LAIVEN ONLINE-JOOGA

Mille kuulostaisi rentouttava joogahetki kotona, aurinkoinen laiturijooga mökillä tai virkistävä taukojooga työpäivän keskellä?

Laiven online-jooga innostaa joogaamaan kotona, mökillä tai vaikkapa työpaikan tauolla! Oli sinulla sitten etsinnässä lisää liikkuvuutta kehoosi, rauhaa mieleesi tai voimaa kroppaasi - tämä kaikki mahdollistuu kätevän online-joogajäsenyytemme avulla!

 

Osallistuminen online-tunneille tapahtuu joko livenä tai tallenteilta tehden yhteisessä Facebook-ryhmässämme. Käytössäsi on myös edellisten kuukausien joogaharjoitukset, joten tallennepankki laajenee jatkuvasti! Tällä hetkellä ryhmässä on jo yli 100 tallennetta käytössäsi!

 

Ryhmämme ohjaajina toimivat tutut Laiven kasvot eli tiimimme joogaohjaajat inspiroivalla ja ammattitaitoisella otteellaan! Online-joogamme toteutetaan erinomaisella kuvan- ja äänenlaadulla, joten tunnelma kotijoogasalillasi on melkein kuin olisit Laiven studiolla!

 

Osana Laiven online-poppootamme pääset myös osaksi innostavaa yhteisöämme ja voit kysyä meiltä aina lisäneuvoja kotijoogaharjoituksesi tueksi. Jaamme ryhmässä myös soittolistoja ja muuta joogaan liittyvää inspiroivaa sisältöä! Lämpimästi tervetuloa mukaan!

"Ensimmäistä kertaa mulle on sellainen olo, että mäkin pystyn joogaamaan. Ei mun tarvitse olla notkea eikä yhtään mitään muutakaan. Musta on aivan ihanaa, kun te koko ajan muistutatte että joogaa saa tehdä just omalla tavalla <3"

 

 - Anja 52 v.

"Online-joogasta on tullut osa mun arkea, vaikken olisi sitä heti ihan uskonutkaan! Tuntuu melkein kuin olisi Laiven studiolla vaikka joogailenkin joka viikko kotoa käsin. Kiitos tästä arjen pelastuksesta!"

 

 - Reetta 30 v.

"Paras investointi itseeni pitkään aikaan! Mun etätyöpäivistä ei tulis mitään, jos en saisi ottaa pientä breikkiä ja liikutella mun kehoa teidän taukojoogissa. Hartiajumit ei enää kasaannu ja pääkin pysyy virkeämpänä!"

 

 - Tiia 38 v.

Sopisiko Laiven online-joogajäsenyys myös minulle?

 

Kyllä vain, Laiven online-jooga sopii aivan jokaiselle! Online-joogamme soveltuvat niin aloittelijoille kuin jo pidempään joogaa tehneille, sillä annamme sinulle aina vaihtoehtoja joogaliikkeiden tekemiseen. Voit luottaa siihen, että pääset tekemään omaa kehoa kunnioittavaa harjoitusta. Online-joogatunneistamme on mahdollista valita juuri sulle sopivat harjoitukset: joillekin sopii lyhyt ja helppo harjoitus, kun taas toiset nauttivat hiestä ja haasteista. Sinä valitset! 

 

Facebook-ryhmässämme sinä näet ohjaajan, mutta me emme näe sinua. Voit siis keskittyä rauhassa omaan joogaharjoitukseesi kotona! Jos olet epävarma joogan soveltuvuudesta sinulle tai sinulla herää mitä tahansa kysyttävää, otathan meihin yhteyttä info@studiolaive.fi tai 041 319 5253. 

 

Mitä tarvitsen osallistuakseni Laiven online-joogaan?

 

Et tarvitse kotonasi muuta kuin joogamaton, muutaman tyynyn ja viltin! Laiven online-jooga järjestetään suljetussa Facebook-ryhmässä, jossa live-lähetyksiimme on helppoa ja sujuvaa osallistua. Voit tulla mukaan online-joogaharjoitukseen joko livenä tai tehdä joogaharjoituksia tallenteelta myöhemmin. Voit tehdä harjoituksia läppäriltä, puhelimelta tai yhdistää Facebook-lähetyksen omaan tv-ruutuusi. Online-jooga onnistuu siis missä ja milloin vain!

 

Jos sinulla ei ole muuta käyttöä Facebookille, voit luoda Facebook-tunnuksen myös toisella nimellä ja käyttää Facebookia vain online-joogiamme varten. Autamme mielellämme tekniikan kanssa, jotta joogailusta tulee sinulle miellyttävää ja mukavaa!

Kuukausijäsenyys sisältää:

 

 • Maanantaisin klo 16:3017:30 Pehmeä jooga + meditaatio (60 min)
 • Tiistaisin klo 1010:45 Voimakas jooga (45 min)
 • Keskiviikkoisin klo 1111:15 Taukojooga (15 min)
 • Torstaisin klo 19:3020:30 Yinjooga tai Restoratiivinen jooga (60 min) / Yhdessä studion joogaajien kanssa
 • BONUS: 4 kpl kesäteemaisia joogaharjoituksia: laiturijooga, mökkijooga, saunajooga, metsäjooga (tallenteet 15-45 min) 
 • BONUS: 4 kpl hengitysharjoituksia: energisoiva aurinkohengitys, rauhoittava kuuhengitys, virkistävä leijonahengitys & viilentävä sitali-hengitys (tallenteet 5-15 min)
 • BONUS:  Yli 100 joogavideon tallennepankki (sisältää mm. aamujooga, yinjooga 75 min, teematekniikkatunnit)

Minkälaista joogaa teemme yhdessä?

