KURSSIT JA WORKSHOPIT (studio & online)

Kevätkauden naisten saunajoogat @Kankaan sauna

Keskiviikkoisin 12.1., 26.1, 9.2., 23.2., 16.3., 6.4. ja 27.4. klo 17:00 - 17:40

KANKAAN SAUNALLA

 

Tervetuloa mukaan Studio Laiven & Kankaan saunan yhteistyössä järjestämään saunajoogaan! Saunajoogassa nautitaan lämmön ja joogan ihanasta yhteisvaikutuksesta naisten saunavuorolla! Saunajoogassa sauna on lämmitettynä noin 50 asteiseksi eikä löylyä heitetä tunnin aikana. Saunajooga sopiikin kaikille, jotka nauttivat miedossa lämmössä olemisesta!

Joogaliikkeet ovat rauhallisia istuen tehtäviä liikkeitä. Saunajoogan asennot hellivät erityisesti niska-hartiaseutua, selkärankaa ja jalkoja. Turhat kireydet sulavat saunajoogan lempeiden liikkeiden avulla. Saunassa tehtävä jooga on keholle ja mielelle lepohetki!

Saunajooga järjestetään Kankaan saunalla (Kympinkatu 7). Aluksi nautimme noin 40 minuuttia kestävästä saunajoogasta, jonka jälkeen sinun on mahdollista jäädä vielä rauhassa saunomaan ja nauttimaan Kankaan saunan upeista tiloista. Kankaan saunalta löydät myös avantoaltaan, jossa pääset viimeistelemään harjoituksen vaikutukset kastautumalla kylmään veteen. Saunan jälkeen voit jäädä nauttimaan herkkuja/juomaa Kankaan saunan kahvilaan!
Ohjaajana lämpöä rakastava Studio Laiven joogaohjaaja Riina Wiik!

Varusteet: Ota mukaan hikeä kestävät kevyet urheiluvaatteet (esim. toppi ja shortsit) tai mukavan tuntuinen uima-asu sekä pieni pyyhe ja vesipullo. Saunajoogan jälkeen voit jäädä saunomaan eli ota mukaan myös saunakamppeesi. Ennen saunajoogaa kannattaa juoda muutama lasi vettä!

Hinta: 25 € (sis. alv). Hinta sisältää saunajoogan ohjauksen sekä saunamaksun.

Sitovat ilmoittautumiset: Kankaan saunan verkkokauppa
Maksimiosallistujamäärä 7 hlö ja minimiosallistujamäärä 5 hlö. Tulethan paikalle vain terveenä ja pidät huolen hyvistä hygieniakäytänteistä!

Kevätkauden äänimaljarentoutukset

Torstaisin 13.1., 27.1., 10.2., 24.2. & 10.3. klo 16:30 - 17:30 

STUDIO

 

Äänimaljarentoutus antaa mahdollisuuden niin keholle kuin mielelle hellittää ja rentoutua syvällä ja hyvällä tavalla!

Äänimaljarentoutus on vibroakustinen menetelmä, jossa äänimaljojen rauhallinen äänimaisema ja fyysinen väreily rentouttavat kehoa ja mieltä kokonaisvaltaisesti.. Äänimaljojen äänivärähtelyt leviävät kehossa nesteiden kautta aina kudoksiin, lihaksiin, jänteisiin, luustoon ja sisäelimiin asti! Äänimaljarentoutus lievittää stressiä, hellittää lihasjännityksiä ja antaa keholle mahdollisuuden tuottaa lisää hyvän olon hormoneita. Äänimaljarentoutus perustuu Peter Hess® -metodin sointukylpyyn.

Äänimaljarentoutuksessa pääset loikoilemaan rennosti viltin alla ja annat vain äänimaljojen äänten ja värähtelyiden rentouttaa koko kehoasi. Äänimaljarentoutuksen alussa kuulet lyhyesti rentoutuksen periaatteista. Itse äänimaljarentoutus kestää noin 40 minuuttia, jonka jälkeen jäämme viimeistelemään rentouden loppurentoutuksen avulla. Pukeudu rentoutushetkeen mukavasti ja lämpimästi. Nappaa matkaasi myös villasukat!

