KURSSIT, WORKSHOPIT, RETRIITIT

Maalaisjooga & äänimaljat + iltapala @Niittyahon tila

Torstaina 28.9., Tiistaina 3.10. & Torstaina 12.10. klo 18-20

Niittyahon tila, Muurame

 

Tervetuloa rentoutumaan maaseudun rauhaan lempeän joogan ja äänimaljojen sointujen äärelle sekä nauttimaan herkullisesta iltapalasta! Joogahetki navetan vintin puulattialla ja syvärentouttavat äänimaljat tarjoavat kokemuksen, jossa kiireen tunne katoaa ja rentous valtaa mielen.  Voit osallistua yksittäisille kerroille tai tulla mukaan vaikka useammankin kerran!

 

Rauhallisessa joogaharjoituksessa pääset kuuntelemaan kehon tuntemuksia ja aistimaan hengitystä. Asennot ovat helppoja ja harjoitus soveltuu ihan jokaiselle! Lopuksi pysähdymme nauttimaan äänimaljojen syvärentouttavasta äänimaisemasta. Äänimaljarentoutus on vibroakustinen menetelmä, joka lievittää stressiä, hellittää lihasjännityksiä ja antaa keholle mahdollisuuden tuottaa lisää hyvän olon hormoneita. Harjoituksen sinulle ohjaa Studio Laiven joogaohjaaja Elviira Hyytiä.

 

Joogaharjoituksen päätteeksi nautitaan tuoreista ja lähellä tuotetuista raaka-aineista valmistettu sisäisesti hellivä ja ravitseva iltapala!

 

Hinta: 37 € / kerta. Maksu paikan päällä kortilla / käteisellä.

 

Ilmoittautumiset ja lisätiedot kirjallisena: niittyahon.tila@hotmail.com / 0445589555. Ilmoitathan, mille kerralle osallistut ja mahdolliset ruokarajoitukset. Oma joogamatto/alusta mukaan. Tapahtuman minimiosallistujamäärä 20 osallistujaa. Huom! Tila on viileä, joten pukeuduthan lämpimästi!

 

www.niittyahontila.fi

Syyskauden naisten saunajoogat @Kankaan sauna

Keskiviikkoisin 4.10., 25.10., 15.11. ja 13.12. klo 17.00-17.45

STUDIO

 

Tervetuloa mukaan Studio Laiven & Kankaan saunan yhteistyössä järjestämään saunajoogaan! Saunajoogassa nautitaan lämmön ja joogan ihanasta yhteisvaikutuksesta naisten saunavuorolla!

 
Saunajoogassa sauna on lämmitettynä noin 50 asteiseksi eikä löylyä heitetä tunnin aikana. Saunajooga sopiikin kaikille, jotka nauttivat miedossa lämmössä olemisesta! Joogaliikkeet ovat rauhallisia istuen tehtäviä liikkeitä. Saunajoogan asennot hellivät erityisesti niska-hartiaseutua, selkärankaa ja jalkoja. Turhat kireydet sulavat saunajoogan lempeiden liikkeiden avulla. Saunassa tehtävä jooga on keholle ja mielelle lepohetki!
 
Saunajooga järjestetään Kankaan saunalla. Aluksi nautimme noin 40 minuuttia kestävästä saunajoogasta, jonka jälkeen sinun on mahdollista jäädä vielä rauhassa saunomaan ja nauttimaan Kankaan saunan upeista tiloista. Kankaan saunalta löydät myös avantoaltaan, jossa pääset viimeistelemään harjoituksen vaikutukset kastautumalla kylmään veteen.
 
Varusteet: Ota mukaan hikeä kestävät kevyet urheiluvaatteet (esim. toppi ja shortsit) tai mukavan tuntuinen uima-asu sekä pieni pyyhe ja vesipullo. Saunajoogan jälkeen voit jäädä saunomaan eli ota mukaan myös saunakamppeesi. Ennen saunajoogaa kannattaa juoda muutama lasi vettä!
 