 

 • Taukojooga: Taukojooga soveltuu tehtäväksi aamun virkistyksenä tai vaikka työpäivän keskellä tuomaan virkeyttä ja rentoutta päivääsi!
 • Pehmeä jooga + meditaatio: Lempeä ja helppo joogaharjoitus virkistää kehoa ja mieltä lempeillä liikkeillä ja läsnäolevalla otteellaan. Meditaatio kutsuu hiljentämään mielen liikkeitä.
 • Voimakas hatha / flow: Voimaa kehoon ja hikea pintaan! Haasta itseäsi voimakkaan joogaharjoituksen avulla, joka energisoi niin kehoa kuin mieltä!
 • Yinjooga / Restoratiivinen jooga: Anna mielen ja kehon levätä rauhallisen ja meditatiivisen joogan avulla. Lisää zeniä ja liikkuvuutta kehoon!

 

Lisäksi yli 100 joogavideon tallennepankissa jo valmiina:

 

 • Aamujooga: Rise & shine! Lempeät herättelevät liikkeet aamulla valmistavat sinut päivään. 20 minuutin harjoituksen voit myös tehdä milloin vain päivän keskellä välipalana!
 • Meditaatiot: Anna keskittymiskyvyllesi buustia ja päästä irti kuormittavista ajatuksista meditaatio-tallenteiden avulla. 5-20 minuutin meditaatio on helppo sujauttaa osaksi arkea!
 • Teematekniikka: Teematekniikkatunneilla pääset syventymään johonkin joogan teemaan tai tekniikkaan (esim. käsitasapainot, VocalYoga, ujjayi-hengitys)! Syvennä osaamistasi ja oivalla uutta!

Kuukausijäsenyyden avulla...

 

 • Joogaharjoitus mahdollistuu missä ja milloin vain!
 • Saat luotua joogasta säännöllisen rutiinin osaksi arkeasi
 • Löydät lisää liikkuvuutta, energiaa ja rauhaa niin kehoon kuin mieleesi
 • Joogaat asiantuntevien ja inspiroivien joogaohjaajiemme kanssa
 • Oma joogapolkusi pääsee syventymään viikkoharjoituksien ja spesiaalituntien avulla
 • ... ja tietenkin olet osa virtuaalista joogayhteisöämme!

Kuukausijäsenyyden hinnat:

 

29 € / kk (4 kk yhteensä 116 €)

Sisältää 4 kk osallistumisen online-joogaan. Seuraava edullisempi jäsenyysjakso syyskuu-joulukuu tulee myyntiin elokuun lopulla. Kuukausihinnaksi jää siis vain 29 € / kk! 

39 €  (1 kk)

Sisältää osallistumisen online-joogaan 1 kuukauden ajaksi. Jäsenyys alkaa aina seuraavan kuukauden ensimmäisestä päivästä lähtien.

Voit ottaa yhden kuukauden jäsenyyden kerrallaan tai tulla mukaan 4 kuukauden jäsenyysjaksolle, jolloin kuukausihinta on sinulle edullisempi!

 

1 kuukauden jäsenyys alkaa aina kuukauden vaihtuessa. Lunasta paikkasi aina viimeistään kuukauden viimeisenä päivänä, sillä otamme ryhmään mukaan uusia jäseniä vain 1 kerran kuukaudessa! Lisäämme uudet jäsenet ryhmään aina kuukauden ensimmäisenä päivänä ja poistamme jäsenyytensä päättävät. 

4 kuukauden jäsenyys oikeuttaa sinut joogailemaan kanssamme 4 kk edullisemmalla hinnalla. Seuraava edullisempi 4 kk jakso tulee myyntiin elokuun lopulla kaudeksi syyskuu, lokakuu, marraskuu ja joulukuu.

 

Jäsenyys on henkilökohtainen, mutta samassa taloudessa asuvat voivat joogailla yhdessä. Voit päättää jäsenyytesi milloin vain. Toivomme tietenkin, että jatkat ja otat joogan osaksi arkeasi!

Voit lunastaa online-joogajäsenyyden myös liikuntaetuuksilla. Lue ohjeet sivun alalaidasta!

Myös osamaksu-mahdollisuus. Lisätiedot löydät kassalta!

Anna Laiven online-joogan soljua kotiisi ja lunasta kuukausijäsenyys nyt!

Tilaa 1 kk jäsenyys tästä >>

Maksaminen liikuntaetuuksilla

 

Voit maksaa jäsenyyden myös liikuntaetuuksilla (Smartum/Smartum Pay, ePassi, Edenred, Eazybreak, Tyky). Applikaatioiden avulla voit tehdä veloituksen kotoa käsin meille (Laive Oy/Studio Laive) ja laittaa sähköpostitse info@studiolaive.fi kuitti/kuvakaappaus maksusta sekä tiedot jäsenyydestä (etunimi, sukunimi, sähköpostiosoite, jäsenyyskuukauden nimi).

 

Paperiset liikuntaetuudet voit tuoda studiollemme tai lähettää postitse Studio Laive, Kympinkatu 7, 40320 Jyväskylä. Liitä mukaan tiedot jäsenyydestä (etunimi, sukunimi, sähköpostiosoite, jäsenyyskuukauden nimi).

Haluaisitko antaa 1 kuukauden online-joogajäsenyyden jollekin lahjaksi? Käy lunastamassa lahjakortti!

Yhteystiedot

Laive Oy

Kympinkatu 7, 40320 Jyväskylä

041 319 5253

info@studiolaive.fi

Uutiskirje