Äänimaljarentoutuksen sinulle ohjaa jooga- ja mindfulnessohjaaja sekä äänimaljarentoutukseen perehtynyt Kaisa Peltonen.

Hinta: 25 € (sis. alv 24 %). Äänimaljarentoutusta ei voi maksaa liikuntaetuuksilla.

Sitovat ilmoittautumiset: Verkkokauppa.

(Peruutusehdot: Ilmoittautumisen peruminen mahdollista vain sairaustapauksissa tai koronatilanteen selkeän huonontumisen vuoksi. Muista syistä veloitamme 50 % osallistumismaksun hinnasta.)

Mamajooga-kurssi (8 krt)

Tiistaisin 18.1. - 8.3. klo 15.00 - 16.00

STUDIO & ONLINE

 

Mamajooga-kurssi on yksi parhaista keinoista valmistautua synnytykseen ja pitää huolta itsestä sekä vauvasta raskauden kaikissa vaiheissa! Raskausajan joogaharjoitukset ovat äidille kuin turvasatama, jossa voi kokea rauhan ja luottamuksen tuntemuksia sekä yhteyden tunnetta kohdussa kasvavaan vauvaan.

 

Kurssilla pääset tekemään lantionpohjan ja keskivartalon syviä lihaksia vahvistavia liikkeitä, jotka hellivät erityisesti lantion ja selän aluetta. Kehon toiminnallisuuden ylläpitäminen ja lempeä vahvistaminen raskausaikana edistävät myös synnytyksestä palautumista. Keskeisenä teemana kurssilla on myös rentoutuminen ja synnytykseen valmistautuminen. Joogaharjoitusten lisäksi tutustut erilaisiin rentoutus-, hengitys- ja äänenkäyttöharjoituksiin, joita voit hyödyntää niin synnytyksessä kuin pikkulapsiarjessa. 

 

Kurssille voit tulla mukaan missä tahansa vaiheessa raskautta. Ohjauksessa huomioidaan raskauden eri vaiheet, eli voit valita juuri sinun raskausaikaasi sopivimmat variaatiot. Aikaisempaa kokemusta joogasta ei tarvitse olla.  

Mamajooga-kurssi on sinulle, joka haluat:

 

 • liikkua lempeästi ja turvallisesti raskausaikana
 • saada raskausaikaasi lisää tasapainoa ja rentoutta niin kehon kuin mielen tasolla
 • tehdä rauhallisia joogaliikkeitä helpottamaan mm. liitos- ja selkäkipuja
 • vahvistaa lantionpohjan lihaksia ja luoda hyvät edellytykset synnytyksestä palautumiselle
 • luoda syvemmän yhteyden kohdussa kasvavaan vauvaan
 • oppia lisää hengityksestä ja rentoutumisen taidoista synnytyksen tukena
 • löytää myötätuntoista ja lempeää suhtautumistapaa itseäsi kohtaan

 

Mamajooga-kurssin tapaamiskerrat striimataan myös koteihin. Mikäli et pääse jollekin kerralle mukaan studiolle, voit tehdä harjoituksen kotoa käsin! Kurssikertojen tallenteet ovat käytössäsi aina 1 viikon ajan. 

 

Kurssin teemat:

 • Lempeä startti (18.1.)
 • Rentoutta ja voimaa lantionpohjaan (25.1.)
 • Vahvistavaa liikettä keskivartalolle  (1.2.)
 • Hoivaa selälle (8.2.)
 • Rentoutta lantioon (15.2.)
 • Helpotusta yläkehon kireyksille (22.2.)
 • Rauhoita hermostoa (1.3.)
 • Lepoasentoja ja ääniharjoituksia synnytykseen (8.3.)

 

Kurssin ohjaa äitiysjoogaohjaaja, mindfulnesstunnetaito-valmentaja ja liikunta- ja terveystieteiden maisteri Elviira Hyytiä, jolla on jo vuosien kokemus raskaana olevien ja pienten lasten äitien joogan ohjaamisesta.

