Itsemyötätunto & yinjooga -miniverkkokurssi

Löydä lisää myötätuntoa ja lempeyttä arkeesi!

 

Olet lämpimästi tervetullut itsemyötätunnon ja lempeän yinjoogan pariin! Pääset tutkimaan turvallisesti kotoa käsin, miten myötätuntoinen ja hyväksyvä asenne itseä kohtaan rauhoittaa kehoa ja mieltä sekä lisää voimavaroja.

Miniverkkokurssin avulla pääset ottamaan askeleita kohti myötätuntoisempaa arkea. Itsemyötätunto on taito, jonka jokainen voi oppia!

 

Myötätuntoisin terveisin, Elviira

Miniverkkokurssilla opit:

 

✔️ tapoja harjoittaa ja kehittää myötätuntoa itseäsi ja muita kohtaan

✔️ itsemyötätunnon, myötätunnon ja mindfulnessin perusteista

✔️ Itsemyötätuntoisen asenteen vaikutuksista hyvinvointiin ja terveyteen

✔️ lempeän ja rauhoittavan yinjoogan vaikutuksista kehoon ja mieleen

✔️ uudenlaista tapaa suhtautua itseesi ja ympärillä oleviin ihmisiin

Miksi tarvitsemme itsemyötätuntoa?

 

Ajatukset itseämme ja muita kohtaan vaikuttavat merkittävästi hyvinvointiimme. Voimakas itsekriittisyys, taipumus perfektionismiin, itsensä tuomitseminen ja liiallinen suorittaminen tuovat kokemuksen turvattomuudesta ja kuormittavat niin kehoa kuin mieltä. Myötätuntoinen, kannustava ja hyväksyvä ajattelu itseä kohtaan rauhoittaa fysiologisesti kehoa ja auttaa näkemään itsen rakentavassa valossa.

Useiden tieteellisten tutkimusten pohjalta tiedetään, että myötätuntoisesti itseensä suhtautuvat eivät lannistu tai lamaannu pitkäksi aikaa haasteiden edessä tai epäonnistuessaan. Myötätuntoinen asenne antaa luottamusta ja voimavaroja jatkaa eteenpäin haasteista huolimatta. 

Kenelle miniverkkokurssi sopii?

 

Itsemyötätunto & yinjooga -miniverkkokurssi sopii jokaiselle joka kaipaa ripauksen lisää myötätuntoista asennetta itseä ja muita kohtaan. Kurssin tieto itsemyötätunnosta, yinjoogaharjoitus ja meditaatioharjoitukset soveltuvat aivan jokaiselle. Yinjoogaharjoituksessa saat erilaisia vaihtoehtoja asentojen tekemiseen. Tarvitset kotonasi vain joogamaton, viltin sekä muutaman tyynyn.

Miniverkkokurssi on toteutettu helppokäyttöisellä verkkokurssipohjalla ja saat kurssin käyttöösi heti tilauksen jälkeen. Materiaalit ovat käytössäsi 3 kuukauden ajan, joten voit siis tehdä harjoituksia niin usein kuin haluat ja palata myötätunnon pariin aina kun meinaat sen unohtaa!

 

“Jos myötätuntosi ei kata itseäsi, se on epätäydellistä.”

– Buddha

Miniverkkokurssi sisältää:

 

✔️ Tallenne (2 h) Itsemyötätunto & yinjooga -online workshopista 15.5.2020: tietoa itsemyötätunnosta, 2 kpl myötätuntomeditaatiota (Myötätuntoinen hetki itselle -meditaatio ja Metta-meditaatio) sekä 1 yinjoogaharjoitus (50 min)

✔️ Lisämateriaalina 2 kpl itsemyötätunto-meditaatiota: "Myötätuntoa vaikeaan tilanteeseen (8 min) ja "Myötätuntoinen hetki" (18 min)

✔️ Lisämateriaalina teoriatietoa itsemyötätunnosta ja sen vaikutuksista hyvinvointiin

✔️ Mahdollisuuden kysyä asiantuntijalta sinua askarruttavia kysymyksiä läpi kurssin

"Ihana workshop! Avasi sisäisiä lukkoja ja paljasti itselle omia ajatuksia/uskomuksia. Oman kodin rauhassa oli turvallista antautua rehelliselle itsemyötätuntoharjoitukselle."

Kurssin osallistuja

"Elviiralla on aivan ihanan lempeä ja rauhallinen (myötätuntoinen) tapa ohjata. Aihe on mielettömän tärkeä ja helposti asian unohtaa, joten tässä workshopissa oli napakassa paketissa sekä teoriaa että käytäntöä. Olo oli workshopin jälkeen rentoutunut ja rauhallinen, avoimempi."

Kurssin osallistuja

"Virtuaalisesti toimi erittäin hyvin. Ehkä jopa miellyttävämpi aihe tehdä harjoituksia omassa rauhassa kuin livenä. Sain ihan rauhassa tehdä harjoituksia ja makustella tuntemuksia. Ihana kurssi!"

Kurssin osallistuja

Moi, olen Elviira Hyytiä!

 

Tulen opastamaan sinua myötätuntoteeman äärelle! Minulle mindfulness ja myötätunto ovat yksi keino harjoittaa läsnäoloa ja pitää huolta omasta hyvinvoinnista. Nautin siitä, että mindfulness- ja joogaharjoituksessa voi pysähtyä kuuntelemaan itseä ja omia tarpeita. Ohjauksessani korostuvat lempeä ja hyväksyvä asenne itseä kohtaan, kannustava ote sekä kyky yhdistää länsimaisen ja itämaisen tiedon parhaat puolet.

Toimin Laive Oy:n toisena omistajana, koulutan mindfulnessiin ja hyvinvointiin liittyvillä teemoilla sekä ohjaan joogaa. Minulla on kymmenen vuoden kokemus joogan ohjaamisesta, ja koulutukseltani olen joogaohjaaja ja mindfulness-tunnetaitovalmentaja sekä liikunta- ja terveystieteiden maisteri ja psykologian aineenopettaja. Olen perehtynyt myös tunne- ja vuorovaikutustaitojen ohjaamiseen. Inspiroidun joka kerta, kun onnistun antamaan ihmisille kokemuksia siitä, että kaikki tunteet ovat sallittuja ja jokaisella tunteella on tarkoituksensa!

 

Mikäli sinulla herää jotain kysyttävää, otathan rohkeasti yhteyttä: info@studiolaive.fi!

Olemme nähneet myötätuntoharjoitusten toimivan jo lähes sadalla kurssin osallistujalla. Siksi uskallamme luvata kurssille 14 vuorokauden rahat takaisin takuun. Ota askel kohti myötätuntoa ilman riskiä!

Voit lunastaa verkkokurssin myös liikuntaetuuksilla!

Lue ohjeet liikuntaeduilla maksamiseen tästä!

Ota askel kohti myötätuntoa ja tule mukaan kurssille vaikka heti!

Hinta 19 €

19,00 Tilaa nyt

Haluaisitko antaa tämän verkkokurssin jollekin lahjaksi? Käy lunastamassa lahjakortti!

Yhteystiedot

Laive Oy

Kympinkatu 7, 40320 Jyväskylä

041 319 5253

info@studiolaive.fi

Uutiskirje