KURSSIT JA WORKSHOPIT (studio & online)

Syyskauden naisten saunajoogat @Kankaan sauna

Keskiviikkoisin 22.9., 13.10., 3.11., 24.11. ja 15.12. klo 17:00 - 17:45

 

Tervetuloa mukaan Studio Laiven & Kankaan saunan yhteistyössä järjestämään saunajoogaan! Saunajoogassa nautitaan lämmön ja joogan ihanasta yhteisvaikutuksesta naisten saunavuorolla! Saunajoogassa sauna on lämmitettynä noin 50 asteiseksi eikä löylyä heitetä tunnin aikana. Saunajooga sopiikin kaikille, jotka nauttivat miedossa lämmössä olemisesta!

Joogaliikkeet ovat rauhallisia istuen tehtäviä liikkeitä. Saunajoogan asennot hellivät erityisesti niska-hartiaseutua, selkärankaa ja jalkoja. Turhat kireydet sulavat saunajoogan lempeiden liikkeiden avulla. Saunassa tehtävä jooga on keholle ja mielelle lepohetki!

Saunajooga järjestetään Kankaan saunalla (Kympinkatu 7). Aluksi nautimme noin 40 minuuttia kestävästä saunajoogasta, jonka jälkeen sinun on mahdollista jäädä vielä rauhassa saunomaan ja nauttimaan Kankaan saunan upeista tiloista. Kankaan saunalta löydät myös avantoaltaan, jossa pääset viimeistelemään harjoituksen vaikutukset kastautumalla kylmään veteen. Saunan jälkeen voit jäädä nauttimaan herkkuja/juomaa Kankaan saunan kahvilaan!
Ohjaajana lämpöä rakastava Studio Laiven joogaohjaaja Riina Wiik!

Varusteet: Ota mukaan hikeä kestävät kevyet urheiluvaatteet (esim. toppi ja shortsit) tai mukavan tuntuinen uima-asu sekä pieni pyyhe ja vesipullo. Saunajoogan jälkeen voit jäädä saunomaan eli ota mukaan myös saunakamppeesi. Ennen saunajoogaa kannattaa juoda muutama lasi vettä!

Hinta: 25 € (sis. alv). Hinta sisältää saunajoogan ohjauksen sekä saunamaksun.

Sitovat ilmoittautumiset: Kankaan saunan verkkokauppa
Maksimiosallistujamäärä 6 hlö ja minimiosallistujamäärä 5 hlö. Tulethan paikalle vain terveenä ja pidät huolen hyvistä hygieniakäytänteistä!

Syyskauden äänimaljarentoutukset

Keskiviikkoisin 20.10., 10.11. ja 1.12. klo 16:30 - 17:30

 

Äänimaljarentoutus antaa mahdollisuuden niin keholle kuin mielelle hellittää ja rentoutua syvällä ja hyvällä tavalla!

Äänimaljarentoutus on vibroakustinen menetelmä, jossa äänimaljojen rauhallinen äänimaisema ja fyysinen väreily rentouttavat kehoa ja mieltä kokonaisvaltaisesti.. Äänimaljojen äänivärähtelyt leviävät kehossa nesteiden kautta aina kudoksiin, lihaksiin, jänteisiin, luustoon ja sisäelimiin asti! Äänimaljarentoutus lievittää stressiä, hellittää lihasjännityksiä ja antaa keholle mahdollisuuden tuottaa lisää hyvän olon hormoneita. Äänimaljarentoutus perustuu Peter Hess® -metodin sointukylpyyn.

Äänimaljarentoutuksessa pääset loikoilemaan rennosti viltin alla ja annat vain äänimaljojen äänten ja värähtelyiden rentouttaa koko kehoasi. Äänimaljarentoutuksen alussa kuulet lyhyesti rentoutuksen periaatteista. Itse äänimaljarentoutus kestää noin 40 minuuttia, jonka jälkeen jäämme viimeistelemään rentouden loppurentoutuksen avulla. Pukeudu rentoutushetkeen mukavasti ja lämpimästi. Nappaa matkaasi myös villasukat!

Äänimaljarentoutuksen sinulle ohjaa jooga- ja mindfulnessohjaaja sekä äänimaljarentoutukseen perehtynyt Kaisa Peltonen.

Hinta: 25 € (sis. alv 24 %). Äänimaljarentoutusta ei voi maksaa liikuntaetuuksilla.

Sitovat ilmoittautumiset: Verkkokauppa.