 

Kurssin maksimiosallistujamäärä 13 hlö. Saavuthan paikalle vain terveenä ja pidät huolen hyvästä hygieniasta. Jos koronatilanteen vuoksi emme voi kokoontua yhdessä studiolla, siirrämme kurssin toteutettavaksi osittain kokonaan online-muotoon. Jos olet epävarma joogan soveltuvuudesta itsellesi tällä hetkellä, kysythän ohjaajalta lisää (info@studiolaive.fi) tai konsultoi lääkäriä ennen kurssin aloittamista.

 

Missä: Studio Laive, Kympinkatu 7, 40320 Jyväskylä.

 

Hinta: 119 € (sis. alv). Voit maksaa myös liikuntaetuuksilla. Ota tällöin yhteyttä info@studiolaive.fi

 

Ilmoittautuminen: Verkkokauppa 

Kevätkauden TRE-stressinpurkuliikkeiden aloituskurssit

Lauantaina 12.3. ja 23.4. klo 13-16

STUDIO

 

Lämpimästi tervetuloa oppimaan kehosi luonnollinen tapa purkaa stressiä ja jännityksiä!

TRE® (Tension, Stress & Trauma Releasing Exercises) -stressinpurkuliikkeet on kansainvälisesti tunnetun stressin- ja traumahoidon asiantuntijan David Bercelin kehittämä helposti omaksuttava itsehoitomenetelmä. TRE-harjoituksen yksinkertaiset aloitusliikkeet käynnistävät neurogeenisen tärinän. Tärinä rentouttaa, aktivoi ja mobilisoi stressin ja kuormittavien kokemusten jännittämiä lihaksia sekä purkaa keho-mielen kuormitusta. Tärinä antaa mahdollisuuden kehollesi palautua luonnollisempaan ja tasapainoisempaan tilaan ja syventää kehotietoisuuttasi.

TRE-aloituskurssilta saat tietoa TRE:stä palautumisen tukena sekä lisää ymmärrystä stressimekanismista ja hermoston toiminnasta. TRE:n harjoittelu on suositeltavaa aloittaa aina koulutetun ohjaajan kanssa ja kurssin jälkeen voitkin käyttää TRE:tä itsehoitomenetelmänä. Kurssi ei anna valmiuksia ohjata TRE:tä muille. Ohjaajana toimii Kaisa Peltonen (sertfioitu TRE-ohjaaja, jooga- ja mindfulnessohjaaja, KM)

 

TRE:n todetut positiiviset vaikutukset:

 • Vähemmän huolia ja ahdistusta
 • Vähemmän traumaperäisen stressihäiriön oireita
 • Enemmän energiaa ja kestävyyttä
 • Vähemmän työstressiä
 • Parempi unenlaatu
 • Vähemmän parisuhdekonflikteja
 • Vähemmän lihas- ja selkäkipuja
 • Parantunut impulssikontrolli ja tunteiden hallinta

 

Kenelle TRE sopii?

Menetelmä soveltuu jokaiselle, joka haluaa tukea luonnollisella tavalla omaa hyvinvointia ja auttaa kehoaan palautumaan päivittäisen elämän moninaisista kuormituksista.

HUOM! Kurssille on ennakkovaatimuksena normaali fyysinen ja psyykkinen terveydentila, joka sallii TRE-stressinpurkuliikkeiden tekemisen, liikunnan harrastamisen ja ryhmämuotoisen harjoittelun. TRE ei kuitenkaan sovellu välittömästi leikkausten tai vakavien sairauksien, esim. sydäninfarktin tai syöpäleikkauksen/-diagnoosin jälkeen, epilepsiaa sairastaville, psykooseista tai skitsofreniasta kärsiville. TRE:n aloittamista ei myöskään suositella raskaana oleville. Jos olet epävarma oman tilanteesi suhteen, ota rohkeasti yhteyttä info@studiolaive.fi ja kysy menetelmän sopivuudesta juuri sinulle ja/tai konsultoi lääkäriäsi. 

 

Aloituskurssin sisältö:

 • Johdanto TRE-harjoitukseen ja tietoa stressimekanismeista
 • Tutustuminen TRE-harjoitukseen
 • Tauko (teetä)
 • TRE-harjoitus
 • Loppurentoutus
 • Ohjeita kotona tehtävän harjoituksen tueksi

 

Hinta: 79 € (sis. alv 24 %). Hinta sisältää kurssin sekä kurssimateriaalit. Kurssia ei ole mahdollista maksaa liikuntaetuuksilla.

