KURSSIT, WORKSHOPIT JA RETRIITIT

Detox & jooga -online workshop 

Perjantaina 29.5. klo 17-19:30

*** Detox & jooga -workshop järjestetään virtuaalisesti! Voit tulla mukaan live-lähetykseen tai katsoa liven tallenteen 1 kk ajan lähetyksestä! *** 

Tiesitkö, että kestävä tapa detoxata muodostuu liikkeen ja levon tasapainosta? Tässä workshopissa pääset tutustumaan kuona-aineet liikkeelle laittavaan voimakkaaseen detoxjoogaan sekä lempeästi hoitavaan ja rauhoittavaan yinjoogaan. Me uskomme, että sopiva määrä liikettä ja lepoa saattavat meidät jatkuvaan detox-tilaan eli tasapainoon. Tule ottamaan workshopista ideat kohti kestäviä hyvinvvointia tukevia valintoja!

Workshopin ensimmäisessä osiossa tehtävä voimakas detoxaava jooga sisältää kehoa avaavia ja vahvistavia liikesarjoja, jotka nostavat hien pintaan ja aktivoivat elimistön toimintaa.  Parhaimmillaan jooga- ja hengitysharjoitukset hoitavat kehoa, aktivoivat aineenvaihduntaa ja nestekiertoa sekä tukevat ruuansulatuksen toimintaa ja kuona-aineiden poistumista.

Toisessa osiossa lempeä yinjooga aktivoi lepohermostoa, tukee sisäelinten toimintaa ja kudosten aineenvaihduntaa. Lisäksi keho ja mieli rauhoittuvat sekä hermoston ja hormonien toiminta tasapainottuu. Palleahengitysharjoituksessa tutustut yksinkertaiseen hengitystekniikkaan, joka rauhoittaa ylivirittynyttä hermostoa ja rentouttaa koko kehoa.

Workshop tarjoaa inspiraatiota joogaharjoitteluun,  jonka avulla voit löytää keveyttä ja energiaa arkeesi. Workshop on kuin mini-retriitti, jonka harjoituksiin voit palata kodin rauhassa useammankin kerran!

Workshop sopii kaikille joogasta ja hyvinvoinnista kiinnostuneille. Workshopin ohjaa joogaohjaaja ja mindfulness-tunnetaitovalmentaja, sekä liikunta- ja terveystieteiden maisteri Elviira Hyytiä.

Hinta: 19 € (sis. alv 24 %)

Sitovat ilmoittautumiset: Workshopiin ilmoittaudutaan maksamalla osallistumismaksu verkkokaupassamme https://holvi.com/shop/studiolaive/  viimeistään 29.5. Maksun yhteydessä ilmoitat sähköpostiosoitteesi, jonne lähetämme sinulle YouTube-livelähetykseen linkin 30 minuuttia ennen liven alkua. Jos et ehdi mukaan live-lähetykseen, voit katsoa tallenteen 1 kk ajan live-lähetyksestä.

Joogan alkeiskurssi STUDIO & ONLINE

Perjantaina 12.6. klo 17-20

Aloita matka joogan maailmaan tunnelmallisella studiollamme tai virtuaalisesti oman kodin rauhassa! Joogan alkeiskurssi pidetään samaan aikaan studiolla (max 10 hlö) ja live-lähetyksenä koteihin. Valitsit kumman tahansa vaihtoehdon, saat käyttöösi 1 kk ajaksi kurssin tallenteen sekä 2 lyhyttä joogavideota kotiharjoituksen tueksi!

"Ammattitaitoinen ohjaaja, jonka ohjauksessa oli helppo edetä sekä liikkeissä että hengityksessä." 

- Alkeiskurssin osallistuja

Tiivis kurssi johdattaa sinut joogaharjoituksen perusasioiden äärelle. Käymme läpi tarkasti ja turvallisesti joogan yleisimpiä asentoja ja hengityksen merkitystä harjoituksen tukena. Saat opastusta ja vinkkejä siihen, miten voit tehdä omaa kehoa kunnioittavaa joogaharjoitusta ilman suorittamisen tunnetta. Kuulet myös siitä, miten joogan avulla voit vahvistaa kehon lisäksi mielen sisäistä vahvuutta ja joustavuutta.

Alkeiskurssi pohjautuu hatha- ja flowjoogan elementteihin. Kurssin jälkeen voit jatkaa joogaharjoittelua itsenäisesti tallenteen avulla ja osallistua luottavaisin mielin ohjatuille tunneillemme. Voit tulla kurssille täysin omana itsenäsi, omista lähtökohdistasi. Olet tervetullut aloittelijana tai aiemmin joogaa harrastaneena. Kurssin ohjaa joogaohjaaja ja mindfulnesstunnetaito-valmentaja Elviira Hyytiä (LitM.)

Hinta: 

STUDIO-kurssi paikan päällä:

59 € / 49 € (sis. alv 10 %). Voit maksaa myös liikuntaetuuksilla.

ONLINE-kurssi omassa kodissa: 

39 € (sis. alv 24 %). Liikuntaetuudet eivät käy online-kurssilla. Pääset osallistumaan kurssille YouTube-linkin avulla joko live-lähetyksen aikaan tai katsot tallenteen myöhemmin. Saat sähköpostiisi lähetyksen linkin 15 min ennen kurssin alkua.

Kurssin päätteeksi voit ostaa alennushintaan 5-kortin (55 €, norm. 69 €) ja 10-kortin (100 €, norm. 129 €) joogan viikkotunneillemme.

Sitovat ilmoittautumiset: sähköinen lomake https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdqIDGxMvWuUEVobTVuISom9TWuYn4-WNZ7E7YQ879ZXHIzUQ/viewform. Ilmoita Lisätiedot-kohdassa kuulutko johonkin alennusryhmiimme. Kurssi vahvistetaan minimiosallistujamäärän täyttyessä. Saat kurssista vahvistusviestin ja laskun sähköpostiisi viimeistään tiistaina 9.6.

(Peruutusehdot: Ilmoittautumisen peruminen mahdollista vain sairaustapauksissa. Muista syistä veloitamme 50 % osallistumismaksun hinnasta.)

Yhteystiedot

Laive Oy

Kympinkatu 7, 40320 Jyväskylä

041 319 5253

info@studiolaive.fi

Uutiskirje