(Peruutusehdot: Ilmoittautumisen peruminen mahdollista vain sairaustapauksissa tai koronatilanteen selkeän huonontumisen vuoksi. Muista syistä veloitamme 50 % osallistumismaksun hinnasta.)

Kynttiläjoogaa koteihin (online)

Lauantaina 25.9. klo 18.00-18.50

Maksuton joogatuokio netissä

 

Tule rentoutumaan lempeän joogan ja kynttilöiden tunnelmallisen valon äärelle maksuttoman virtuaalijoogatunnin pariin lauantaina 25.9. klo 18-18.50! Kaikille avoin ja maksuton joogaharjoitus järjestetään live-lähetyksenä Studio Laiven Facebook-sivuilla. Kynttiläjoogan tallenne jää talteen Facebook-sivuillemme, joten voit tehdä harjoituksen myös myöhemmin!

***HUOM! Osallistuminen ei vaadi ilmoittautumista eikä ulkopuolisiin palveluihin kirjautumista. Aikaisemmin ulkomaiset toimijat ovat tehneet valetapahtumia ja yrittäneet saada osallistujilta tarkempia tietoja. Saavu siis vain Studio Laiven Facebook-sivuille katsomaan live-lähetystä niin tiedät olevasi oikeassa maksuttomassa lähetyksessä!***

Luo rauhoittava tunnelma joogaharjoitukselle kotonasi kynttilöiden tai muun lempeän valon avulla. Teemme rauhallisen joogaharjoituksen, jossa sulattelemme kehon kireyksiä ja annamme mielelle tilaa rauhoittua. Joogaharjoitusta varten tarvitset kotonasi vain luistamattoman alustan, viltin ja pari tyynyä. Joogaharjoitus soveltuu aivan jokaiselle. Voit tulla mukaan juuri sellaisena kuin olet!

Tapahtuma järjestetään osana Jyväskylän Valon kaupunki -kokonaisuutta.

Lämpimästi tervetuloa mukaan!

Mamajooga-workshop + verkkokurssi

STUDIO & ONLINE

Lauantaina 23.10. klo 14.00-17.00

 

Mamajooga-workshop johdattaa sinut turvallisesti raskausjoogan perusteisiin ja tarjoaa inspiraatiota lempeään liikkumiseen ja synnytykseen valmistautumiseen! Workshopin hintaan kuuluu myös suosittu Mamajooga-verkkokurssimme (arvo 59 €), jotta pääset jatkamaan raskausjoogaa kotoa käsin!

 

Tämä Mamajooga-workshop + verkkokurssi on sinulle, joka haluat…

 • löytää raskausaikaasi lisää tasapainoa ja rentoutta niin kehon kuin mielen tasolla
 • oppia joogaliikkeitä helpottamaan mm. liitos- ja selkäkipuja
 • vahvistaa lantionpohjan lihaksia ja luoda hyvät edellytykset synnytyksestä palautumiselle
 • oppia lisää hengityksestä ja rentoutumisen taidoista synnytyksen tukena

Workshopiin voit osallistua studiollamme tai virtuaalisesti kotoa käsin, sillä se pidetään samaan aikaan studiolla (max 13 hlö) ja YouTube live-lähetyksenä koteihin. Mamajooga-verkkokurssin saat käyttöösi heti workshopin jälkeen 1 vuoden ajaksi!

 

Jooga odottavan äidin hyvinvoinnin tukena

Raskausaikana keho kaipaa uudenlaista liikettä ja huolenpitoa sekä aikaisempaa enemmän lepoa. Jooga on yksi parhaista keinoista valmistautua synnytykseen ja pitää huolta itsestä sekä vauvasta raskauden alkumetreiltä synnytykseen saakka. Jooga sopiikin sovellettuna lähes kaikille äideille!

Raskausjoogassa vahvistetaan lantionpohjan ja keskivartalon syviä lihaksia sekä huolletaan erityisesti lantion ja selän aluetta. Kehon toiminnallisuuden ylläpitäminen ja lempeä vahvistaminen raskausaikana edistävät myös synnytyksestä palautumista. Lisäksi joogassa tutustutaan tarkemmin myös hengitykseen ja harjoitellaan, kuinka hengitystä voi oppia hyödyntämään synnytyksen aikana.

Parhaimmillaan joogaharjoitukset ovat odottavalle äidille turvasatama, jossa voi kokea rauhan ja luottamuksen tuntemuksia sekä yhteyden tunnetta kohdussa kasvavaan vauvaan. Ja mikä ihaninta, äidin rentous ja hyvä olo heijastuvat myös vauvaan!

