KURSSIT, WORKSHOPIT JA RETRIITIT

Jooga & iltabrunssi

Keskiviikko 15.7. klo 18-19.30

Tervetuloa viettämään kesäiltaa joogan ja vegaanisen iltabrunssin parissa! Studio Laive ja Raw intolan yhteistyössä järjestämään rentoon tapahtumaan voit tulla yksin tai ystävän kanssa!

Studio Laiven tunnelmallisissa tiloissa järjestettävä Pehmeä flow klo 18-19 sisältää virtaavia, kehoa lempeästi rentouttavia ja avaavia liikesarjoja. Voit tehdä harjoituksen omista lähtökohdistasi ja valita itselle sopivat variaatiot jooga-asennoista.

Joogan jälkeen nautimme Raw intolan valmistamasta gluteenittomasta ja maidottomasta kasvisruoasta. Brunssi sisältää siemenleivän pestolla, appelsiini-mansikka smoothiebowlin granolalla, minttu-suklaaraakakakku palan ja Raw intolan viilentävän lemonadin.

 

Huomioithan, että brunssi sisältää lähituotettua luomuhunajaa. Jos hunaja on sinulle aivan ehdoton ei, voit ottaa meihin yhteyttä ja keksitään sinulle toimiva ratkaisu. Kerrothan meille etukäteen sähköpostilla osoitteeseen namnam@rawintola.fi jos sinulla on mitään allergioita."

 

Sään salliessa voimme nauttia iltabrunssin ulkona Valkoisen talon pihan viheralueilla.

Ajankohta ja paikka: Keskiviikkona 15.7. klo 18-19 + iltabrunssi, Studio Laive (Kympinkatu 7)

Hinta: 28 €. Maksu kortilla tai käteisellä. Liikuntasetelit eivät käy tässä tapahtumassa. Hinta sisältää joogatunnin ja brunssin.

Sitovat ilmoittautumiset: sähköinen lomake. Minimiosallistujamäärä 8, maksimi 12.

 

(Peruutusehdot: Ilmoittautumisen peruminen mahdollista vain sairaustapauksissa. Muista syistä veloitamme 50 % osallistumismaksun hinnasta.)

Yhteystiedot

Laive Oy

Kympinkatu 7, 40320 Jyväskylä

041 319 5253

info@studiolaive.fi

Uutiskirje