JOOGAN VIIKKOTUNNIT

KORONAVIRUS-INFO: Studio Laiven joogan viikkotunnit sekä muu paikan päällä tapahtuva toiminta on tällä hetkellä tauolla. Kaikkiin voimassaoleviin 5- ja 10-kortteihin on lisätty sunnuntaina 15.3. lisäaikaa 2 kk ja Anytime/Tutustumiskortit ovat tauolla. Myös lahjakorttien voimassaoloaikoja jatketaan joustavat eteenpäin. Tauon ajan tarjoamme Online-joogatunteja sekä verkkokursseja. Avaamme ovemme taas heti, kun se on taas turvallista ja viranomaisten mukaan mahdollista!

Studio Laivesta löydät Jyväskylän kattavimman ja monipuolisimman tarjonnan joogaa, meditaatiota ja mindfulnessia. Me uskomme, että läsnäolon taidon harjoittaminen on keskeisin avain hyvinvointiin ja suorituskyvyn ylläpitämiseen. 

Kannustamme kokeilemaan erilaisia viikkotunteja kehon ja mielen tarpeiden sekä elämäntilanteen mukaan. Kurssit, workshopit ja retriittimme tarjoavat sinulle mahdollisuuden syventyä teemoihin entistäkin tiiviimmin.

Kaipaatko tänään palauttavaa, energisoivaa vai keskittymistä kehittävää harjoitusta?

 

Hinnat

Kertamaksu

16 €

13 € *

Tutustumiskortti

29 €

10 x -kortti

120 €

110 € *

Anytime -kortti

99 €

89 € *

Voimassa ostopäivästä 10 peräkkäistä päivää. Voit käydä tutustumisjakson aikana viikkotunneilla rajattomasti.

Tarjous on tarkoitettu vain uusille asiakkaille ja sen voi hyödyntää vain kerran.

Voimassa 3 kk. Voit käydä kortilla 10 kertaa viikkotunneillamme. Kortti ei ole henkilökohtainen eli voit varata samalla käyttäjätunnuksella paikan esim. myös tuttavallesi.

Voimassa olevalla kortilla jäsenhinta kursseista ja workshopeista kortin omistajalle.

Voimassa 4 viikkoa. Rajaton pääsy viikkotunneille. 

Voimassa olevalla kortilla jäsenhinta kursseista, workshopeista ja yksityistunneista.

Kertamaksu

16 €

13 € *

Tutustumiskortti

29 €
Voimassa ostopäivästä 10 peräkkäistä päivää. Voit käydä tutustumisjakson aikana viikkotunneilla rajattomasti.

Tarjous on tarkoitettu vain uusille asiakkaille ja sen voi hyödyntää vain kerran.

10 x -kortti

120 €

110 € *

Voimassa 3 kk. Kortti ei ole henkilökohtainen eli voit varata samalla käyttäjätunnuksella paikan esim. myös tuttavallesi.

Voimassa olevalla kortilla jäsenhinta kursseista ja workshopeista kortin omistajalle.

Anytime

99 €

89 *

Voimassa 4 viikkoa. Rajaton pääsy viikkotunneille.

Voimassa olevalla kortilla jäsenhinta kursseista, workshopeista ja yksityistunneista.

*opiskelijat, työttömät, eläkeläiset, vanhempainvapaalla olevat.

Pääset mukaan viikkotunneillemme varaamalla paikkasi suoraan varausjärjestelmästämme ja saapumalla paikalle. Pääsylippusi tunneille voit ostaa paikan päältä käteisellä, kortilla tai liikuntaeduilla. Kymppi/Anytime/Tutustumiskortin voit ostaa myös etukäteen ajanvarausjärjestelmän kautta: www.varaaheti.fi/studiolaive --> Prepaid-kortit. Verkon kautta ostettu kortti tulee voimaan ostopäivänä.

Otamme vastaan liikuntaseteleitä! Meillä käyvät Smartum-setelit/SmartumPay, Tyky-maksuvälineet, ePassi, Edenred ja Eazybreak.

Lahjakortit nyt myynnissä! Anna läheisellesi hyvää oloa ja iloa tuottava lahja viikkotunneillemme: 1 x kortti 16 €, 5 x kortti 65 €, 10 x kortti 120 €. Lahjakortit saatavilla kätevästi Holvin verkkokaupasta ja studiolta!

