VIIKKOTUNNIT

Studio Laivesta löydät Jyväskylän kattavimman ja monipuolisimman tarjonnan joogaa, meditaatiota ja mindfulnessia. Me uskomme, että läsnäolon taidon harjoittaminen on keskeisin avain hyvinvointiin ja suorituskyvyn ylläpitämiseen. 

Kannustamme kokeilemaan erilaisia viikkotunteja kehon ja mielen tarpeiden sekä elämäntilanteen mukaan. Kurssit, workshopit ja retriittimme tarjoavat sinulle mahdollisuuden syventyä teemoihin entistäkin tiiviimmin.

Kaipaatko tänään palauttavaa, energisoivaa vai keskittymistä kehittävää harjoitusta?

 

Pehmeys ja palautuminen

Rauhoita hermosto, tunne levollisuus, anna mielesi rauhoittua.

Yinjooga

Embodied yin

Restoratiivinen jooga

Pehmeä hathajooga

Pehmeä flowjooga

Mamajooga

Mielen kirkkaus ja keskittyminen

Tasapainota mieli, etsi fokus, syvennä läsnäolon taitoasi.

Meditaatio

Teemameditaatio

Mindfulness

Mindful yin

Voima ja vakaus

Voimista kehoa, paranna keskittymistä, kehitä suorituskykyäsi. 

Voimakas hathajooga

Voimakas flowjooga

Teematekniikka

Mamababy-jooga

Mamababy-lihaskunto

Hinnat

Kertamaksu

15 €

12 € *

Tutustumiskortti

25 €

10 x -kortti

110 €

100 € *

Anytime -kortti

89 €

79 € *

Voimassa ostopäivästä 10 peräkkäistä päivää. Rajaton pääsy viikkotunneille.

Tarjous on tarkoitettu vain uusille asiakkaille ja sen voi hyödyntää vain kerran.

Voimassa 3 kk. Kortti ei ole henkilökohtainen eli voit varata samalla käyttäjätunnuksella paikan esim. myös tuttavallesi.

Voimassa olevalla kortilla jäsenhinta kursseista ja workshopeista kortin omistajalle.

Voimassa 4 viikkoa. Rajaton pääsy viikkotunneille. 

Voimassa olevalla kortilla jäsenhinta kursseista, workshopeista ja yksityistunneista.

Kertamaksu

15 €

12 € *

Tutustumiskortti

25 €

Voimassa 10 päivän ajan. Rajaton pääsy viikkotunneille.

Tarjous on tarkoitettu vain uusille asiakkaille ja sen voi hyödyntää vain kerran.

10 x -kortti

110 €

100 € *

Voimassa 3 kk. Kortti ei ole henkilökohtainen eli voit varata samalla käyttäjätunnuksella paikan esim. myös tuttavallesi.

Voimassa olevalla kortilla jäsenhinta kursseista ja workshopeista kortin omistajalle.

Anytime

89 €

79 *

Voimassa 4 viikkoa. Rajaton pääsy viikkotunneille.

Voimassa olevalla kortilla jäsenhinta kursseista, workshopeista ja yksityistunneista.

*opiskelijat, työttömät, eläkeläiset, vanhempainvapaalla olevat.

Pääset mukaan viikkotunneillemme varaamalla paikkasi suoraan varausjärjestelmästämme ja saapumalla paikalle. Pääsylippusi tunneille voit ostaa paikan päältä käteisellä tai kortilla sekä suoraan verkkokaupastamme.

Otamme vastaan liikuntaseteleitä! Meillä käyvät Smartum, Tyky-maksuvälineet, ePassi, Edenred ja Eazybreak.

Lahjakortit nyt myynnissä! Anna läheisellesi hyvää oloa ja iloa tuottava lahja viikkotunneillemme: 1 x kortti 15 €, 5 x kortti 55 €, 10 x kortti 110 €. Lahjakortit saatavilla kätevästi verkkokaupasta ja studiolta!

