ONLINE-JOOGAJÄSENYYS

Hei sinä kotijoogasta kiinnostunut 👋

 

Etsitkö sulle sopivaa ja joustavaa tapaa tehdä joogaharjoitusta kotoa käsin?

 

 

Kutsumme sut mukaan meidän online-joogaporukkaan, jossa jokainen saa joogailla juuri omalla tavallaan!

 

Syyskaudella 2023 striimaamme joka viikko 4 kpl online-joogatunteja suljetun Facebook-ryhmämme kautta. Voit osallistua kotijoogatunneille joko livenä tai tehden tallenteelta harjoituksia milloin haluat. Käytössäsi on myös 500 joogavideon tallennepankki, josta löydä taatusti jokaiseen hetkeen sopivan harjoituksen!

"Ensimmäistä kertaa mulle on sellainen olo, että mäkin pystyn joogaamaan. Ei mun tarvitse olla notkea eikä yhtään mitään muutakaan. Musta on aivan ihanaa, kun te koko ajan muistutatte että joogaa saa tehdä just omalla tavalla <3"

 

 - Anja 52 v.

"Online-joogasta on tullut osa mun arkea, vaikken olisi sitä heti ihan uskonutkaan! Tuntuu melkein kuin olisi Laiven studiolla vaikka joogailenkin joka viikko kotoa käsin. Kiitos tästä arjen pelastuksesta!"

 

 - Reetta 30 v.

"Paras investointi itseeni pitkään aikaan! Mun etätyöpäivistä ei tulis mitään, jos en sais pientä breikkiä ja huoltaa kehoa taukojoogalla. Hartiajumit ei enää kasaannu ja pääkin pysyy virkeämpänä!"

 

 - Tiia 38 v.

Minkälaista online-joogaa teemme yhdessä ja milloin?

YINJOOGA

(60 min)

Maanantaisin klo 19:30–20:30

 

Yinjooga on ihana oma lepohetkiä, jossa voit palautua arjen kuormituksesta. Pitkäkestoisia asentoja tuetaan tyynyjen ja vilttien avulla. Asennoissa viivytään noin 3–5 minuuttia. Hermosto rauhoittuu, kehon jännitykset ja kireydet hellittävät - ja mielikin pääsee vihdoin rauhoittumaan. Tunnin sinulle ohjaa Riina Wiik.

PEHMEÄ JOOGA / VOIMAKAS JOOGA

(30 min)

Keskiviikkoisin klo 15:00–15:30

 

Keskiviikkoisin vaihtelee joka toinen viikko pehmeä jooga ja voimakas jooga. Molemmat tunnit ovat aloittelijaystävällisiä ja helppoja joogatunteja, jossa asennot tehdään aina kehoa kuunnellen ja kunnioittaen. Jogatuntien avulla lisäät liikkuvuutta, kehität kehonhallintaa ja vahvistat kehoasi. Tunnin sinulle ohjaa Kaisa Peltonen / Elviira Hyytiä.

AAMUJOOGA

(20 min)

Torstaisin klo 8:30–8:50

 

Aamujoogan lempeät liikkeet aamulla herättävät sinut uuteen päivään! Aamujooga sisältää helppoa joogaliikkeitä, jotka virkistävät, vetreyttävät ja rauhoittavat olotilaasi. Tämän joogaharjoituksen voit tehdä toki myös milloin vain päivän aikana taukojoogana. Jo lyhytkin joogaharjoitus tekee ihmeitä! Tunnin sinulle ohjaa Kaisa Peltonen / Elviira Hyytiä.

TAUKOJOOGA

(10 min)

Perjantaisin klo 12:00–12:10

 

Taukojooga on ihana tauko työ- tai opiskelupäivän keskellä, joka vetreyttää ja virkistää kehoa sekä antaa mielelle hetken lepoa. Voit tehdä taukojoogan myös aina silloin, kun kaipaat pientä taukoa arkeesi. Taukojoogan sinulle ohjaa Kaisa Peltonen / Elviira Hyytiä.