Ohjeita viikkotunnille saapuville

  • Ensikertalaiselle: Suosittelemme ensikertalaisille pehmeä hatha- ja flowjoogatuntia sekä yinjoogatuntia, jotka soveltuvat jokaiselle ikään ja taitotasoon katsomatta. Pääset mukaan viikkotunneille luomalla tunnuksen ajanvarausjärjestelmäämme ja varaamalla paikan haluamallesi tunnille. Ensimmäisen tuntisi voit maksaa ennen tunnin alkua studiolla käteisellä, pankkikortilla tai liikuntaseteleillä tai ajanvarausjärjestelmämme kautta (Prepaid-kortit).
  • Saapuminen studiolle: Luoksemme pääset kävellen, pyörällä tai joukkoliikenteellä. Autot kulkevat luoksemme "Valkoiselle talolle" vain Kankaankatua pitkin. Kympinkatua pitkin on mahdollista kulkea työmaiden vuoksi vain kävellen tai pyörällä. Osa sähköisistä karttapalveluista ei vielä tunnista osoitetta Kympinkatu 7, vaan vanhan osoitteen Kankaankatu 12. Varaathan siis aikaa paikan löytämiseen ensimmäisellä käyntikerralla. Parkkitila löytyy tällä hetkellä Valkoisen talon vierestä sekä Valkoisen talon ympäristöstä mm. Kankaan P-Pergamentti parkkihallista.
  • Toimiminen studiolla: Avaamme ulko-oven noin 15 minuuttia ennen tunnin alkua. Suljemme oven 2 minuuttia ennen tunnin alkua. Studioltamme löytyy naisten ja miesten pukuhuoneet. Tavarat voit jättää pukuhuoneeseen. Ennen tunnin alkua annamme tilaa rauhoittumiselle. Voit käydä matollesi istumaan tai selinmakuulle odottamaan tunnin alkua. Kerrothan ohjaajillemme ennen tunnin alkua, jos terveydentilassasi on jotain sellaista, joka heidän olisi hyvä ottaa huomioon. Näin varmistat, että voit turvallisesti nauttia harjoituksestasi.
  • Varusteet: Tullessasi tunnille pukeudu joustaviin vaatteisiin ja varaa riittävästi lämmintä vaatetta loppurentoutusta varten. Erityisesti rauhallisilla tunneilla lämmin pukeutuminen tekee harjoituksestasi miellyttävän. Ota oma matto mukaan, mikäli sinulla on sellainen. Studioltamme löytyy myös lainamattoja, joiden vuokra kuuluu osallistumismaksun hintaan.
  • Varausehdot: Varaathan paikkasi haluamallesi tunnille etukäteen varausjärjestelmästämme. Tunnit pidetään aina - oli paikalla 1 tai 10 ihmistä. Mikäli tunnille ei ole ilmoittautumisia 1 h ennen tunnin alkua, tunti peruuntuu automaattisesti. Jos joudut perumaan varaamasi tunnin, sinun tulee perua varauksesi viimeistään 3 h aikaisemmin ajanvarausjärjestelmän kautta. Aamutunneilla varauksen voi perua viimeistään edellisenä iltana, 11 h ennen tunnin alkua. Mikäli et saavu varaamallesi tunnille, veloitamme 10- tai 5-kortilta kerran joka tapauksessa. Anytime/tutustumiskortti/kertamaksulla kävijöiltä laskutamme toistuvista perumatta jääneistä tunneista jälkikäteen 10 euron sanktion. Julkaisemme viikkotunnit aina neljäksi viikoksi eteenpäin ajanvarausjärjestelmässämme. Pyrimme pitämään viikkolukujärjestyksen tuntien ajankohdat samoina, mutta pienet muutokset ovat mahdollisia. Osallistujia ei ole vakuutettu yrityksen toimesta.

Tule uteliaana ja luottavaisena kokemaan uutta. Lämpimästi tervetuloa!

Yhteystiedot
Laive Oy

Kympinkatu 7, 40320 Jyväskylä

041 319 5253

info@studiolaive.fi
Uutiskirje
Yhteydenotto