KURSSIT, WORKSHOPIT JA RETRIITIT

Stress less -joogaretriitti Vanhassa Maamiehessä

Perjantaina ja lauantaina 25.-26.5.

Viikonlopun mittaisella retriitillä on aikaa vihdoinkin pysähtyä rentoutumaan ja rauhoittumaan monipuolisten jooga- ja hengitysharjoitusten, luonnonrauhan ja ravitsevan ruoan äärelle. Tervetuloa lataamaan akkuja idyllisissä maisemissa Suonenjoen Vanhassa Maamiehessä!

Retriitillä teemme kehoa kokonaisvaltaisesti hoitavia flowjooga- ja yinjoogaharjoituksia, jotka laittavat aineenvaihduntaan vauhtia ja kuona-aineet liikkeelle. Jooga- ja hengitysharjoitukset tasapainottavat kehoamme ja vähentävät mm. stressihormonien tasoa veressä. Mielen kuormaa ja turhia ärsykkeitä kevennämme erilaisilla meditaatio- ja mindfulnessharjoituksilla, jotka kirkastavat aistejamme ja ajatteluamme uusille asioille.

Harjoittelemme läsnäolon taitoa ja nautimme luonnon rauhasta viikonloppuna myös kävelymeditaation avulla.  Tutkimusten mukaan lyhyetkin luonnossa vietetyt hetket alentavat mm. verenpainetta ja stressihormonien tasoa. Pääset nauttimaan myös omien taukojen aikana Vanhan Maamiehen kauniista ja hiljaisesta luontoympäristöstä. 

Retriitin kruunaa puhdas ja terveellinen kasvisruoka. Sinun ei siis tarvitse huolehtia viikonlopun aikana mistään, vaan voit vain olla ja rentoutua!

Lisätiedot ja ilmoittautumiset: https://vanhamaamies.fi/stress-less-joogaretriitti-25-26-5-2019/ 

Studio Laiven avajaisviikonloppu

Lauantaina ja sunnuntaina 1.-2.6.

Studio Laiven uudet tilat Kankaalla Valkoisessa talossa avataan 1.-2.6.! Löydät Studio Laiven laajan tarjonnan joogaa, mindfulnessia ja meditaatiota jatkossa Kankaalta osoitteesta Kympinkatu 7.

Lämpimästi tervetuloa tutustumaan uusiin tiloihimme ja nappaamaan parhaat avajaistarjoukset!

Tutustumistunnit
Joogatunnit 10 € (kertamaksun normaalihinta 16/13 €) tai tuttuun tapaan Kymppi- tai Anytimekortilla.

Lauantaina 1.6.
klo 9:00-10:00 Voimakas flow
klo 10:30-11:30 Pehmeä hatha + meditaatio
klo 12:00-13:00 Yinjooga
klo 13:30-14:30 Teemameditaatio: mindfulness ja kehomeditaatio

Sunnuntaina 2.6.
klo 15:30-16:30 Voimakas flow
klo 17:00-18:00 Pehmeä flow + meditaatio
klo 18:30-19:30 Yinjooga
klo 20:00-21:00 Restoratiivinen jooga

Kaikki tunnit soveltuvat niin aloittelijoille kuin jo aikaisemmin joogaa tehneille.

Varaa paikkasi tunnille ajanvarausjärjestelmästä: www.varaaheti.fi/studiolaive

Avajaistarjous
Voit lunastaa avajaisviikonlopun aikana pääsylippusi tunneillemme edullisempaan hintaan. Tarjous on voimassa verkkokaupassamme 30.5.-2.6. sekä studiolla 1.-2.6.!