 

Workshopin ohjelma:

 • 14.00 Teoria: Joogan soveltaminen raskausaikaan
 • 14:30 Koko kehoa lempeästi vahvistava ja avaava joogaharjoitus
 • 15:00 Lyhyt tauko + teetä
 • 15:10 Teoria: Hengitys odotusajan ja synnytyksen tukena
 • 15:40 Hengitysharjoitus ja hermostoa rauhoittava joogaharjoitus
 • 16:40 Myötätuntoa itselle ja vauvalle -rentoutusharjoitus
 • 17:00 Yhteinen lopetus

 

Voit tulla mukaan missä tahansa raskauden vaiheessa, sillä ohjauksessa huomioidaan raskauden eri vaiheet. Et tarvitse aikaisempaa kokemusta joogasta. Kurssin ohjaa äitiysjoogaohjaaja ja mindfulness-tunnetaitovalmentaja, sekä liikunta- ja terveystieteiden maisteri Elviira Hyytiä.

 

Osallistumisvaihtoehdot ja hinnat:

STUDIO: 89 €

Studiolle mahtuu mukaan max 13 osallistujaa. Saavuthan paikalle vain terveenä ja pidät huolen hyvistä hygieniakäytänteistä. Mikäli sairastut, voit vaihtaa online-vaihtoehtoon.

ONLINE: 79 €

Pääset osallistumaan kotoa käsin virtuaalisesti YouTuben kautta joko live-lähetyksenä tai voit katsoa live-lähetyksen tallenteen 7 päivää sisällä.

 

Molempiin osallistumisvaihtoehtoihin kuuluu Mamajooga-verkkokurssi (arvo 59 €)! Kurssi sisältää 17 kpl eri mittaisia jooga-, hengitys-, meditaatio- ja ääniharjoituksia. Kaikki kurssin materiaalit ovat käytössäsi 1 vuoden ajan. Lue lisää Mamajooga-verkkokurssista!

 

Sitovat ilmoittautumiset: Verkkokauppa. Valitse ostoksesi yhteydessä, osallistutko mukaan studiolla vai online. Voit maksaa workshopin myös liikuntaetuuksilla. Ota tällöin yhteyttä info@studiolaive.fi!

Yinjooga & palautuminen -workshop + verkkokurssi

STUDIO & ONLINE

Sunnuntaina 24.10. klo 12.30-15.30

 

Yinjooga & palautuminen -workshopissa pääset tutustumaan palautumisen periaatteisiin sekä nauttimaan lempeistä yinjooga-, meditaatio- ja hengitysharjoituksista! Workshopin hintaan kuuluu myös suosittu jooga & stressin karkoitus -verkkokurssimme (arvo 59 €), jotta pääset jatkamaan harjoitusten tekemistä kotona ja luomaan uusia palautumista tukevia rutiineja!

 

Tämä workshop on sinulle, joka haluat…

 • tutustua yinjoogan perusteisiin ja nauttia lyhyemmistä tai pidemmistä joogahetkistä arjen keskellä
 • löytää arkeesi yksinkertaisia, mutta tehokkaita tapoja rauhoittaa hermostoasi
 • oppia tekemään helppoja rentouttavia hengitysharjoituksia
 • tutustua syvärentouttaviin meditaatiotekniikoihin

 

Workshopiin voit osallistua studiollamme tai virtuaalisesti oman kodin rauhassa, sillä kurssi pidetään samaan aikaan studiolla (max 13 hlö) ja YouTube live-lähetyksenä koteihin. Workshopin aikana voit kysyä mieltä askaruttavista asioista ja keskustella yhdessä muiden kurssilaisten kanssa. Jooga & stressin karkoitus -verkkokurssin saat käyttöösi heti kurssin jälkeen 6 kk ajaksi!

 

Jooga palautumisen tukena

Joogan suosio stressinhallinnan ja palautumisen tukena on kasvanut merkittävästi viime vuosina. Yhä useampi on löytänyt joogasta, hengitysharjoituksista ja meditaatiosta lääkkeen stressin oireisiin kuten väsymykseen, hermoston ylivirittyneisyyteen ja ahdistuksen sekä kiireen tunteisiin.

Joogaharjoituksessa hyödynnettävä rauhallinen hengitys aktivoi lepohermostoa ja auttaa kehoa fysiologisesti palautumaan. Jooga- ja hengitysharjoitusten myönteiset vaikutukset myös mielelle ovat kiistattomat. Kykymme olla läsnä tässä hetkessä vahvistuu harjoituksen kautta ja voimme tuntea enemmän rauhan, turvan ja levollisuuden tuntemuksia!