Tuntikuvaukset

 

 

Yinjooga: Yinjooga pohjautuu kiinalaiseen lääketieteeseen. Yinjooga on tasapainoittava ja rauhoittava harjoitus, jossa mennään pintaa syvemmälle mielen ja kehon tuntemuksiin. Yinjoogan asentoihin uppoudutaan hitaasti hengitystä ja kehoa kuunnellen. Niissä viivytään 3–5 minuuttia. Harjoitus kohdistuu lihaksien lisäksi sidekudoksiin eli faskiaan. Asennot aktivoivat aineenvaihduntaa ja haitalliset kuona-aineet pääsevät poistumaan. Tavoitteena on hermoston rauhoittaminen ja kehon palautumisprosessin käynnistäminen. Yinjooga on rauhoittumista kiireen keskellä, oman kehon hyväksymistä sekä matkaamista mielen maailmaan.

Embodied yin: Embodied yin -harjoituksessa tehdään yin-tunneilta tuttuja asanoita, joihin yhdistetään liikettä sekä tietoista hengitystä. Tämä auttaa sinua kuuntelemaan ja aistimaan kehoasi sekä mieltäsi sisältäpäin uusilla tavoilla. Embodied yin -tunneilla lähestytään harjoitusta viiden elementin (vesi, puu, tuli, maa, metalli) kautta. Asanoita rakennetaan meridiaaneja eli kehon energiakanavia hoitaen ja vahvistaen. Harjoituksen tarkoituksena on poistaa energiatukoksia kehossa sekä laittaa energia virtaamaan vapaammin. Embodied-menetelmän kautta on mahdollista lisätä kokonaisvaltaista syvää tietoisuutta kehosta ja mielestä. 

Restoratiivinen jooga: Restoratiivinen jooga on erittäin lempeä ja kokonaisvaltaisesti palauttava harjoitus. Tunti sisältää viipyilyä lattiatasossa tehtävissä rauhoittavissa asanoissa sekä välillä pehmeää hidasta liikettä. Asanoissa käytetään apuvälineitä ja niissä viivytään pitkään antaen kehon painon vaikuttaa aktiivisen lihastyöskentelyn sijaan. Harjoituksen fokus on hengityksessä ja kehon jännitysten tiedostamisessa ja niistä irti päästämisessä. Harjoitus tasapainottaa hormonitoimintaa ja rauhoittaa hermostoa. Asennot auttavat kehoa palautumaan rasituksesta ja harjoituksen hidas tempo jättää tilaa myös mielen rauhoittamiselle. Tunnelma on meditatiivinen, rentouttava ja rauhoittava.

Pehmeä hathajooga: Dynaaminen, mutta lempeä harjoitus vahvistaa kehoa ja venyttää aktiivisesti lihaksia. Harjoitus vilkastuttaa aineenvaihduntaa ja verenkiertoa sekä parantaa mm. ryhtiä ja nivelten joustavuutta. Liikkeet tehdään lempeästi kehoa kuunnellen ja rauhallisessa tahdissa, hengityksen rytmittämänä. Tunti johdattaa mieltä rauhoittumaan ja olo kehossa on tunnin jälkeen joustava ja rentoutunut.

Pehmeä flow: Flowjoogassa annetaan energian ja liikkeen virrata. Tunnilla tehdään dynaamista harjoitusta, jossa liikutaan hengityksen tahdittamana, virtaavasti asennosta toiseen. Harjoitus kehittää lihasten, nivelten ja lihaskalvojen joustavuutta. Mieltä tunti haastaa pysymään läsnä liikkeessä ja näin kehittää keskittymiskykyä. Tunnilla pääpaino on rennossa virtaavassa liikkeessä, oman kehon kuuntelussa ja asentojen linjauksissa. Musiikki siivittää tuntia eteenpäin kohti jatkuvaa liikkeen virtaa.

 

 

 

Meditaatio: Lyhyet meditaatiohetket kuuluvat tiiviisti osaksi tuntiemme rakennetta. Meditaatiossa pysähdymme aistimaan tätä hetkeä. Tulemme tietoiseksi mielen liikkeistä ja opimme lempeällä tavalla päästämään irti turhista ajatusmyllerryksistä. Meditaation avulla keskittymiskykysi kehittyy ja opit suuntaamaan huomiotasi tarkoituksenmukaisesti. Meditaatioiden teemat ja kestot vaihtelevat tunneittain.

Teemameditaatio: Joka toinen tiistai teemameditaatio-tunnilla uppoudutaan erilaisten meditaatioiden pariin. Tunneilla on vaihtuva teema, esim. kehomeditaatio, mindfulnessmeditaatio, itsemyötätunto tai kävelymeditaatio. Tunnin aikana pääset harjoittamaan läsnäolon taitoa pidemmän aikaa ja tilaa jää myös kysymyksille. Teemameditaation voi osallistua kuka tahansa eikä aikaisempaa kokemusta meditaatiosta tarvita.