– Kymppikortti 100 € (voimassa 4 kk – normaalisti käyttöaika 3 kk ja normaalihinta 120/110€)
– Anytimekortti 79 € (voimassa 4 viikkoa, rajaton pääsy viikkotunneille, normaalihinta 99/89 €)
– Kesä-Anytime 179 € (voimassa 1.6.-11.8., rajaton pääsy viikkotunneille)

Lue lisää viikkotunneista ja korttityypeistä: www.studiolaive.fi/viikkotunnit

Arvonta
Käy kurkkaamassa Facebook-sivuiltamme arvonta, jossa voit voittaa itsellesi ja ystävällesi 5-kortit uudelle studiollemme. Arvontaan voit osallistua 27.-31.5. Arvonta ilmestyy Facebook-sivuillemme maanantaina 27.5. 🙂

Nähdään uudella studiolla! 🙂

Terkuin,
Studio Laiven tiimi ♥

Laive-special: Embodied yin (kesä)

Sunnuntaina 2.6. klo 11:00-13:00

Kesällä nautitaan valon runsaudesta, luonnon vehreydestä ja vapaammasta elämänrytmistä. Auringon lämmin energia tuo iloa ja kepeyttä kehoomme ja mieleemme. Lempeä, virtaava liike ja läsnäoleva hengitys kutsuu sinua pitkään Embodied yin -harjoitukseen!

Laive-specialit ovat pidempiä joogaharjoituksia, joissa on jokin spesiaali teema. Kahden tunnin Embodied Yin johdattaa sinut keholliseen harjoitukseen, jossa tehdään yin-joogatunneilta tuttuja asanoita. Asanoihin yhdistetään hetkeen juurtumista, aaltoilevaa liikettä, kehon ja mielen tuntemusten aistimista, tietoista rentoutumista sekä lempeää kosketusta.

Pitkässä harjoituksessa meillä on aikaa pysähtyä kesän elementin tulen äärelle, jossa rakennetaan asanoita meridiaaneja eli kehon energiakanavia hoitaen ja vahvistaen. Harjoituksessa etsitään omaa sisäistä tulen energiaa sekä leikitellään kehon liikuttelulla – ehkä jopa oman mukavuusalueen ulkopuolella kuitenkin jokaisen rajoja kunnioittaen.

Harjoitus sopii kaikille, jotka ovat kiinnostuneita kokemuksellisesta joogasta ja haluavat tutustua itseensä uudella tasolla. Tunnille tarvitset mukaan heittäytyvää mieltä sekä rohkeaa kehoa. Harjoituksen tukena käytetään myös eteerisiä öljyjä.

Tunnin ohjaa Yin-joogaohjaaja ja Embodied Yin-joogaohjaaja Iida Luhanko.

Hinta: 35 € / 30 € (sis. alv 10 %). Alennushinta: opiskelijat, työttömät, eläkeläiset, vanhempainvapaalla olevat sekä voimassa olevalla Studio Laiven Kymppi- tai Anytimekortilla.

Paikka: Kympinkatu 7, 40320 Jyväskylä (Valkoinen talo)

Sitovat ilmoittautumiset: sähköinen lomake .Minimiosallistujamäärä 8, maksimi 16. (Peruutusehdot: Ilmoittautumisen peruminen mahdollista vain sairaustapauksissa. Muista syistä veloitamme 50 % osallistumismaksun hinnasta.)

TRE (tension, stress and trauma releasing exercise) -workshop

Sunnuntaina 9.6. klo 12:00-15:30

Hyppää mukaan TRE-menetelmän ihmeelliseen maailmaan! Workshopissa tutustutaan monipuolisesti TRE -menetelmän teoreettiseen viitekehykseen, täristään ja lopuksi jaetaan ajatuksia ja tunnelmia kokemuksesta.

Mikä TRE?
T R E® -stressinpurkuliikkeet on yhdysvaltalaisen stressi- ja traumahoidon asiantuntijan tri David Bercelin kehittämä itsehoitomenetelmä kehon palauttamiseksi luonnolliseen ja rentoon tilaan. TRE on yksinkertaiseen liikesarjaan pohjautuva harjoitusmenetelmä, jossa käynnistetään kehon oma luonnollinen palautumismekanismi, neurogeeninen tärinä/ värinä. Se rentouttaa, aktivoi ja mobilisoi stressin tai traumaattisen kokemuksen jännittämiä lihaksia ja tasapainottaa autonomista hermostoa eli lisää kehon luonnollista tasapainoa ja rentouttaa kokonaisvaltaisesti.

