LAIVEN ONLINE-JOOGAJÄSENYYS

Rentoutta...

rauhaa...

hehkua...

voimaa...

 

Mitä sulle saisi olla? 🧡

Oli sinulla sitten etsinnässä lisää liikkuvuutta kehoosi, rauhaa mieleesi, taukoja työpäivääsi, voimaa kroppaasi tai heleyttä kasvoillesi - tämä kaikki luonnistuu helposti ja kätevästi Laiven online-joogan avulla. Kutsummekin sut mukaan meidän online-joogaporukkaan, jossa jokainen saa joogailla juuri omalla tavallaan. Et tarvitse joogahetkiämme varten muuta kuin yhden tärkeimmistä - eli sinut itsesi!

 

Striimaamme joka viikko 6 kpl online-joogatunteja suoraan kotiisi suljetun Facebook-ryhmämme kautta. Voit osallistua kotijoogatunneille joko livenä tai tehden tallenteelta harjoituksia milloin haluat. Käytössäsi on toki myös jo yli 300 joogavideon tallennepankki, joka laajenee jatkuvasti. UUTTA! Kevätkauden uutuutena on kasvojooga, jonka avulla löydämme kasvoille heleyttä ja tasapainoa!

"Ensimmäistä kertaa mulle on sellainen olo, että mäkin pystyn joogaamaan. Ei mun tarvitse olla notkea eikä yhtään mitään muutakaan. Musta on aivan ihanaa, kun te koko ajan muistutatte että joogaa saa tehdä just omalla tavalla <3"

 

 - Anja 52 v.

"Online-joogasta on tullut osa mun arkea, vaikken olisi sitä heti ihan uskonutkaan! Tuntuu melkein kuin olisi Laiven studiolla vaikka joogailenkin joka viikko kotoa käsin. Kiitos tästä arjen pelastuksesta!"

 

 - Reetta 30 v.

"Paras investointi itseeni pitkään aikaan! Mun etätyöpäivistä ei tulis mitään, jos en saisi ottaa pientä breikkiä ja liikutella mun kehoa teidän taukojoogissa. Hartiajumit ei enää kasaannu ja pääkin pysyy virkeämpänä!"

 

 - Tiia 38 v.

Minkälaista joogaa teemme yhdessä ja milloin?

YINJOOGA (60 min)

Maanantaisin klo 19:30–20:30

 

Yinjooga (tai restoratiivinen tunti) on ihana oma lepohetkiä, jossa voit palautua arjen kuormituksesta. Pitkäkestoisia asentoja tuetaan tyynyjen ja vilttien avulla. Asennoissa viivytään noin 3–5 minuuttia. Hermosto rauhoittuu, kehon jännitykset ja kireydet hellittävät - ja mielikin pääsee vihdoin rauhoittumaan.

KASVOJOOGA (10 min) 

Tiistaisin klo 10:30–10:40

 

Löydä uutta hehkua ja rentoutta kasvoillesi kasvojoogan avulla! Kasvojoogassa vuorottelevat niin kasvoja aktivoivat kuin rentouttavat harjoitteet kuten myös elvyttävät täsmäliikkeet kaulan ja hartioiden seudulle. Tavoitteena on luonnollinen, hymyilevä ja rento ilme kasvoille & mieleen!

LEMPEÄ JOOGA (40 min)

Keskiviikkoisin klo 15:30–16:10

 

Lempeä jooga on aloittelijaystävällinen ja helppo joogatunti, jossa jooga-asennot tehdään rauhallisesti kehoa kuunnellen. Lempeä jooga mm. hellii selkärankaa, lisää liikkuvuutta ja kehittää kehonhallintaa. Tunti johdattaa mieltä rauhoittumaan ja olo kehossa on tunnin jälkeen joustava ja rentoutunut!

AAMUJOOGA (20 min)

Torstaisin klo 8:30–8:50

 

Aamujoogan lempeät liikkeet aamulla herättävät sinut uuteen päivään! Tämän joogaharjoituksen voit tehdä toki myös milloin vain päivän keskellä. Aamujooga sisältää helppoa joogaliikkeitä, jotka virkistävät ja rauhoittavat olotilaasi!