Mindful yin: Mindful yin -tunnilla yhdistyvät yinjooga ja mindfulness. Tunnilla teemme yin-asanoiden lisäksi mindfulnessmeditaatioita kuten kehomeditaatio, kävelymeditaatio tai istumameditaatio. Meditaatioiden avulla harjoitamme läsnäolon taitoa hyväksyvällä asenteella. Yinjooga on tasapainoittava ja rauhoittava harjoitus, jossa mennään pintaa syvemmälle mielen ja kehon tuntemuksiin. Yinjoogan asentoihin uppoudutaan hitaasti 3-5 minuutin ajaksi. Yinjoogan asanat toimivat minimeditaatioina. Tunnin tavoitteena on tulla tietoisemmaksi mielen liikkeistä sekä käynnistää kehon palautumisprosessi.

 

 

 

Voimakas hatha: Tunti tarjoaa keholle fyysistä rasitusta ja rauhoittaa mieltä haastavuudellaan. Dynaamisessa harjoituksessa käydään tarkasti läpi eri asentojen linjaukset ja turvallinen suorittaminen. Liikkeet kehittävät kehonhallintaa ja tasapainoa, ja lisäävät kehon voimaa ja joustavuutta. Mieli haastetaan keskittymään kehon tarkkaan kuunteluun, jossa etsitään sopivaa voiman käyttöä ilman liiallista suorittamista.

Voimakas flow: Intensiivistä keskittymistä vaativa tunti auttaa unohtamaan arjen kiireet. Dynaamisessa harjoituksessa liikutaan virtaavasti asennosta toiseen hengityksen johdattamana. Tunnilla yhdistyvät asentojen linjaukset ja meditatiivinen liikkeen virtaus. Tunti synnyttää lämpöä kehossa, kehittää voimaa, kestävyyttä ja joustavuutta. Kehonhallintaa haastavien asentojen kautta tietoisuus kehosta laajenee. Tunnilla harjoitellaankin oman mukavuusalueen ylittämistä turvallisesti ja leikitellen.

Teematekniikka: Teematekniikkatunnilla uppoudutaan tarkemmin johonkin joogan teemaan. Teemona voi olla esim. aurinkotervehdykset, tarkemmat asanoiden linjaukset tai hengitystekniikat.  Tunnin aikana pääset syventymään tarkemmin joogan tekniikoihin ja tilaa jää myös kysymyksille. Teematekniikkatunnilta saat yksilöllistä ohjausta, varmuutta ja oivalluksen iloa joogaharjoitukseesi.

Mamababy-jooga: Tunnille voi tulla yhdessä vauvan kanssa joogaamaan ja aloittamaan liikkumista synnytyksen jälkeen. Tunnilla tehdään rauhalliseen tahtiin kehoa vahvistavia ja avaavia liikkeitä. Harjoitukset vapauttavat vauvan imettämisen ja kantamisen mukanaan tuomia kireyksiä niska-hartiaseudun ja selän alueelta. Myös lantionpohjan ja keskivartalon lihasten vahvistaminen ovat keskeisessä osassa. Tunnilla edetään vauvan tarpeiden ehdoilla – imettäminen, leikkiminen ja nukkuminen sekä kaikenlainen vauvan huomioiminen ovat sallittua. Tunti soveltuu äideille, joiden vauva on 1–12 kuukauden ikäinen. Myös isommat sisarukset ovat tervetulleita mukaan.

Mamababy-lihaskunto: Mamababy-lihaskuntotunnilla liikutaan lempeästi ja turvallisesti kehoa kuunnellen äitiysfysioterapeutin johdolla. Tunneilla keskitytään erityisesti lantionpohjan lihasten sekä vatsalihasten välisen jännesauman (eli erkauman) vahvistamiseen. Käymme läpi kokonaisvaltaisesti kehoa vahvistavia lihaskuntoharjoitteita sekä hengityksen yhdistämistä liikkeisiin. Tavoitteena on löytää mielekkäitä tapoja lihaskunnon lisäämiseen arjen keskellä yhdessä vauvan kanssa sekä opetella kuuntelemaan omaa kehoa ja sen tarpeita. Tunnilla edetään vauvan tarpeiden ehdoilla – imettäminen, leikkiminen ja nukkuminen sekä kaikenlainen vauvan huomioiminen ovat sallittua. Tunti soveltuu äideille, joiden vauva on 1–12 kuukauden ikäinen. Myös isommat sisarukset ovat tervetulleita mukaan.