Kenelle?
Menetelmä soveltuu jokaiselle, joka haluaa lisätä luonnollisella tavalla oman kehonsa hyvinvointia ja auttaa kehoaan palautumaan päivittäisen elämän moninaisista kuormituksista. TRE on helppo tapa rentouttaa omaa kehoaan ja purkaa syviäkin jännityksiä esimerkiksi liikunnallisen suorituksen, vaativien työtehtävien (sosiaali- ja terveysala/ kasvatusala/pelastusala), istuma- ja näyttöpäätetyön tai traumaattisen tapahtuman jälkeen missä ja milloin vain. Kehosi tietää luonnostaan, miten rentoutua ja purkaa jännityksiä, jotta voit vapautua kokonaisvaltaisemmin rennompaan, hengittävämpään ja luonnollisempaan olemisen tilaan arjessasi.

Mitä hyvää?
* menetelmä on helppo oppia * kehon oma luonnollinen palautumis- ja rentoutumiskeino * vahvistaa parasympaattista eli lepohermostoamme * parempi ja levollisempi uni * lisääntynyt läsnäolo ja kehotietoisuus * parempi impulssikontrolli ja tunteiden hallinta * lisääntynyt kehon tuntuvuus, liikkuvuus ja joustavuus * parantaa kineettistä aistia ja koordinaatiota * lihasten jännittyneisyyden / niveloireiden / kiputilojen lieventyminen * lihasten palautuminen helpommin fyysisestä rasituksesta
* toiminnallisten vatsavaivojen helpottuminen * PTSD -oireiden helpottuminen

HUOM! Vaikka TRE soveltuu mainiosti suurimmalle osalle ihmisiä, joitakin poikkeuksia on hyvä huomioida. Menetelmä ei sovellu tai sitä ei ole hyvä aloittaa, jos sinulla on: epilepsia, syöpä, sydän- ja verenkiertoelimistön sairauksia tai äskettäisiä diagnooseja, äskettäinen leikkaus tai murtuma, diabetes, dementia, psyykelääkitys, vakavia mielenterveyden häiriöitä tai hoitoa vaativa vakava traumatausta tai olet raskaana. Jos olet epävarma oman tilanteesi suhteen, ota rohkeasti yhteyttä ja kysäise menetelmän sopivuudesta juuri sinulle.

Ohjaajana toimii Anne Välipakka
(sertifioitu TRE -ohjaaja (tasot 1&2), shiatsuhieroja, kokonaisvaltainen rentoutusohjaaja -opiskelija) Lisätiedot: anne.valipakka@gmail.com tai 0405616738.

Hinta:
79 € / 69 €. Alennushinta: opiskelijat, työttömät, eläkeläiset, vanhempainvapaalla olevat sekä voimassa olevalla Studio Laiven Kymppi- tai Anytimekortilla. (Hinta sisältää kurssimateriaalit, alv 24%)

Paikka: Kympinkatu 7, 40320 Jyväskylä (Valkoinen talo)

Sitovat ilmoittautumiset: sähköinen lomake . Minimiosallistujamäärä 8, maksimi 15. (Peruutusehdot: Ilmoittautumisen peruminen mahdollista vain sairaustapauksissa. Muista syistä veloitamme 50 % osallistumismaksun hinnasta.)

Joogan alkeiskurssi

Perjantaina 14.6. klo 18:00-20:15 ja lauantaina 15.6. klo 14:00-16:15

Tiivis kurssi ja pieni, turvallinen ryhmä johdattavat sinut joogaharjoituksen perusasioiden äärelle. Käymme läpi tarkasti joogan yleisimpiä asentoja ja hengityksen merkitystä. Tutustumme mm. aurinkotervehdykseen, yleisimpiin seisoma-asentoihin (mm. soturi I, II ja III), eteen- ja taaksetaivutuksiin, kiertoihin, hengitysharjoituksiin sekä rauhallisiin lämmitteleviin liikesarjoihin.

