LAIVEN ONLINE-JOOGAJÄSENYYS

Rentoutta...

rauhaa...

vetreyttä...

voimaa...

 

Mitä sulle saisi olla? 🧡

Oli sinulla sitten etsinnässä lisää liikkuvuutta kehoosi, rauhaa mieleesi, taukoja työpäivääsi tai voimaa kroppaasi - tämä kaikki mahdollistuu helposti ja kätevästi kotijoogan avulla!

 

Osalla haasteena säännöllisessä kotijoogailussa on liian pitkät joogaharjoitukset, osalla vaikeasti käytettävät Zoomit ja muut ohjelmistot ja osalla taas aivan liian vaikeat kotijoogaohjelmat. Nämä kaikki haasteet on taklattu Laiven online-joogatunneilla, joita olemme striimanneet jo vuodesta 2019 lähtien!

 

Joogajäsenyytemme mahdollistaa niin livenä joogailun kuin tallenteilta joogavideoiden katsomisen. Joogaharjoitukset ihan oikeasti suunniteltu sopimaan kaikille - myös kankeille, kohmeisille, keskittymiskyvyttömille ja aloittelijoille! Et tarvitse joogahetkeen muuta kuin yhden tärkeimmistä - eli sinut itsesi - ja usein joogamaton, muutaman viltin ja tyynyn!

 

Voit lunastaa online-joogasi myös liikuntaetuuksilla (Smartum, Edenred, Eazybreak, ePassi, Tyky). Lue tarkemmat ohjeet sivun alalaidasta!

"Ensimmäistä kertaa mulle on sellainen olo, että mäkin pystyn joogaamaan. Ei mun tarvitse olla notkea eikä yhtään mitään muutakaan. Musta on aivan ihanaa, kun te koko ajan muistutatte että joogaa saa tehdä just omalla tavalla <3"

 

 - Anja 52 v.

"Online-joogasta on tullut osa mun arkea, vaikken olisi sitä heti ihan uskonutkaan! Tuntuu melkein kuin olisi Laiven studiolla vaikka joogailenkin joka viikko kotoa käsin. Kiitos tästä arjen pelastuksesta!"

 

 - Reetta 30 v.

"Paras investointi itseeni pitkään aikaan! Mun etätyöpäivistä ei tulis mitään, jos en saisi ottaa pientä breikkiä ja liikutella mun kehoa teidän taukojoogissa. Hartiajumit ei enää kasaannu ja pääkin pysyy virkeämpänä!"

 

 - Tiia 38 v.

Moikka, me ollaan Elviira & Kaisa!

 

"Meidän periaatteena Laiven perustamisesta vuodesta 2017 asti on ollut se, että jooga sopii ihan jokaiselle ja sitä saa tehdä jokainen omista lähtökohdistaan. Jooga ja erilaiset meditaatiotekniikat on tuonut meidän molempien elämään suunnattoman paljon hyvää. Me ollaan esimerkiksi tietoisempia siitä mitä omalle kropalle kuuluu ja tiedämme, miten hoivata sinne kertyviä jumeja ja kireyksiä. Me ollaan myös tietoisempia meidän mielen liikkeistä ja tunteista, ja osataan ottaa hieman rennommin kun on sille sopiva hetki.

 

Jokainen joogaa tehnyt kuitenkin myös tietää, että näitä kaikkia taitoja tulee harjoitella säännöllisesti, jotta ne eivät pääsisi unohtumaan. Tämän vuoksi niin meille kuin monelle muullekin sopivin tapa tehdä joogaa on lyhyet jooga- ja meditaatiohetket arjen keskellä. Kotijoogailu soveltuu erinomaisesti lyhyempien joogaharjoitusten tekemiseen ja aina kun on hieman enemmän aikaa, on helppoa levittää joogamatto olohuoneen lattialle ja nauttia vaikkapa ihanan rentouttavasta yinjoogasta.

