KURSSIT JA WORKSHOPIT

Aistit avoinna -joogapäivä PERUTTU!

Lauantaina 31.7. klo 12-18

 

Tämä joogapäivä on sinulle, joka kaipaat tähän kesään kehon ja mielen hemmottelua! Päivän aikana pääset avaamaan aistejasi ja virkistämään olemustasi monipuolisten jooga- ja meditaatioharjoitusten sekä vegaaniherkkujen avulla. Rentoon olotilaan humahtaminen on helppoa kauniilla ja rauhaa huokuvalla studiollamme sekä upeissa Kankaan saunan tiloissa!

Aloitamme päivän aistimeditaatiolla, jonka avaa aistejasi ja auttaa sinua laskeutumaan oman itsesi äärelle. Kaikille soveltuva dynaaminen hathajoogaharjoitus herättelee kehoasi kokonaisvaltaisesti ja nostaa lempeän hien pintaan. Tauolla nautimme tietoisesti herkutellen virkistävistä vegaanisnäckseistä. Saat samalla pienen perehdytyksen tietoisen syömisen periaatteisiin!

Iltapäivän lepohetken sinulle tarjoaa rauhallinen, mutta samalla aisteja terävöittävä sokkojooga. Teemme joogaharjoitusta siis silmät suljettuina - ja voimme taata, että kokemus on “silmiä avaava”! Sokkojoogan jälkeen pääset vielä laskeutumaan syvärentouttavan Yoga nidran äärelle. 

Päivä päättyy saunajoogaan Kankaan saunan uniikeissa tiloissa, jossa voit nauttia lempeästä lämmöstä ja sulatella viimeisetkin kehon ja mielen kiristykset! Saunajoogan jälkeen voit jäädä vielä hetkeksi saunomaan vapaasti.

Joogapäivä sopii sekä joogan ensikertalaisille että jatkaville joogeille. Ohjaajana toimii joogaohjaaja ja mindfulness-tunnetaitovalmentaja Elviira Hyytiä, jonka lempeässä ohjauksessa voit tehdä harjoitusta omaa kehoasi kuunnellen ja joogasta täysin sydämin nauttien!

 

Päivän ohjelma

12:00-14:00 Aistimeditaatio + dynaaminen hathajooga

14:00-14:45 Tietoinen herkutteluhetki (tee, smoothie, raakasuklaa) 

14:45-16:00 Sokkojooga + Yoga nidra

16:00-16:30 Tauko + siirtymä kävellen viereiselle Kankaan saunalle

16:30-17:30 Saunajooga (20 min) + vapaata saunomista

17:45-18:00 Yhteinen lopetus

 

Tule viettämään rennon virkistävä joogapäivää hyvässä seurassa. Päivän jälkeen voit jatkaa kesän viettoa mieli levänneenä ja aistit avoinna uusille seikkailuille! 

Hinta: 85 €. Early Bird -hinta 75 € 16.7. asti. Hintaan sisältyvät joogapäivään osallistuminen, vegaanisnäcksit (tee, smoothie & raakasuklaa), saunajooga ja saunominen sekä vapaavalintainen saunajuoma (kookosvesi tai vichy). 

 

Ilmoittautuminen: Lunasta paikkasi ja ilmoittaudu mukaan verkkokaupastamme! Tapahtuman maksimiosallistujamäärä on 16 henkilöä.Tulethan paikalle vain terveenä ja pidät huolen hyvistä hygieniakäytänteistä.

Uusien päivä - maksuttomat joogatunnit

Lauantaina 7.8. klo 12.30-17.00

 

Uudet tuttavuudet - lämpimästi tervetuloa Studio Laiven maksuttomille tutustumistunneille lauantaina 7.8.! Tutustumistunnit soveltuvat sinulle, joka olet haaveillut joogan aloittamisesta ja haluat tulla tutustumaan joogan viikkotunteihimme kauniille studiollemme Kankaalle Valkoiseen taloon!