TAUKOJOOGA (10 min)

Perjantaisin klo 12:00–12:10

 

Taukojooga on ihana lyhyt taukohetki päivän keskellä! Taukojooga soveltuu tehtäväksi esimerkiksi työpäivän tai vapaapäivän keskelle lisäämään virkeyden ja rentouden tunnetta. Taukojoogassa keskitytään erityisesti niska-hartiaseudun huoltoon, selkärangan vetreyttämiseen ja fokusoimaan mieltä tähän hetkeen.

DYNAAMINEN HATHA / VINYASA FLOW (60 min)

Sunnuntaisin klo 15:30–16:30

 

Dynaaminen ja voimakas joogatunti tarjoaa keholle fyysistä rasitusta ja rauhoittaa mieltä haastavuudellaan. Harjoitus kehittää kehonhallintaa, voimaa, vakautta ja liikkuvuutta. Harjoitus on jatkotason harjoitus, mutta harjoituksesta on mahdollista saada sopivaa haastetta niin aloittelijan kuin jatkavankin joogin.

P

TEEMATUNNIT (1 krt / kk)

TAMMIKUU

Uuden vuoden jooga + intentiomeditaatio

Sunnuntaina 1.1. klo 17–18

Tule aloittamaan uusi vuosi joogan ja meditaation tahdissa! Lempeä ja rauhallinen joogaharjoitus tuo sinut oman itsesi äärelle ja läsnä tähän hetkeen. Meditaatioharjoituksessa pääset asettamaan vuodelle 2023 tavoitteen / intention, jota kohti haluat kulkea! Ohjaajana Kaisa L.

HELMIKUU

Same meditation

Sunnuntaina 5.2. klo 15:30–16:30

Tervetuloa kokeilemaan hieman pidempää meditaatio-harjoitusta, jossa pääsemme nauttimaan luonnon ja läsnäolon teemoista. Same meditation on suomeksi ohjattu maadoittava ja rauhoittava meditaatioharjoitus saamelaiselementeillä maustettuna. Ohjaajana Nea.

MAALISKUU

Breathwork

Sunnuntaina 5.3. klo 15:30–16:30

Hengityksen sanotaan olevan silta kehon ja mielen välillä. Pääset syvennytään hengityksen kulkuun ja omaan sisäiseen maailmaan hengitysharjoitusten kautta. Liikumme eri hengitystekniikoiden välillä ja annamme mielen laskeutua tähän hetkeen rentouttavan ja vapauttavan harjoituksen myötä. Ohjaajana Silja.

HUHTIKUU

Metta-meditaatio

Sunnuntaina 2.4. klo 15:30–16:30

Metta-meditaatio eli rakastavan ystävällisyyden meditaatio kehittää ystävällisyyttä itseämme ja muita kohtaan. Metta-meditaation harjoittaminen lisää tutkitusti mm. positiivisia tuntemuksia, lisää empatian ja myötätunnon kokemista ja vähentää itsekriittisyyttä. Ohjaajana Nea.

TOUKOKUU

Lantion asennolla core haltuun

Sunnuntaina 7.5. klo 15:30–16:30

Tule oivaltamaan, miten lantion asento vaikuttaa coren eli keskivartalon lihastesi toimintaan! Löydät jooga-asennoissa uudenlaista vakautta lantioon ja tämän myötä keskivartalon lihakset aktivoituvat ja vahvistuvat entistä paremmin. Ohjaajana Elviira.

Online-joogajäsenyyden avulla...

 

Joogaharjoitus mahdollistuu missä ja milloin vain!

Saat luotua joogasta säännöllisen rutiinin osaksi arkeasi

Löydät lisää liikkuvuutta, energiaa ja rauhaa niin kehoon kuin mieleesi

Joogaat asiantuntevien ja inspiroivien joogaohjaajiemme kanssa

Oma joogapolkusi pääsee syventymään viikkoharjoituksien ja spesiaalituntien avulla

... ja tietenkin olet osa virtuaalista joogayhteisöämme!

Moikka, me ollaan Elviira & Kaisa!

 

"Meidän periaatteena Laiven perustamisesta vuodesta 2017 asti on ollut se, että jooga sopii ihan jokaiselle ja sitä saa tehdä jokainen omista lähtökohdistaan. Jooga ja erilaiset meditaatiotekniikat on tuonut meidän molempien elämään suunnattoman paljon hyvää: läsnäoloa, rentoutta, rauhaa ja hellittämisen tunnetta.

