KURSSIT JA WORKSHOPIT

Naisten saunajooga @Kankaan sauna

Keskiviikkoisin 17.2., 3.3., 17.3., 31.3., 14.4. ja 28.4. klo 17

 

Tervetuloa mukaan Studio Laiven & Kankaan saunan yhteistyössä järjestämään saunajoogaan! Saunajoogassa nautitaan lämmön ja joogan ihanasta yhteisvaikutuksesta naisten saunavuorolla! Saunajoogassa sauna on lämmitettynä noin 50 asteiseksi eikä löylyä heitetä tunnin aikana. Saunajooga sopiikin kaikille, jotka nauttivat miedossa lämmössä olemisesta!

Joogaliikkeet ovat rauhallisia istuen tehtäviä liikkeitä. Saunajoogan asennot hellivät erityisesti niska-hartiaseutua, selkärankaa ja jalkoja. Turhat kireydet sulavat saunajoogan lempeiden liikkeiden avulla. Saunassa tehtävä jooga on keholle ja mielelle lepohetki!

Saunajooga järjestetään Kankaan saunalla (Kympinkatu 7). Aluksi nautimme noin 40 minuuttia kestävästä saunajoogasta, jonka jälkeen sinun on mahdollista jäädä vielä rauhassa saunomaan ja nauttimaan Kankaan saunan upeista tiloista. Kankaan saunalta löydät myös avantoaltaan, jossa pääset viimeistelemään harjoituksen vaikutukset kastautumalla kylmään veteen. Saunan jälkeen voit jäädä nauttimaan herkkuja/juomaa Kankaan saunan kahvilaan!
Ohjaajana lämpöä rakastava Studio Laiven joogaohjaaja Riina Wiik!

Varusteet: Ota mukaan hikeä kestävät kevyet urheiluvaatteet (esim. toppi ja shortsit) tai mukavan tuntuinen uima-asu sekä pieni pyyhe ja vesipullo. Saunajoogan jälkeen voit jäädä saunomaan eli ota mukaan myös saunakamppeesi. Ennen saunajoogaa kannattaa juoda muutama lasi vettä!

Hinta: 25 € (sis. alv). Hinta sisältää saunajoogan ohjauksen sekä saunamaksun.

Sitovat ilmoittautumiset: Kankaan saunan varausjärjestelmä
Maksimiosallistujamäärä 6 hlö ja minimiosallistujamäärä 5 hlö. Tulethan paikalle vain terveenä ja pidät huolen hyvistä hygieniakäytänteistä!

Joogan alkeiskurssi (studio & online)

Keskiviikkoisin 24.3., 31.3., 7.4., 14.4. ja 21.4. Klo 16:30-17:30

 

Mielestämme jooga kuuluu jokaiselle! Aloita matka joogan maailmaan tunnelmallisella studiollamme tai virtuaalisesti oman kodin rauhassa. Joogan alkeiskurssi pidetään samaan aikaan studiolla (max 5 hlö) ja YouTube live-lähetyksenä koteihin! Kurssin hintaan kuuluu online-vitoskortti eli pääset osallistumaan kurssin jälkeen online-tunneille 5 kertaa (arvo 39 €)!

Käymme alkeiskurssilla läpi hathajoogan yleisimpiä asentoja ja niiden variaatioita sekä hengityksen merkitystä harjoituksen tukena. Saat opastusta ja vinkkejä siihen, miten voit tehdä omaa kehoa kunnioittavaa joogaharjoitusta ilman suorittamisen tunnetta. Kuulet myös, miten joogan avulla voit vahvistaa kehon lisäksi mielen sisäistä vahvuutta ja joustavuutta!

 

Kurssin teemat:

  1. Johdatus joogaan ja aurinkotervehdyssarja (24.3.)
  2. Hengitys joogassa ja yleisimmät seisoma-asennot (31.3.)
  3. Yleisimmät tasapaino- ja istuma-asennot (7.4.)
  4. Kokonaisvaltainen joogaharjoitus ja kierrot (14.4.)
  5. Meditaatio osana joogaharjoitusta ja rauhoittavat jooga-asennot (21.4.)

 

Joogan alkeiskurssi soveltuu erityisesti aloitteleville joogaajille. Kurssilla huomioidaan eri taitotasot ja kuntopohja. Joogan asennoista kerrotaan lukuisia vaihtoehtoja, jonka vuoksi jooga todella sopii jokaiselle! Voit tulla kurssille täysin omana itsenäsi, omista lähtökohdistasi. Kurssin ohjaa joogaohjaaja ja mindfulnesstunnetaito-valmentaja Elviira Hyytiä (LitM.)

 

Osallistumisvaihtoehdot:

  • STUDIO: Studiolle otamme max 5 osallistujaa. Saavuthan paikalle vain terveenä ja pidät huolen hyvästä hygieniasta. Mikäli sairastut, voit vaihtaa online-vaihtoehtoon. Mikäli koronatilanteen vuoksi emme voi kokoontua yhdessä studiolla, siirrämme kurssin toteutettavaksi kokonaan online-muotoon. Tallenne jokaisesta kurssikerrasta on myös sinulla käytössä aina 7 päivän ajan studion.
  • ONLINE: Pääset osallistumaan mukaan viikottaiselle tunnille YouTube-linkin avulla joko live-lähetyksenä tai katsoa live-lähetyksen tallenne 7 päivää siitä eteenpäin.

Molempiin osallistumisvaihtoehtoihin kuuluu myös online-vitoskortti (arvo 39 €) eli voit jatkaa joogailua joustavasti kotoa käsin myös kurssin jälkeen!

Sitovat ilmoittautumiset verkkokaupan kautta:  Ilmoita osallistutko mukaan studiolla vai online. Jos haluat maksaa liikuntaetuuksilla, katso ohjeet täältä!

Yhteystiedot

Laive Oy

Kympinkatu 7, 40320 Jyväskylä

041 319 5253

info@studiolaive.fi

Uutiskirje