KURSSIT, WORKSHOPIT JA RETRIITIT

Studio Laiven pikkujoulut

Torstaina 12.12. klo 18:00-20.30

Laiven pikkujouluissa pääset nauttimaan lyhyestä parijoogasta sekä rentoutushetkestä, herkuttelemaan jouluisia herkkuja ja osallistumaan jouluisaan joogavisaan!

Pikkujoulut on tarkoitettu asiakkaillemme eli maksuton tapahtuma 5/10/Anytime-korttilaisille.

Pukukoodi: jouluiset liikkumisen mahdollistavat vaatteet tai mitkä vain! 🙂

Ilmoittautuminen: www.varaaheti.fi/studiolaive –> torstain 12.12. kohdalta. Max 24 hlö.

Lämpimästi tervetuloa! ♥

Terkuin,
Studio Laiven tiimi

Yinjooga & palautuminen -workshop

Lauantaina 14.12. klo 14-17

Jotta pystymme palautumaan arjen kuormituksesta, kehomme ja mielemme vaativat riittävän määrän lepoa ja rauhoittumista. Kaikki workshopin aikana tehtävät harjoitukset pyrkivät tasapainottamaan autonomista hermostoamme ja erityisesti aktivoimaan lepohermostoa eli parasympaattista hermoston haaraa. 

Workshopissa pääset nauttimaan yinjooga-, hengitys- ja yoga nidra-harjoituksista, joiden aikana keho ja mieli pääsevät lepäämään ja rauhoittumaan. Rentoutumista tukevat kiireetön ilmapiiri, hiljaisuus ja studiomme levollinen tunnelma. Kokemuksellisten harjoitusten lisäksi tarkastelemme lyhyesti teorian kautta, mitä stressillä ja palautumisella tarkoitetaan fysiologisesti ja psykologisesti. 

Yinjooga-harjoitus tehdään lempeästi apuvälineitä hyödyntäen. Keskitymme asanoihin, joissa on mahdollista hellittää ja levätä. Teemme lisää tilaa kehoon viipymällä pitkään asanoissa ja antaen hengityksen syventyä. Lisäksi tutustumme yksinkertaisiin pranayama eli hengitysharjoituksiin, joiden avulla voi tehokkaasti ja lyhyessä ajassa aktivoida kehon rauhoittumisreaktiota. Päätämme päivän yoga nidraan, joka on syvärentouttava meditaatioharjoitus.

Workshop sopii kaikille palautumisesta ja hyvinvoinnista kiinnostuneille. Aikaisempaa kokemusta joogasta ei tarvitse olla. Workshopin ohjaa yinjoogaohjaaja ja mindfulness-tunnetaitovalmentaja, sekä liikunta- ja terveystieteiden maisteri Elviira Hyytiä.

Hinta: 49 / 39 € (sis. alv) Alennushinta: opiskelijat, työttömät, eläkeläiset, vanhempainvapaalla olevat sekä voimassa olevalla Studio Laiven Kymppi- tai Anytimekortilla. Hintaan sisältyy teetä ja pientä naposteltavaa.

Sitovat ilmoittautumiset: sähköinen lomake . Minimiosallistujamäärä 7, maksimi 16. (Peruutusehdot: Ilmoittautumisen peruminen mahdollista vain sairaustapauksissa. Muista syistä veloitamme 50 % osallistumismaksun hinnasta.)

Yinjooga intro

Lauantaina 4.12. klo 14:00-17:00

Yinjooga introssa pääset tutustumaan meditatiiviseen ja tasapainottavaan yinjoogaan. Rauhallisen yinjoogaharjoituksen tavoitteena on mm. kehotietoisuuden lisääminen, mielen ja hermoston rauhoittaminen sekä kehon palautumisprosessin käynnistäminen. Intro soveltuu erityisen hyvin aloittelijoille, mutta voit tulla mukaan myös pidempään yinjoogaa tehneenä!

