti hymyn huulille, kun nautimme samalla lasillisen kuohuvaa jooga-asentojen lomassa!

SAUNAJOOGA: Saunan mieto lämpö ja lempeät joogaliikkeet rentouttavat saunan lauteilla! Saunajooga järjestetään Kankaan saunalla (Kympinkatu 3). 

 

Hinnat osallistujamäärän mukaan alkaen 175 € + alv.

 

Kohti kestävää hyvinvointia

 

Ripaus tietoa ja roppakaupalla kokemusta! Mindfulnesspohjainen luento tai toiveteemalla rakennettu oma hyvinvointikurssi tai kokonainen tyky-päivä tuovat tuloksia ja positiivisia kokemuksia pitkäksi aikaa!

 

MINDFULNESS JA STRESSINHALLINTA -LUENTO (1,5–3 h): Toiminnallinen luento sisältää mindfulnessin perusteita sekä mindfulnessharjoitteita, joiden avulla osallistujat oivaltavat läsnäolon merkityksen niin työssä kuin vapaa-ajalla. Luennon jälkeen osallistujat ymmärtävät palautumisen ja levon tärkeyden!

OMA HYVINVOINTIKURSSI TAI TYKY-PÄIVÄ (esim. 4 x 1 h): Oma hyvinvointiin ja palautumiseen keskittyvä kurssi tai tyky-päivä tuo taatusti tuloksia hyvinvointiin. Teemana voi olla esim. palautuminen, stressinhallinta, hyvä uni, mikrotauot tai läsnäoleva asiakkaan kohtaaminen. Rakennetaan yhdessä teidän porukalle sopiva kokonaisuus!

 

Hinnat osallistujamäärän mukaan alkaen 280 € + alv.

info@studiolaive.fi

041 319 5253

Kympinkatu 7, 40320 Jyväskylä

PYYDÄ TARJOUS - Soita, laita viestiä tai täytä alla oleva lomake! 

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

ASIAKKAITAMME

Yhteystiedot

Laive Oy, 

Kympinkatu 7, 40320 Jyväskylä

041 319 5253
info@studiolaive.fi
Uutiskirje