ÄÄNIMALJARENTOUTUS

Äänimaljarentoutus antaa mahdollisuuden niin keholle kuin mielelle hellittää

 

Äänimaljarentoutus on vibroakustinen menetelmä, jossa äänimaljojen rauhallinen äänimaisema ja fyysinen väreily rentouttavat kehoa ja mieltä kokonaisvaltaisesti. Äänimaljojen äänivärähtelyt leviävät kehossa nesteiden kautta aina kudoksiin, lihaksiin, jänteisiin, luustoon ja sisäelimiin asti.

 

Äänimaljarentoutus lievittää stressiä, hellittää lihasjännityksiä ja antaa keholle mahdollisuuden tuottaa lisää hyvän olon hormoneita. Äänimaljarentoutus perustuu Peter Hess® -metodin sointukylpyyn ja hyödynnämme äänimaljarentoutuksissa Peter Hessin terapiaäänimaljoja sekä gongia.

 

Mitä äänimaljarentoutuksessa tapahtuu?

 

Äänimaljarentoutuksessa sinun ei tarvitse tehdä mitään muuta kuin vain levätä viltin alla kuunnelle äänimaljojen soittoa. Äänimaljarentoutuksen kesto on useimmiten 1 tunti. Alussa kuulet aina lyhyesti rentoutuksen periaatteista. Itse äänimaljarentoutus kestää noin 40 minuuttia, jonka jälkeen jäämme viimeistelemään rentouden loppurentoutuksen avulla. Pukeudu rentoutushetkeen mukavasti ja lämpimästi. Nappaa matkaasi kenties myös villasukat!

 

Kenelle äänimaljarentoutus soveltuu?

 

Äänimaljarentoutus soveltuu aivan jokaiselle eikä sinulla tarvitse olla aikaisempaa kokemusta rentoutushetkistä. Erityisen hyvin äänimaljarentoutus soveltuu kuormittuneelle ja stressaantuneelle keholle. Monille äänimaljarentoutus on ollut erityisen hyvä tapa harjoitella rentoutumista, sillä äänimaisema auttaa pysähtymään aloilleen ja ääniaallot hellivät kehoasi.

Miten osallistua Laivella äänimaljarentoutukseen?

 

  • Kaikille avoimissa Äänimaljarentoutuksissa. Lue lisää!
  • Osana joogan viikkotunteja järjestetään Yinjooga + äänimaljat -joogatunteja. Lue lisää!
  • Tilaa yksityinen äänimaljarentoutus omalle porukalle tai yritykselle. Rentoutus voidaan järjestää studiolla tai Jyväskylän seudulla. Hinnat alkaen 195 € + alv 24 %. Kysy lisää!

 

Äänimaljarentoutukset sinulle ohjaa jooga- ja mindfulnessohjaajaksi sekä äänimaljarentoutukseen kouluttautunut Kaisa Peltonen.

"Voi minkä levollisuuden löysinkään! En ole vuosiin kokenut rentoutta mun kehossa, mutta nyt mä löysin sen taas. Jotenkin tuntuu, että ajantajukin katosi ja kelluin rentoudessa. Kiitos!"

- Laura 42 v.

Yhteystiedot
Laive Oy

Kympinkatu 7, 40320 Jyväskylä

041 319 5253
info@studiolaive.fi
Uutiskirje