Käymme introssa läpi monipuolisesti erilaisia yinjoogan asentoja ja niiden variaatioita sekä vaikutuksia kehoon ja mieleen. Saat ajatuksia ja oivalluksia siihen, miten juuri sinun kannattaisi asettua erilaisiin asentoihin lempeän turvallisesti ja tarkoituksenmukaisesti. Kuulet myös yinjoogan taustoista niin kiinalaisen kuin länsimaisen lääketieteen näkökulmasta. Saat tietoa asanoiden vaikutuksia meridiaaneihin eli kehon energiakanaviin sekä sidekudoksiin eli faskiaan. 

Intron jälkeen voit turvallisin mielin jatkaa harjoittelua yinjoogan viikkotunneillamme. Kurssin ohjaa yinjoogaan perehtynyt jooga- ja mindfulnessohjaaja Kaisa Peltonen.

Hinta: 59 / 49 € (sis. alv). Alennushinta: opiskelijat, työttömät, eläkeläiset, vanhempainvapaalla olevat sekä voimassa olevalla Studio Laiven Kymppi- tai Anytimekortilla. Hinta sisältää yhden 16 € arvoisen tutustumiskerran Laiven viikkotunnille sekä materiaalia kotona tehtävän harjoituksen tueksi. Intron päätteeksi voit hankkia myös edullisempaan hintaan Kymppi- tai Vitoskortin tunneillemme.

Sitovat ilmoittautumiset: sähköinen lomake . Minimiosallistujamäärä 7, maksimi 16. (Peruutusehdot: Ilmoittautumisen peruminen mahdollista vain sairaustapauksissa. Muista syistä veloitamme 50 % osallistumismaksun hinnasta.)

Detox & jooga -workshop

Sunnuntaina 5.1. klo 12-15

Minkälainen detox on hyväksi terveydelle? Tiukat dieetit ja detox-kuurit kuormittavat kehoa ja niiden vaikutukset ovat usein lyhytkestoisia. Koska kiireisen arjen keskellä on toisinaan haastavaa tehdä hyvinvointia tukevia valintoja, lempeät täsmäiskut kehon tasapainottamiseen kestävällä tavalla auttavat jälleen oikeaan suuntaan. Tässä workshopissa tarkastelemme joogaperinteen ja länsimaisen tiedon näkökulmasta, miten jooga- ja hengitysharjoitukset hoitavat kehoamme, auttavat poistamaan kuona-aineita ja aktivoimaan aineenvaihduntaa sekä nestekiertoa. 

Workshopissa keskitymme harjoituksiin, joita avataan tiiviisti myös teorian kautta.  Voimakkaan detoxjoogaharjoituksen jälkeen nautimme ravintorikkaan pienen välipalan ja käymme lyhyesti läpi, minkälaiset ruokavalinnat tukevat kehon optimaalista toimintaa. Päätämme workshopin hermostoa rauhoittaviin yinjooga- ja hengitysharjoituksiin, jotka auttavat kehoa palautumaan ja löytämään tasapainon.

Iltapäivän aikana tehtävät harjoitukset ja omaan arkeen vietävät vinkit tarjoavat tehokkaan ja inspiroivan startin kohti kevyempää ja energisempää oloa. Saat mukaasi muistilistan ravintorikkaista ruoka-aineista, joiden käyttöä voit lisätä arjessasi omien tuntemusten mukaan.

Workshop sopii kaikille joogasta ja hyvinvoinnista kiinnostuneille. Workshopin ohjaa joogaohjaaja ja mindfulness-tunnetaitovalmentaja, sekä liikunta- ja terveystieteiden maisteri Elviira Hyytiä.

Ohjelma:

Inkiväärishotit ja intro 

Hengitysharjoitus ja voimakas detoxjoogaharjoitus

Tauko – detox-teetä ja raakaruokasnacksejä

Kurkistus ravitsemukseen

Hengitysharjoitus ja rauhoittavia yinjooga-asanoita

Hinta: 49 / 39 € (sis. alv) Alennushinta: opiskelijat, työttömät, eläkeläiset, vanhempainvapaalla olevat sekä voimassa olevalla Studio Laiven Kymppi- tai Anytimekortilla. Hintaan sisältyy workshopin pienet purtavat ja kotiin vietävät materiaalit.

