KURSSIT JA WORKSHOPIT (studio & online)

Kesäkauden äänimaljarentoutukset

Tiistaina 16.8. klo 18 - 19

STUDIO

Äänimaljarentoutus antaa mahdollisuuden niin keholle kuin mielelle hellittää ja rentoutua syvällä ja hyvällä tavalla!

Äänimaljarentoutus on vibroakustinen menetelmä, jossa äänimaljojen rauhallinen äänimaisema ja fyysinen väreily rentouttavat kehoa ja mieltä kokonaisvaltaisesti.. Äänimaljojen äänivärähtelyt leviävät kehossa nesteiden kautta aina kudoksiin, lihaksiin, jänteisiin, luustoon ja sisäelimiin asti! Äänimaljarentoutus lievittää stressiä, hellittää lihasjännityksiä ja antaa keholle mahdollisuuden tuottaa lisää hyvän olon hormoneita. Äänimaljarentoutus perustuu Peter Hess® -metodin sointukylpyyn.

Äänimaljarentoutuksessa pääset loikoilemaan rennosti viltin alla ja annat vain äänimaljojen äänten ja värähtelyiden rentouttaa koko kehoasi. Äänimaljarentoutuksen alussa kuulet lyhyesti rentoutuksen periaatteista. Itse äänimaljarentoutus kestää noin 40 minuuttia, jonka jälkeen jäämme viimeistelemään rentouden loppurentoutuksen avulla. Pukeudu rentoutushetkeen mukavasti ja lämpimästi. Nappaa matkaasi myös villasukat!

Äänimaljarentoutuksen sinulle ohjaa jooga- ja mindfulnessohjaaja sekä äänimaljarentoutukseen perehtynyt Kaisa Peltonen.

Hinta: 22 € (sis. alv 24 %). Äänimaljarentoutusta ei voi maksaa liikuntaetuuksilla.

Sitovat ilmoittautumiset: Verkkokauppa.

(Peruutusehdot: Ilmoittautumisen peruminen mahdollista vain sairaustapauksissa tai koronatilanteen selkeän huonontumisen vuoksi. Muista syistä veloitamme 50 % osallistumismaksun hinnasta.)

Maalaisjooga ja äänimaljat + iltapala

Maanantai 22.8. klo 18-19

Tiistai 30.8. klo 18-19

Niittyahon tila, Muurame

 

Tervetuloa rentoutumaan maaseudun rauhaan lempeän joogan ja äänimaljojen sointujen äärelle sekä nauttimaan herkullisesta iltapalasta. Jooga navetan vintin puulattialla ja syvärentouttavat äänimaljat tarjoavat rentouttavan kokemuksen, jossa kiireen tunne katoaa ja keho sekä mieli saavat levätä! Voit osallistua yksittäisille kerroille tai tulla mukaan vaikkapa kaikkiin!

Rauhallisen joogaharjoituksen aikana (45 min) niin keho kuin mieli saavat rentoutua. Jooga-asennoissa pääset kuuntelemaan kehon tuntemuksia ja aistimaan hengitystä. Harjoitus virkistää ja avaa kehon jumeja erityisesti niskahartiaseudun ja selän alueelta. Asennot ovat helppoja ja soveltuvat ihan jokaiselle.

Joogaharjoituksen lopuksi pääset nauttimaan äänimaljoilla muodostettavasta syvärentouttavasta äänimaisemasta noin 15 minuutin ajaksi. Äänimaljarentoutus on vibroakustinen menetelmä, joka lievittää stressiä, hellittää lihasjännityksiä ja antaa keholle mahdollisuuden tuottaa lisää hyvän olon hormoneita.

Lopuksi nautitaan tuoreista ja mahdollisimman lähellä tuotetuista raaka-aineista valmistettu sisäisesti hellivä ja ravitseva iltapala.

Hinta: 35 € / kerta.

Ilmoittautumiset ja lisätiedot: niittyahon.tila@hotmail.com / 0445589555. Ilmoitathan, mille kerralle osallistut ja mahdolliset ruokarajoitukset. Oma joogamatto/alusta mukaan.

www.niittyahontila.fi

TRE-stressinpurkuliikkeiden aloituskurssi

Lauantaina 27.8. klo 13-16

STUDIO

 

Lämpimästi tervetuloa oppimaan kehosi luonnollinen tapa purkaa stressiä ja jännityksiä!