 

Tätä kaikkea me haluamme tarjota myös sulle online-joogajäsenyyden kautta yhdessä upean tiimimme kanssa. Yhtenä päivänä maistuu Kaisan rentouttava taukojooga, joskus Elviiran hikinen hatha, joskus Sannan lempeä flow ja toisena päivänä Siljan rauhoittava yinjooga. Jos tiimimme ei ole vielä sulle tuttu, niin käyhän kurkkaamassa lisää täältä! Me ollaan enemmän kuin ylpeitä meidän upeasta tiimistä!"

Online-joogajäsenyyden avulla...

 

Joogaharjoitus mahdollistuu missä ja milloin vain!

Saat luotua joogasta säännöllisen rutiinin osaksi arkeasi

Löydät lisää liikkuvuutta, energiaa ja rauhaa niin kehoon kuin mieleesi

Joogaat asiantuntevien ja inspiroivien joogaohjaajiemme kanssa

Oma joogapolkusi pääsee syventymään viikkoharjoituksien ja spesiaalituntien avulla

... ja tietenkin olet osa virtuaalista joogayhteisöämme!

Minkälaista joogaa teemme yhdessä ja milloin?

Striimaamme joka viikko 5 kpl online-joogatunteja suoraan kotiisi suljetun Facebook-ryhmämme kautta. Voit osallistua kotijoogatunneille joko livenä tai tehden tallenteelta harjoituksia milloin haluat. Käytössäsi on toki myös jo yli 250 joogavideon tallennepankki, joka laajenee jatkuvasti!

PEHMEÄ JOOGA (40 min)

Maanantaisin klo 15:30–16:10

Pehmeä jooga on aloittelijaystävällinen ja helppo joogatunti, jossa jooga-asennot tehdään rauhallisesti kehoa kuunnellen. Pehmeä jooga mm. hellii selkärankaa, lisää liikkuvuutta ja kehittää kehonhallintaa. Tunti johdattaa mieltä rauhoittumaan ja olo kehossa on tunnin jälkeen joustava ja rentoutunut!

YINJOOGA (60 min)

Tiistaisin klo 19–20

Yinjooga (tai restoratiivinen tunti) on ihana oma lepohetkiä, jossa voit palautua arjen kuormituksesta. Pitkäkestoisia asentoja tuetaan tyynyjen ja vilttien avulla. Asennoissa viivytään noin 3–5 minuuttia. Hermosto rauhoittuu, kehon jännitykset ja kireydet hellittävät - ja mielikin pääsee vihdoin rauhoittumaan.

TAUKOJOOGA (10 min)

Torstaisin klo 11:30–11:40

Taukojooga on ihana lyhyt taukohetki päivän keskellä! Taukojooga soveltuu tehtäväksi esimerkiksi työpäivän tai vapaapäivän keskelle lisäämään virkeyden ja rentouden tunnetta. Taukojoogassa keskitytään erityisesti niska-hartiaseudun huoltoon, selkärangan vetreyttämiseen ja fokusoimaan mieltä tähän hetkeen.

AAMUJOOGA (20 min)

Perjantaisin klo 8:30–8:50

Aamujoogan lempeät liikkeet aamulla herättävät sinut uuteen päivään! Tämän joogaharjoituksen voit tehdä toki myös milloin vain päivän keskellä. Aamujooga sisältää helppoa joogaliikkeitä, jotka virkistävät ja rauhoittavat olotilaasi!

VOIMAKAS JOOGA (60 min)

Sunnuntaisin klo 15:30–16:30

Dynaaminen ja voimakas joogatunti tarjoaa keholle fyysistä rasitusta ja rauhoittaa mieltä haastavuudellaan. Harjoitus kehittää kehonhallintaa, voimaa, vakautta ja liikkuvuutta. Harjoitus on jatkotason harjoitus, mutta harjoituksesta on mahdollista saada sopivaa haastetta niin aloittelijan kuin jatkavankin joogin.

