KURSSIT JA WORKSHOPIT

Naisten saunajooga @Kankaan sauna

Keskiviikkona 25.11. klo 17-18

 

Saunajoogassa nautitaan lämmön ja joogan ihanasta yhteisvaikutuksesta naisten saunavuorolla! Saunajoogassa sauna on lämmitettynä noin 50 asteiseksi eikä löylyä heitetä tunnin aikana. Saunajooga sopiikin kaikille, jotka nauttivat miedossa lämmössä olemisesta!

Joogaliikkeet ovat rauhallisia istuen tehtäviä liikkeitä. Saunajoogan asennot hellivät erityisesti niska-hartiaseutua, selkärankaa ja jalkoja. Turhat kireydet sulavat saunajoogan lempeiden liikkeiden avulla. Saunassa tehtävä jooga on keholle ja mielelle lepohetki!

Saunajooga järjestetään Kankaan saunalla. Aluksi nautimme noin 40 minuuttia kestävästä saunajoogasta, jonka jälkeen sinun on mahdollista jäädä vielä rauhassa saunomaan ja nauttimaan Kankaan saunan upeista tiloista. Kankaan saunalta löydät myös avantoaltaan, jossa pääset viimeistelemään harjoituksen vaikutukset kastautumalla kylmään veteen. Saunan jälkeen voit jäädä nauttimaan herkkuja/juomaa Kankaan saunan kahvilaan!

Ohjaajana lämpöä rakastava Studio Laiven joogaohjaaja Elviira Hyytiä!

Varusteet: Ota mukaan hikeä kestävät kevyet urheiluvaatteet (esim. toppi ja shortsit) tai mukavan tuntuinen uima-asu sekä pieni pyyhe ja vesipullo. Saunajoogan jälkeen voit jäädä saunomaan eli ota mukaan myös saunakamppeesi. Ennen saunajoogaa kannattaa juoda muutama lasi vettä!

Hinta: 25 € (sis. alv). Hinta sisältää saunajoogan ohjauksen sekä saunamaksun.

Sitovat ilmoittautumiset: Kankaan saunan varausjärjestelmä https://www.varaaheti.fi/kankaansauna

Maksimiosallistujamäärä 7 hlö. Tulethan paikalle vain terveenä ja pidät huolen hyvistä hygieniakäytänteistä.

Embodied Yin™(talvi)

Sunnuntaina 29.11. klo 12:00-14:00

 

Pitkässä Embodied Yin™ -harjoituksessa meillä on aikaa pysähtyä talven elementin veden äärelle, jossa rakennetaan asanoita meridiaaneja eli kehon energiakanavia hoitaen ja vahvistaen. Harjoituksessa tehdään yin-joogatunneilta tuttuja asanoita, joihin yhdistetään hetkeen juurtumista, aaltoilevaa liikettä, kehon ja mielen tuntemusten aistimista, tietoista rentoutumista sekä lempeää kosketusta.

Harjoituksessa etsitään omaa sisäistä rauhaa sekä uskallusta olla juuri oma itsensä, omien tuntemusten ja ajatusten kanssa. Tarkoituksena lisätä tietoisuutta oman kehon ja mielen yhteydestä. Harjoitus sopii kaikille, jotka ovat kiinnostuneita kokemuksellisesta joogasta ja ovat uteliaita tutustumaan itseensä aivan uudella tasolla.

Tunnille tarvitset mukaan heittäytyvää mieltä sekä rohkeaa kehoa. Harjoituksen tukena käytetään myös eteerisiä öljyjä. Tunnin ohjaa Yin-joogaohjaaja ja Embodied Yin™ -joogaohjaaja Iida Luhanko.

 

Aika ja paikka: Sunnuntaina 29.11. klo 12-14, Studio Laive.

Hinta: 35 / 25 € (sis. alv) Alennushinta: opiskelijat, työttömät, eläkeläiset, vanhempainvapaalla olevat sekä voimassa olevalla Studio Laiven Kymppi- tai Anytimekortilla.

Sitovat ilmoittautumiset: sähköinen lomake. Minimiosallistujamäärä 7, maksimi 10. (Peruutusehdot: Ilmoittautumisen peruminen mahdollista vain sairaustapauksissa. Muista syistä veloitamme 50 % osallistumismaksun hinnasta.) Saavuthan paikalle vain terveenä ja pidät huolen hyvästä hygieniasta.