TRE® (Tension, Stress & Trauma Releasing Exercises) -stressinpurkuliikkeet on kansainvälisesti tunnetun stressin- ja traumahoidon asiantuntijan David Bercelin kehittämä helposti omaksuttava itsehoitomenetelmä. TRE-harjoituksen yksinkertaiset aloitusliikkeet käynnistävät neurogeenisen tärinän. Tärinä rentouttaa, aktivoi ja mobilisoi stressin ja kuormittavien kokemusten jännittämiä lihaksia sekä purkaa keho-mielen kuormitusta. Tärinä antaa mahdollisuuden kehollesi palautua luonnollisempaan ja tasapainoisempaan tilaan ja syventää kehotietoisuuttasi.

TRE-aloituskurssilta saat tietoa TRE:stä palautumisen tukena sekä lisää ymmärrystä stressimekanismista ja hermoston toiminnasta. TRE:n harjoittelu on suositeltavaa aloittaa aina koulutetun ohjaajan kanssa ja kurssin jälkeen voitkin käyttää TRE:tä itsehoitomenetelmänä. Kurssi ei anna valmiuksia ohjata TRE:tä muille. Ohjaajana toimii Kaisa Peltonen (sertfioitu TRE-ohjaaja, jooga- ja mindfulnessohjaaja, KM)

 

TRE:n todetut positiiviset vaikutukset:

 • Vähemmän huolia ja ahdistusta
 • Vähemmän traumaperäisen stressihäiriön oireita
 • Enemmän energiaa ja kestävyyttä
 • Vähemmän työstressiä
 • Parempi unenlaatu
 • Vähemmän parisuhdekonflikteja
 • Vähemmän lihas- ja selkäkipuja
 • Parantunut impulssikontrolli ja tunteiden hallinta

 

Kenelle TRE sopii?

Menetelmä soveltuu jokaiselle, joka haluaa tukea luonnollisella tavalla omaa hyvinvointia ja auttaa kehoaan palautumaan päivittäisen elämän moninaisista kuormituksista.

HUOM! Kurssille on ennakkovaatimuksena normaali fyysinen ja psyykkinen terveydentila, joka sallii TRE-stressinpurkuliikkeiden tekemisen, liikunnan harrastamisen ja ryhmämuotoisen harjoittelun. TRE ei kuitenkaan sovellu välittömästi leikkausten tai vakavien sairauksien, esim. sydäninfarktin tai syöpäleikkauksen/-diagnoosin jälkeen, epilepsiaa sairastaville, psykooseista tai skitsofreniasta kärsiville. TRE:n aloittamista ei myöskään suositella raskaana oleville. Jos olet epävarma oman tilanteesi suhteen, ota rohkeasti yhteyttä info@studiolaive.fi ja kysy menetelmän sopivuudesta juuri sinulle ja/tai konsultoi lääkäriäsi. 

 

Aloituskurssin sisältö:

 • Luento TRE-harjoituksen perusteista ja tietoa stressimekanismeista
 • Tutustuminen TRE-harjoitukseen
 • Tauko (teetä)
 • TRE-harjoitus
 • Ohjeita kotona tehtävän harjoituksen tueksi

 

Hinta: 79 € (sis. alv 24 %). Hinta sisältää kurssin sekä kurssimateriaalit. Kurssia ei ole mahdollista maksaa liikuntaetuuksilla.

 

Sitovat ilmoittautumiset: Verkkokauppa. Minimiosallistujamäärä 5, maksimi 8. Saavuthan paikalle vain terveenä ja pidät huolen hyvästä hygieniakäytänteistä.

(Peruutusehdot: Ilmoittautumisen peruminen mahdollista vain sairaustapauksissa tai koronatilanteen selkeän huonontumisen vuoksi. Muista syistä veloitamme 50 % osallistumismaksun hinnasta.)

Yoga Pranala -workshop by Anu Karoliina

Lauantaina 3.9. klo 11.30-14.30

STUDIO

 

Koe lempeä tuulahdus Balilta! - Tule joogaamaan Anu Karoliinan kanssa Yoga Pranala -workshopiin Studio Laiveelle!