P

TALLENNEPANKKI

Kaikki live-joogat jäävät yhteisen FB-ryhmämme tallennepankkiin, jossa on jo nyt noin 500 joogavideota!

LYHYITÄ

JOOGAHARJOITUKSIA

(5–20 min)

 

Hengitys- ja meditaatioharjoituksia

Aamujoogaa

Taukojoogaa

Kasvojoogaa

PITKIÄ

JOOGAHARJOITUKSIA

(40–60 min)

 

Yinjoogaa / Restoratiivista joogaa

Pehmeää joogaa

Voimakasta joogaa

 

TEEMATUNTEJA

(15–60 min)

Teematekniikkatunteja: core haltuun, ayervediset koshat, käsitasapainot, ujjay-hengitys yms. 

Meditaatio- ja hengitysharjoituksia: metta-meditaatio, yoga nidra, kuuhengitys yms.

 

Online-joogajäsenyyden avulla...

 

✔️ Joogaat joustavasti missä ja milloin vain, ja saat luotua joogasta säännöllisen rutiinin osaksi arkeasi

✔️ Tutustut joogan perusteisiin osaavien ohjaajien opastamana ja löydät itsellesi juuri oikean tavan tehdä joogaa

✔️ Pysähdyt rentoutumaan ja palautumaan kiireen keskellä, ja koet rauhan tunnetta yhä useammin

✔️ Nautit innostavista joogaharjoituksista, joiden avulla löydät kehoosi lisää liikkuvuutta, vahvuutta ja voimaa

... ja tietenkin olet osa virtuaalista joogayhteisöämme!

Moikka, me ollaan Elviira & Kaisa!

 

"Meidän ajatuksena Laiven perustamisesta asti on ollut se, että jooga sopii ihan jokaiselle ja sitä saa tehdä jokainen omista lähtökohdistaan. Jooga ja erilaiset meditaatiotekniikat on tuonut meidän molempien elämään suunnattoman paljon hyvää: läsnäoloa, rentoutta, rauhaa ja hellittämisen tunnetta. Tätä samaa me halutaan jakaa myös sulle online-joogan kautta!

 

Niin meille kuin monelle muullekin sopivin tapa tehdä joogaa on lyhyet jooga- ja meditaatiohetket arjen keskellä. Tämän vuoksi online-joogajäsenyyteen on koottu erityisen paljon lyhyempiä joogaharjoituksia. Ja toki jos on hieman enemmän aikaa, on helppoa levittää joogamatto olohuoneen lattialle ja nauttia pidemmästäkin joogaharjoituksesta!

 

Tätä kaikkea me haluamme tarjota myös sulle online-joogajäsenyyden kautta yhdessä upean tiimimme kanssa. Yhtenä päivänä maistuu Kaisan rentouttava kasvojooga, joskus Elviiran virkistävä aamujooga ja joskus Riinan rentouttava yinjooga. Me ollaan enemmän kuin ylpeitä meidän upeasta tiimistä ja tiimimme tulee sullekin tutuksi online-tuntiemme kautta!"

Kurkkaa tästä pienet maistiaiset online-joogatunneistamme!

Lempeä aamujooga 20 min (Elviira)

Kasvojooga 10 min (Kaisa P.)

Taukojooga 10 min (Sanna)

"Mun kalenterissa on joka tiistai-ilta varattu aika yinjoogalle. Huomaan, että siitä on tullut mulle tosi tärkeä hetki. Saa ihan vaan olla ja hengitellä. Harjoituksen jälkeen mun suu kääntyy ihan pakollakin hymyyn kun on vaan niin hyvä olla!"

 

 - Anja 56 v.

HINNAT JA JÄSENYYSVAIHTOEHDOT

JÄSENYYS - 1 KK

29 €

 

Tällä jäsenyydellä sitoudut 1 kuukauden ajaksi online-joogaamme. Jäsenyys alkaa aina kuun ensimmäisestä päivästä ja loppuu automaattisesti kuun viimeisenä päivänä.

