JOOGAN VERKKOKURSSIT

Inspiraatiota, uusia oivalluksia ja tasapainoista elämää!

 

Uskomme, että jooga sopii jokaiselle! Laiven verkkokurssit luovat mahdollisuuden pysähtyä oman itsesi äärelle ja oivaltaa uutta elämästä. Huolella suunnitellut ja laadulla toteutetut kurssimme tarjoavat sinulle joogahetken missä ja milloin vain!

 

Jooga & stressin karkoitus -verkkokurssi

 

Jooga & stressin karkoitus -verkkokurssi sopii sinulle, joka tunnistat itsessäsi kuormittumisen merkkejä ja kaipaat arkeesi helposti vietäviä keinoja kehon ja mielen tasapainottamiseksi. Rentouttavien jooga-, hengitys ja meditaatioharjoitusten kautta opit luomaan kehoosi ja mieleesi rentoutta sekä rauhaa!

Verkkokurssilla pääset sukeltamaan stressinhallinnan ja palautumisen teemoihin sekä tutustumaan joogan periaatteisiin. Kurssin harjoitukset soveltuvat erityisen hyvin aloittelijoille ja rauhallisen joogan ystäville. Kurssin materiaalit ovat käytössäsi 6 kk ajan ja halutessasi voit liittyä myös suljettuun Facebook-ryhmään, jossa saat lisätietoa palauttavasti joogasta!

Virkeyttä ja virtaa aineenvaihduntaan -verkkokurssi

 

Virkeyttä ja virtaa aineenvaihduntaan -verkkokurssi sopii sinulle, joka kaipaat arkeesi lisää lempeää liikettä ja helpotusta tukkoiseen oloon. Kurssilla opit, miten voit joogan avulla pitää huolta itsestäsi ja tuntea olosi energisemmäksi ja kevyemmäksi!

Voit suhtautua verkkokurssiin kuuden viikon detox-kuurina, joka tarjoaa sinulle intensiivisen startin kohti kevyempää ja virkeämpää oloa. Yhtä hyvin kurssi voi auttaa sinua hitaammassa tahdissa kohti uusia arjen tapoja, jotka auttavat sinua voimaan hyvin nyt ja tulevaisuudessa! Materiaalit ovat käytössäsi 6 kuukauden ajan.

Itsemyötätunto & yinjooga -miniverkkokurssi

 

Itsemyötätunto & yinjooga -miniverkkokurssi johdattaa sinut itsemyötätunnon ja lempeän yinjoogan pariin! Pääset tutkimaan turvallisesti kotoa käsin, miten myötätuntoinen ja hyväksyvä asenne itseä kohtaan rauhoittaa kehoa ja mieltä sekä lisää voimavaroja. Miniverkkokurssi perustuu Itsemyötätunto & yinjooga -online workshopiin, jonka lisäksi saat käyttöösi itsemyötätuntomeditaatioita. Käyttöaika miniverkkokurssilla on 3 kk.

 

Mamajooga-verkkokurssi

 

Mamajooga-verkkokurssi sopii sinulle, joka haluat vahvistaa ja rentouttaa kehoasi, löytää lisää myötätuntoista asennetta itseäsi kohtaan sekä syventää ymmärrystäsi raskausajasta. Raskausjooga on yksi parhaista keinoista valmistautua synnytykseen ja pitää huolta itsestä sekä vauvasta raskauden alkumetreiltä synnytykseen saakka!

Verkkokurssin kaikki materiaalit on käytössäsi yhteensä 1 vuoden ajan, joten sinulla on hyvin aikaa perehtyä harjoituksiin. Halutessasi voit myös liittyä kurssin suljettuun Facebook-ryhmään, jossa käymme keskustelua kurssin aikana heränneiden kysymysten pohjalta ja saat lisätietoja raskausajan joogasta!

 

Mamababyjooga-verkkokurssi

 

Mamababyjooga-verkkokurssi on vauva-arjen pelastus! Voit rullata joogamaton kotisi lattialle ja nauttia kehoa sekä mieltä hoitavista harjoituksista yhdessä vauvan kanssa. Kurssi sopii äideille, joilla on noin 1-15 kuukauden ikäinen vauva. 

Verkkokurssi on käytössäsi yhteensä 1 vuoden ajan, joten sinulla on hyvin aikaa perehtyä harjoituksiin. Halutessasi voit myös liittyä kurssin suljettuun Facebook-ryhmään, jossa käymme keskustelua ja saat lisätietoja äiti-vauva-joogasta!

 

Kaipaatko ennemminkin viikoittaisia online-joogatunteja kotoa käsin? Tutustu Laiven online-joogajäsenyyteen, jossa joogaat kuukausittain upean tiimimme ohjaajien kanssa!

 

➔ LUE LISÄÄ!

Löysitkö etsimäsi? Heräsikö sinulla jotain kysyttävää? 

Vastaamme kysymyksiisi mielellämme: info@studiolaive.fi

Nähdään kursseilla!

Yhteystiedot
Laive Oy

Kympinkatu 7, 40320 Jyväskylä

041 319 5253

info@studiolaive.fi
Uutiskirje