Kaikki tutustumistunnit soveltuvat joogan ensikertalaisille, eikä aikaisempaa kokemusta joogasta tarvitse olla. Teemme tutustumistunneilla lempeää joogaa, joka hellii niin kehoa kuin mieltä ja soveltuu aivan jokaiselle. Olet tervetullut mukaan juuri sellaisena kuin olet!

Tutustumistunnit lauantaina 7.8.:

klo 12:30-13:15 Maksuton tutustumistunti / Pehmeä jooga

klo 13:45-14:30 Maksuton tutustumistunti / Pehmeä jooga

klo 15:00-15:45 Maksuton tutustumistunti / Pehmeä jooga

klo 16:15-17:00 Maksuton tutustumistunti / Pehmeä jooga

Ilmoittautuminen:

Varaa paikkasi joogatunnille ajanvarausjärjestelmämme kautta: www.varaaheti.fi/studiolaive. Tuntien maksimiosallistujamäärä on 12 hlöä.

Saapumisohjeet:

Studio Laive, Kympinkatu 7, Jyväskylä. Autot kulkevat Kankaankadun kautta studiollemme. Maksuttomia parkkipaikkoja löydät Valkoisen talon pihalta. Tulethan paikalle ajoissa, sillä suljemme ovet tuntien ajaksi.

Mitä mukaan tutustumistunnille?

Pue päälle mukavat liikkumiseen soveltuvat vaatteet. Suosittelemme oman joogamaton käyttämistä, mutta voit käyttää myös lainamattojamme. Tulethan paikan päälle vain terveenä ja pidät huolen hyvistä hygieniakäytänteistä, kiitos

Lue lisää joogan viikkotunneistamme www.studiolaive.fi/viikkotunnit/

Tervetuloa mukaan itsekseen tai vaikka yhdessä ystävän kanssa! Nähdään studiolla!

 
 

Hengityksen Tehokurssi by Breathingman

STUDIO & ONLINE

Lauantaina 14.8. klo 13-15

 
Hengitysvalmentaja Breathingman Arttu Lipsonen saapuu taas vierailulle Studio Laiveeseen! Tule mukaan hengitystapahtumaan paikan päälle tai turvallisesti verkon välityksellä kotoasi. Tämä tapahtuma on ollut kestosuosikki ja monelle hengityksen paraneminen iso askel kohti parempaa hyvinvointia.
 
Hengityksen Tehokurssi sopii kaikille hengityksestä kiinnostuneille ja tunnet harjoitusten vaikutukset käytännössä jo heti ensimmäisellä harjoituskerralla. Aiempaa kokemusta hengittämisestä ei tarvita! Säännöllisellä hengitysharjoittelulla hallitset stressiä, parannat vastustuskykyäsi, nukut paremmin ja hyvinvoinnin tunne elämässäsi lisääntyy.
 
Tehokurssilla opit rennon ja terveyttä edistävän tavan hengittää arjessa. Lisäksi opit lempeitä ja voimakkaampia harjoitteita, joilla katkaiset stressin, nollaat työpäivän tai keräät lisädraivia päivään tehokkaasti. Kurssi päätetään loppurentoutukseen ja kotiin viemisiksi viedään tietysti autuaan hyvä fiilis. Saat myös yksinkertaiset ohjeet, joilla voit jatkaa harjoittelua itsenäisesti kotona.
 
 
”Oli mieletön kokemus, kiitos! Ihmiselle jonka on vaikea pysähtyä, rauhoittua ja etenkin rentoutua, kurssin hyödyt kantavat pitkälle ja tekemämme harjoitteet tulevat käyttöön, ehdottomasti. Suosittelen lämpimästi kaikille!”
 
”Iso kiitos kurssista! Kyllä kannatti todellakin tulla! Oon vieläkin ihan hämmentynyt miten voimakkaasti reagoin. Mulla on ollut yleisesti vaikea keskittyä ja rentoutua, mutta nyt ei kahden tunnin aikana liikkunut päässä mitään! Kroppa reagoi tosi voimakkaasti harjoituksiin ja sitä myötä tunteisiin tosi syvälle. Aika semmoinen kaikkensa antanut olo nyt. Kiitos!!
 