P

TEEMATEKNIIKKATUNNIT (1 krt / kk)

SYYSKUU

Shaktajooga

Sunnuntaina 11.9. klo 15:30–16:30

Shaktajooga on vanha joogamenetelmä, jossa opetat kehoasi ja mieltäsi toimimaan hyvinvointiasi edistävästi. Tunnilla tehdään rauhallinen ja kaikille sopiva rentoutumista korostava joogaharjoitus, joka lievittää stressiä, avaa kehon ja mielen sekä parantaa ryhtiä ja hengityselimistön toimintaa. Ohjaajana Merianna.

LOKAKUU

Lempeä sydän - Heartful flow & glow

Sunnuntaina 2.10. klo 15:30–16:30

Vahvista lempeyttä ja yhteyttä sisimpääsi! Tunnilla syvennytään anahata chakraan (eli sydänchakraan) lempeän läsnäolon ja itsemyötätunnon kautta. Tunnilla flow-, yin- ja bhakti-jooga yhdistyvät pehmeäksi ja helliväksi kokonaisuudeksi. Ohjaajana Silja.

MARRASKUU

Ayervediset koshat

Sunnuntaina 6.11. klo 15:30–16:30

Jooga jakaa kehomielen viiten eri koshaan, joita voidaan kutsua kehoiksi tai kuoreksi. Tällä teematekniikkatunnilla tutustummekin näihin Auyervedisiin koshiin eli kehoihin aurinkotervehdysten muodossa. Aloitamme "ulkoapäin" liikkuen sisäänpäin kohti itseämme, kohti autenttista olemustamme! Ohjaajana Sanna.

JOULUKUU

Aktiiviset jalat asanoiden perustana

Sunnuntaina 4.12. klo 15:30–16:30

Tule löytämään joogaharjoitukseesi uutta vakautta ja voimaa jalkojen työskentelyä tutkimalla! Jaloista lähtevä aktiiviisuus tuo energiaa ja vakautta koko kehollesi, niin joogaharjoituksessa kuin sen ulkopuolella. Tunnilla keskitytään jalkojen anatomiaan, jalkojen työskentelyyn ja linjauksiin eri asanoissa. Ohjaajana Sanna.

BONUS: TALLENNEPANKKI

 

Joogavideoiden tallennepankista löytyy jo yli 250 joogavideota sekä runsaasti spesiaalimateriaalia!

Meditaatio- ja hengitysharjoituksia mm. yoga nidra, mindfulnessmeditaatioita, leijonahengitysharjoitus, vuorosierainharjoitus, myötätuntomeditaatio...

Spesiaaleja teematunteja mm. käsitasapainot, soturi-asennot, ujjayi-hengitys, authentic flow, vocal yoga, saunajooga, metsäjooga...

Tallennepankin kaikki joogavideot ovat käytössäsi koko jäsenyytesi ajan!

HINNAT

1 kk online-joogajäsenyys 34,90 €

 

Sisältää osallistumisen online-joogaryhmäämme 1 kuukauden ajaksi (syyskuu, lokakuu, marraskuu tai joulukuu). Lunasta paikkasi aina viimeistään kuukauden viimeisenä päivänä, sillä otamme ryhmään mukaan uusia jäseniä vain 1 kerran kuukaudessa. Tällä jäsenyydellä sitoudut vain yhdeksi kuukaudeksi kerrallaan online-joogaamme.

4 kk online-joogajäsenyys 24,90 € / kk (Yhteensä 99,60 €)

 

Kun lunastat samalla kertaa koko 4 kk jäsenyyden niin saat sen edullisemmin. Kuukausihinnaksi jää siis vain 24,90 €! Seuraava edullisempi 4 kk jäsenyysjakso (tammi-huhtikuu) on tulossa lunastettavaksi vasta joulukuun lopulla.

Usein kysytyt kysymykset

 

Voinko maksaa online-joogajäsenyyden liikuntaetuuksilla?

