LAIVEN ONLINE-JOOGA

Laiven online-joogat siirtyivät syyskuusta 2021 lähtien yhteiseen suljettuun Facebook-ryhmään ja meitä onkin jo mainio määrä online-joogeja yhteisessä ryhmässämme! Osallistuminen online-tunneille tapahtuu joko livenä tai voit tehdä live-lähetyksien tallenteita milloin vain. Käytössäsi on jatkossa myös edellisten kuukausien joogaharjoitukset, joten tallennepankki laajenee jatkuvasti! Tällä hetkellä ryhmässä on jo lähes 100 tallennetta käytössäsi!

 

Ryhmämme ohjaajina toimivat tutut Laiven kasvot eli tiimimme joogaohjaajat inspiroivalla ja ammattitaitoisella otteellaan! Online-joogiemme toteutetaan erinomaisella kuvan- ja äänenlaadulla, joten tunnelma kotijoogasalillasi on melkein kuin olisit Laiven studiolla!

 

Osana Laiven online-poppootamme pääset myös osaksi innostavaa yhteisöämme ja voit kysyä meiltä aina lisäneuvoja kotijoogaharjoituksesi tueksi. Jaamme ryhmässä myös soittolistoja ja muuta joogaan liittyvää inspiroivaa sisältöä! Lämpimästi tervetuloa mukaan!

Voit maksaa online-joogajäsenyyden liikuntaetuuksilla. Lue ohjeet sivun alalaidasta! Myös osamaksu on mahdollista!

"Online-joogasta on tullut osa mun arkea, vaikken olisi sitä heti ihan uskonutkaan! Tuntuu melkein kuin olisi Laiven studiolla vaikka joogailenkin joka viikko kotoa käsin. Kiitos tästä arjen pelastuksesta!"

 

 - Reetta 30 v.

Kenelle Laiven online-joogajäsenyys sopii?

 

Laiven online-joogan jäsenyys sopii aivan jokaiselle! Online-joogamme soveltuvat niin aloittelijoille kuin jo pidempään joogaa tehneille, sillä annamme sinulle aina vaihtoehtoja joogaliikkeiden tekemiseen. Voit luottaa siihen, että pääset tekemään omaa kehoa kunnioittavaa harjoitusta. Online-joogatunneistamme on mahdollista valita juuri sinulle sopivat harjoitukset: joillekin sopii lyhyt ja helppo harjoitus kun taas toiset nauttivat hiestä ja haasteista. Sinä valitset! 

 

Facebook-ryhmässämme sinä näet ohjaajan, mutta me emme näe sinua. Voit siis keskittyä rauhassa omaan joogaharjoitukseesi kotona! Jos olet epävarma joogan soveltuvuudesta sinulle tai sinulla herää mitä tahansa kysyttävää, otathan meihin yhteyttä info@studiolaive.fi tai 041 319 5253. 

 

Mitä tarvitsen osallistuakseni Laiven online-joogaan?

 

Et tarvitse kotonasi muuta kuin joogamaton, muutaman tyynyn ja viltin! Online-jooga järjestetään suljetussa Facebook-ryhmässä, jossa live-lähetyksiimme on helppoa ja sujuvaa osallistua. Voit tulla mukaan online-joogaharjoitukseen joko livenä tai tehdä joogaharjoituksia tallenteelta myöhemmin. Voit tehdä harjoituksia läppäriltä, puhelimelta tai yhdistää Facebook-lähetyksen omaan tv-ruutuusi. Online-jooga onnistuu siis missä ja milloin vain!

 

Jos sinulla ei ole muuta käyttöä Facebookille, voit luoda Facebook-tunnuksen myös toisella nimellä ja käyttää Facebookia vain online-joogiamme varten. Autamme mielellämme tekniikan kanssa, jotta joogailusta tulee sinulle miellyttävää ja mukavaa!

