VERKKOKURSSIT

Inspiraatiota, uusia oivalluksia ja tasapainoista elämää!

 

Laiven verkkokurssit ja nettijoogakurssit luovat sinulle mahdollisuuden pysähtyä oman itsesi äärelle ja oivaltaa uutta elämästä! Kurssimme ovat suunniteltu huolella ja toteutettu laadulla, jotta saat niistä mahdollisimman paljon irti.

Oivaltavaa matkaa kurssien parissa!

Virkeyttä ja virtaa aineenvaihduntaan -verkkokurssi

 

Virkeyttä ja virtaa aineenvaihduntaan -verkkokurssi sopii sinulle, joka kaipaat arkeesi lisää lempeää liikettä ja helpotusta tukkoiseen oloon. Kurssilla opit, miten voit joogan avulla pitää huolta itsestäsi ja tuntea olosi energisemmäksi ja kevyemmäksi!

Voit suhtautua verkkokurssiin kuuden viikon detox-kuurina, joka tarjoaa sinulle intensiivisen startin kohti kevyempää ja virkeämpää oloa. Yhtä hyvin kurssi voi auttaa sinua hitaammassa tahdissa kohti uusia arjen tapoja, jotka auttavat sinua voimaan hyvin nyt ja tulevaisuudessa! Materiaalit ovat käytössäsi 6 kuukauden ajan.

Jooga & stressin karkoitus -verkkokurssi

 

Jooga & stressin karkoitus -verkkokurssille olemme koonneet sinulle mielestämme parhaat keinot oppia tunnistamaan rentous kehossa ja lisätä palauttavia hetkiä arkeen. Monipuolisten rauhoittavien jooga-, hengitys ja meditaatioharjoitusten kautta opit luomaan kehoosi ja mieleesi rentoutta ja rauhaa.

Voit tehdä kurssin harjoituksia haluamassasi järjestyksessä ja edetä omaan tahtiin. Kerromme sinulle myös parhaat vinkit, miten joogaharjoitusta voit soveltaa juuri sinulle sopivaksi!

 

 

Mamajooga-verkkokurssi

 

Mamajooga-verkkokurssi kulkee mukanasi koko raskauden ajan! Kokonaisvaltainen ohjelma tukee raskaana olevan kehon ja mielen hyvinvointia jooga-, meditaatio- ja rentoutusharjoitusten avulla. Kerromme sinulle parhaat vinkit, jotka auttavat ennaltaehkäisemään raskausajan tavanomaisia vaivoja ja auttavat valmistautumaan synnytykseen.

Mamajooga-verkkokurssi sopii sinulle, joka haluat vahvistaa ja rentouttaa kehoasi, löytää lisää myötätuntoista asennetta itseäsi kohtaan sekä syventää ymmärrystäsi raskausajasta!

 

 

 

Itsemyötätunto & yinjooga -miniverkkokurssi

 

Itsemyötätunto & yinjooga -miniverkkokurssilla pääset katsomaan 15.5.2020 toteutetun workshopin tallenteen kotoa käsin milloin tahansa sekä tekemään lisämateriaalina kaksi itsemyötätuntomeditaatiota. Kurssilla yhdistyvät mindfulness eli tietoinen hyväksyvä läsnäolo ja lempeä yinjooga.

Materiaalien kautta pääset tutkimaan turvallisesti, miten myötätuntoinen ja hyväksyvä asenne itseä kohtaan rauhoittaa kehoa ja mieltä sekä lisää voimavaroja!

 

 

 

"Ihana, kun kurssilla sai edetä omalla tahdilla ja jäädä fiilistelemään lemppariharjoituksia useammankin kerran! Mulle heräsi vahva luottamus teidän osaamiseen, kun perustelitte aina tekemiset ja annoitte paljon vaihtoehtoja. Nämä opit jäävät varmasti mukaan loppuelämäkseni! Suuri kiitos!"

- Verkkokurssin osallistuja

Löysitkö etsimäsi? Heräsikö sinulla jotain kysyttävää? 

Vastaamme kysymyksiisi mielellämme: info@studiolaive.fi . Nähdään kursseilla!

Yhteystiedot
Laive Oy

Kympinkatu 7, 40320 Jyväskylä

041 319 5253

info@studiolaive.fi
Uutiskirje