Hengitys ja vastustuskyky by Breathingman

STUDIO & ONLINE

Lauantaina 5.12. klo 13:00-15:30

 

Miten parantaa vastustuskykyä pöpöjä vastaan arjessa, simppelisti ja nopeasti? Breathingman Arttu Lipsosen uusi työpaja sisältää yksinkertaiset ja tehokkaat keinot vastustuskyvyn ja hyvinvoinnin parantamiseen tavalliselle ihmiselle. Workshop sopii kaikille omasta terveydestä ja hengityksestä kiinnostuneille. 

Workshopissa keskitymme lyhyen tietoiskun jälkeen käytännön harjoituksiin ja niiden myönteiset vaikutukset pääset tuntemaan heti! Mieli pysähtyy, stressi kaikkoaa ja tilalle tulee syvästi rentoutunut ja uudistunut olo.

Workshop sisältää:

Tieto-osio (45 min)

Työpajan päähuomio on käytännön harjoituksissa, mutta tieto-osiossa käydään läpi myös tärkeimmät muut vastustuskykyä edistävät asiat, joita jokaisen on helppo hyödyntää kiireisessäkin arjessa (uni, stressi, mieli, hengitys, ravinto, liikunta, kylmä- ja kuuma-altistus)

Hengitysosio (90 min)

Sillä miten hengitämme, on kokonaisvaltainen vaikutus kehomme ja mielemme hyvinvointiin. Terveellinen hengitys toimii pohjana esimerkiksi hyvälle ruuansulatukselle, stressistä palautumiselle, unelle, terveelliselle liikunnalle ja kehon puolustusjärjestelmän toimivuudelle. Kun hengität paremmin, voit paremmin.

Hengitysosiossa opit rennon ja vastustuskykyä edistävän tavan hengittää arjessa sekä yöllä että päivällä. Lisäksi opit sekä lempeitä että voimakkaampia harjoitteita, joilla katkaiset stressin, nollaat työpäivän tai keräät lisädraivia päivään. 

Loppurentoutus (15 min)

Kurssi päätetään ihanaan loppurentoutukseen ja kotiin viemisiksi viedään autuaan hyvä fiilis. Saat mukaasi myös yksinkertaiset ohjeet, joilla voit jatkaa harjoittelua itsenäisesti kotona.

Kurssin ohjaaja:

”Breathingman” Arttu Lipsonen omaa pitkän kokemuksen hengitysharjoituksista eri traditioissa ja on hakenut jooga-ja hengitysoppia mm. Meksikosta, Yhdysvalloista ja Intian Himalajalta. Arttu on sertifioitu Oxygen Advantage -valmentaja. Ilmaista tietoa hengityksestä ja sen hyödyistä löydät: www.facebook.com/breathingman.fi ja www.breathingman.fi -sivustoilta.

Aika: Lauantaina 5.12. klo 13:00-15:30 

Hinta: 39 € (sis. alv)

Osallistumisvaihtoehdot:

- STUDIO (Studio Laive, Kympinkatu 7 Jyväskylä):  Saavuthan paikalle vain terveenä ja pidät huolen hyvästä hygieniasta. Mikäli sairastut, voit vaihtaa online-vaihtoehtoon. Mikäli koronatilanteen vuoksi emme voi kokoontua yhdessä studiolla, siirrämme workshopin toteutettavaksi kokonaan online-muotoon. 

- ONLINE: Pääset osallistumaan mukaan YouTube-linkin avulla joko live-lähetyksenä tai katsot tallenteen myöhemmin 8.12. mennessä. 

Sitovat ilmoittautumiset verkkokaupassamme:

Online-osallistuminen 

Studio-osallistuminen

 Jos haluat maksaa liikuntaetuuksilla, katso ohjeet täältä: https://studiolaive.fi/verkkokurssien-liikuntaetuudet/!

(Peruutusehdot: Ilmoittautumisen peruminen mahdollista vain sairaustapauksissa. Muista syistä veloitamme 50 % osallistumismaksun hinnasta.)

Yhteystiedot

Laive Oy

Kympinkatu 7, 40320 Jyväskylä

041 319 5253

info@studiolaive.fi

Uutiskirje