Itsemyötätunto & yinjooga -miniverkkokurssi

Itsemyötätunto ja yinjooga

Löydä myötätuntoa ja lempeyttä arkeesi!

Olet lämpimästi tervetullut itsemyötätunnon ja yinjoogan pariin! Pääset katsomaan miniverkkokurssilla 15.5.2020 toteutetun Itsemyötätunto & yinjooga -online workshopin tallenteen kotoa käsin milloin tahansa sekä tekemään lisämateriaalina kaksi itsemyötätuntomeditaatiota. Samalla saat lisätietoa myötätunnon vaikutuksista hyvinvointiin ja terveyteen!

Kurssilla yhdistyvät mindfulness eli tietoinen hyväksyvä läsnäolo ja lempeä yinjooga. Pääset tutkimaan turvallisesti, miten myötätuntoinen ja hyväksyvä asenne itseä kohtaan rauhoittaa kehoa ja mieltä sekä lisää voimavaroja!

Myötätuntoisin terveisin, Elviira

"Ihana workshop! Avasi sisäisiä lukkoja ja paljasti itselle omia ajatuksia/uskomuksia. Oman kodin rauhassa oli turvallista antautua rehelliselle itsemyötätuntoharjoitukselle."

Online-workshopin osallistuja

"Virtuaalisesti toimi erittäin hyvin. Ehkä jopa miellyttävämpi aihe tehdä harjoituksia omassa rauhassa kuin livenä. "

Online-workshopin osallistuja

"Elviiralla on aivan ihanan lempeä ja rauhallinen (myötätuntoinen) tapa ohjata. Aihe on mielettömän tärkeä ja helposti asian unohtaa, joten tässä workshopissa oli napakassa paketissa sekä teoriaa että käytäntöä. Olo oli workshopin jälkeen rentoutunut ja rauhallinen, avoimempi"

Online-workshopin osallistuja

Miniverkkokurssi sisältää:

  • Tallenne (2 h) Itsemyötätunto & yinjooga -online workshopista 15.5.2020: tietoa itsemyötätunnosta, 2 kpl myötätuntomeditaatiota (Myötätuntoinen hetki itselle -meditaatio ja Metta-meditaatio) sekä 1 yinjoogaharjoitus (50 min)
  • Lisämateriaalina 2 kpl itsemyötätunto-meditaatiota: "Myötätuntoa vaikeaan tilanteeseen (8 min) ja "Myötätuntoinen hetki" (18 min)
  • Lisämateriaalina teoriatietoa itsemyötätunnosta ja sen vaikutuksista hyvinvointiin

19,00 Tilaa nyt

19 €

Miniverkkokurssilla opit:

  • tapoja harjoittaa ja kehittää myötätuntoa itseäsi ja muita kohtaan
  • itsemyötätunnon, myötätunnon ja mindfulnessin perusteista
  • Itsemyötätuntoisen asenteen vaikutuksista hyvinvointiin ja terveyteen
  • lempeän ja rauhoittavan yinjoogan vaikutuksista kehoon ja mieleen

Kenelle sopii?

 

Itsemyötätunto & yinjooga -miniverkkokurssi sopii jokaiselle joka kaipaa ripauksen lisää myötätuntoista asennetta itseä ja muita kohtaan. Itsemyötätunto on ystävällisyyttä ja hyväksyntää itseä kohtaan, mikä tutkimusten mukaan lisää onnellisuutta ja hyvinvointia. Voimakas itsekriittisyys, taipumus perfektionismiin tai suorittamiseen sen sijaan lisäävät stressireaktiota kehossamme ja kuormittavat niin kehoa kuin mieltä. Itsemyötätunnon taidoilla voimme pitää itsestämme huolta terveellä tavalla.

Kurssin tieto itsemyötätunnosta, yinjoogaharjoitus ja meditaatioharjoitukset soveltuvat aivan jokaiselle. Tarvitset kotonasi vain joogamaton, viltin sekä muutaman tyynyn. Materiaalit ovat käytössäsi 3 kk ajan, joten voit siis tehdä harjoituksia niin usein kuin haluat ja palata myötätunnon pariin aina kun meinaat sen unohtaa!

 

 

Kuka ohjaa?

 

Elviira Hyytiä on joogaohjaaja ja mindfulness-tunnetaitovalmentaja, jolla on lähes kymmenen vuoden kokemus joogan ohjaamisesta. Elviira nauttii siitä, että saa olla jakamassa oivalluksia itsemyötätunnon, mindfulnessin ja joogan hyvistä vaikutuksista. Elviiran ohjausfilosofiassa korostuvat lempeä, hyväksyvä ja myötätuntoinen asenne itseä kohtaan sekä kyky yhdistää länsimaisen ja itämaisen tiedon parhaat puolet. 

Tällä hetkellä Elviira toimii Laive Oy:n toisena omistajana, pitää mindfulnessiin ja stressinhallintaan liittyvä koulutuksia sekä ohjaa joogaa. Koulutukseltaan hän on myös liikunta- ja terveystieteiden maisteri sekä psykologian aineenopettaja. 

Mikäli sinulla heräisi jotain kysyttävää, otathan meihin rohkeasti yhteyttä: info@studiolaive.fi!

 

“Jos myötätuntosi ei kata itseäsi, se on epätäydellistä.”

– Buddha

Liikuntaetuudet eivät valitettavasti käy Verohallinnon ohjeiden mukaan verkkokursseilla.

Voit tilata verkkokurssin lahjaksi ystävällesi tai rakkaallesi lahjakorttien verkkokaupan kautta!

Ilmoittaudu nyt mukaan!

Hinta 19 €

19,00 Tilaa nyt

Yhteystiedot

Laive Oy

Kympinkatu 7, 40320 Jyväskylä

041 319 5253

info@studiolaive.fi

Uutiskirje