Saat rauhassa tutkia itsellesi sopivinta tapaa tehdä harjoitusta ja sitä, minkälaiset asennot sopivat sinulle parhaiten. Etsimme oivalluksia myös siihen, mitä mahdollisuuksia joogalla on mielen harjoituksena. Voit tulla kurssille täysin omana itsenäsi, omista lähtökohdistasi. Keskusteluiden ja harjoitusten kautta tutkimme joogaharjoituksen mahdollisuuksia hyvinvoinnin tukena.

Alkeiskurssi pohjautuu hatha- ja flowjoogan elementteihin. Olet tervetullut aloittelijana tai pidempään joogaa harrastaneena. Kurssin ohjaa jooga- ja mindfulnessohjaaja Kaisa Peltonen.

“Kun joogan kerran aloittaa, ei sitä voi enää koskaan lopettaa.” – Meri Mort

Hinta: 89 € / 79 € (sis. alv 10 %). Alennushinta: opiskelijat, työttömät, eläkeläiset, vanhempainvapaalla olevat sekä voimassa olevalla Studio Laiven Kymppi- tai Anytimekortilla. Hinta sisältää yhden 16 € arvoisen tutustumiskerran Laiven viikkotunnille sekä videomateriaalia kotiharjoittelun tueksi. Kurssin päätteeksi voit hankkia myös edullisempaan hintaan Kymppi- tai Vitoskortin tunneillemme.

Paikka: Kympinkatu 7, 40320 Jyväskylä (Valkoinen talo)

Sitovat ilmoittautumiset: sähköinen lomake. Minimiosallistujamäärä 7, maksimi 12. (Peruutusehdot: Ilmoittautumisen peruminen mahdollista vain sairaustapauksissa. Muista syistä veloitamme 50 % osallistumismaksun hinnasta.)

Mindful mieli -miniretriitti

Sunnuntaina 16.6. klo 9:00-16:00

Mindful mieli -miniretriitille olemme yhdistäneet sinulle mindfulnessin, meditaation, hengitysharjoitusten ja joogan parhaat palat. Päivän aikana pääset tutkailemaan, minkälaiset harjoitteet toimivat sinulle parhaiten stressinhallinnan keinoina. Retriitillä yhdistyvät lyhyet teoriaosuudet, keskustelut ja käytännön harjoitteet. Päivän kaikki harjoitukset sopivat niin aloittelijoille kuin jo aiemmin joogaa tai meditaatiota tehneille.

Miniretriittipäivän jälkeen tiedät, mitä mindfulness on ja miten erilaisia meditaatio- ja hengitysharjoituksia on mahdollista siirtää arkeen. Aamujoogan ja tietoisen hitaan yinjoogaharjoituksen avulla on mahdollista pysähtyä oman kehon tuntemusten äärelle ja antaa kehon palautua arjen kuormasta. Päivän keskellä teemme myös luonnossa lyhyen jooga- ja meditaatioharjoituksen. Tutkimusten mukaan lyhyetkin luonnossa vietetyt hetket alentavat mm. verenpainetta ja stressihormonien tasoa. Retriittipäivän viimeistelemme rauhallisella yinjoogalla ja kehomeditaatiolla.

Miniretriitin ohjaa mindfulness- ja joogaohjaaja Kaisa Peltonen.

Ohjelma:

Aamuharjoitus: Herää helpoilla joogaliikkeillä ja hengitysharjoituksilla
Luento ja harjoituksia: Mitä mindfulness on?
Harjoitus: Luontomeditaatio ja -jooga lähimetsässä
Lounas: Hiljaisuuden lounas (omat eväät esim. salaattilounas + tarjolla talon puolesta pientä purtavaa ja teetä)
Luento ja harjoituksia: Stressireaktio ja stressinhallinnan menetelmiä
Tauko: Teetä ja pientä purtavaa
Iltahpäiväharjoitus: Mindful yin ja kehomeditaatio

Aika: Sunnuntaina 16.6. klo 9:00-16:00

Paikka: Kympinkatu 7, 40320 Jyväskylä (Valkoinen talo)

Hinta: 99 € / 89 € (sis. alv). Hinta sisältää ohjauksen sekä pientä purtavaa. Alennushinta: opiskelijat, työttömät, eläkeläiset, vanhempainvapaalla olevat sekä voimassa olevalla Studio Laiven Kymppi- tai Anytimekortilla. EARLY BIRD-hinta 79 €, kun ilmoittaudut 26.5. mennessä!