Yoga Pranala -harjoituksessa intuitiivisesti virtaava joogaflow kohtaa balilaisen parantaja-perinteen koko olemustasi hoivaten. Harjoitukseen olennaisesti kuuluvat balilaisesta perinteestä kumpuavat käsimudrasarjat vahvistavat energiakehoamme. Ne myös lisäävät herkkyyttämme tuntea pranan läsnäolo ja virtaus itsessämme. Sinulla on tilaa hengittää sekä liikkua lempeästi, itseäsi kuunnellen.

Mudra Pranala on energeettinen työkalu, jonka avulla voit tulla tutustua paremmin elämänvoimasi, pranan kanssa ja jonka voit myös sisällyttää omaan joogaharjoitukseesi workshopin jälkeenkin tuomaan yhteyttä omaan hoitavaan energiaasi päivittäin. Yoga Pranala -harjoituksen parissa voit kääntyä ihanasti itseesi ja tavoittaa ehkä jotain syvimmästä olemuksestasi.

Yoga Pranala on syntynyt oppilas - opettajasuhteessa joogaopettaja Linda Madanin ja hänen mentorinsa, äskettäin edesmenneen tunnetun balilaisen parantajan Tjokorda Gede Rain kanssa. Linda Madani on vaikuttanut Balilla vuodesta 1995 ja hän ehti opiskella läheisesti Tjokordan kanssa yli kaksikymmentä vuotta. Koettuaan elävästi mudrien voiman, hän integroi ne joogaharjoitukseensa autenttista perinnettä kunnioittaen. Tästä muotoutui Yoga Pranala - synteesi Balilaisesta kulttuurista ja intialaisesta jooga-perinteestä. Yoga Pranala on lempeä, mutta voimakas itsehoidollinen harjoitus. Se auttaa meitä kuulemaan kehomme sekä intuitiomme ääntä, elvyttää elinvoimaamme ja tasapainottaa mieltä. Linda Madani on opettanut Jooga Pranalaa vuodesta 2008. Yoga Pranala -opettajakoulutusta hän on antanut Balilla vuodesta 2011.

Anu Karoliina on kansainvälinen joogaopettaja ja auringon lapsi. Hän on kotoisin Pohjois-Suomesta, mutta asuu nykyään pysyvästi Etelä-Ranskassa. Aina kesäisin hän käy opettamassa myös Suomessa. Hänen työkalupakkiinsa kuuluu myös muita joogan lajeja (yin-jooga, Authentic Flow, traditionaalinen Hatha-jooga), mutta Yoga Pranala on hänen sydäntään lähinnä oleva harjoitus, jota hän erityisesti haluaa jakaa sen parantavan energian vuoksi.

Anu Karoliina on harjoittanut joogaa vuosikymmenen ja opettanut siitä puolikkaan. Balilla hän opiskeli ja opetti Linda Madanin Intuitive Flow -studiolla lähes kolme vuotta. Bali on Anun henkinen koti ja saaren kulttuuri on hänelle ainaisen oppimisen lähde. Tällä hetkellä Anu on ainoa joka opettaa Yoga Pranalaa suomeksi. Tämä työpaja on siis harvinaista herkkua, jota ei kannata jättää väliin! Anu opettaa talvisin myös Yoga Pranalaa verkossa, joten oppeja voi syventää live-tunneilla myöhemmin vuoden kuluessa. Anun kanssa voit myös joogata retriiteissä sekä Suomessa että Ranskassa ja tulevaisuudessa rajojen avauduttua myös Balilla.

Yoga Pranala -harjoitus sopii kaikentasoisille joogeille. Mikäli sinulla on jotain fyysisiä rajoitteita kehossasi tai olet raskaana tai mitä tahansa minkä ajattelisit vaikuttavan harjoitukseesi, mainitsethan opettajalle ennen tunnin alkua tai vaikka jo aiemmin sähköpostilla anukaroliinayoga@gmail.com. Lisää Anun joogatarjonnasta löydät www.anukaroliina.com.

Workshopin ohjelma:

 • Alku-meditaatio, syventyminen Yoga Pranala -harjoituksen periaatteisiin ja balilaiseen kulttuuriin
 • Tutustuminen Pranala Mudraan. Aikaa kysymyksille ja keskustelulle
 • Tauko
 • Kokonaisvaltainen Jooga Pranala -harjoitus, hengitysharjoituksineen ja meditaatioineen

 

Varaa mukaan joustavat vaatteet joissa voit liikkua, sekä lämmintä ja pehmeää päälle loppurentoutukseen.