 
Tapahtuma videoidaan ja saat nauhoitteen käyttöösi 7 päivän ajaksi. Myös studiolla osallistuvat saavat tallenteen käyttöönsä. Online-osallistuminen on helppoa YouTube-livelähetyksen kautta, johon voit osallistua samaan aikaan livenä tai katsoa tallenteen myöhemmin. Näin voit katsoa tapahtumavideon myös moneen kertaan ja varmistaa että opit siirtyvät hyvin osaksi arkeasi. Osallistuaksesi kotoa käsin tarvitset vain kännykän/tietokoneen, joogamaton tai muun alustan ja väljät vaatteet.
 
”Breathingman” Arttu Lipsonen on sertifioitu Oxygen Advantage hengitysvalmentaja, Integral Hatha- ja Meditative Yoga -ohjaaja, jolla on yli 15 vuoden kokemus hengityksen saloista. Arttu on hakenut jooga- ja hengitysoppia mm. Meksikosta, Yhdysvalloista ja Intian Himalajalta ja opiskellut monien alan tunnetuimpien valmentajien kanssa. Mm. Patrick McKeown, Wim Hof, Govinda Niranjan.
 
Hinta: STUDIO-osallistuminen 49 € ja ONLINE-osallistuminen 39 €. Voit maksaa myös liikuntaetuuksilla. Ota tällöin yhteyttä info@studiolaive.fi
 

Ilmoittautuminen: Lunasta paikkasi ja ilmoittaudu mukaan verkkokaupastamme! Ilmoittautumisen yhteydessä voit valita osallistutko studiolle vai online. Maksimiosallistujamäärä studiolla on 10 hlö. Lisäämme osallistumispaikkoja, mikäli tautitilanne sen sallii. Tulethan paikalle vain terveenä ja pidät huolen hyvistä hygieniakäytänteistä.

Joogan alkeiskurssi

STUDIO & ONLINE

Sunnuntaina 15.8. klo 13-16

 

Mielestämme jooga kuuluu jokaiselle! Aloita matka joogan maailmaan tunnelmallisella studiollamme tai virtuaalisesti oman kodin rauhassa. Joogan alkeiskurssi pidetään samaan aikaan studiolla (max 11 hlö) ja YouTube live-lähetyksenä koteihin! Kurssin hintaan kuuluu 3 joogavideota (arvo 29 €), joiden avulla voit jatkaa joogaamista kotoa käsin!

 

Käymme alkeiskurssilla läpi hathajoogan yleisimpiä asentoja ja niiden variaatioita sekä hengityksen merkitystä harjoituksen tukena. Saat opastusta ja vinkkejä siihen, miten voit tehdä omaa kehoa kunnioittavaa joogaharjoitusta ilman suorittamisen tunnetta. Kuulet myös, miten joogan avulla voit vahvistaa kehon lisäksi mielen sisäistä vahvuutta ja joustavuutta.

 

Kurssin sisällöt:

  1. Jooga kehon ja mielen hyvinvoinnin tukena
  2. Hengitys joogassa: tutustutaan hengitykseen ja sen merkitykseen asentojen tukena
  3. Jooga-asennot ja niiden variaatiot: aurinkotervehdyssarja, yleisimmät seisoma- ja istuma-asennot, tasapainoasennot ja kierrot
  4. Rauhoittuminen ja rentoutuminen joogassa

 

Alkeiskurssi soveltuu erityisesti aloitteleville joogaajille. Kurssilla huomioidaan eri taitotasot ja kuntopohja. Joogan asennoista kerrotaan lukuisia vaihtoehtoja, jonka vuoksi jooga todella sopii jokaiselle! Kurssin jälkeen voit jatkaa joogaharjoittelua itsenäisesti kotoa käsin tai osallistua luottavaisin mielin ohjatuille viikkotunneillemme. Voit tulla kurssille täysin omana itsenäsi, omista lähtökohdistasi. Kurssin ohjaa joogaohjaaja, mindfulnesstunnetaito-valmentaja ja liikunta- ja terveystieteiden maisteri Elviira Hyytiä.