Sitovat ilmoittautumiset: sähköinen lomake. Minimiosallistujamäärä 7, maksimi 16. (Peruutusehdot: Ilmoittautumisen peruminen mahdollista vain sairaustapauksissa. Muista syistä veloitamme 50 % osallistumismaksun hinnasta.)

Joogan alkeiskurssi

Perjantaina 28.6. klo 18:00-20:15 ja lauantaina 29.6. klo 14:00-16:15

Tiivis kurssi ja pieni, turvallinen ryhmä johdattavat sinut joogaharjoituksen perusasioiden äärelle. Käymme läpi tarkasti joogan yleisimpiä asentoja ja hengityksen merkitystä. Tutustumme mm. aurinkotervehdykseen, yleisimpiin seisoma-asentoihin (mm. soturi I, II ja III), eteen- ja taaksetaivutuksiin, kiertoihin, hengitysharjoituksiin sekä rauhallisiin lämmitteleviin liikesarjoihin.

Saat rauhassa tutkia itsellesi sopivinta tapaa tehdä harjoitusta ja sitä, minkälaiset asennot sopivat sinulle parhaiten. Etsimme oivalluksia myös siihen, mitä mahdollisuuksia joogalla on mielen harjoituksena. Voit tulla kurssille täysin omana itsenäsi, omista lähtökohdistasi. Keskusteluiden ja harjoitusten kautta tutkimme joogaharjoituksen mahdollisuuksia hyvinvoinnin tukena.

Alkeiskurssi pohjautuu hatha- ja flowjoogan elementteihin. Olet tervetullut aloittelijana tai pidempään joogaa harrastaneena. Kurssin ohjaa jooga- ja mindfulnessohjaaja Kaisa Peltonen.

“Kun joogan kerran aloittaa, ei sitä voi enää koskaan lopettaa.” – Meri Mort

Hinta: 89 € / 79 € (sis. alv 10 %). Alennushinta: opiskelijat, työttömät, eläkeläiset, vanhempainvapaalla olevat sekä voimassa olevalla Studio Laiven Kymppi- tai Anytimekortilla. Hinta sisältää yhden 16 € arvoisen tutustumiskerran Laiven viikkotunnille sekä videomateriaalia kotiharjoittelun tueksi. Kurssin päätteeksi voit hankkia myös edullisempaan hintaan Kymppi- tai Vitoskortin tunneillemme.

Paikka: Kympinkatu 7, 40320 Jyväskylä (Valkoinen talo)

Sitovat ilmoittautumiset: sähköinen lomake. Minimiosallistujamäärä 7, maksimi 12. (Peruutusehdot: Ilmoittautumisen peruminen mahdollista vain sairaustapauksissa. Muista syistä veloitamme 50 % osallistumismaksun hinnasta.)

Laive-special: Nature in me

Sunnuntaina 30.6. klo 12:00-14:00

Tourujoen luontoympäristö kutsuu pysähtymään luonnon elementtien äärelle nauttien, ihmetellen ja oppien uutta! Tällä kertaa Laive-special eli pidempi teemoitettu harjoitus kutsuu osallistujat tutkimaan luontoa ympärillämme ja itseä sen osana luontomeditaation keinoin.

Tulemme kulkemaan ulkona Valkoisen talon lähiympäristössä tehden mindfulnesspohjaisia luontoherkkyyttä kehittäviä harjoituksia, jotka kohdentuvat luonnon elementteihin (maa, vesi, tuli, ilma). Harjoittelemme myös ympäristön havainnointia sellaisenaan ilman ylimääräisiä tulkintoja tai arvottamista. Tämä taito on keskeinen taito mindfulnessia eli tietoista hyväksyvää läsnäoloa.

