YKSITYISTUNNIT

Kiikarissa unohtumatonta ohjelmaa polttarien tai juhlapäivän kunniaksi tai ihan muuten vaan kaveriporukalle? Yksityistunti voidaan toteuttaa kauniilla studiollamme Jyväskylän Kankaalla, virtuaalisesti tai voimme tulla vierailemaan teidän valitsemiin tiloihin. Yksityistunnit onnistuvat parhaiten viikonloppuisin.

Jos taas kaipaat ohjelmaa tyky- tai virkistyspäivään, lue lisää yrityksille suunnatuista vaihtoehdoista!

Ideoita polttareihin tai yksityistunnille Jyväskylässä

 

RAUHAA JA RENTOUTTA

 

Kun juhlaseurueesi tai kaveriporukkasi on palauttavan hengähdyshetken tarpeessa, rentouttavat joogaharjoituksemme (60-75 min) ovat takuuvarma valinta. 

 

RENTOUTTAVA JOOGATUNTI: Rauhallinen ja helppo joogatunti huoltaa samalla niin kehoa kuin mieltä. Soveltuu ensikertalaisille, kankeille kuin kaikille muillekin!

ÄÄNIMALJARENTOUTUS: Äänimaljarentoutus on syvärentouttava hetki kuunnellen äänimaljojen rauhallista sointia. Äänimaljarentoutus voidaan yhdistää myös osaksi joogatuntia (esim. Yinjooga + äänimaljarentoutus). Lue lisää!

SAUNAJOOGA: Saunan mieto lämpö ja lempeät joogaliikkeet rentouttavat saunan lauteilla! Saunajooga (max. 8 hlö) järjestetään Kankaan saunalla

 

Hinnat osallistujamäärän mukaan alkaen 150 €.

 

ELÄMYKSIÄ JA ILOA

 

Kokeilunhaluisille polttari-, synttäri- ja kaveriporukoille suosittelemme yhteisiä leikkisiä ja kuplivia joogakokemuksia (60-75 min)!

ILMAJOOGA: Ilmajoogaliina kannattelee teidät lempeisiin ja hauskoihin jooga-asentoihin, joiden äärellä on lupa leijua! Max 12 osallistujaa. Lue lisää!

KASVOJOOGA: Kasvojoogan avulla löydämme kasvoillemme rennon ja positiivisen ilmeen. Kasvojooga toimii erityisen hyvin tehtäväksi etänä!

SKUMPPAJOOGA / OLUTJOOGA / VIINIJOOGA: Tämä joogaharjoitus saa taatusti hymyn huulille ja kropan rennoksi, kun nautitte samalla lasillisen juhlajuomaa jooga-asentojen lomassa! 

 

Hinnat osallistujamäärän mukaan alkaen 150 €.

info@studiolaive.fi

041 319 5253

Kympinkatu 7, 40320 Jyväskylä

PYYDÄ TARJOUS - Soita, laita viestiä tai täytä alla oleva lomake! 

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
Yhteystiedot

Laive Oy, 

Kympinkatu 7, 40320 Jyväskylä

041 319 5253
info@studiolaive.fi
Uutiskirje