 

 

 

Yinjooga: Yinjooga pohjautuu kiinalaiseen lääketieteeseen. Yinjooga on tasapainoittava ja rauhoittava harjoitus, jossa mennään pintaa syvemmälle mielen ja kehon tuntemuksiin. Yinjoogan asentoihin uppoudutaan hitaasti hengitystä ja kehoa kuunnellen. Niissä viivytään 3–5 minuuttia. Harjoitus kohdistuu lihaksien lisäksi sidekudoksiin eli faskiaan. Asennot aktivoivat aineenvaihduntaa ja haitalliset kuona-aineet pääsevät poistumaan. Tavoitteena on hermoston rauhoittaminen ja kehon palautumisprosessin käynnistäminen. Yinjooga on rauhoittumista kiireen keskellä, oman kehon hyväksymistä sekä matkaamista mielen maailmaan.

Embodied yin: Embodied yin -harjoituksessa tehdään yin-tunneilta tuttuja asanoita, joihin yhdistetään liikettä sekä tietoista hengitystä. Tämä auttaa sinua kuuntelemaan ja aistimaan kehoasi sekä mieltäsi sisältäpäin uusilla tavoilla. Embodied yin -tunneilla lähestytään harjoitusta viiden elementin (vesi, puu, tuli, maa, metalli) kautta. Asanoita rakennetaan meridiaaneja eli kehon energiakanavia hoitaen ja vahvistaen. Harjoituksen tarkoituksena on poistaa energiatukoksia kehossa sekä laittaa energia virtaamaan vapaammin. Embodied-menetelmän kautta on mahdollista lisätä kokonaisvaltaista syvää tietoisuutta kehosta ja mielestä.

Restoratiivinen jooga: Restoratiivinen jooga on erittäin lempeä ja kokonaisvaltaisesti palauttava harjoitus. Tunti sisältää viipyilyä lattiatasossa tehtävissä rauhoittavissa asanoissa sekä välillä pehmeää hidasta liikettä. Asanoissa käytetään apuvälineitä ja niissä viivytään pitkään antaen kehon painon vaikuttaa aktiivisen lihastyöskentelyn sijaan. Harjoituksen fokus on hengityksessä ja kehon jännitysten tiedostamisessa ja niistä irti päästämisessä. Harjoitus tasapainottaa hormonitoimintaa ja rauhoittaa hermostoa. Asennot auttavat kehoa palautumaan rasituksesta ja harjoituksen hidas tempo jättää tilaa myös mielen rauhoittamiselle. Tunnelma on meditatiivinen, rentouttava ja rauhoittava.

Pehmeä hathajooga: Dynaaminen, mutta lempeä harjoitus vahvistaa kehoa ja venyttää aktiivisesti lihaksia. Harjoitus vilkastuttaa aineenvaihduntaa ja verenkiertoa sekä parantaa mm. ryhtiä ja nivelten joustavuutta. Liikkeet tehdään lempeästi kehoa kuunnellen ja rauhallisessa tahdissa, hengityksen rytmittämänä. Tunti johdattaa mieltä rauhoittumaan ja olo kehossa on tunnin jälkeen joustava ja rentoutunut.

Pehmeä flow: Flowjoogassa annetaan energian ja liikkeen virrata. Tunnilla tehdään dynaamista harjoitusta, jossa liikutaan hengityksen tahdittamana, virtaavasti asennosta toiseen. Harjoitus kehittää lihasten, nivelten ja lihaskalvojen joustavuutta. Mieltä tunti haastaa pysymään läsnä liikkeessä ja näin kehittää keskittymiskykyä. Tunnilla pääpaino on rennossa virtaavassa liikkeessä, oman kehon kuuntelussa ja asentojen linjauksissa. Musiikki siivittää tuntia eteenpäin kohti jatkuvaa liikkeen virtaa.