Vietämme koko harjoituksen ulkona, mikäli sää sen sallii, joten pukeudu harjoitukseen sään mukaisesti. Sään ollessa huonompi teemme osan harjoituksista sisällä. Et tarvitse osallistuakseni aikaisempaa kokemusta joogasta tai mindfulnessista.

Harjoituksen ohjaa mindfulness- ja joogaohjaaja Kaisa Peltonen.

Hinta: 35 € / 30 € (sis. alv). Alennushinta: opiskelijat, työttömät, eläkeläiset, vanhempainvapaalla olevat sekä voimassa olevalla Studio Laiven Kymppi- tai Anytimekortilla.

Paikka: Kympinkatu 7, 40320 Jyväskylä (Valkoinen talo)

Sitovat ilmoittautumiset: sähköinen lomake . Minimiosallistujamäärä 8, maksimi 16. (Peruutusehdot: Ilmoittautumisen peruminen mahdollista vain sairaustapauksissa. Muista syistä veloitamme 50 % osallistumismaksun hinnasta.)

Laive-special: Jalkojen hemmotteluhetki & jooga nidra

Sunnuntaina 14.7. klo 12:00-14:00

Tervetuloa nauttimaan virkistävästä iltapäivästä, jossa hellimme jalkojamme jalkakylvyllä ja rentoudumme syvärentouttavan jooga nidran avulla!

Iltapäivän aikana pääset luomaan oman jalkakylpysi käyttäen sesongin mukaisia luonnon antimia. Ainekset jalkakylpyyn on kerätty kesäisestä ja puhtaasta luonnosta. Saat myös kuulla eri kasvien vaikutuksista hyvinvoinnillemme ja oppia muutamia jalkapohjien akuhierontaliikkeitä. Viimeistelemme jalkakylvyn rentouttavat ja puhdistavat vaikutukset kosteuttavalla kookosöljyllä ja eteerisillä öljyillä.

Jalkojen hemmottelun jälkeen teemme syvärentouttavan jooga nidra -harjoituksen. Jooga nidran avulla voit sukeltaa unenkaltaiseen rentoutuneeseen tilaan, jossa pysyt kuitenkin tietoisena harjoituksesta.

Mukaasi tarvitset oman kylpyvadin, pyyhkeen, puhtaat sukat ja muistiinpanovälineet sekä mukavat ja rennot vaatteet jooga nidra -harjoitusta varten. Aiempaa osaamista tai kokemusta et tarvitse joogasta.

Hemmotteluhetken ohjaa joogaohjaaja Krista Rannikko.

Hinta: 35 € / 30 € (sis. alv). Alennushinta: opiskelijat, työttömät, eläkeläiset, vanhempainvapaalla olevat sekä voimassa olevalla Studio Laiven Kymppi- tai Anytimekortilla. Hintaan sisältyy jalkakylvyn ainekset sekä teekupponen.

Paikka: Kympinkatu 7, 40320 Jyväskylä (Valkoinen talo)

Sitovat ilmoittautumiset: sähköinen lomake . Minimiosallistujamäärä 8, maksimi 12. (Peruutusehdot: Ilmoittautumisen peruminen mahdollista vain sairaustapauksissa. Muista syistä veloitamme 50 % osallistumismaksun hinnasta.)

Stress less -joogaretriitti

Lauantaina 27.7. klo 10-16 ja sunnuntaina 28.7. klo 9-15

Tämän kahden päivän miniloman avulla voit kohentaa oloasi lempeästi, mutta tehokkaasti. Kestävä tapa huolehtia omasta palautumisesta ja jaksamisesta löytyy mm. hermostoa rauhoittavista rentoutumis- ja kehonhuoltometodeista sekä energiaa vievien ajatusmallien irtipäästämisestä. Tämän kaiken opetteluun sinulla on mahdollisuus Tourujoen vehreän luontoympäristön keskellä rauhaa huokuvalla studiollamme.