 

Osallistumisvaihtoehdot:

- STUDIO: Saavuthan paikalle vain terveenä ja pidät huolen hyvästä hygieniasta. Mikäli sairastut, voit vaihtaa online-vaihtoehtoon. Mikäli koronatilanteen vuoksi emme voi kokoontua yhdessä studiolla, siirrämme kurssin toteutettavaksi kokonaan online-muotoon.

- ONLINE: Pääset osallistumaan mukaan YouTube-linkin avulla joko live-lähetyksenä tai katsot tallenteen myöhemmin 1 viikon aikana.

 

Kurssin tallenne on kaikkien osallistujien (studio & online) käytössä tapahtuman jälkeen 1 viikon ajan. Voit siis syventyä kurssin tallenteeseen rauhassa oman aikataulusi mukaan ja palata kurssin sisältöihin! Molempiin osallistumisvaihtoehtoihin kuuluu myös 3 joogavideota (arvo 29 €) eli voit jatkaa joogailua joustavasti kotoa käsin myös kurssin jälkeen!

 

Hinta: 69 € (sis. alv). Voit maksaa myös liikuntaetuuksilla. Ota tällöin yhteyttä info@studiolaive.fi

 

Ilmoittautuminen: Lunasta paikkasi ja ilmoittaudu mukaan verkkokaupastamme! Ilmoittautumisen yhteydessä voit valita osallistutko studiolle vai online. Maksimiosallistujamäärä studiolla on 11 hlö. Lisäämme osallistumispaikkoja, mikäli tautitilanne sen sallii. Tulethan paikalle vain terveenä ja pidät huolen hyvistä hygieniakäytänteistä.

 

Yoga Pranala -workshop by Anu Karoliina

Sunnuntaina 22.8. klo 12-16

Koe lempeä tuulahdus Balilta! - Tule joogaamaan Anu Karoliinan kanssa Yoga Pranala -workshopiin Studio Laiveelle!

Yoga Pranala -harjoituksessa intuitiivisesti virtaava joogaflow kohtaa balilaisen parantaja-perinteen koko olemustasi hoivaten. Harjoitukseen olennaisesti kuuluvat balilaisesta perinteestä kumpuavat käsimudrasarjat vahvistavat energiakehoamme. Ne myös lisäävät herkkyyttämme tuntea pranan läsnäolo ja virtaus itsessämme. Sinulla on tilaa hengittää sekä liikkua lempeästi, itseäsi kuunnellen.

Mudra Pranala on energeettinen työkalu, jonka avulla voit tulla tutustua paremmin elämänvoimasi, pranan kanssa ja jonka voit myös sisällyttää omaan joogaharjoitukseesi workshopin jälkeenkin tuomaan yhteyttä omaan hoitavaan energiaasi päivittäin. Yoga Pranala -harjoituksen parissa voit kääntyä ihanasti itseesi ja tavoittaa ehkä jotain syvimmästä olemuksestasi.

Yoga Pranala on syntynyt oppilas - opettajasuhteessa joogaopettaja Linda Madanin ja hänen mentorinsa, äskettäin edesmenneen tunnetun balilaisen parantajan Tjokorda Gede Rain kanssa. Linda Madani on vaikuttanut Balilla vuodesta 1995 ja hän ehti opiskella läheisesti Tjokordan kanssa yli kaksikymmentä vuotta. Koettuaan elävästi mudrien voiman, hän integroi ne joogaharjoitukseensa autenttista perinnettä kunnioittaen. Tästä muotoutui Yoga Pranala - synteesi Balilaisesta kulttuurista ja intialaisesta jooga-perinteestä. Yoga Pranala on lempeä, mutta voimakas itsehoidollinen harjoitus. Se auttaa meitä kuulemaan kehomme sekä intuitiomme ääntä, elvyttää elinvoimaamme ja tasapainottaa mieltä. Linda Madani on opettanut Jooga Pranalaa vuodesta 2008. Yoga Pranala -opettajakoulutusta hän on antanut Balilla vuodesta 2011.