Kuukausijäsenyys sisältää:

(tammi-huhtikuussa 2022)

 

 • Maanantaisin klo 16.30–17.30 Voimakas hatha / flow (live 60 min)
 • Tiistaisin klo 11.00–11.45 Pehmeä jooga + meditaatio (live 45 min)
 • Keskiviikkoisin klo 12.00–12.10 Taukojooga (live 10 min) - UUTTA!
 • Torstaisin klo 8.30–8.50 Aamujooga (live 20 min)
 • Perjantaisin klo 19.00–20.15 Yinjooga / Restoratiivinen jooga (live 75 min)
 • BONUS: Teematekniikka-tunti lauantaina klo 13.15–14.15 1 krt / kk (live 60 min)
 • BONUS: Meditaatiotallenteita 2 krt / kk (tallenteet 5-20 min)

 

+ yhteisön & ohjaajien tuki ja kannustus yhteisessä ryhmässämme!

Minkälaista joogaa teemme yhdessä?

 

 • Taukojooga (UUTTA!): 10 minuutin mittainen taukojooga soveltuu tehtäväksi vaikka työpäivän keskellä tuomaan virkeyttä ja rentoutta päivääsi!
 • Pehmeä jooga: Lounasaikaan tehtävä 45 minuutin jooga virkistää kehoa ja mieltä lempeillä liikkeillä ja läsnäolevalla otteellaan!
 • Aamujooga: Rise & shine! Lempeät herättelevät liikkeet aamulla valmistavat sinut päivään. 20 minuutin harjoituksen voit myös tehdä milloin vain päivän keskellä välipalana!
 • Voimakas hatha / flow: Voimaa kehoon ja hikea pintaan! Haasta itseäsi 60 minuutin voimakkaan joogaharjoituksen avulla, joka haastaa niin kehoa kuin mieltä!
 • Yinjooga / Restoratiivinen jooga: Anna mielen ja kehon levätä rauhallisen ja meditatiivisen joogan avulla. Lisää zeniä ja liikkuvuutta kehoon 75 minuutin verran!
 • Meditaatiot: Anna keskittymiskyvyllesi buustia ja päästä irti kuormittavista ajatuksista meditaatio-tallenteiden avulla. 5-20 minuutin meditaatio on helppo sujauttaa osaksi arkea!
 • Teematekniikka: 1 kerran kuukaudessa pääset tutustumaan johonkin mielenkiintoiseen joogan teemaan tai tekniikkaan! Syvennä osaamistasi ja oivalla uutta!

Teematekniikkatunnit tammi-huhtikuussa 2022

Lauantai 15.1. klo 13:00–14:30 Kasvojooga -online workshop / Merja Kalaja

Perinteisen teematekniikkatunnin sijaan pääset osallistumaan- jäsenyyden avulla Kasvojooga -online workshopiin (arvo 19 €!). Kasvojooga kohottaa kasvoja, poistaa kireyksistä aiheutuvia juonteita ja muuttaa ilmeen positiivisemmaksi luonnollisella tavalla. Online workshopin tallenne on käytössäsi 1 viikon ajan live-lähetyksestä aivan kuten muillakin online workshopiin osallistuvilla!

 

Lauantai 19.2. klo 13:15–14:15 Asana ja ujjayi / Jenni Ruuth

Teematekniikkatunnilla perehdymme siihen, mitä on voimakkaassa joogassa käytetty ujjayi hengitys, ja miten sitoa se ekonomisesti asana-harjoitukseen. Tutustumme tähän hengitystekniikkaan ja lisäämme jokaiselle sopiviin asanoihin lämpöä ja voimaa!

 

Lauantai 19.3. klo 13:15–14:15 Yoga meets pilates / Annika Hytönen

Yoga meets pilates -teematekniikkatunnilla yhdistyvät joogan monipuoliset kehon liikeratoja avaavat asanasarjat sekä pilateksen tehokkaat syviä tukilihaksia vahvistavat harjoitteet. Tunnilla pääset kokemaan niin virtaavan liikkeen kuin keskittymistä vaativat asennot. Joogan ja pilateksen periaatteet sulautuvat tällä tunnilla yhdeksi koko kehoa huoltavaksi ja vahvistavaksi harjoitukseksi!

 

Lauantai 9.4. klo 13:15–14:15 Käsitasapainot vol 2. / Riina Wiik

Lähde leikkisällä ja rohkealla asenteella tutustumaan keskivartalon ja ylävartalon voimaa haastaviin käsitasapainoihin, jotka nostavat sinut lentoon! Käsitasapainot vol 2. -tunti on jatkoa syyskauden käsitasapainot-tunnille ja pääset tutustumaan nyt muutamaan uuteen käsitasapainoasentoon!