 
Hinta: 25 € (sis. alv). Hinta sisältää saunajoogan ohjauksen sekä saunamaksun.
 
 
Sitovat ilmoittautuminen: verkkokauppa
 
 
Luethan peruutusehdot ennen ostoa! Maksimiosallistujamäärä 7 hlö ja minimiosallistujamäärä 4 hlö.

 

Äänimaljarentoutukset

Tiistaina 10.10. klo 16.30-17.30 

Torstai 16.11. klo 16.30-17.30 

Torstai 7.12. klo 16.30-17.30 Jouluspesiaali: jouluinen äänimaljatarina, rentoutus + glögiä

 

STUDIO

Äänimaljarentoutus antaa mahdollisuuden niin keholle kuin mielelle hellittää ja rentoutua syvällä ja hyvällä tavalla!

Äänimaljarentoutus on vibroakustinen menetelmä, jossa äänimaljojen rauhallinen äänimaisema ja fyysinen väreily rentouttavat kehoa ja mieltä kokonaisvaltaisesti.. Äänimaljojen äänivärähtelyt leviävät kehossa nesteiden kautta aina kudoksiin, lihaksiin, jänteisiin, luustoon ja sisäelimiin asti! Äänimaljarentoutus lievittää stressiä, hellittää lihasjännityksiä ja antaa keholle mahdollisuuden tuottaa lisää hyvän olon hormoneita. Äänimaljarentoutus perustuu Peter Hess® -metodin sointukylpyyn.

Äänimaljarentoutuksessa pääset loikoilemaan rennosti viltin alla ja annat vain äänimaljojen äänten ja värähtelyiden rentouttaa koko kehoasi. Äänimaljarentoutuksen alussa kuulet lyhyesti rentoutuksen periaatteista. Itse äänimaljarentoutus kestää noin 40 minuuttia, jonka jälkeen jäämme viimeistelemään rentouden loppurentoutuksen avulla. Pukeudu rentoutushetkeen mukavasti ja lämpimästi. Nappaa matkaasi myös villasukat!

Äänimaljarentoutuksen sinulle ohjaa jooga- ja mindfulnessohjaaja sekä äänimaljarentoutukseen perehtynyt Kaisa Peltonen.

Hinta: 20 € (sis. alv 24 %). Äänimaljarentoutusta ei voi maksaa liikuntaetuuksilla.

Sitovat ilmoittautumiset: Verkkokauppa.

TRE-stressinpurkuliikkeiden aloituskurssit

Kurssi 1: Lauantaina 28.10. klo 13-16

Kurssi 2: Lauantaina 25.11. klo 13-16

STUDIO

 

Lämpimästi tervetuloa oppimaan kehosi luonnollinen tapa purkaa stressiä ja jännityksiä!

TRE® (Tension, Stress & Trauma Releasing Exercises) -stressinpurkuliikkeet on kansainvälisesti tunnetun stressin- ja traumahoidon asiantuntijan David Bercelin kehittämä helposti omaksuttava itsehoitomenetelmä. TRE-harjoituksen yksinkertaiset aloitusliikkeet käynnistävät neurogeenisen tärinän. Tärinä rentouttaa, aktivoi ja mobilisoi stressin ja kuormittavien kokemusten jännittämiä lihaksia sekä purkaa keho-mielen kuormitusta. Tärinä antaa mahdollisuuden kehollesi palautua luonnollisempaan ja tasapainoisempaan tilaan ja syventää kehotietoisuuttasi.

