VERKKOKURSSIT

Inspiraatiota, uusia oivalluksia ja tasapainoista elämää!

 

Laiven verkkokurssit luovat sinulle mahdollisuuden pysähtyä oman itsesi äärelle ja oivaltaa uutta elämästä! Verkkokurssimme ovat suunniteltu huolella ja toteutettu laadulla, jotta saat niistä mahdollisimman paljon irti. Oivaltavaa matkaa kurssien parissa!

 

"Ihana, kun kurssilla sai edetä omalla tahdilla ja jäädä fiilistelemään lemppariharjoituksia useammankin kerran! Mulle heräsi vahva luottamus teidän osaamiseen, kun perustelitte aina tekemiset ja annoitte paljon vaihtoehtoja. Nämä opit jäävät varmasti mukaan loppuelämäkseni! Suuri kiitos!"

- Verkkokurssin osallistuja

Jooga & stressin karkoitus -verkkokurssi

 

Jooga & stressin karkoitus -verkkokurssille olemme koonneet sinulle mielestämme parhaat keinot oppia tunnistamaan rentous kehossa ja lisätä palauttavia hetkiä arkeen. Monipuolisten rauhoittavien jooga-, hengitys ja meditaatioharjoitusten kautta opit luomaan kehoosi ja mieleesi rentoutta ja rauhaa.

Voit tehdä kurssin harjoituksia haluamassasi järjestyksessä ja edetä omaan tahtiin. Kerromme sinulle myös parhaat vinkit, miten joogaharjoitusta voit soveltaa juuri sinulle sopivaksi!

 

 

Mamajooga-verkkokurssi

 

Mamajooga-verkkokurssi kulkee mukanasi koko raskauden ajan! Kokonaisvaltainen ohjelma tukee raskaana olevan kehon ja mielen hyvinvointia jooga-, meditaatio- ja rentoutusharjoitusten avulla. Kerromme sinulle parhaat vinkit, jotka auttavat ennaltaehkäisemään raskausajan tavanomaisia vaivoja ja auttavat valmistautumaan synnytykseen.

Mamajooga-verkkokurssi sopii sinulle, joka haluat vahvistaa ja rentouttaa kehoasi, löytää lisää myötätuntoista asennetta itseäsi kohtaan sekä syventää ymmärrystäsi raskausajasta!

 

 

 

Itsemyötätunto & yinjooga -miniverkkokurssi

 

Itsemyötätunto & yinjooga -miniverkkokurssilla pääset katsomaan 15.5. toteutetun workshopin tallenteen kotoa käsin milloin tahansa sekä tekemään lisämateriaalina kaksi itsemyötätuntomeditaatiota. Kurssilla yhdistyvät mindfulness eli tietoinen hyväksyvä läsnäolo ja lempeä yinjooga.

Materiaalien kautta pääset tutkimaan turvallisesti, miten myötätuntoinen ja hyväksyvä asenne itseä kohtaan rauhoittaa kehoa ja mieltä sekä lisää voimavaroja!

 

 

 

Löysitkö etsimäsi? Heräsikö sinulla jotain kysyttävää? 

Vastaamme kysymyksiisi mielellämme: info@studiolaive.fi . Nähdään kursseilla!

 

"Tuhannenkin kilometrin matka alkaa yhdestä askeleesta."

- Laotse

Yhteystiedot
Laive Oy

Kympinkatu 7, 40320 Jyväskylä

041 319 5253

info@studiolaive.fi
Uutiskirje