Hinta: 59 € (sis. alv). Voit maksaa myös liikuntaetuuksilla. Ota tällöin yhteyttä info@studiolaive.fi

 

Sitovat ilmoittautumiset: Verkkokauppa. Maksimiosallistujamäärä 16 hlö. Saavuthan paikalle vain terveenä ja pidät huolen hyvästä hygieniakäytänteistä.

(Peruutusehdot: Ilmoittautumisen peruminen mahdollista vain sairaustapauksissa tai koronatilanteen selkeän huonontumisen vuoksi. Muista syistä veloitamme 50 % osallistumismaksun hinnasta.)

Mamajooga -kurssi (6 krt)

Keskiviikkoisin 7.9.-12.10. klo 15-16 (Kurssi 1)

Keskiviikkoisin 2.11.-7.12. klo 15-16 (Kurssi 2)

STUDIO & ONLINE

 

Raskausjooga on yksi parhaista keinoista valmistautua synnytykseen ja pitää huolta itsestä sekä vauvasta raskauden kaikissa vaiheissa! Odotusajan joogaharjoitukset ovat äidille kuin turvasatama, jossa voi kokea rauhan ja luottamuksen tuntemuksia sekä yhteyden tunnetta kohdussa kasvavaan vauvaan.
 
Kurssilla pääset tekemään lantionpohjan ja keskivartalon syviä lihaksia vahvistavia liikkeitä, jotka hellivät erityisesti lantion ja selän aluetta. Kehon toiminnallisuuden ylläpitäminen ja lempeä vahvistaminen raskausaikana edistävät myös synnytyksestä palautumista.
 
Keskeisenä teemana kurssilla on myös rentoutuminen ja synnytykseen valmistautuminen. Joogaharjoitusten lisäksi tutustut erilaisiin rentoutus-, hengitys- ja äänenkäyttöharjoituksiin, joita voit hyödyntää niin synnytyksessä kuin pikkulapsiarjessa.
 
Kurssille voit tulla mukaan missä tahansa vaiheessa raskautta. Ohjauksessa huomioidaan raskauden eri vaiheet, eli voit valita juuri sinun raskausaikaasi sopivimmat variaatiot. Aikaisempaa kokemusta joogasta ei tarvitse olla. Voit tulla mukaan syyskuussa tai marraskuussa alkavalle kurssille, tai halutessasi osallistua molempiin!
.
Mamajooga-kurssi on sinulle, joka haluat:
 
 • liikkua lempeästi ja turvallisesti raskausaikana
 • saada raskausaikaasi lisää tasapainoa ja rentoutta niin kehon kuin mielen tasolla
 • tehdä rauhallisia joogaliikkeitä helpottamaan mm. liitos- ja selkäkipuja
 • vahvistaa lantionpohjan lihaksia ja luoda hyvät edellytykset synnytyksestä palautumiselle
 • luoda syvemmän yhteyden kohdussa kasvavaan vauvaan
 • oppia lisää hengityksestä ja rentoutumisen taidoista synnytyksen tukena
 • löytää myötätuntoista ja lempeää suhtautumistapaa itseäsi kohtaan
 
Mamajooga-kurssin tapaamiskerrat striimataan myös koteihin. Mikäli et pääse jollekin kerralle mukaan studiolle, voit tehdä harjoituksen kotoa käsin! Kurssikertojen tallenteet ovat käytössäsi aina 1 viikon ajan.
 
Kurssin teemat:
 • Hoivaa selälle ja yläkehon kireyksille (7.9.)
 • Rentoutta ja voimaa lantionpohjaan (14.9.)
 • Vahvistavaa liikettä keskivartalolle  (21.9.)
 • Rentoutta lantioon (28.9)
 • Lepoasentoja ja ääniharjoituksia synnytykseen (5.10.)
 • Levollisuutta kehoon ja mieleen (12.10.)
 
Kurssin ohjaa äitiysjoogaohjaaja, mindfulnesstunnetaito-valmentaja ja liikunta- ja terveystieteiden maisteri Elviira Hyytiä, jolla on jo vuosien kokemus raskaana olevien ja pienten lasten äitien joogan ohjaamisesta.
 