TRE-aloituskurssilta saat tietoa TRE:stä palautumisen tukena sekä lisää ymmärrystä stressimekanismista ja hermoston toiminnasta. TRE:n harjoittelu on suositeltavaa aloittaa aina koulutetun ohjaajan kanssa ja kurssin jälkeen voitkin käyttää TRE:tä itsehoitomenetelmänä. Kurssi ei anna valmiuksia ohjata TRE:tä muille. Ohjaajana toimii Kaisa Peltonen (sertfioitu TRE-ohjaaja, jooga- ja mindfulnessohjaaja, KM)

 

TRE:n todettuja positiivisia vaikutuksia:

 • Vähemmän huolia ja ahdistusta
 • Vähemmän traumaperäisen stressihäiriön oireita
 • Enemmän energiaa ja kestävyyttä
 • Vähemmän työstressiä
 • Parempi unenlaatu
 • Vähemmän lihas- ja selkäkipuja
 • Parantunut impulssikontrolli ja tunteiden hallinta

 

Kenelle TRE sopii?

Menetelmä soveltuu jokaiselle, joka haluaa tukea luonnollisella tavalla omaa hyvinvointia ja auttaa kehoaan palautumaan päivittäisen elämän moninaisista kuormituksista.

HUOM! Kurssille on ennakkovaatimuksena normaali fyysinen ja psyykkinen terveydentila, joka sallii TRE-stressinpurkuliikkeiden tekemisen, liikunnan harrastamisen ja ryhmämuotoisen harjoittelun. TRE:tä ei suositella esimerkiksi sydäninfarktin, syöpäleikkauksen tai -diagnoosin jälkeen, epilepsiaa sairastaville tai raskaana oleville. Mikäli taustalla on vakavia traumakokemuksia, traumaattista stressihäiriötä (PTSD), masennusta, ahdistusoireita, kaksisuuntaista mielialahäiriötä, paniikkihäiriötä, psykoositaipumusta tai skitsofreniaa, silloin tarkka arviointi TRE:n aloittamisesta tulee käydä ensin sosiaali- tai terveydenhuollon ammattilaisen kanssa. Mielenterveyden pulmista kärsivien suunnitellusta hoidollisesta TRE:stä vastaa aina psykologi, psykoterapeutti tai psykiatri, joka on myös sertifioitu TRE-ohjaaja. Jos olet epävarma TRE:n soveltuvuudesta sinulle, kysythän lisää info@studiolaive.fi.

 

Aloituskurssin sisältö:

 • Luento TRE-harjoituksen perusteista ja tietoa stressimekanismeista
 • Tutustuminen TRE-harjoitukseen
 • Tauko (teetä)
 • TRE-harjoitus
 • Ohjeita kotona tehtävän harjoituksen tueksi

 

Hinta: 79 € (sis. alv 24 %). Hinta sisältää kurssin sekä kurssimateriaalit. Kurssia ei ole mahdollista maksaa liikuntaetuuksilla.

 

Sitovat ilmoittautumiset: Verkkokauppa.

Valon rentoutushetket @Jyväskylä - City of light

Lauantaina 7.10. klo 18.00-21.00

STUDIO

 

Tervetuloa maksuttomaan rentoutushetkeen (20 min), jonka aikana saat nauttia kynttilän valosta ja ohjatusta rentoutusharjoituksesta! Tapahtuma on osa Valon kaupunki -tapahtuman oheisohjelmaa. Rentoutusharjoitus tehdään tuolilla istuen ja se soveltuu ihan jokaiselle.
 
 
Aikataulu:
 
Klo 18.00-18.20
Klo 18.40-19.00
Klo 19.20-19.40
Klo 20.00-20.20
Klo 20.40-21.00
 
 
Missä: Studio Laive (Kankaan Valkoinen talo), Kympinkatu 7, 40320 Jyväskylä
 
 
Osallistuminen: Voit tulla mukaan missä tahansa vaatteissa. Saavuthan paikalle noin 5-10 minuuttia ennen rentoutushetken alkua.
 
 
Ilmoittautuminen: Varaa paikkasi ennakkoon lomakkeen kautta sinulle sopivaan rentoutushetkeen. Paikkoja on rajoitetusti!
 