Retriitillä teemme kehoa kokonaisvaltaisesti hoitavia flowjooga- ja yinjoogaharjoituksia, jotka laittavat aineenvaihduntaan vauhtia ja kuona-aineet liikkeelle. Jooga- ja hengitysharjoitukset tasapainottavat kehoamme ja vähentävät mm. stressihormonien tasoa veressä.

Mielen kuormaa ja turhia ärsykkeitä kevennämme erilaisilla meditaatio- ja mindfulnessharjoituksilla, jotka kirkastavat aistejamme ja ajatteluamme uusille asioille, mm. rauhoittavan luontomeditaation keinoin. Retriitin toisen päivän vietämme hiljaisuudessa.

Retriitillä tasapainoisen ja energisen olon saavuttamisen täydentää monipuolinen ravinto. Pääset nauttimaan studiolla molempina päivinä maittavat salaattilounaat sekä teetä ja pientä purtavaa.

Retriitin kaikki jooga- ja meditaatioharjoitukset sopivat aloittelijoille, mutta tarjoavat oivalluksen hetkiä myös pidempään harjoitusta tehneille. Retriitin ohjaa jooga- ja mindfulnessohjaaja Kaisa Peltonen.

Olet lämpimästi tervetullut Laiven inspiroivalle studiolle luonnon keskelle, joka houkuttelee relaamaan ja oivaltamaan uutta kestävistä hyvinvoinnin valinnoista!

Alustava ohjelma:

*** Lauantai 27.7. klo 10-16 ***
Aamuharjoitus: Dynaaminen ja energisoiva joogaharjoitus
Tietoisen syömisen harjoitus ja itsestä huolen pitämisen tauko (salaattilounas)
Teoriaa ja harjoituksia: Hengitys- ja meditaatioharjoitusten vaikutukset stressinhallinnassa
Iltapäiväharjoitus: Rauhoittava restoratiivinen joogaharjoitus

*** Sunnuntai 28.7. klo 9-15 (Hiljaisuuden päivä) ***
Aamuharjoitus: Herättävä flowjoogaharjoitus ja yoga nidra
Teetä ja pientä purtavaa
Luontomeditaatio ja -jooga lähimetsässä
Tietoisen syömisen harjoitus ja itsestä huolen pitämisen tauko (salaattilounas)
Iltapäiväharjoitus: Mielen liikkeitä rauhoittava ja kehoa rentouttava yinjooga-harjoitus sekä kehomeditaatio

Hinta: 159 € / 149 € (sis. alv). EARLY BIRD -hinta 139 € 30.6. asti! Hinta sisältää salaattilounaat sekä teetä ja pientä purtavaa.

Paikka: Kympinkatu 7, 40320 Jyväskylä (Valkoinen talo)

Sitovat ilmoittautumiset: sähköinen lomake . Minimiosallistujamäärä 8, maksimi 16. (Peruutusehdot: Ilmoittautumisen peruminen mahdollista vain sairaustapauksissa. Muista syistä veloitamme 50 % osallistumismaksun hinnasta.)

Joogan alkeiskurssi

Perjantaina 9.8. klo 18:00-20:15 ja lauantaina 10.8. klo 14:00-16:15

Tiivis kurssi ja pieni, turvallinen ryhmä johdattavat sinut joogaharjoituksen perusasioiden äärelle. Käymme läpi tarkasti joogan yleisimpiä asentoja ja hengityksen merkitystä. Tutustumme mm. aurinkotervehdykseen, yleisimpiin seisoma-asentoihin (mm. soturi I, II ja III), eteen- ja taaksetaivutuksiin, kiertoihin, hengitysharjoituksiin sekä rauhallisiin lämmitteleviin liikesarjoihin.

