LAIVEN ONLINE-JOOGA

UUTTA! Lainehdi Laiven online-joogatunneille 1.9. alkaen uuteen Facebook-ryhmäämme!

 

Laiven online-joogat siirtyvät syyskuusta 2021 lähtien yhteiseen suljettuun Facebook-ryhmään! Voit osallistua online-joogatunneillemme virtuaalisesti kotoa käsin nyt entistäkin joustavammin! Osallistuminen online-tunneille tapahtuu joko livenä tai voit tehdä live-lähetyksien tallenteita milloin vain. Käytössäsi on jatkossa myös edellisten kuukausien joogaharjoitukset, joten tallennepankki laajenee jatkuvasti!

 

Ryhmämme ohjaajina toimivat tutut Laiven kasvot eli tiimimme joogaohjaajat inspiroivalla ja ammattitaitoisella otteellaan! Online-joogiemme erinomainen kuvan- ja äänenlaatu jatkavat tietysti myös matkassa, joten tunnelma kotijoogasalillasi on melkein kuin olisit Laiven studiolla!

 

Osana Laiven online-poppootamme pääset myös osaksi innostavaa yhteisöämme ja voit kysyä meiltä aina lisäneuvoja kotijoogaharjoituksesi tueksi. Jaamme ryhmässä myös soittolistoja ja muuta joogaan liittyvää inspiroivaa sisältöä! Lämpimästi tervetuloa mukaan!

"Online-joogasta on tullut osa mun arkea, vaikken olisi sitä heti ihan uskonutkaan! Tuntuu melkein kuin olisi Laiven studiolla vaikka joogailenkin joka viikko kotoa käsin. Kiitos tästä arjen pelastuksesta!"

 

 - Reetta 30 v.

Kenelle Laiven online-joogajäsenyys sopii?

 

Laiven online-joogan jäsenyys sopii aivan jokaiselle! Online-joogamme soveltuvat niin aloittelijoille kuin jo pidempään joogaa tehneille, sillä annamme sinulle aina vaihtoehtoja joogaliikkeiden tekemiseen. Voit luottaa siihen, että pääset tekemään omaa kehoa kunnioittavaa harjoitusta. Online-joogatunneistamme on mahdollista valita juuri sinulle sopivat harjoitukset: joillekin sopii lyhyt ja helppo harjoitus kun taas toiset nauttivat hiestä ja haasteista. Sinä valitset! 

 

Facebook-ryhmässämme sinä näet ohjaajan, mutta me emme näe sinua. Voit siis keskittyä rauhassa omaan joogaharjoitukseesi kotona! Jos olet epävarma joogan soveltuvuudesta sinulle tai sinulla herää mitä tahansa kysyttävää, otathan meihin yhteyttä info@studiolaive.fi tai 041 319 5253. 

 

Mitä tarvitsen osallistuakseni Laiven online-joogaan?

 

Et tarvitse kotonasi muuta kuin joogamaton, muutaman tyynyn ja viltin! Online-jooga järjestetään suljetussa Facebook-ryhmässä, jossa live-lähetyksiimme on helppoa ja sujuvaa osallistua. Voit tulla mukaan online-joogaharjoitukseen joko livenä tai tehdä joogaharjoituksia tallenteelta myöhemmin. Voit tehdä harjoituksia läppäriltä, puhelimelta tai yhdistää Facebook-lähetys omaan tv-ruutuusi. Online-jooga onnistuu siis missä ja milloin vain!

 

Jos sinulla ei ole muuta käyttöä Facebookille, voit luoda Facebook-tunnuksen myös toisella nimellä ja käyttää Facebookia vain online-joogiamme varten. Autamme mielellämme tekniikan kanssa, jotta joogailusta tulee sinulle miellyttävää ja mukavaa!

Kuukausijäsenyys sisältää:

 

 

 • Maanantaisin klo 16.30–17.30 Voimakas jooga (live 60 min)
 • Tiistaisin klo 11.00–11.45 Pehmeä jooga + meditaatio (live 45 min)
 • Torstaisin klo 19.00–20.15 Yinjooga / Restoratiivinen jooga (live 75 min)
 • Perjantaisin klo 8.30–8.50 Lempeä aamujooga (live 20 min)
 • BONUS: Teematekniikka-tunti lauantaina klo 12.45–13.45 1 krt / kk (live 60 min)
 • BONUS: Meditaatiotallenteita 2 krt / kk (tallenteet 5-20 min)

 

+ yhteisön & ohjaajien tuki ja kannustus yhteisessä ryhmässämme!

Minkälaista joogaa teemme yhdessä?

 

 • Pehmeä jooga: Lounasaikaan tehtävä 45 minuutin jooga virkistää kehoa ja mieltä lempeillä liikkeillä ja läsnäolevalla otteellaan!
 • Aamujooga: Rise & shine! Lempeät herättelevät liikkeet aamulla valmistavat sinut päivään. 20 minuutin harjoituksen voit myös tehdä milloin vain päivän keskellä välipalana!
 • Voimakas jooga: Voimaa kehoon ja hikea pintaan! Haasta itseäsi 60 minuutin voimakkaan joogaharjoituksen avulla, joka haastaa niin kehoa kuin mieltä!
 • Yinjooga/Restoratiivinen jooga: Anna mielen ja kehon levätä rauhallisen ja meditatiivisen joogan avulla. Lisää zeniä ja liikkuvuutta kehoon 75 minuutin verran!
 • Meditaatiot: Anna keskittymiskyvyllesi buustia ja päästä irti kuormittavista ajatuksista meditaatio-tallenteiden avulla. 5-20 minuutin meditaatio on helppo sujauttaa osaksi arkea!
 • Teematekniikka: 1 kerran kuukaudessa pääset tutustumaan johonkin mielenkiintoiseen joogan teemaan tai tekniikkaan! Syvennä osaamistasi ja oivalla uutta!