✔️ SYYSKUU (1.–30.9.) ⇒ Lunasta viimeistään to 31.8.2023

✔️ LOKAKUU (1.–31.10.) ⇒ Lunasta viimeistään la 30.9.2023

✔️ MARRASKUU (1.–30.11.) ⇒ Lunasta viimeistään to 31.10.2023

✔️ JOULUKUU (1.–31.12.) ⇒ Lunasta jäsenyys to 30.11.2023

Usein kysytyt kysymykset

 

Voinko maksaa online-joogajäsenyyden liikuntaetuuksilla?

Kyllä vain! Voit lunastaa online-jäsenyyden myös liikuntaetuuksilla. Maksu ePassilla ja Smartumilla onnistuu suoraan verkkokaupassa. Jos maksat Edenredillä tai haluat maksaa osittain liikuntaetuuksilla, lue tarkemmat ohjeet liikuntaetuuksilla maksamiseen!

 

Miten Facebook-ryhmään liittyminen tapahtuu?

Saat sähköpostiisi linkin, jonka kautta voit liittyä yhteiseen Facebook-ryhmäämme. Facebook-ryhmän kautta sinun on helppoa katsoa live-lähetyksiä ja tallennepankkia. Et siis tarvitse muita tunnuksia jäsenyyteen kuin oman Facebook-tunnukset. Jos et ole Facebookissa niin voit tehdä jäsenyyttä varten myös "haamutunnuksen" eli liityt Facebookiin jollain toisella nimellä. Voit kysyä meiltä neuvoa kaikkiin teknisiin asioihin liittyen info@studiolaive.fi. Autamme mielellämme!

 

Entä jos en pääse mukaan joogaamaan live-lähetyksen aikaan?

Ei huolta! Voit osallistua joogaharjoituksiimme aina joko livenä tai katsoen tallenteelta harjoitus jälkikäteen. Live-lähetyksen tallenne jää heti joogatunnin jälkeen nähtäville Facebook-ryhmän omaan Tallennepankkiin. 

 

En ole tehnyt koskaan joogaa eli sopiiko online-jooogajäsenyys minulle?

Kyllä vain! Harjoitukset on suunnattu erityisesti aloitteleville ja jonkin verran joogaa tehneille. Saat monista eri liikkeistä myös vaihtoehtoja ja jos joku liike ei sovellu sinulle niin voit kysyä meiltä aina lisää. Jooga todellakin sopii jokaiselle kun sen oikein oivaltaa!

 

Mitä välineitä tarvitsen joogaharjoituksia varten?

Online-joogaharjoituksiin et tarvitse mitään erityisiä välineitä. Jonkinlainen joogamatto sekä muutama tyyny ja viltti riittävät. Jooga ei ole onneksi välineurheilua!

 

Haluaisin antaa online-joogajäsenyyden lahjaksi, miten se tapahtuu?

Voit käydä lunastamassa 1 kk online-joogajäsenyyden lahjakorttina täältä.

 

Entä jos en pidäkään online-joogasta?

Mikäli et syystä tai toisesta pidäkään online-joogistamme, voit ilmoittaa siitä meille 14 päivän sisällä ja palautamme rahasi. Uskomme kuitenkin, että online-joogamme kolahtaa myös sinuun, kuten satoihin aikaisempiin jäseniimme. Nähdään siis kotijoogan merkeissä!

Mietityttääkö sinua, osaatko käyttää Facebook-ryhmäämme?

Kurkkaa tästä, mille ryhmämme näyttää!

 

Anna Laiven online-joogan soljua kotiisi ja lunasta kuukausijäsenyys nyt!

Tilaa 1 kk jäsenyys tästä >>

Yhteystiedot

Laive Oy

Kympinkatu 7, 40320 Jyväskylä

041 319 5253

info@studiolaive.fi

Uutiskirje