Kehomme kaipaavat lempeää liikettä ja mieli hiljaisuutta, jotta voimme palautua arjen kuormituksesta. Joogassa saamme nämä molemmat hyvät vaikutukset samalla kertaa. Ja mikä parasta, myös lyhyet harjoitukset ovat tutkitusti tehokkaita ja edistävät palautumista.

 

Ohjelma

 • 12:30 Teoria: Palautumisen fysiologia & psykologia
 • 13:00 Yinjoogaharjoitus: 3 parasta yinjooga-asentoa palautumisen tueksi
 • 13:30 Lyhyt tauko + teetä
 • 13:40 Teoria: Hengitys palautumisen tukena
 • 14:10 Palleahengitysharjoitus ja hermostoa rauhoittava yinjoogaharjoitus
 • 15:10 Syvärentouttava Yoga nidra -meditaatio
 • 15.30 Yhteinen lopetus

 

Workshopin harjoitukset sopivat kaikille ikään tai kuntoon katsomatta, eikä aikaisempaa kokemusta joogasta tarvitse olla. Kurssin ohjaa joogaohjaaja ja mindfulness-tunnetaitovalmentaja, sekä liikunta- ja terveystieteiden maisteri Elviira Hyytiä.

 

Osallistumisvaihtoehdot + hinnat:

STUDIO: 89 €

Studiolle mahtuu mukaan max 13 osallistujaa. Saavuthan paikalle vain terveenä ja pidät huolen hyvistä hygieniakäytänteistä. Mikäli sairastut, voit vaihtaa online-vaihtoehtoon.

ONLINE: 79 €

Pääset osallistumaan kotoa käsin virtuaalisesti YouTuben kautta  joko live-lähetyksenä kurssin aikaan tai voit katsoa live-lähetyksen tallenteen 7 päivää sisällä.

 

Molempiin osallistumisvaihtoehtoihin kuuluu Jooga & stressin karkoitus -verkkokurssi (arvo 59 €). Kurssi sisältää yhteensä 15 kpl jooga-, hengitys- ja meditaatioharjoituksia tukemaan parempaa palautumista ja rentoutumista! Lue lisää!

 

Sitovat ilmoittautumiset: Verkkokauppa. Ilmoita ostoksesi yhteydessä, osallistutko mukaan studiolla vai online. Voit maksaa kurssin myös liikuntaetuuksilla. Ota tällöin yhteyttä info@studiolaive.fi

Embodied Yin™ (talvi)

Sunnuntaina 12.12. klo 12:00-14:00

 

Pitkässä Embodied yin -harjoituksessa meillä on aikaa pysähtyä talven elementin veden äärelle, jossa rakennetaan asanoita meridiaaneja eli kehon energiakanavia hoitaen ja vahvistaen. Harjoituksessa tehdään yin-joogatunneilta tuttuja asanoita, joihin yhdistetään hetkeen juurtumista, aaltoilevaa liikettä, kehon ja mielen tuntemusten aistimista, tietoista rentoutumista sekä lempeää kosketusta.
 
 
 
Harjoituksessa etsitään omaa sisäistä rauhaa sekä uskallusta olla juuri oma itsensä, omien tuntemusten ja ajatusten kanssa. Tarkoituksena lisätä tietoisuutta oman kehon ja mielen yhteydestä. Harjoitus sopii kaikille, jotka ovat kiinnostuneita kokemuksellisesta joogasta ja ovat uteliaita tutustumaan itseensä aivan uudella tasolla.
 
 
 

Tunnille tarvitset mukaan heittäytyvää mieltä sekä rohkeaa kehoa. Harjoituksen tukena käytetään myös eteerisiä öljyjä. Tunnin ohjaa Yin-joogaohjaaja ja Embodied Yin™ -joogaohjaaja Iida Luhanko.

 

Hinta: 29 € (sis. alv). Voit maksaa myös liikuntaetuuksilla. Ota tällöin yhteyttä info@studiolaive.fi

 

Sitovat ilmoittautumiset: Verkkokauppa. Minimiosallistujamäärä 6, maksimi 13. Saavuthan paikalle vain terveenä ja pidät huolen hyvästä hygieniakäytänteistä.

(Peruutusehdot: Ilmoittautumisen peruminen mahdollista vain sairaustapauksissa tai koronatilanteen selkeän huonontumisen vuoksi. Muista syistä veloitamme 50 % osallistumismaksun hinnasta.)

Yhteystiedot

Laive Oy

Kympinkatu 7, 40320 Jyväskylä

041 319 5253

info@studiolaive.fi

Uutiskirje