Kyllä vain, voit maksaa liikuntaetuuksilla: Smartum, Edenred, Eazybreak, ePassi ja Tyky. Lue tarkemmat ohjeet sivun alalaidasta!

 

Entä jos en pääse mukaan joogaamaan live-lähetyksen aikaan?

Ei huolta! Voit osallistua joogaharjoituksiimme aina joko livenä tai katsoen tallenteelta harjoitus jälkikäteen. Live-lähetyksen tallenne jää heti joogatunnin jälkeen nähtäville Facebook-ryhmään eli "tallennepankkiin". Voit tehdä aiemmin striimattuna lähetyksiä siis tallennepankista milloin haluat!

 

Miten Facebook-ryhmään liittyminen tapahtuu?

Saat sähköpostiisi linkin, jonka kautta voit liittyä yhteiseen Facebook-ryhmäämme. Facebook-ryhmän kautta sinun on helppoa katsoa live-lähetyksiä ja tallennepankkia. Et siis tarvitse muita tunnuksia jäsenyyteen kuin oman Facebook-tunnukset. Jos et ole Facebookissa niin voit tehdä jäsenyyttä varten myös "haamutunnuksen" eli liityt Facebookiin jollain toisella nimellä. Voit kysyä meiltä neuvoa kaikkiin teknisiin asioihin liittyen info@studiolaive.fi. Autamme mielellämme!

 

En ole tehnyt koskaan joogaa eli sopiiko online-jooogajäsenyys minulle?

Kyllä vain! Striimaamme joka viikkoa 5 kpl erilaisia joogaharjoituksia, jotka ovat suunnattu erityisesti aloitteleville ja jonkin verran joogaa tehneille. Saat monista eri liikkeistä myös vaihtoehtoja ja jos joku liike ei sovellu sinulle niin voit kysyä meiltä aina lisää. Jooga todellakin sopii jokaiselle kun sen oikein oivaltaa!

 

Mitä välineitä tarvitsen joogaharjoituksia varten?

Online-joogaharjoituksiin et tarvitse mitään erityisiä välineitä. Jonkinlainen joogamatto sekä muutama tyyny ja viltti riittävät. Jooga ei ole onneksi välineurheilua!

 

Entä jos en pidäkään online-joogasta?

Mikäli et syystä tai toisesta pidäkään online-joogistamme, voit ilmoittaa siitä meille 14 päivän sisällä ja palautamme rahasi. Uskomme kuitenkin, että online-joogamme kolahtaa myös sinuun, kuten satoihin aikaisempiin jäseniimme. Nähdään siis kotijoogan merkeissä!

Anna Laiven online-joogan soljua kotiisi ja lunasta kuukausijäsenyys nyt!

Tilaa 1 kk jäsenyys tästä >>

Maksaminen liikuntaetuuksilla

 

Voit maksaa jäsenyyden myös liikuntaetuuksilla (Smartum/Smartum Pay, ePassi, Edenred, Eazybreak, Tyky). Applikaatioiden avulla voit tehdä veloituksen kotoa käsin meille (Laive Oy/Studio Laive) ja laittaa sähköpostitse info@studiolaive.fi kuitti/kuvakaappaus maksusta sekä tiedot jäsenyydestä (etunimi, sukunimi, sähköpostiosoite, jäsenyyskuukauden nimi). Voit maksaa myös osittain liikuntaetuudella ja laitamme sinulle loppusummasta laskun.

 

Paperiset liikuntaetuudet voit tuoda studiollemme tai lähettää postitse Studio Laive, Kympinkatu 7, 40320 Jyväskylä. Liitä mukaan tiedot jäsenyydestä (etunimi, sukunimi, sähköpostiosoite, jäsenyyskuukauden nimi).

Haluaisitko antaa 1 kuukauden online-joogajäsenyyden jollekin lahjaksi? Käy lunastamassa lahjakortti!

Yhteystiedot

Laive Oy

Kympinkatu 7, 40320 Jyväskylä

041 319 5253

info@studiolaive.fi

Uutiskirje