Kurssin maksimiosallistujamäärä 12 hlö. Saavuthan paikalle vain terveenä ja pidät huolen hyvästä hygieniasta. Jos koronatilanteen vuoksi emme voi kokoontua yhdessä studiolla, siirrämme kurssin toteutettavaksi osittain tai kokonaan online-muotoon.
 
Jos olet epävarma joogan soveltuvuudesta itsellesi tällä hetkellä, kysythän ohjaajalta lisää (info@studiolaive.fi) tai konsultoi lääkäriä ennen kurssin aloittamista.
 
 
Missä: Studio Laive, Kympinkatu 7, 40320 Jyväskylä.
 
Hinta: 109 € (sis. alv). Voit maksaa myös liikuntaetuuksilla. Ota tällöin yhteyttä info@studiolaive.fi
 
Sitova Ilmoittautuminen: www.studiolaive.fi/kauppa

 

(Peruutusehdot: Ilmoittautumisen peruminen mahdollista vain sairaustapauksissa tai koronatilanteen selkeän huonontumisen vuoksi. Muista syistä veloitamme 50 % osallistumismaksun hinnasta.)

Mamababyjooga -kurssi (6 krt)

Torstaisin 8.9.-13.10. klo 12.30-13.15 (Kurssi 1)

Torstaisin 3.11.-8.12. klo 12.30-13.15 (Kurssi 2)

STUDIO & ONLINE

 
 
Mamababyjooga-kurssi on vauva-arjen pelastus, sillä voit tulla sinne yhdessä vauvan kanssa sekä samalla pitää huolta itsestäsi ja tavata muita äitejä! Lempeät jooga-, meditaatio- ja hengitysharjoitukset ovat lempeä tapa palautua synnytyksestä ja vahvistua niin kehon kuin mielen tasolla vauva-arjessa.
 
 
Joogatunneilla edetään vauvan tarpeiden ehdoilla – imettäminen, leikkiminen ja nukkuminen sekä kaikenlainen vauvan huomioiminen ovat sallittua. Jokainen kokoontumiskerta sisältää joogaharjoituksen, lyhyen läsnäoloharjoituksen vauvan kanssa ja loppurentoutuksen.
 
 
Kurssi sopii äideille, joilla on noin 2-12 kuukauden ikäinen vauva. Aikaisempaa kokemusta joogasta sinulla ei tarvitse olla!
 
 
Mamababyjooga-kurssi on sinulle, joka haluat:
 
 • Aloittaa liikkumisen lempeästi ja turvallisesti synnytyksen jälkeen
 • Monipuolisia ja inspiroivia jooga-, hengitys- ja meditaatioharjoituksia
 • Helpotusta kehon jumeihin ja kiristyksiin
 • Vahvistaa keskivartalon ja lantionpohjan lihaksia
 • Oppia myötätuntoista ja lempeää suhtautumistapaa itseäsi kohtaan
 • Harjoitella läsnäolon taitoa ja lämmintä vuorovaikutusta vauvan kanssa
 • Piristävää puuhaa yhdessä vauvan ja muiden äitien kanssa
 
 
Mamababyjooga-kurssin tapaamiskerrat striimataan myös koteihin. Mikäli et pääse jollekin kerralle mukaan studiolle, voit tehdä harjoituksen kotoa käsin! Kurssikertojen tallenteet ovat käytössäsi aina 1 viikon ajan.
 

 

Kurssin teemat:

 • Selkä ja yläkroppa rennommaksi (8.9.)
 • Rentoutta ja vahvuutta lantionpohjaan (15.9.)
 • Voimaa keskivartaloon (22.9.)
 • Vapauta lantion kireydet (29.9.)
 • Vahvuutta jalkoihin (6.10.)
 • Hermosto rauhalliseksi (13.10.)
 
 
Mamababyjooga sopii suurimmalle osalle äideistä, sillä harjoituksia voidaan soveltaa kaikille sopivaksi. Jos sinulle on jäänyt raskaudesta tai synnytyksestä kipuja tai olet epävarma joogan soveltuvuudesta itsellesi tällä hetkellä, kysythän ohjaajalta lisää (info@studiolaive.fi) tai konsultoi lääkäriä ennen kurssin aloittamista.
 