Saat rauhassa tutkia itsellesi sopivinta tapaa tehdä harjoitusta ja sitä, minkälaiset asennot sopivat sinulle parhaiten. Etsimme oivalluksia myös siihen, mitä mahdollisuuksia joogalla on mielen harjoituksena. Voit tulla kurssille täysin omana itsenäsi, omista lähtökohdistasi. Keskusteluiden ja harjoitusten kautta tutkimme joogaharjoituksen mahdollisuuksia hyvinvoinnin tukena.

Alkeiskurssi pohjautuu hatha- ja flowjoogan elementteihin. Olet tervetullut aloittelijana tai pidempään joogaa harrastaneena. Kurssin ohjaa jooga- ja mindfulnessohjaaja Kaisa Peltonen.

“Kun joogan kerran aloittaa, ei sitä voi enää koskaan lopettaa.” – Meri Mort

Hinta: 89 € / 79 € (sis. alv 10 %). Alennushinta: opiskelijat, työttömät, eläkeläiset, vanhempainvapaalla olevat sekä voimassa olevalla Studio Laiven Kymppi- tai Anytimekortilla. Hinta sisältää yhden 16 € arvoisen tutustumiskerran Laiven viikkotunnille sekä videomateriaalia kotiharjoittelun tueksi. Kurssin päätteeksi voit hankkia myös edullisempaan hintaan Kymppi- tai Vitoskortin tunneillemme.

Paikka: Kympinkatu 7, 40320 Jyväskylä (Valkoinen talo)

Sitovat ilmoittautumiset: sähköinen lomake. Minimiosallistujamäärä 7, maksimi 12. (Peruutusehdot: Ilmoittautumisen peruminen mahdollista vain sairaustapauksissa. Muista syistä veloitamme 50 % osallistumismaksun hinnasta.)

Tietoinen syöminen -workshop

Sunnuntaina 11.8. klo 12:00-14:30

Tietoinen syöminen antaa mahdollisuuden tarkastella omia ruokailutottumuksia hyväksyvästi ja myötätuntoisesti. Workshop tarjoaa käytännön työkaluja ja oivalluksia mm. painonhallintaan, tunnesyömiseen ja syömisen liialliseen kontrollointiin.

Workshopissa tutkimme mindfulnessin avulla omaa suhdetta syömiseen ja ravintoon. Tietoinen syöminen on syömiseen liittyvien ajatusten, tunteiden ja kehon tuntemusten tuomista näkyvämmäksi. Kun tulemme tietoisemmiksi kehostamme, tunteistamme ja ajatuksistamme, voimme tunnistaa aiempaa paremmin aidon nälän tunteen. Voimme toimia aiempaa enemmän nälkä- ja kylläisyysviestien ohjaamana.

Erilaisten mindfulness- ja kirjoitusharjoitusten sekä teoriatiedon kautta voimme oppia ymmärtämään paremmin omaa suhdettamme syömiseen ja oppia nauttimaan ruuasta kaikilla aisteilla. Kehomme osaa kertoa, mikä on meille hyväksi, jos vain maltamme hidastaa ja pysähtyä kuulemaan sen viestejä!

Workshopin ohjaa mindfulness-tunnetaitovalmentaja sekä liikunta- ja terveystieteiden maisteri Elviira Välimäki.

Hinta: 49 / 39 € (sis. alv 24 %) Alennushinta: opiskelijat, työttömät, eläkeläiset, vanhempainvapaalla olevat sekä voimassa olevalla Studio Laiven Kymppi- tai Anytimekortilla. Hintaan sisältyy teetä ja pientä naposteltavaa.

Paikka: Kympinkatu 7, 40320 Jyväskylä (Valkoinen talo)

Sitovat ilmoittautumiset: sähköinen lomake. Minimiosallistujamäärä 7, maksimi 16. (Peruutusehdot: Ilmoittautumisen peruminen mahdollista vain sairaustapauksissa. Muista syistä veloitamme 50 % osallistumismaksun hinnasta.)

Yhteystiedot

Laive Oy

Avaamme 1.6. osoitteessa Kympinkatu 7 (toukokuun olemme remontin vuoksi suljettuna)

041 319 5253

info@studiolaive.fi

Uutiskirje

Yhteydenotto