 

Jokainen joogaa tehnyt kuitenkin myös tietää, että näitä kaikkia taitoja tulee harjoitella säännöllisesti, jotta ne eivät pääsisi unohtumaan. Tämän vuoksi niin meille kuin monelle muullekin sopivin tapa tehdä joogaa on lyhyet jooga- ja meditaatiohetket arjen keskellä. Ja toki aina kun on hieman enemmän aikaa, on helppoa levittää joogamatto olohuoneen lattialle ja nauttia vaikkapa ihanan rentouttavasta yinjoogasta!

 

Tätä kaikkea me haluamme tarjota myös sulle online-joogajäsenyyden kautta yhdessä upean tiimimme kanssa. Yhtenä päivänä maistuu Kaisan rentouttava kasvojooga, joskus Elviiran virkistävä aamujooga, joskus Sannan taukojooga ja toisena päivänä vaikkapa Siljan rauhoittava yinjooga. Jos tiimimme ei ole vielä sulle tuttu, niin käyhän kurkkaamassa lisää täältä! Me ollaan enemmän kuin ylpeitä meidän upeasta tiimistä ja tiimimme tulee sullekin tutuksi online-tuntiemme kautta!"

Kurkkaa tästä pienet maistiaiset online-joogatunneistamme!

Lempeä aamujooga (20 min)

Kasvojooga (10 min) - UUTUUS!

Taukojooga (10 min)

BONUS: TALLENNEPANKKI

 

Joogavideoiden tallennepankista Facebook-ryhmästämme löytyy jo yli 300 joogavideota sekä runsaasti spesiaalimateriaalia!

Meditaatio- ja hengitysharjoituksia mm. yoga nidra, mindfulnessmeditaatioita, leijonahengitysharjoitus, vuorosierainharjoitus, myötätuntomeditaatio...

Spesiaaleja teematunteja mm. käsitasapainot, soturi-asennot, ujjayi-hengitys, authentic flow, vocal yoga, saunajooga, metsäjooga...

HINNAT JA JÄSENYYSVAIHTOEHDOT

JÄSENYYS - 1 KK

29 €

 

Tällä jäsenyydellä sitoudut 1 kuukauden ajaksi online-joogaamme! Jäsenyys alkaa aina kuun ensimmäisestä päivästä ja loppuu automaattisesti kuun viimeisenä päivänä.

 

  • TAMMIKUU (1.–31.1.) ⇒ Lunasta jäsenyys viimeistään la 31.12.2022
  • HELMIKUU (1.–28.2.) ⇒ Lunasta jäsenyys viimeistään ti 31.1.
  • MAALISKUU (1.–31.3.) ⇒ Lunasta jäsenyys viimeistään ti 28.2.
  • HUHTIKUU (1.–30.4.) ⇒ Lunasta jäsenyys viimeistään pe 31.3.
  • TOUKOKUU (1.–31.5.) ⇒ Lunasta jäsenyys viimeistään su 30.4.

JÄSENYYS - 5 KK

19 € / kk, yhteensä 95 €

Tulossa myyntiin seuraavan kerran toukokuussa!

Tällä jäsenyydellä joogaat edullisemmin, kun lunastat samalla kertaa pidemmän kausijäsenyyden!

 

Kuukausihinnaksi jää vain 19 €! Pidemmän jäsenyyden kautta säästät siis 50 € ja yhden joogaharjoituksen hinta on vain 0,70 €!

 

Lunasta kevätkauden jäsenyys viimeistään sunnuntaina 8.1.2023. Seuraava pidempi jäsenyysjakso tulee myyntiin toukokuun lopulla.

Usein kysytyt kysymykset

 

Voinko maksaa online-joogajäsenyyden liikuntaetuuksilla?

Kyllä vain, voit maksaa liikuntaetuuksilla: Smartum, Edenred, Eazybreak, ePassi ja Tyky. Voit maksaa koko hinnan tai osittain liikuntaetuuksilla. Lue tarkemmat ohjeet sivun alalaidasta!

 

Miten Facebook-ryhmään liittyminen tapahtuu?