 

 

 

Meditaatio: Lyhyet meditaatiohetket kuuluvat tiiviisti osaksi tuntiemme rakennetta. Meditaatiossa pysähdymme aistimaan tätä hetkeä. Tulemme tietoiseksi mielen liikkeistä ja opimme lempeällä tavalla päästämään irti turhista ajatusmyllerryksistä. Meditaation avulla keskittymiskykysi kehittyy ja opit suuntaamaan huomiotasi tarkoituksenmukaisesti. Meditaatioiden teemat ja kestot vaihtelevat tunneittain.

Teemameditaatio: Joka toinen tiistai teemameditaatio-tunnilla uppoudutaan erilaisten meditaatioiden pariin. Tunneilla on vaihtuva teema, esim. kehomeditaatio, mindfulnessmeditaatio, itsemyötätunto tai kävelymeditaatio. Tunnin aikana pääset harjoittamaan läsnäolon taitoa pidemmän aikaa ja tilaa jää myös kysymyksille. Teemameditaation voi osallistua kuka tahansa eikä aikaisempaa kokemusta meditaatiosta tarvita.

Mindful yin: Mindful yin -tunnilla yhdistyvät yinjooga ja mindfulness. Tunnilla teemme yin-asanoiden lisäksi mindfulnessmeditaatioita kuten kehomeditaatio, kävelymeditaatio tai istumameditaatio. Meditaatioiden avulla harjoitamme läsnäolon taitoa hyväksyvällä asenteella. Yinjooga on tasapainoittava ja rauhoittava harjoitus, jossa mennään pintaa syvemmälle mielen ja kehon tuntemuksiin. Yinjoogan asentoihin uppoudutaan hitaasti 3-5 minuutin ajaksi. Yinjoogan asanat toimivat minimeditaatioina. Tunnin tavoitteena on tulla tietoisemmaksi mielen liikkeistä sekä käynnistää kehon palautumisprosessi.

 

 

Voimakas hatha: Tunti tarjoaa keholle fyysistä rasitusta ja rauhoittaa mieltä haastavuudellaan. Dynaamisessa harjoituksessa käydään tarkasti läpi eri asentojen linjaukset ja turvallinen suorittaminen. Liikkeet kehittävät kehonhallintaa ja tasapainoa, ja lisäävät kehon voimaa ja joustavuutta. Mieli haastetaan keskittymään kehon tarkkaan kuunteluun, jossa etsitään sopivaa voiman käyttöä ilman liiallista suorittamista.

Voimakas flow: Intensiivistä keskittymistä vaativa tunti auttaa unohtamaan arjen kiireet. Dynaamisessa harjoituksessa liikutaan virtaavasti asennosta toiseen hengityksen johdattamana. Tunnilla yhdistyvät asentojen linjaukset ja meditatiivinen liikkeen virtaus. Tunti synnyttää lämpöä kehossa, kehittää voimaa, kestävyyttä ja joustavuutta. Kehonhallintaa haastavien asentojen kautta tietoisuus kehosta laajenee. Tunnilla harjoitellaankin oman mukavuusalueen ylittämistä turvallisesti ja leikitellen.

Teematekniikka: Teematekniikkatunnilla uppoudutaan tarkemmin johonkin joogan teemaan. Teemona voi olla esim. aurinkotervehdykset, tarkemmat asanoiden linjaukset tai hengitystekniikat.  Tunnin aikana pääset syventymään tarkemmin joogan tekniikoihin ja tilaa jää myös kysymyksille. Teematekniikkatunnilta saat yksilöllistä ohjausta, varmuutta ja oivalluksen iloa joogaharjoitukseesi.

Mamababy-jooga: Tunnille voi tulla yhdessä vauvan kanssa joogaamaan ja aloittamaan liikkumista synnytyksen jälkeen. Tunnilla tehdään rauhalliseen tahtiin kehoa vahvistavia ja avaavia liikkeitä. Harjoitukset vapauttavat vauvan imettämisen ja kantamisen mukanaan tuomia kireyksiä niska-hartiaseudun ja selän alueelta. Myös lantionpohjan ja keskivartalon lihasten vahvistaminen ovat keskeisessä osassa. Tunnilla edetään vauvan tarpeiden ehdoilla – imettäminen, leikkiminen ja nukkuminen sekä kaikenlainen vauvan huomioiminen ovat sallittua. Tunti soveltuu äideille, joiden vauva on 1–12 kuukauden ikäinen. Myös isommat sisarukset ovat tervetulleita mukaan.