Teematekniikka-tunneille on mahdollista osallistua myös studiolla normaalilla kertamaksulla tai sarjakortilla. Teematekniikka-tunti striimataan samaan aikaan myös koteihin online-jäsenille!

Kuukausijäsenyyden avulla...

 

 • Joogaharjoitus kotona mahdollistuu missä ja milloin vain!
 • Saat luotua joogasta säännöllisen rutiinin osana arkeasi
 • Joogaat asiantuntevien ja inspiroivien joogaohjaajiemme kanssa
 • Pääset nauttimaan erilaisista joogasuuntauksista ja monipuolisista joogatunneista
 • Oma joogapolkusi pääsee syventymään viikkoharjoituksien ja spesiaalituntien avulla
 • Olet osa virtuaalista joogayhteisöämme!

Kuukausijäsenyyden hinnat:

 

29 € / kk (4 kk yhteensä 116 €)

Sisältää 4 kk osallistumisen online-joogaan tammi-huhti, touko-elo, syys-joulukuu. Seuraava 4 kk jakso tulee myyntiin huhtikuun lopulla. Kuukausihinnaksi jää siis vain 29 € / kk! 

39 €  (1 kk)

Sisältää osallistumisen online-joogaan 1 kuukauden ajan joko tammikuu, helmikuu, maaliskuu tai huhtikuu 2022. Jäsenyys alkaa aina kuukauden ensimmäisestä päivästä.

Voit ottaa yhden kuukauden jäsenyyden kerrallaan tai tulla mukaan edullisemmalla 4 kuukauden jäsenyydelle, jolloin kuukausihinta on sinulle huomattavasti edullisempi! Seuraavan kerran edullisempi 4 kuukauden jakso touko-elokuu 2022 tulee myyntiin huhtikuun lopulla!

 

Yksittäinen jäsenyyskuukausi alkaa aina kuukauden vaihtuessa. Lunasta paikkasi aina viimeistään kuukauden viimeisenä päivänä, sillä otamme ryhmään mukaan uusia jäseniä vain 1 kerran kuukaudessa! Lisäämme uudet jäsenet ryhmään aina kuukauden ensimmäisenä päivänä ja poistamme jäsenyytensä päättävät. 

 

Jäsenyys on henkilökohtainen, mutta samassa taloudessa asuvat voivat joogailla yhdessä. Voit päättää jäsenyytesi milloin vain. Toivomme tietenkin, että jatkat ja otat joogan osaksi arkeasi!

Voit lunastaa online-joogajäsenyyden myös liikuntaetuuksilla. Lue ohjeet sivun alalaidasta!

Myös osamaksu-mahdollisuus. Lisätiedot löydät kassalta!

Anna Laiven online-joogan soljua kotiisi ja lunasta kuukausijäsenyys!

Tilaa tästä 1 kuukausi >>

Maksaminen liikuntaetuuksilla

 

Voit maksaa jäsenyyden myös liikuntaetuuksilla (Smartum/Smartum Pay, ePassi, Edenred, Eazybreak, Tyky). Applikaatioiden avulla voit tehdä veloituksen kotoa käsin meille (Laive Oy/Studio Laive) ja laittaa sähköpostitse info@studiolaive.fi kuitti/kuvakaappaus maksusta sekä tiedot jäsenyydestä (etunimi, sukunimi, sähköpostiosoite, jäsenyyskuukauden nimi).

 

Paperiset liikuntaetuudet voit tuoda studiollemme tai lähettää postitse Studio Laive, Kympinkatu 7, 40320 Jyväskylä. Liitä mukaan tiedot jäsenyydestä (etunimi, sukunimi, sähköpostiosoite, jäsenyyskuukauden nimi).

Haluaisitko antaa 1 kuukauden online-joogajäsenyyden jollekin lahjaksi? Käy lunastamassa lahjakortti!

Yhteystiedot

Laive Oy

Kympinkatu 7, 40320 Jyväskylä

041 319 5253

info@studiolaive.fi

Uutiskirje