VERKKOKURSSIT

Inspiraatiota, uusia oivalluksia ja tasapainoista elämää!

 

Laiven verkkokurssit ja nettijoogakurssit luovat sinulle mahdollisuuden pysähtyä oman itsesi äärelle ja oivaltaa uutta elämästä! Kurssimme ovat suunniteltu huolella ja toteutettu laadulla, jotta saat niistä mahdollisimman paljon irti.

Oivaltavaa matkaa kurssien parissa!

Virkeyttä ja virtaa aineenvaihduntaan -verkkokurssi (11.1.-14.3.)

 

Kuuden viikon nettikurssilla pääset tutustumaan lempeisiin ja tehokkaisiin joogaharjoituksiin sekä oppimaan uusia aineenvaihduntaa ja hyvinvointia tukevia tapoja. Kurssilla tehdään kaikille soveltuvia joogaharjoituksia omassa tahdissa ilman suorituspaineita ja omaa kehoa kuunnellen.

Kurssi toteutetaan helppokäyttöisellä verkkokurssialustalla, joten harjoitukset ovat helposti saatavillasi ja halutessasi pääset nauttimaan ryhmän kannustavasta tuesta suljetussa Facebook-ryhmässä!

 

Jooga & stressin karkoitus -verkkokurssi

 

Jooga & stressin karkoitus -verkkokurssille olemme koonneet sinulle mielestämme parhaat keinot oppia tunnistamaan rentous kehossa ja lisätä palauttavia hetkiä arkeen. Monipuolisten rauhoittavien jooga-, hengitys ja meditaatioharjoitusten kautta opit luomaan kehoosi ja mieleesi rentoutta ja rauhaa.

Voit tehdä kurssin harjoituksia haluamassasi järjestyksessä ja edetä omaan tahtiin. Kerromme sinulle myös parhaat vinkit, miten joogaharjoitusta voit soveltaa juuri sinulle sopivaksi!

 

 

Mamajooga-verkkokurssi

 

Mamajooga-verkkokurssi kulkee mukanasi koko raskauden ajan! Kokonaisvaltainen ohjelma tukee raskaana olevan kehon ja mielen hyvinvointia jooga-, meditaatio- ja rentoutusharjoitusten avulla. Kerromme sinulle parhaat vinkit, jotka auttavat ennaltaehkäisemään raskausajan tavanomaisia vaivoja ja auttavat valmistautumaan synnytykseen.

Mamajooga-verkkokurssi sopii sinulle, joka haluat vahvistaa ja rentouttaa kehoasi, löytää lisää myötätuntoista asennetta itseäsi kohtaan sekä syventää ymmärrystäsi raskausajasta!

 

 

 

Itsemyötätunto & yinjooga -miniverkkokurssi

 

Itsemyötätunto & yinjooga -miniverkkokurssilla pääset katsomaan 15.5.2020 toteutetun workshopin tallenteen kotoa käsin milloin tahansa sekä tekemään lisämateriaalina kaksi itsemyötätuntomeditaatiota. Kurssilla yhdistyvät mindfulness eli tietoinen hyväksyvä läsnäolo ja lempeä yinjooga.

Materiaalien kautta pääset tutkimaan turvallisesti, miten myötätuntoinen ja hyväksyvä asenne itseä kohtaan rauhoittaa kehoa ja mieltä sekä lisää voimavaroja!

 

 

 

Nettijoogakursseja tulossa uudelleen pian...

 

Mamababyjooga-nettijoogakurssi

Seuraava nettijoogakurssi järjestetään vuoden 2021 alkupuolella!

Viiden viikon kurssilla pääset tekemään joogaharjoituksia, jotka tukevat synnytyksestä palautumista sekä vahvistavat äidin ja vauvan välistä vuorovaikutusta. Voit tehdä harjoituksia omaan tahtiin silloin, kun sinulle ja vauvalle parhaiten sopii!

Osallistuminen on vaivatonta suljetussa Facebook-ryhmässä, jossa harjoituksiin voi osallistua livenä tai muuna sopivana ajankohtana. Kurssin harjoitukset ovat lempeä ja turvallinen tapa aloittaa liikkuminen synnytyksen jälkeen!

 

 

Itsemyötätunto & yinjooga -nettijoogakurssi

Seuraava nettijoogakurssi järjestetään vuoden 2021 alkupuolella!

Viiden viikon kurssilla pääset tekemään voimaannuttavia itsemyötätunto- ja yinjoogaharjoituksia, jotka lisäävät hyväksyntää ja arvostusta itseä kohtaan. Oman kodin rauhassa on turvallista tutkia itseen kohdistuvia ajatuksia ja tunteita lempeällä asenteella. Kurssilla opittujen taitojen avulla voit pitää itsestäsi huolta, vähentää itsekriittisyyttä ja kokea yhä enemmän onnellisuuden tunteita!

Osallistuminen on vaivatonta suljetussa Facebook-ryhmässä, jossa harjoituksiin voi osallistua livenä tai muuna sopivana ajankohtana. Kurssilla tehtävät harjoitukset  tarjoavat hengähdyshetkiä, joiden kautta myötätuntoista asennetta ja ajattelua on mahdollista viedä omaan arkeen itselle sopivalla tavalla.

 

 

Mindfulness ja lempeä liike -nettikurssi 9.11.-13.12.

Seuraava nettikurssi järjestetään keväällä 2021!

Mindfulness ja lempeä liike -nettikurssimme sopii sinulle, joka haluat sukeltaa syvemmälle mindfulnessin maailmaan ja löytää elämääsi uusia näkökulmia! Kurssi soveltuu erityisen hyvin ensimmäistä kertaa mindfulnessiin tutustuville, mutta kurssi toimii syventävänä kurssina myös jo aikaisemmin mindfulnessia tehneille.

Mindfulness eli tietoinen hyväksyvä läsnäolo on Jon Kabat-Zinnin kehittämä menetelmä, jonka on todettu tieteellisesti vähentävän mm. masennusta, ahdistusta, unettomuutta ja stressiä. Nettikurssilla jokaisen on mahdollista löytää oma tapa harjoittaa mindfulnessia!

"Ihana, kun kurssilla sai edetä omalla tahdilla ja jäädä fiilistelemään lemppariharjoituksia useammankin kerran! Mulle heräsi vahva luottamus teidän osaamiseen, kun perustelitte aina tekemiset ja annoitte paljon vaihtoehtoja. Nämä opit jäävät varmasti mukaan loppuelämäkseni! Suuri kiitos!"

- Verkkokurssin osallistuja

Löysitkö etsimäsi? Heräsikö sinulla jotain kysyttävää? 

Vastaamme kysymyksiisi mielellämme: info@studiolaive.fi . Nähdään kursseilla!

 

"Tuhannenkin kilometrin matka alkaa yhdestä askeleesta."

- Laotse

Yhteystiedot
Laive Oy

Kympinkatu 7, 40320 Jyväskylä

041 319 5253

info@studiolaive.fi
Uutiskirje