 

Joogan alkeiskurssi

Sunnuntaina 8.10. klo 10-12

STUDIO

 

Mielestämme jooga sopii ja kuuluu jokaiselle! Alkeiskurssilla pääset ottamaan inspiroivat ensiaskeleet joogan ja hyvinvoinnin maailmaan. Kurssilla tutustut hathajoogan yleisimpiin asentoihin ja kuinka hengitys tukee joogaharjoitustasi. Lisäksi saat oivalluksia, miten voit joogan avulla rentoutua ja vahvistaa läsnäolon tunnetta arjen keskellä.

 

Kurssin avulla opit, miten voit tehdä omaa kehoa kunnioittavaa joogaharjoitusta ilman suorittamisen tunnetta. Joogan asennoista löytyy runsaasti erilaisia variaatioita, joten löydät varmasti omalle kehollesi sopivat asennot. Alkeiskurssi soveltuu erityisesti aloitteleville joogaajille.

 

Alkeiskurssin ohjelma:

 • Johdatus: jooga hyvinvoinnin tukena
 • Hengitys: tutustutaan hengitykseen ja sen merkitykseen asentojen tukena
 • Jooga-asennot ja niiden variaatiot: aurinkotervehdys, yleisimmät seisoma- ja istuma-asennot, tasapainoasennot, kierrot
 • Palautuminen: rauhoittuminen ja rentoutuminen joogassa

 

Kurssin ohjaa kokenut jooga- ja mindfulnessohjaaja Elviira Hyytiä (LitM).

 

Hinta: 39 €. Sisältää osallistumisen kurssille sekä 1 x kertakäynnin joogatunneillemme (arvo 18 €), jotta voit jatkaa joogaharrastustasi sujuvasti myös kurssin jälkeen! Voit maksaa myös ePassilla ja SmartumPaylla suoraan verkkokaupassa. Edenredillä ja Smartum/Tyky-seteleillä maksaessasi ota  yhteyttä info@studiolaive.fi

 

Paikka: Studio Laive / Kympinkatu 7, 40320 Jyväskylä

 

Sitovat ilmoittautumiset: Verkkokauppa 

Ilmajoogan alkeiskurssi

Sunnuntaina 8.10. klo 12.30-14.30

STUDIO

 

Tule ihastumaan ilmajoogaan ja aloittamaan uusi harrastus! Ilmajoogassa käytetään kattoon ripustettua ilmajoogakangasta, jonka tehtävä on tukea ja avustaa sinua jooga-asennoissa. Ilmajoogassa nautitkin kehoasi vahvistavista ja avaavista liikkeistä lattiatasolla joogakangasta hyödyntäen sekä ilmassa kankaan kannattelemana.

 

Ilmajoogan alkeiskurssi on loistava tapa aloittaa ilmajooga, sillä kurssi on suunniteltu juuri ensikertalaisille ja ilmajoogaliinaan tutustutaan kaikessa rauhassa. Kurssille osallistuaksesi sinulla ei siis tarvitse olla minkäänlaista kokemusta ilmajoogasta tai joogasta ylipäätään. Etsimme kurssin aikana jokaisen keholle sopivat variaatiot asentojen tekemiseen, joten opit tekemään harjoitusta lempeästi omaa kehoasi kunnioittaen!

 

​​​Alkeiskurssilla opit:

 • ilmajoogan peruskäsitteet- ja asennot keskittyen niiden anatomisesti oikeaan ja turvalliseen linjauksiin
 • keskeisimmät lattiatasossa tehtävät asennot ja liikesarja
 • kolme ilmajoogan yleisintä riipuntaa (kylki-, lonkka- ja lantioriipunta)
 • Liinan sisällä tehtävän loppurentoutuksen, jonka aikana saat vain levätä, palautua ja nauttia ilmassa leijumisen tunteesta!

 

Kurssin ohjaa kokenut jooga- ja mindfulnessohjaaja Elviira Hyytiä (LitM).