Teematekniikkatunnit syys-joulukuussa 2021

Lauantai 4.9. klo 12:45–13:45 VocalYoga / Jenni Ruuth

Tunnilla tutustutaan Heather Lyle Vocal Yoga Method ® -menetelmään, joka sisältää kaikille soveltuvia kehollisia ääniharjoituksia. Käyttäessämme omaa ääntä yhdessä eri asanoiden kanssa oma, "kultainen ääni" pääsee vapautumaan.

Lauantai 2.10. klo 12:45–13:45 Authentic Flow / Annika Hytönen

Authentic flow -tunti on yhdistelmä virtaavaa joogaa, somaattisuutta ja luovaa liikettä. Musiikki ja liike johdattelevat jokaista omalle ainutlaatuiselle matkalle itseen ja levollisuuteen!

Lauantai 6.11. klo 12:45–13:45 Käsitasapainot / Riina Wiik

Lähde leikkisällä ja rohkealla asenteella tutustumaan keskivartalon ja ylävartalon voimaa haastaviin käsitasapainoihin, jotka nostavat sinut lentoon! Saat tunnilla vinkit, miten edetä kohti käsitasapainoja!

Lauantai 4.12. klo 12:45–13:45 Pallean toimintaa tasapainottava jooga / Merianna Rossi

Tunnilla tutustumme intialaisen ja modernin lääketieteen käsityksiin palleasysteemistä. Pääset tekemään palleaa ja koko hyvinvointia tasapainottavan joogaharjoituksen, joka perustuu traditionaaliseen joogaan.

Teematekniikka-tunneille on mahdollista osallistua myös studiolla normaalilla kertamaksulla tai sarjakortilla. Teematekniikka-tunti striimataan samaan aikaan myös koteihin online-jäsenille!

Kuukausijäsenyyden avulla...

 

 • Joogaharjoitus kotona mahdollistuu missä ja milloin vain!
 • Saat luotua joogasta säännöllisen rutiinin osana arkeasi
 • Joogaat asiantuntevien ja inspiroivien joogaohjaajiemme kanssa
 • Pääset nauttimaan erilaisista joogasuuntauksista ja monipuolisista joogatunneista
 • Oma joogapolkusi pääsee syventymään viikkoharjoituksien ja spesiaalituntien avulla
 • Olet osa virtuaalista joogayhteisöämme!

Kuukausijäsenyyden hinnat:

 

29 € / kk (4 kk yhteensä 116 €)

Sisältää osallistumisen online-joogaan edullisemmalla 4 kk jaksolla. Kuukausihinnaksi jää siis vain 29 € / kk! Seuraava 4 kk jakso on tammi-huhtikuu 2022. Tämä jakso tulee myyntiin joulukuussa!

39 €  (1 kk)

Sisältää osallistumisen online-joogaan 1 kuukauden ajan joko syyskuu, lokakuu, marraskuu tai joulukuu 2021. Jäsenyys alkaa aina kuukauden ensimmäisestä päivästä.

Voit ottaa yhden kuukauden jäsenyyden kerrallaan tai tulla mukaan kerralla 4 kuukauden ajaksi, jolloin kuukausihinta on sinulle huomattavasti edullisempi! 4 kuukauden jakso syys-joulukuu 2021 tulee lunastaa 5.9. mennessä. Seuraavan kerran edullisempi 4 kuukauden jakso tammi-huhtikuu 2022 tulee myyntiin joulukuussa!

 

Yksittäinen jäsenyyskuukausi alkaa aina kuukauden vaihtuessa. Lunasta paikkasi aina viimeistään kuukauden viimeisenä päivänä, sillä otamme ryhmään mukaan uusia jäseniä vain 1 kerran kuukaudessa! Lisäämme uudet jäsenet ryhmään aina kuukauden viimeisenä päivänä ja poistamme jäsenyytensä päättävät.

 

Jäsenyys on henkilökohtainen, mutta samassa taloudessa asuvat voivat joogailla yhdessä. Voit päättää jäsenyytesi milloin vain. Toivomme tietenkin, että jatkat ja otat joogan osaksi arkeasi!

Anna Laiven online-joogan soljua kotiisi ja lunasta kuukausijäsenyys!

Tilaa tästä 1 kuukausi >>

Maksaminen liikuntaetuuksilla

 

Voit maksaa jäsenyyden myös liikuntaetuuksilla (Smartum/Smartum Pay, ePassi, Edenred, Eazybreak, Tyky). Applikaatioiden avulla voit tehdä veloituksen kotoa käsin meille (Laive Oy/Studio Laive) ja laittaa sähköpostitse info@studiolaive.fi kuitti/kuvakaappaus maksusta sekä tiedot jäsenyydestä (etunimi, sukunimi, sähköpostiosoite, jäsenyyskuukauden nimi).

 

Paperiset liikuntaetuudet voit tuoda studiollemme tai lähettää postitse Studio Laive, Kympinkatu 7, 40320 Jyväskylä. Liitä mukaan tiedot jäsenyydestä (etunimi, sukunimi, sähköpostiosoite, jäsenyyskuukauden nimi).

Yhteystiedot

Laive Oy

Kympinkatu 7, 40320 Jyväskylä

041 319 5253

info@studiolaive.fi

Uutiskirje