Anu Karoliina on kansainvälinen joogaopettaja ja auringon lapsi. Hän on kotoisin Pohjois-Suomesta, mutta asuu nykyään pysyvästi Etelä-Ranskassa. Aina kesäisin hän käy opettamassa myös Suomessa. Hänen työkalupakkiinsa kuuluu myös muita joogan lajeja (yin-jooga, Authentic Flow, traditionaalinen Hatha-jooga), mutta Yoga Pranala on hänen sydäntään lähinnä oleva harjoitus, jota hän erityisesti haluaa jakaa sen parantavan energian vuoksi.

Anu Karoliina on harjoittanut joogaa vuosikymmenen ja opettanut siitä puolikkaan. Balilla hän opiskeli ja opetti Linda Madanin Intuitive Flow -studiolla lähes kolme vuotta. Bali on Anun henkinen koti ja saaren kulttuuri on hänelle ainaisen oppimisen lähde. Tällä hetkellä Anu on ainoa joka opettaa Yoga Pranalaa suomeksi. Tämä työpaja on siis harvinaista herkkua, jota ei kannata jättää väliin! Anu opettaa talvisin myös Yoga Pranalaa verkossa, joten oppeja voi syventää live-tunneilla myöhemmin vuoden kuluessa. Anun kanssa voit myös joogata retriiteissä sekä Suomessa että Ranskassa ja tulevaisuudessa rajojen avauduttua myös Balilla.

Yoga Pranala -harjoitus sopii kaikentasoisille joogeille. Mikäli sinulla on jotain fyysisiä rajoitteita kehossasi tai olet raskaana tai mitä tahansa minkä ajattelisit vaikuttavan harjoitukseesi, mainitsethan opettajalle ennen tunnin alkua tai vaikka jo aiemmin sähköpostilla anukaroliinayoga@gmail.com. Lisää Anun joogatarjonnasta löydät www.anukaroliina.com.

Workshopin aikataulu:

  • 12:00 - 13:15 Alku-meditaatio, syventyminen Yoga Pranala -harjoituksen periaatteisiin ja balilaiseen kulttuuriin
  • 13:15 - 13:45 Tutustuminen Pranala Mudraan. Aikaa kysymyksille ja keskustelulle
  • 13:45 - 14:00 Tauko (tarjolla pientä naposteltavaa)
  • 14:00 - 16:00 Kokonaisvaltainen Jooga Pranala -harjoitus, hengitysharjoituksineen ja meditaatioineen.

 

Varaa mukaan joustavat vaatteet joissa voit liikkua, sekä lämmintä ja pehmeää päälle loppurentoutukseen.

Hinta: 59 € (sis. alv). Hintaan sisältyy workshop sekä pientä naposteltavaa tauolla. Voit maksaa myös liikuntaetuuksilla. Ota tällöin yhteyttä info@studiolaive.fi

Ilmoittautuminen: Lunasta paikkasi ja ilmoittaudu mukaan verkkokaupastamme! Maksimiosallistujamäärä on 10 hlö. Lisäämme osallistumispaikkoja, mikäli tautitilanne sen sallii. Tulethan paikalle vain terveenä ja pidät huolen hyvistä hygieniakäytänteistä.

 

Olet lämpimästi tervetullut juuri sellaisena kuin olet!

Naisten saunajooga @Kankaan sauna

Tulossa elokuussa!

Tervetuloa mukaan Studio Laiven & Kankaan saunan yhteistyössä järjestämään saunajoogaan! Saunajoogassa nautitaan lämmön ja joogan ihanasta yhteisvaikutuksesta naisten saunavuorolla! Saunajoogassa sauna on lämmitettynä noin 50 asteiseksi eikä löylyä heitetä tunnin aikana. Saunajooga sopiikin kaikille, jotka nauttivat miedossa lämmössä olemisesta!