 

Hinta: 39 €. Sisältää osallistumisen kurssille sekä 1 x kertakäynnin ilmajoogatunnille (arvo 20 €), jotta voit jatkaa joogaharrastustasi sujuvasti myös kurssin jälkeen! Voit maksaa myös ePassilla ja SmartumPaylla suoraan verkkokaupassa. Edenredillä ja Smartum/Tyky-seteleillä maksaessasi ota  yhteyttä info@studiolaive.fi

 

Paikka: Studio Laive / Kympinkatu 7, 40320 Jyväskylä

 

Sitovat ilmoittautumiset: Verkkokauppa 

Rohkaistu roikkumaan ja kehity kankaalla -workshop

Sunnuntaina 29.10. klo 12.00-14.15

STUDIO

 

Haluaisitko tulla entistä rohkeammaksi ilmajoogakankaalla? Ja oppia asentoja, jotka ovat sinulle uusia ja kaipaat niiden tekemiseen opastusta?
 
Workshopissa tulet tutuksi hieman voimakkaampien ilmajoogan asentojen kanssa ja oivallat niiden vaikutuksia kehossasi. Workshopin jälkeet olet entistä rohkeampi ja taitavampi liinan käyttäjä sekä tiedät, miten voimakkaampiin asentoihin mennään ja tullaan pois turvallisesti. Kurssi on sinulle, jolle ilmajoogaa on jo jonkun verran tuttua ja haluat oppia lisää dynaamisesta ilmajoogasta.
 
Workshopin aikana saat rauhassa harjoitella erilaisia variaatioita erityisesti roikunnoista ja inversio-asennoista. Ohjaajan opastuksella löydät omalle kehollesi sopivat asennot, joita voit jatkossakin hyödyntää omassa ilmajoogaharjoituksessasi.
 
​​​Kurssilla tutustut tarkemmin mm. seuraaviin asentoihin:
- Nukkuva lepakko
- Käsilläseisonta
- Kameli
- Liikkuva pyörä
 
Kurssin jälkeen sinun on helppoa jatkaa harrastustasi dynaamisilla ilmajoogatunneillamme (taso III). Workshopin ohjaa kokenut ilmajoogaohjaajamme Jenni Palm.
 

Hinta: 39 € (sis. alv). Voit maksaa myös ePassilla ja SmartumPaylla suoraan verkkokaupassa. Edenredillä ja Smartum/Tyky-seteleillä maksaessasi ota  yhteyttä info@studiolaive.fi

Sitovat ilmoittautumiset: Verkkokauppa. Osallistujamäärä min 6, max 12.

 

Rentouttava ilmajooga & äänimaljat (90 min)

Sunnuntaina 5.11. klo 12.30 - 14.00

STUDIO

 

Päästä irti arjesta ja tule mukaan laskeutumaan kankaan kannateltavaksi rentouttavan ilmajoogaharjoituksen äärelle! 

Tämä pitkä spesiaaliharjoitus on sinulle, joka haluat nauttia rauhallisesta kehoa avaavasta liikkeestä ja meditatiivisesta olemisesta oman kehon ehdoilla. Harjoituksen aluksi hyödynnämme ilmajoogaliinaa lempeiden ilmajoogan asentojen tukena. Yinjoogan tavoin viipyilemme asanoissa pidemmän aikaa, jolloin lihakset voivat vapautua jännityksistä ja kireydet hellittävät niin kehossa kuin mielessäkin. Liinan sisällä tehtävissä asennoissa saat levätä liinan kannattelemana ja aistia, miten liina tukee kehoasi ja auttaa hellittämään.

Lopuksi pysähdymme äänimaljarentoutuksen äärelle (noin 20 min), josta voit nauttia joko liinan sisällä tai lattialla. Voit vain levätä äänimaljojen rauhallisessa äänimaisemassa ja antaa maljojen väreilyn vaikuttaa lempeästi niin kehossa kuin mielessä. 

Harjoitus sopii kaikille, eikä sinulla tarvitse olla aiempaa kokemusta joogasta. Jos olet haaveillut ilmajoogaan tutustumisesta, tämä on juuri oikea hetki myös siihen!

Rentoutushetken sinulle ohjaa joogaohjaaja Katja Haapakoski.