Kurssin ohjaa äitiysjoogaohjaaja, mindfulnesstunnetaito-valmentaja ja liikunta- ja terveystieteiden maisteri Elviira Hyytiä, jolla on jo vuosien kokemus raskaana olevien ja pienten lasten äitien joogan ohjaamisesta.

 
Kurssin maksimiosallistujamäärä 12 hlö. Saavuthan paikalle vain terveenä ja pidät huolen hyvästä hygieniasta. Jos koronatilanteen vuoksi emme voi kokoontua yhdessä studiolla, siirrämme kurssin toteutettavaksi osittain tai kokonaan online-muotoon. Jos olet epävarma joogan soveltuvuudesta itsellesi tällä hetkellä, kysythän ohjaajalta lisää (info@studiolaive.fi) tai konsultoi lääkäriä ennen kurssin aloittamista.
 
 
 
 
Missä: Studio Laive, Kympinkatu 7, 40320 Jyväskylä.
 
 
 
Hinta: 109 € (sis. alv). Voit maksaa myös liikuntaetuuksilla. Ota tällöin yhteyttä info@studiolaive.fi
 
 
 
Sitova Ilmoittautuminen: www.studiolaive.fi/kauppa

 

(Peruutusehdot: Ilmoittautumisen peruminen mahdollista vain sairaustapauksissa tai koronatilanteen selkeän huonontumisen vuoksi. Muista syistä veloitamme 50 % osallistumismaksun hinnasta.)

Aerial pilates -workshop

Lauantaina 10.9. klo 14.00-16.15

STUDIO

Uutta Laivella ja Jyväskylässä! Aerial Pilates on Pilates-harjoittelun soveltamista kattoon  ripustettua ilmakangasta käyttäen. Workshopissa opit oleelliset pilates harjoittelun periaatteet aerial -kankaan avustamana. Kangasta käytetään pilates- suoritustavan oivaltamisessa, liikelaajuuksien lisäämisessä sekä joko liikkeiden tehostamisessa tai keventämisessä.

 

Workshopissa opit:

 • Pilates harjoittelun perusperiaatteet
 • Miten hengitys tukee kehoa ja aktivoi syvän keskivartalon tuen
 • Tunnistamaan ja vakauttamaan oman selkärankasi keskiasennon
 • Linjaamaan kehon hyvään kannatukseen
 • Aktivoimaan lihakset oikeassa järjestyksessä
 • Taloudellisempaa ja rennompaa kehon käyttöä

 

Pilates on Joseph Pilateksen 1900-luvun alussa kehittämä kehonhallintamenetelmä. Pilateksen pääasiallisena tavoitteena on parantaa kehon toimintaa kehittämällä kehotietoisuutta, joka on edellytyksenä hyvälle kehonhallinnalle. Harjoittelu perustuu kehon keskustan hallintaan ja syvien lihasten käyttöön. Se parantaa ryhtiä, hengitystä, lihastasapainoa ja liikkuvuutta sekä opettaa kehoa toimimaan tasapainoisesti hyvällä kannatuksella. Harjoittelu auttaa myös selkä-, lonkka- ja niska-hartiaseudun ongelmissa.

Kurssille voi osallistua ilman aikaisempaa kokemusta pilates-harjoittelusta, mutta kurssi soveltuu hyvin myös sinulle, jolla on jo kokemusta pilates-harjoittelusta ja haluat syventää ja monipuolistaa harjoittelua. Workshopin ohjaa huikean ammattitaidon omaava Merja “Mea” Kalaja. Mea on Somatic Pilates ja Stott- Pilates ohjaaja ja joogaopettaja, kehonhuollon lehtori ja liikuntatieteiden lisensiaatti.

 
Missä: Studio Laive, Kympinkatu 7, 40320 Jyväskylä.
 
Hinta: 55 € (sis. alv). Voit maksaa myös liikuntaetuuksilla. Ota tällöin yhteyttä info@studiolaive.fi
 
Sitova Ilmoittautuminen: www.studiolaive.fi/kauppa

 

(Peruutusehdot: Ilmoittautumisen peruminen mahdollista vain sairaustapauksissa tai koronatilanteen selkeän huonontumisen vuoksi. Muista syistä veloitamme 50 % osallistumismaksun hinnasta.)

Yhteystiedot

Laive Oy

Kympinkatu 7, 40320 Jyväskylä

041 319 5253

info@studiolaive.fi

Uutiskirje