Joogaliikkeet ovat rauhallisia istuen tehtäviä liikkeitä. Saunajoogan asennot hellivät erityisesti niska-hartiaseutua, selkärankaa ja jalkoja. Turhat kireydet sulavat saunajoogan lempeiden liikkeiden avulla. Saunassa tehtävä jooga on keholle ja mielelle lepohetki!

Saunajooga järjestetään Kankaan saunalla (Kympinkatu 7). Aluksi nautimme noin 40 minuuttia kestävästä saunajoogasta, jonka jälkeen sinun on mahdollista jäädä vielä rauhassa saunomaan ja nauttimaan Kankaan saunan upeista tiloista. Kankaan saunalta löydät myös avantoaltaan, jossa pääset viimeistelemään harjoituksen vaikutukset kastautumalla kylmään veteen. Saunan jälkeen voit jäädä nauttimaan herkkuja/juomaa Kankaan saunan kahvilaan!
Ohjaajana lämpöä rakastava Studio Laiven joogaohjaaja Riina Wiik!

Varusteet: Ota mukaan hikeä kestävät kevyet urheiluvaatteet (esim. toppi ja shortsit) tai mukavan tuntuinen uima-asu sekä pieni pyyhe ja vesipullo. Saunajoogan jälkeen voit jäädä saunomaan eli ota mukaan myös saunakamppeesi. Ennen saunajoogaa kannattaa juoda muutama lasi vettä!

Hinta: 25 € (sis. alv). Hinta sisältää saunajoogan ohjauksen sekä saunamaksun.

Sitovat ilmoittautumiset: Kankaan saunan varausjärjestelmä
Maksimiosallistujamäärä 6 hlö ja minimiosallistujamäärä 5 hlö. Tulethan paikalle vain terveenä ja pidät huolen hyvistä hygieniakäytänteistä!

 Embodied Yin™ (syksy)

Sunnuntaina 5.9. klo 12.00-14.00

Syksyllä on lupa hidastaa tahtia ja pysähtyä oman itsen äärelle! Kahden tunnin mittainen Embodied Yin johdattaa sinut keholliseen harjoitukseen, jonka avulla voit lisätä tietoisuutta itsestäsi.

Harjoituksessa tehdään yin-joogatunneilta tuttuja asanoita, joihin yhdistetään hetkeen juurtumista, aaltoilevaa liikettä, kehon ja mielen tuntemusten aistimista, tietoista rentoutumista sekä lempeää kosketusta.

Pitkässä harjoituksessa meillä on aikaa pysähtyä syksyn elementin metallin äärelle, jossa rakennetaan asanoita meridiaaneja eli kehon energiakanavia hoitaen ja vahvistaen. Harjoituksessa etsitään omaa sisäistä rauhaa sekä uskallusta olla juuri oma itsensä, omien tuntemusten ja ajatusten kanssa. Tarkoituksena lisätä tietoisuutta oman kehon ja mielen yhteydestä.

Harjoitus sopii kaikille, jotka ovat kiinnostuneita kokemuksellisesta joogasta ja ovat uteliaita tutustumaan itseensä uudella tasolla. Tunnille tarvitset mukaan heittäytyvää mieltä sekä rohkeaa kehoa. Harjoituksen tukena käytetään myös eteerisiä öljyjä. Tunnin ohjaa Yin-joogaohjaaja ja Embodied Yin™ -joogaohjaaja Iida Luhanko.

Hinta: 35 € (sis. alv). Voit maksaa myös liikuntaetuuksilla. Ota tällöin yhteyttä info@studiolaive.fi

Maksimi osallistujamäärä 12. Saavuthan paikalle vain terveenä ja pidät huolen hyvästä hygieniasta.

(Peruutusehdot: Ilmoittautumisen peruminen mahdollista vain sairaustapauksissa tai koronatilanteen selkeän huonontumisen vuoksi. Muista syistä veloitamme 50 % osallistumismaksun hinnasta.)

Yhteystiedot

Laive Oy

Kympinkatu 7, 40320 Jyväskylä

041 319 5253

info@studiolaive.fi

Uutiskirje