Sitovat ilmoittautumiset: Verkkokauppa. Minimiosallistujamäärä 5, maksimi 8. Saavuthan paikalle vain terveenä ja pidät huolen hyvästä hygieniakäytänteistä.

(Peruutusehdot: Ilmoittautumisen peruminen mahdollista vain sairaustapauksissa tai koronatilanteen selkeän huonontumisen vuoksi. Muista syistä veloitamme 50 % osallistumismaksun hinnasta.)

Naisten ja miesten yhteinen saunajooga @Kankaan sauna

Perjantaina 28.1. klo 17:00 - 17:40

KANKAAN SAUNALLA

 

Tervetuloa mukaan Studio Laiven & Kankaan saunan yhteistyössä järjestämään saunajoogaan! Saunajoogassa nautitaan lämmön ja joogan ihanasta yhteisvaikutuksesta naisten saunavuorolla! Saunajoogassa sauna on lämmitettynä noin 50 asteiseksi eikä löylyä heitetä tunnin aikana. Saunajooga sopiikin kaikille, jotka nauttivat miedossa lämmössä olemisesta!

Joogaliikkeet ovat rauhallisia istuen tehtäviä liikkeitä. Saunajoogan asennot hellivät erityisesti niska-hartiaseutua, selkärankaa ja jalkoja. Turhat kireydet sulavat saunajoogan lempeiden liikkeiden avulla. Saunassa tehtävä jooga on keholle ja mielelle lepohetki!

Saunajooga järjestetään Kankaan saunalla (Kympinkatu 7). Aluksi nautimme noin 40 minuuttia kestävästä saunajoogasta, jonka jälkeen sinun on mahdollista jäädä vielä rauhassa saunomaan ja nauttimaan Kankaan saunan upeista tiloista. Kankaan saunalta löydät myös avantoaltaan, jossa pääset viimeistelemään harjoituksen vaikutukset kastautumalla kylmään veteen. Saunan jälkeen voit jäädä nauttimaan herkkuja/juomaa Kankaan saunan kahvilaan!
Ohjaajana lämpöä rakastava Studio Laiven joogaohjaaja Riina Wiik!

Varusteet: Ota mukaan hikeä kestävät kevyet urheiluvaatteet (esim. toppi ja shortsit) tai mukavan tuntuinen uima-asu sekä pieni pyyhe ja vesipullo. Saunajoogan jälkeen voit jäädä saunomaan eli ota mukaan myös saunakamppeesi. Sekasaunajoogassa ollaan kevyessä vaatetukssa sekä joogan että saunomisen ajan! Ennen saunajoogaa kannattaa juoda muutama lasi vettä.

Hinta: 25 € (sis. alv). Hinta sisältää saunajoogan ohjauksen sekä saunamaksun.

Sitovat ilmoittautumiset: Kankaan saunan verkkokauppa
Maksimiosallistujamäärä 7 hlö ja minimiosallistujamäärä 5 hlö. Tulethan paikalle vain terveenä ja pidät huolen hyvistä hygieniakäytänteistä!

Joogan alkeiskurssi

Lauantaina 5.3. klo 13.00-16.00

STUDIO & ONLINE

 

Mielestämme jooga kuuluu jokaiselle! Aloita matka joogan maailmaan tunnelmallisella studiollamme tai virtuaalisesti oman kodin rauhassa. Joogan alkeiskurssi pidetään samaan aikaan studiolla (max 13 hlö) ja YouTube live-lähetyksenä koteihin! Kurssin hintaan kuuluu 3 joogavideota (arvo 29 €), joiden avulla voit jatkaa joogaamista kotoa käsin!
 
 
Käymme alkeiskurssilla läpi hathajoogan yleisimpiä asentoja ja niiden variaatioita sekä hengityksen merkitystä harjoituksen tukena. Saat opastusta ja vinkkejä siihen, miten voit tehdä omaa kehoa kunnioittavaa joogaharjoitusta ilman suorittamisen tunnetta. Kuulet myös, miten joogan avulla voit vahvistaa kehon lisäksi mielen sisäistä vahvuutta ja joustavuutta.
 