Hinta: 25 € (sis. alv) Voit maksaa myös ePassilla ja SmartumPaylla suoraan verkkokaupassa. Edenredillä ja Smartum/Tyky-seteleillä maksaessasi ota yhteyttä info@studiolaive.fi

Sitovat ilmoittautumiset: Verkkokauppa.

Traumasensitiivisen joogan lyhytkurssi

Lauantaina 9.12. klo 13.30-15.30, lauantaina 16.12. klo 13.30-15.30 ja sunnuntaina 17.12. klo 13-15

STUDIO

 

Oletko kokenut levottomuutta, uupumusta, unettomuutta tai rentoutumisen vaikeutta? Mietitkö voisivatko oireet johtua menneisyyden traumoista? Tai tiedätkö jo oireiden olevan post-traumaattista oireilua?

 

Traumasensitiivinen jooga tarjoaa mahdollisuuden tehdä joogaharjoitusta turvallisessa, tutkivassa ja myötätuntoisessa ympäristössä. Traumasensitiivisessä joogassa yhdistyvät nykyaikainen traumaosaaminen sekä tietämys joogan laajoista positiivista vaikutuksista keho-mieli-kokonaisuudelle. Jooga mainitaan nykyään jopa hoitoa täydentävänä menetelmänä myös PTSD:n käypähoitosuosituksissa! 

Traumasensitiivisen joogaharjoituksen tarkoituksena on...

 • vireystilan tasapainottaminen hatha- ja yinjoogaharjoitusten avulla
 • kehollinen voimavaraistuminen ja valitsemisen mahdollisuus 
 • omaan kehoon tutustuminen ja turvallisuuden kokemuksen vahvistaminen
 • itseen kohdistuvan lempeyden ja armollisuuden osoittamisen harjoittelu

 

Mitä on traumatisoituminen? 

Ihminen traumatisoituu tilanteessa, joka on kokemuksena intensiivinen, kontrolloimaton ja ylittää kokijan senhetkisen sietokyvyn. Kaikki eivät traumatisoidu samalla tavalla tai samoista syistä, vaan traumaattisten tapahtumien vaikutukset ovat henkilökohtaisia ja yksilöllisiä. Trauma ei ole vain tapahtuma, joka on jäänyt kaukaiseen menneisyyteen, vaan se on pysyvä jälki, jonka kokemus on painanut mieleen, aivoihin ja kehoon. Tämä yksilöllinen jälki vaikuttaa eriasteisesti kykyyn selviytyä nykyhetkessä.

Jotta todellinen muutos voinnissa ja elämänlaadussa tapahtuisi, kehon on opittava, että vaara on ohi ja se voi elää nykyhetken todellisuudessa. Trauman uhri ei voi toipua, ennen kuin hän tutustuu kehonsa tuntemuksiin ja ystävystyy niiden kanssa. Muuttuakseen ihmisen on tultava tietoiseksi tuntemuksistaan ja siitä, miten hänen kehonsa on vuorovaikutuksessa ympäristönsä kanssa. (Bessel Van Der Kolk)

 

Kenelle kurssi sopii?

 • Jokaiselle joka kokee kaipaavansa turvallista tilaa asettua rauhassa, pienessä ryhmässä ja ammattitaitoisessa ohjauksessa oman kehon ja mielen äärelle.
 • Kurssille osallistuminen ei edellytä mitään tietyn tyyppistä traumataustaa eikä kurssi ei ole varsinainen terapiaryhmä.
 • Kurssi soveltuu joogaa ensikertaa tekeville kuin myös jo harjoitusta aiemmin tehneille. 

 

Lyhytkurssilla pääset tutkimaan traumasensitiivisenjoogan ja teorian kautta…

 • Mitä on keho-mieli-yhteys ja miten sitä voi vahvistaa?
 • Minkälainen on oma harjoituksesi ja miten vahvistat omaa päätösvaltaasi siinä?
 • Miten turvallinen tila rakentuu ja miten sen myötä on mahdollisuus suunnata huomio sisäisiin kokemuksiin?
 • Minkälainen on vireystilasi ja miten sitä voi säädellä?
 • Mitä polyvagaaliteorian viitekehys ajattelee hermoston toiminnasta?