Mamababy-lihaskunto: Mamababy-lihaskuntotunnilla liikutaan lempeästi ja turvallisesti kehoa kuunnellen äitiysfysioterapeutin johdolla. Tunneilla keskitytään erityisesti lantionpohjan lihasten sekä vatsalihasten välisen jännesauman (eli erkauman) vahvistamiseen. Käymme läpi kokonaisvaltaisesti kehoa vahvistavia lihaskuntoharjoitteita sekä hengityksen yhdistämistä liikkeisiin. Tavoitteena on löytää mielekkäitä tapoja lihaskunnon lisäämiseen arjen keskellä yhdessä vauvan kanssa sekä opetella kuuntelemaan omaa kehoa ja sen tarpeita. Tunnilla edetään vauvan tarpeiden ehdoilla – imettäminen, leikkiminen ja nukkuminen sekä kaikenlainen vauvan huomioiminen ovat sallittua. Tunti soveltuu äideille, joiden vauva on 1–12 kuukauden ikäinen. Myös isommat sisarukset ovat tervetulleita mukaan.

 

Ohjeita viikkotunnille saapuville

  • Ensikertalaiselle: Suosittelemme ensikertalaisille pehmeä hatha- ja flowjoogatuntia sekä yinjoogatuntia, jotka soveltuvat jokaiselle ikään ja taitotasoon katsomatta. Pääset mukaan viikkotunneille luomalla tunnuksen ajanvarausjärjestelmäämme ja varaamalla paikan haluamallesi tunnille. Ensimmäisen tuntisi voit maksaa ennen tunnin alkua studiolta käteisellä, pankkikortilla tai liikuntaseteleillä. Voit myös ostaa tutustumiskortin, Kymppi- tai Anytimekortin etukäteen verkkokaupastamme.
  • Saapuminen studiolle: Luoksemme pääset kävellen, pyörällä tai joukkoliikenteellä. Maksuttomia kiekkoparkkipaikkoja löytyy yleensä hyvin studion edestä ja läheisyydestä. Avaamme oven 10 minuuttia ennen tunnin alkua. Suljemme oven 2 minuuttia ennen tunnin alkua. Studiollamme on unisex-pukuhuone, josta löytyvät wc ja suihku. Tavarat voit jättää pukuhuoneeseen. Ennen tunnin alkua annamme tilaa rauhoittumiselle. Voit käydä matollesi istumaan tai selinmakuulle odottamaan tunnin alkua. Kerrothan ohjaajillemme ennen tunnin alkua, jos terveydentilassasi on jotain sellaista, joka heidän olisi hyvä ottaa huomioon. Näin varmistat, että voit turvallisesti nauttia harjoituksestasi.
  • Varusteet: Tullessasi tunnille pukeudu joustaviin vaatteisiin ja varaa riittävästi lämmintä vaatetta loppurentoutusta vartenOta oma matto mukaan, mikäli sinulla on sellainen. Studioltamme löytyy myös lainamattoja.
  • Varausehdot: Varaathan paikkasi haluamallesi tunnille etukäteen varausjärjestelmästämme. Tunnit pidetään aina – oli paikalla 1 tai 10 ihmistä. Mikäli tunnille ei ole ilmoittautumisia 1 h ennen tunnin alkua, tunti peruuntuu automaattisesti. Jos joudut perumaan varaamasi tunnin, sinun tulee perua varauksesi viimeistään 3 h aikaisemmin ajanvarausjärjestelmän kautta. Arkiaamujen tunneilla varauksen voi perua viimeistään edellisenä iltana klo 21. Mikäli et saavu varaamallesi tunnille, veloitamme 10- tai 5-kortilta kerran joka tapauksessa. Anytime/tutustumiskortti/kertamaksulla kävijöiltä laskutamme toistuvista perumatta jääneistä tunneista jälkikäteen 10 euron sanktion. Julkaisemme viikkotunnit aina neljäksi viikoksi eteenpäin ajanvarausjärjestelmässämme. Pyrimme pitämään viikkolukujärjestyksen tuntien ajankohdat samoina, mutta pienet muutokset ovat mahdollisia.

Tule uteliaana ja luottavaisena kokemaan uutta. Lämpimästi tervetuloa!

Yhteystiedot

Laive Oy

Sepänkatu 7, Jyväskylä

041 319 5253

info@studiolaive.fi

Uutiskirje

Yhteydenotto