 
Alkeiskurssi soveltuu erityisesti aloitteleville joogaajille. Kurssilla huomioidaan eri taitotasot ja kuntopohja. Joogan asennoista kerrotaan lukuisia vaihtoehtoja, jonka vuoksi jooga todella sopii jokaiselle! Kurssin jälkeen voit jatkaa joogaharjoittelua itsenäisesti kotoa käsin tai osallistua luottavaisin mielin ohjatuille viikkotunneillemme. Voit tulla kurssille täysin omana itsenäsi ja omista lähtökohdistasi. Kurssin ohjaa jooga- ja mindfulnessohjaaja Elviira Hyytiä.
 
 
Kurssin sisällöt:
1. Jooga kehon ja mielen hyvinvoinnin tukena
2. Hengitys joogassa: tutustutaan hengitykseen ja sen merkitykseen asentojen tukena
3. Jooga-asennot ja niiden variaatiot: aurinkotervehdyssarja, yleisimmät seisoma- ja istuma-asennot, tasapainoasennot, kierrot
4. Rauhoittuminen ja rentoutuminen joogassa
 
 
Osallistumisvaihtoehdot + hinnat:
 
 
STUDIO: 69 €. Saavuthan paikalle vain terveenä ja pidät huolen hyvästä hygieniasta. Mikäli sairastut, voit vaihtaa online-vaihtoehtoon. Mikäli koronatilanteen vuoksi emme voi kokoontua yhdessä studiolla, siirrämme kurssin toteutettavaksi kokonaan online-muotoon.
 
 
ONLINE: 49 € . Pääset osallistumaan mukaan YouTube-linkin avulla joko live-lähetyksenä tai katsot tallenteen myöhemmin 1 viikon aikana.
Kurssin tallenne on kaikkien osallistujien (studio & online) käytössä tapahtuman jälkeen 1 viikon ajan. Voit siis syventyä kurssin tallenteeseen rauhassa oman aikataulusi mukaan ja palata kurssin sisältöihin!
 
 
Molempiin osallistumisvaihtoehtoihin kuuluu myös 3 joogavideota (arvo 29 €) eli voit jatkaa joogailua joustavasti kotoa käsin myös kurssin jälkeen. Videot ovat käytössäsi 30.5.2022 asti.

 

Sitovat ilmoittautumiset: Verkkokauppa. Ilmoita ostoksesi yhteydessä, osallistutko mukaan studiolla vai online. Voit maksaa kurssin myös liikuntaetuuksilla. Ota tällöin yhteyttä info@studiolaive.fi. Jos tulet studiolle, saavuthan paikalle vain terveenä ja pidät huolen hyvästä hygieniakäytänteistä!

(Peruutusehdot: Ilmoittautumisen peruminen mahdollista vain sairaustapauksissa tai koronatilanteen selkeän huonontumisen vuoksi. Muista syistä veloitamme 50 % osallistumismaksun hinnasta.)

Yinjooga & palautuminen -workshop + verkkokurssi

Lauantaina 12.2. klo 13-16

STUDIO & ONLINE

 

Yinjooga & palautuminen -workshopissa pääset tutustumaan palautumisen periaatteisiin sekä nauttimaan lempeistä yinjooga-, meditaatio- ja hengitysharjoituksista! Workshopin hintaan kuuluu myös suosittu jooga & stressin karkoitus -verkkokurssimme (arvo 59 €), jotta pääset jatkamaan harjoitusten tekemistä kotona ja luomaan uusia palautumista tukevia rutiineja!

 

Tämä workshop on sinulle, joka haluat…

- tutustua yinjoogan perusteisiin ja nauttia lyhyemmistä tai pidemmistä joogahetkistä arjen keskellä
- löytää arkeesi yksinkertaisia, mutta tehokkaita tapoja rauhoittaa hermostoasi
- oppia tekemään helppoja rentouttavia hengitysharjoituksia
- tutustua syvärentouttaviin meditaatiotekniikoihin

 

Workshopiin voit osallistua studiollamme tai virtuaalisesti oman kodin rauhassa, sillä kurssi pidetään samaan aikaan studiolla (max 13 hlö) ja YouTube live-lähetyksenä koteihin. Workshopin aikana voit kysyä mieltä askaruttavista asioista ja keskustella yhdessä muiden kurssilaisten kanssa. Jooga & stressin karkoitus -verkkokurssin saat käyttöösi heti kurssin jälkeen 6 kk ajaksi!