 

Kurssi koostuu kolmesta tapaamiskerrasta. Osallistujien olisi hyvä osallistua kaikille kerroille, sillä tämä vahvistaa ryhmän turvallisuuden tunnetta. Läsnäolon lisäksi sinulta ei kuitenkaan vaadita mitään erityistä panosta, vaan jokainen osallistuu kurssin sisältöön juuri sillä tavalla kuin kenellekin on sopivaa!

Kurssin ohjaaja toimii Laiven pitkäaikainen ohjaaja Nea Porsanger-Rintala, jolla on yli 10 vuoden joogaohjauskokemus. Nea on sairaalakoulun konsultoiva erityisopettaja, jooganopettaja (Yinjooga & SJL), mindfulness-tunnetaitovalmentaja ja opiskelee tällä hetkellä Oulun yliopistossa Traumapsykoterapeutiksi (2021-2024). 

Jos mietit sopiiko tämä kurssi sinulle, kysy lisää Nealta neaporsangerrintala@gmail.com

Hinta: 79 € (sis. alv). Voit maksaa myös ePassilla ja SmartumPaylla suoraan verkkokaupassa. Edenredillä ja Smartum/Tyky-seteleillä maksaessasi ota  yhteyttä info@studiolaive.fi

Sitovat ilmoittautumiset: Verkkokauppa. Osallistujamäärä min 4, max 8.

 

Myötätuntoinen iltapäivä itselle -workshop

Sunnuntaina 10.12. klo 12.30-15.00

STUDIO

 

Tämä workshop on sinulle, joka haluat viettää lempeän ja myötätuntoisen iltapäivän oman itsesi äärellä! 

 

Mindfulnessiin pohjautuvalla itsemyötätunnon taidolla tarkoitetaan omien tarpeiden kuulemista sekä ystävällisiä ajatuksia ja tekoja itseä kohtaan. Myötätuntoisuus on myös ymmärrystä yhteisestä ihmisyydestä eli siitä, että haasteet ovat välillä osa meidän kaikkien arkea ja niistä huolimatta voimme jatkaa lempeän armollisesti eteenpäin! 

 

Kokemuksellisen workshopin meditaatioharjoitus ja kirjoitustehtävä johdattavat sinut lähettämään itsellesi myötätuntoisia ja hyväksyntää huokuvia ajatuksia. Yinjoogaharjoituksessa puolestaan pääset kehollisesti aistimaan, mille ystävällisyys ja lempeyttä omaa kehoa kohtaan tuntuu. Samalla tarjoat itsellesi konkreettisen ystävällisen teon: omaa kehoasi kunnioittavan ja huoltavan joogaharjoituksen.

 

Iltapäivän päätteeksi pysähdymme vielä nauttimaan Metta-meditaatiosta, jonka aikana saat toivoa hyvää niin itselle kuin kaikille muillekin!

 

Workshop sopii jokaiselle, joka kaipaa aikaa kuulla omia tarpeita, hellittämisen tunnetta, lempeyttä ja lisää myötätuntoisuutta elämäänsä. Workshopin sinulle ohjaa mindfulness-tunnetaitovalmentaja ja joogaohjaaja sekä liikunta- ja terveystieteiden maisteri Elviira Hyytiä. 

 

Hinta: 39 € (sis. alv). Voit maksaa myös ePassilla ja SmartumPaylla suoraan verkkokaupassa. Edenredillä ja Smartum/Tyky-seteleillä maksaessasi ota  yhteyttä info@studiolaive.fi

Sitovat ilmoittautumiset: Verkkokauppa. Osallistujamäärä min 8, max 14.

 

Yhteystiedot

Laive Oy

Kympinkatu 7, 40320 Jyväskylä

041 319 5253

info@studiolaive.fi

Uutiskirje