Saat sähköpostiisi linkin, jonka kautta voit liittyä yhteiseen Facebook-ryhmäämme. Facebook-ryhmän kautta sinun on helppoa katsoa live-lähetyksiä ja tallennepankkia. Et siis tarvitse muita tunnuksia jäsenyyteen kuin oman Facebook-tunnukset. Jos et ole Facebookissa niin voit tehdä jäsenyyttä varten myös "haamutunnuksen" eli liityt Facebookiin jollain toisella nimellä. Voit kysyä meiltä neuvoa kaikkiin teknisiin asioihin liittyen info@studiolaive.fi. Autamme mielellämme!

 

Entä jos en pääse mukaan joogaamaan live-lähetyksen aikaan?

Ei huolta! Voit osallistua joogaharjoituksiimme aina joko livenä tai katsoen tallenteelta harjoitus jälkikäteen. Live-lähetyksen tallenne jää heti joogatunnin jälkeen nähtäville Facebook-ryhmään eli "tallennepankkiin". Voit tehdä aiemmin striimattuna lähetyksiä siis tallennepankista milloin haluat!

 

En ole tehnyt koskaan joogaa eli sopiiko online-jooogajäsenyys minulle?

Kyllä vain! Striimaamme joka viikkoa 6 kpl erilaisia joogaharjoituksia, jotka ovat suunnattu erityisesti aloitteleville ja jonkin verran joogaa tehneille. Saat monista eri liikkeistä myös vaihtoehtoja ja jos joku liike ei sovellu sinulle niin voit kysyä meiltä aina lisää. Jooga todellakin sopii jokaiselle kun sen oikein oivaltaa!

 

Mitä välineitä tarvitsen joogaharjoituksia varten?

Online-joogaharjoituksiin et tarvitse mitään erityisiä välineitä. Jonkinlainen joogamatto sekä muutama tyyny ja viltti riittävät. Jooga ei ole onneksi välineurheilua!

 

Entä jos en pidäkään online-joogasta?

Mikäli et syystä tai toisesta pidäkään online-joogistamme, voit ilmoittaa siitä meille 14 päivän sisällä ja palautamme rahasi. Uskomme kuitenkin, että online-joogamme kolahtaa myös sinuun, kuten satoihin aikaisempiin jäseniimme. Nähdään siis kotijoogan merkeissä!

Kurkkaa tästä, mille yhteinen Facebook-ryhmämme ja tallennepankki näyttää!

 

Anna Laiven online-joogan soljua kotiisi ja lunasta kuukausijäsenyys nyt!

Tilaa 1 kk jäsenyys tästä >>

Maksaminen liikuntaetuuksilla

(Smartum/SmartumPay, ePassi, Edenred, Eazybreak, Tyky)

 

SmartumPay ja ePassi löytyvät suoraan verkkokaupastamme eli lisää haluamasi online-jäsenyys ostoskoriin ja valitse kassalla maksutavaksi SmartumPay tai ePassi. Seuraa liikuntaetuustoimijan ohjeita ja saat maksettua koko summan suoraan verkkokaupassa.

 

Muilla liikuntaetuuksilla (SmartumPay, ePassi, Edenred, Eazybreak, Tyky) voit myös tehdä veloituksen meille applikaation kautta kotoa käsin. Maksun saajana on Laive Oy / Studio Laive. Laita sähköpostitse kuva/kuvakaappaus maksusta info@studiolaive.fi sekä tiedot jäsenyydestä (etunimi, sukunimi, sähköpostiosoite, jäsenyyskuukauden nimi). Voit maksaa myös osittain liikuntaetuudella ja laitamme sinulle loppusummasta laskun sähköpostiisi. Pyrimme vastaamaan sähköpostiisi viimeistään 24 h sisällä.

 

Paperiset liikuntaetuudet (Smartum, Tyky) voit tuoda studiollemme tai lähettää postitse Studio Laive, Kympinkatu 7, 40320 Jyväskylä. Liitä mukaan tiedot jäsenyydestä (etunimi, sukunimi, sähköpostiosoite, jäsenyyskuukauden nimi).

Haluaisitko antaa 1 kuukauden online-joogajäsenyyden jollekin lahjaksi? Käy lunastamassa lahjakortti!

Yhteystiedot

Laive Oy

Kympinkatu 7, 40320 Jyväskylä

041 319 5253

info@studiolaive.fi

Uutiskirje