KURSSIT JA WORKSHOPIT

Naisten saunajooga @Kankaan sauna

Keskiviikkoisin 28.4., 12.5., 26.5.,9.6. ja 23.6. klo 17

 

Tervetuloa mukaan Studio Laiven & Kankaan saunan yhteistyössä järjestämään saunajoogaan! Saunajoogassa nautitaan lämmön ja joogan ihanasta yhteisvaikutuksesta naisten saunavuorolla! Saunajoogassa sauna on lämmitettynä noin 50 asteiseksi eikä löylyä heitetä tunnin aikana. Saunajooga sopiikin kaikille, jotka nauttivat miedossa lämmössä olemisesta!

Joogaliikkeet ovat rauhallisia istuen tehtäviä liikkeitä. Saunajoogan asennot hellivät erityisesti niska-hartiaseutua, selkärankaa ja jalkoja. Turhat kireydet sulavat saunajoogan lempeiden liikkeiden avulla. Saunassa tehtävä jooga on keholle ja mielelle lepohetki!

Saunajooga järjestetään Kankaan saunalla (Kympinkatu 7). Aluksi nautimme noin 40 minuuttia kestävästä saunajoogasta, jonka jälkeen sinun on mahdollista jäädä vielä rauhassa saunomaan ja nauttimaan Kankaan saunan upeista tiloista. Kankaan saunalta löydät myös avantoaltaan, jossa pääset viimeistelemään harjoituksen vaikutukset kastautumalla kylmään veteen. Saunan jälkeen voit jäädä nauttimaan herkkuja/juomaa Kankaan saunan kahvilaan!
Ohjaajana lämpöä rakastava Studio Laiven joogaohjaaja Riina Wiik!

Varusteet: Ota mukaan hikeä kestävät kevyet urheiluvaatteet (esim. toppi ja shortsit) tai mukavan tuntuinen uima-asu sekä pieni pyyhe ja vesipullo. Saunajoogan jälkeen voit jäädä saunomaan eli ota mukaan myös saunakamppeesi. Ennen saunajoogaa kannattaa juoda muutama lasi vettä!

Hinta: 25 € (sis. alv). Hinta sisältää saunajoogan ohjauksen sekä saunamaksun.

Sitovat ilmoittautumiset: Kankaan saunan varausjärjestelmä
Maksimiosallistujamäärä 6 hlö ja minimiosallistujamäärä 5 hlö. Tulethan paikalle vain terveenä ja pidät huolen hyvistä hygieniakäytänteistä!

Yin & luova kirjoittaminen - STUDIO & ONLINE

Sunnuntaina 2.5. klo 12-14

 

Oletko valmis kevääseen: iloon, virkeyteen ja uuteen kukoistukseen? Kaipaatko hetken hengähdystä ja haluat löytää uusia näkökulmia elämään luovan kirjoittamisen avulla?

 

Lämpimästi tervetuloa pidempään joogaharjoitukseen, jossa sukelletaan tutkimusmatkalle omaan itseen yinjoogaharjoituksen ja luovan kirjoittamisen avulla. Voit osallistua joogaharjoitukseen joko studiolla (max 7 paikkaa) tai kotoa käsin virtuaalisesti!

Kahden tunnin kokemuksellinen Yin johdattaa sinut lempeään keholliseen harjoitukseen, jonka avulla voit lisätä tietoisuutta itsestäsi. Harjoituksessa yin-tunneilta tuttuja asanoita, joihin yhdistetään hetkeen juurtumista, aaltoilevaa liikettä, kehon ja mielen tuntemusten aistimista sekä tietoista rentoutumista. Tutkimusmatka tapahtuu hyödyntäen myös meditaatiota ja kirjoitusharjoituksia. Studiolla hyödynnämme myös eteerisiä öljyjä harjoituksen osana.

Pitkässä harjoituksessa meillä on aikaa pysähtyä kevään elementin puun äärelle, jossa rakennetaan asanoita meridiaaneja eli kehon energiakanavia hoitaen ja vahvistaen. Kevät on uuden alun, kasvun ja lisääntyvän energian aikaa. Luonto heräilee hiljalleen eloon ja sama lisääntyvä energia tuntuu myös meidän kehossa ja mielessä. Kevään teeman mukaisesti annetaan sen mennä, mikä ei tässä hetkessä meitä ei enää palvele ja tehdään tilaa uudelle, tarpeelliselle energialle. Harjoituksessa vahvistetaan omaa sisäistä rauhaa sekä rohkeutta olla läsnä omien tuntemusten ja ajatusten kanssa. Lempeä, virtaava liike ja läsnä oleva hengitys kutsuu Sinua uuteen kukoistukseen! 