Sitovat ilmoittautumiset: sähköinen lomake . Minimiosallistujamäärä 7, maksimi 16. (Peruutusehdot: Ilmoittautumisen peruminen mahdollista vain sairaustapauksissa. Muista syistä veloitamme 50 % osallistumismaksun hinnasta.)

Hengityksen Tehokurssi by Breathingman Arttu Lipsonen

Lauantaina 11.1.2020

klo 14:00-16:00 (TÄYNNÄ! Voit ilmoittautua varasijalle) TAI

klo 17:00-19:00 (Vielä tilaa!)

Breathingman Arttu Lipsonen Tampereelta saapuu meille vierailemaan ja kertomaan hengityksen vaikutuksista! Hengityksen Tehokurssilta saat ihanan olon ja työkalut rentoon arkeen. Kun hengität paremmin, voit paremmin. Tutkitusti! 

Tämä kurssi sopii kaikille hengityksestä kiinnostuneille ja tunnet harjoitusten vaikutukset käytännössä jo heti ensimmäisellä harjoituskerralla. Aiempaa kokemusta hengittämisestä ei tarvita 😉  Säännöllisellä hengitysharjoittelulla hallitset stressiä, parannat vastustuskykyäsi, nukut paremmin ja hyvinvoinnin tunne elämässäsi lisääntyy. Tervetuloa mukaan!

Tehokurssilla opit rennon ja terveyttä edistävän tavan hengittää arjessa. Lisäksi opit lempeitä ja voimakkaampia harjoitteita, joilla katkaiset stressin, nollaat työpäivän tai keräät lisädraivia päivään tehokkaasti. Kurssi päätetään loppurentoutukseen ja kotiin viemisiksi viedään tietysti autuaan hyvä fiilis. Saat myös yksinkertaiset ohjeet, joilla voit jatkaa harjoittelua itsenäisesti kotona.

Kurssin ohjaa hengitysvalmentaja ”Breathingman” Arttu Lipsonen, jolla on pitkä kokemus hengitysharjoituksista eri traditioissa. Arttu on hakenut jooga- ja hengitysoppia mm. Mexikosta, Yhdysvalloista ja Intian Himalajalta. Arttu on sertifioitu Oxygen Advantage hengitysvalmentaja. Lue lisää hengityksen hyödyistä: www.facebook.com/breathingman.fi, www.breathingman.fi

Palautteita:

”Oli mieletön kokemus, kiitos! Ihmiselle jonka on vaikea pysähtyä, rauhoittua ja etenkin rentoutua, kurssin hyödyt kantavat pitkälle ja tekemämme harjoitteet tulevat käyttöön, ehdottomasti. Suosittelen lämpimästi kaikille!”

”Iso kiitos kurssista! Kyllä kannatti todellakin tulla! Oon vieläkin ihan hämmentynyt miten voimakkaasti reagoin. Mulla on ollut yleisesti vaikea keskittyä ja rentoutua, mutta nyt ei kahden tunnin aikana liikkunut päässä mitään! Kroppa reagoi tosi voimakkaasti harjoituksiin ja sitä myötä tunteisiin tosi syvälle. Aika semmoinen kaikkensa antanut olo nyt. Kiitos!!”

Hinta: 49 € / 39 € (sis. alv). Alennushinta: opiskelijat, työttömät, eläkeläiset, vanhempainvapaalla olevat sekä voimassa olevalla Studio Laiven Kymppi- tai Anytimekortilla.

Sitovat ilmoittautumiset: sähköinen lomake . Minimiosallistujamäärä 7, maksimi 16. (Peruutusehdot: Ilmoittautumisen peruminen mahdollista vain sairaustapauksissa. Muista syistä veloitamme 50 % osallistumismaksun hinnasta.)

Yhteystiedot

Laive Oy

Kympinkatu 7, 40320 Jyväskylä

041 319 5253

info@studiolaive.fi

Uutiskirje

Yhteydenotto