 

Jooga palautumisen tukena

Joogan suosio stressinhallinnan ja palautumisen tukena on kasvanut merkittävästi viime vuosina. Yhä useampi on löytänyt joogasta, hengitysharjoituksista ja meditaatiosta lääkkeen stressin oireisiin kuten väsymykseen, hermoston ylivirittyneisyyteen ja ahdistuksen sekä kiireen tunteisiin.

Joogaharjoituksessa hyödynnettävä rauhallinen hengitys aktivoi lepohermostoa ja auttaa kehoa fysiologisesti palautumaan. Jooga- ja hengitysharjoitusten myönteiset vaikutukset myös mielelle ovat kiistattomat. Kykymme olla läsnä tässä hetkessä vahvistuu harjoituksen kautta ja voimme tuntea enemmän rauhan, turvan ja levollisuuden tuntemuksia!

Kehomme kaipaavat lempeää liikettä ja mieli hiljaisuutta, jotta voimme palautua arjen kuormituksesta. Joogassa saamme nämä molemmat hyvät vaikutukset samalla kertaa. Ja mikä parasta, myös lyhyet harjoitukset ovat tutkitusti tehokkaita ja edistävät palautumista.

 

Ohjelma:

13:00 Teoria: Palautumisen fysiologia & psykologia
13:30 Yinjoogaharjoitus: 3 parasta yinjooga-asentoa palautumisen tueksi
14:30 Lyhyt tauko + teetä
14:45 Teoria: Hengitys palautumisen tukena
15:00 Palleahengitysharjoitus ja hermostoa rauhoittava yinjoogaharjoitus
15:45 Syvärentouttava Yoga nidra -meditaatio
16:00 Yhteinen lopetus

 

Workshopin harjoitukset sopivat kaikille ikään tai kuntoon katsomatta, eikä aikaisempaa kokemusta joogasta tarvitse olla. Kurssin ohjaa joogaohjaaja ja mindfulness-tunnetaitovalmentaja, sekä liikunta- ja terveystieteiden maisteri Elviira Hyytiä.

 

Osallistumisvaihtoehdot + hinnat:

STUDIO: 89 €

Studiolle mahtuu mukaan max 13 osallistujaa. Saavuthan paikalle vain terveenä ja pidät huolen hyvistä hygieniakäytänteistä. Mikäli sairastut, voit vaihtaa online-vaihtoehtoon.

ONLINE: 79 €

Pääset osallistumaan kotoa käsin virtuaalisesti YouTuben kautta joko live-lähetyksenä kurssin aikaan tai voit katsoa live-lähetyksen tallenteen 7 päivää sisällä.

 

Molempiin osallistumisvaihtoehtoihin kuuluu Jooga & stressin karkoitus -verkkokurssi (arvo 59 €). Kurssi sisältää yhteensä 15 kpl jooga-, hengitys- ja meditaatioharjoituksia tukemaan parempaa palautumista ja rentoutumista! Lue lisää!

 

Sitovat ilmoittautumiset: Verkkokauppa. Ilmoita ostoksesi yhteydessä, osallistutko mukaan studiolla vai online. Voit maksaa kurssin myös liikuntaetuuksilla. Ota tällöin yhteyttä info@studiolaive.fi. Jos tulet studiolle, saavuthan paikalle vain terveenä ja pidät huolen hyvästä hygieniakäytänteistä!

 

(Peruutusehdot: Ilmoittautumisen peruminen mahdollista vain sairaustapauksissa tai koronatilanteen selkeän huonontumisen vuoksi. Muista syistä veloitamme 50 % osallistumismaksun hinnasta.)