Harjoitus sopii kaikille, jotka ovat kiinnostuneita kokemuksellisesta joogasta ja haluavat tutustua itseensä uudella tasolla. Ota mukaasi kirjoitusvälineet sekä muistivihko. Tunnin ohjaa Yin-joogaohjaaja ja Embodied Yin™ -joogaohjaaja Iida Luhanko.

Aika: Sunnuntaina 2.5. klo 12-14

Hinta: 23 € (sis. alv)

Osallistumisvaihtoehdot:

STUDIO: Studiolle otamme max 7 osallistujaa. Saavuthan paikalle vain terveenä ja pidät huolen hyvästä hygieniasta. Mikäli sairastut, voit vaihtaa online-vaihtoehtoon. Mikäli koronatilanteen vuoksi emme voi kokoontua yhdessä studiolla, siirrämme tapahtuman toteutettavaksi kokonaan online-muotoon.

ONLINE: Pääset osallistumaan kotoa käsin joogaharjoitukseen YouTube-linkin avulla joko live-lähetyksenä tai katsoa live-lähetyksen tallenne 5.5. mennessä.

Jos haluat maksaa liikuntaetuuksilla, katso ohjeet täältä!

Sitovat ilmoittautumiset: verkkokauppa

Itsemyötätunto & yinjooga -nettijoogakurssi (5.5.-11.6.)

 

Keskiviikkoisin klo 16:15-17:30 Yinjoogaharjoitus & alustus viikon teemaan

Perjantaisin julkaistaan itsemyötätunto-meditaatioharjoitus tallenteena

 

Itsemyötätunto & yinjooga -nettijoogakurssi (5.5.-11.6.) sopii sinulle, joka tunnistat itsessäsi kuormittumisen merkkejä ja kaipaat lisää myötätuntoista asennetta elämääsi. Kurssin harjoitusten avulla opit katsomaan itseäsi lempeämmin ja arvostavammin. Oman kodin rauhassa on turvallista tutkia itseen kohdistuvia ajatuksia ja tunteita hyväksyvällä asenteella!

Osallistuminen nettijoogakurssille on helppoa ja vaivatonta, sillä kurssi toteutetaan suljetussa Facebook-ryhmässä. Ryhmässä saat myös mahdollisuuden jakaa ajatuksia muiden osallistujien ja kurssin ohjaajan kanssa. Kurssin materiaalit jäävät ryhmään näkyviin koko kurssin ajaksi sekä kuukauden ajan kurssin päättymisen jälkeen eli 11.7. asti.

Voit maksaa kurssin myös liikuntaetuuksilla.

Lue lisää nettijoogakurssista ja ilmoittaudu mukaan!

Mamababyjooga-nettijoogakurssi (10.5.-18.6.)

 

Maanantaisin julkaistaan luentotallenne sekä live-joogaharjoitus klo 13-13:40

Perjantaisin julkaistaan lyhyt jooga-, hengitys- tai meditaatioharjoitustallenne

 

Mamababyjooga-nettijoogakurssi sopii äideille, joilla on noin 2-12 kuukauden ikäinen vauva. Joogaharjoitusten avulla pääset rauhassa tutustumaan raskausajan ja synnytyksen tuomiin muutoksiin kehossasi, ja kuuntelemaan niin kehon kuin mielen tuntemuksia. Kurssilla tehtävistä joogaliikkeistä annetaan erilaisia vaihtoehtoja, jotta palautumisen eri vaiheissa olevat äidit saavat sopivan lempeää haastetta. Aikaisempaa kokemusta joogasta tai liikunnallista taustaa sinulla ei tarvitse olla.

Osallistuminen nettijoogakurssille on helppoa ja vaivatonta, sillä kurssi toteutetaan suljetussa Facebook-ryhmässä.  Ryhmässä saat myös mahdollisuuden jakaa ajatuksia muiden osallistujien ja kurssin ohjaajan kanssa. Kurssin materiaalit jäävät ryhmään näkyviin koko kurssin ajaksi sekä kuukauden ajan (18.7. asti) kurssin päättymisen jälkeen!

Voit maksaa kurssin myös liikuntaetuuksilla!

Lue lisää nettijoogakurssista!

Yhteystiedot

Laive Oy

Kympinkatu 7, 40320 Jyväskylä

041 319 5253

info@studiolaive.fi

Uutiskirje