Hermosto haltuun hengittämällä -workshop

Lauantaina 19.2. klo 14.30-16.30 (+ klo 16.30-17.30 avantouinti)

STUDIO & ONLINE

 

Tervetuloa Studio Laiveelle tutustumaan Ossi Valpion vetämänä hermoston toiminnan ja vireystilan säätelyyn erilaisten hengitystekniikoiden ja avantouinnin avulla! Workshop pidetään samaan aikaan studiolla (max 13 hlö) ja YouTube live-lähetyksenä koteihin!

 

Workshop koostuu sessiosta erilaisia hengitystekniikoita: Ensimmäinen puolikas keskittyy energisoiviin harjoitteisiin ja toinen puolikas rentouttavan palauttaviin harjoitteisiin. Hengityssession jälkeen pulahdamme raikkaaseen avantoon Tuomiojärvellä. 

 

Toiminnallinen kaksituntinen sisältää helposti omaksuttavaa tietoa autonomisen hermoston säätelystä - saat päivästä työkaluja arkeen sekä kotiin että työpaikalle! Harjoitteet auttavat hallitsemaan stressiä, rauhoittumaan, nostamaan energiatasoja sekä nukkumaan paremmin. 

 

Workshopin vetäjä Ossi Valpio on perehtynyt valmentajan työssään intohimoisesti kehon potentiaalin esille tuomiseen. Erityisesti kehonhuollon muodoista hengittämistekniikat ja kylmän hyödyntäminen terveyden edistämiseksi ovat kulkeneet pitkään mukana. Tsekkaa Ossista lisää: www.ossivalpio.com 

 

Hengitysharjoitteiden ja kylmäkylpemisen hyödyt:

 • opit säätelemään hermostoasi
 • opit lisää stressistä ja sen haltuunottamisesta
 • löydät keinot kontrolloida tietoisesti vastustuskykyäsi
 • kohotat aineenvaihduntaa simppeleillä harjoitteilla
 • vähennät tulehdusta kehossasi
 • nollaat ja buustaat hormonaalista toimintaasi
 • kohennat unenlaatuasi
 • pääset päihtymään hapen avulla luonnollisesti
 • saat lisäbuustia harjoitteluusi
 • parannat ymmärrystä kehostasi

 

Hengityssession jälkeen lähdemme uimaan Tuomiojärvelle Kivelänrantaan. Laitetaan opit todelliseen testiin yhdessä ja lähdetään pitämään talvista hauskaa! Uikkarit ja pyyhkeet siis mukaan!

 

Osallistumisvaihtoehdot + hinnat:

 

STUDIO: 49 €

Saavuthan paikalle vain terveenä ja pidät huolen hyvästä hygieniasta. Mikäli sairastut, voit vaihtaa online-vaihtoehtoon. Mikäli koronatilanteen vuoksi emme voi kokoontua yhdessä studiolla, siirrämme kurssin toteutettavaksi kokonaan online-muotoon. Hinta sisältää avantouintikäynnin Jyväskylän seudun avantouimareiden uimapaikalla.

 

ONLINE: 29 €

Pääset osallistumaan mukaan YouTube-linkin avulla joko live-lähetyksenä tai katsot tallenteen myöhemmin 1 viikon ajan (26.1. mennessä). 

 

Kurssin tallenne on kaikkien osallistujien (studio & online) käytössä tapahtuman jälkeen 1 viikon ajan eli 26.1. asti. Voit siis syventyä kurssin tallenteeseen rauhassa oman aikataulusi mukaan ja palata kurssin sisältöihin! 

 

Sitovat ilmoittautumiset: Verkkokauppa. Ilmoita ostoksesi yhteydessä, osallistutko mukaan studiolla vai online. Voit maksaa kurssin myös liikuntaetuuksilla. Ota tällöin yhteyttä info@studiolaive.fi. Jos tulet studiolle, saavuthan paikalle vain terveenä ja pidät huolen hyvästä hygieniakäytänteistä!

 

(Peruutusehdot: Ilmoittautumisen peruminen mahdollista vain sairaustapauksissa tai koronatilanteen selkeän huonontumisen vuoksi. Muista syistä veloitamme 50 % osallistumismaksun hinnasta.)

Yhteystiedot

Laive Oy

Kympinkatu 7, 40320 Jyväskylä

041 319 5253

info@studiolaive.fi

Uutiskirje