JOOGAN VIIKKOTUNNIT

Joogaa jokaiselle

   - studiolla, puistossa ja online-tuntina omassa kodissa!

 

Koronatilanteen vuoksi haluamme tuoda joogan luoksesi joustavasti ja jokaiselle sopivalla tavalla. Studiolla pidämme tunnit riittävien turvavälien ja hyvän hygienian kera pienryhmässä. Puistojoogassa nautimme joogasta luonnon keskellä. Online-tunneilla pääset nauttimaan joogasta kotoa käsin laadukkaan kuvan ja äänen saattelemana. 

Valitse oma tapasi tehdä joogaharjoitusta!

Joogatunnit studiolla

 

Joogatunnit studiolla järjestetään pienryhmässä: toukokuussa maksimiosallistujamäärä on 8 henkilöä. Kiinnitämme erityistä huomiota hygieniaan ja pidämme turvavälit. Tunneilla tulee käyttää omaa joogamattoa. Studion joogamattoja- ja välineitä lainatessa sinulla tulee olla mukana oma pyyhe lainavarusteiden suojaksi.

Tulethan tunnille vain terveenä ja pidät huolen hyvistä hygieniakäytänteistä.

Online-joogatunnit

 

Online-joogatunnit ovat virtuaalitunteja, jotka kuvataan samaan aikaan paikan päällä järjestettävän tunnin kanssa. Tarvitset kotonasi vain tietokoneen/tabletin/puhelimen ja oman joogamaton. Saat ajanvarausjärjestelmän kautta varaamastasi online-joogatunnista YouTube-linkin sähköpostiisi 15 min ennen tunnin alkua.

Lue lisää online-joogatunneista ja hinnoista!

Puistojooga

 

Puistojooga järjestetään luonnon keskellä vehreän Tourujoen varrella, Paperitehtaankatu 2 kerrostalon takana olevalla viheralueella. Katso paikka kartalta! Tunti soveltuu niin aloittelijoille kuin jo aikaisemmin joogaa tehneille. Tunnilla tehdään kehoa avaavia ja lämmittäviä liikesarjoja sekä aistitaan luontoa lyhyiden luontomeditaatioiden kautta. Puistojoogassa pidetään hyvät turvavälit. Tulethan puistojoogaankin vain terveenä. 

Lue lisää puistojoogasta tuntikuvauksista!

Pidetään huolta itsestämme ja ympärillä olevista!

Anna Laiven tunnelman soljua kotiisi ja nauti!

Pysähdy luonnon rauhaan ja voimaannu!

Hinnat

Joogatunnit studiolla ja puistossa

VARAUSOHJEET: Joogatunnit tulee maksaa jatkossa suoraan ilmoittautumisen yhteydessä ajanvarausjärjestelmämme kautta, jotta saamme vähennettyä studiolla ylimääräisiä lähikontakteja. Lunasta korttisi kohdasta "Prepaid-kortit". Muista palata varaamaan vielä tunti ostamallasi kortilla. Kun sinulla on jo voimassa oleva kortti, klikkaa varauksen yhteydessä "Varaa ja maksa aika" ja "Maksa käyttäen Prepaid-korttia", jolloin kortiltasi lähtee yksi kerta pois.

Kertamaksu

16 €

13 € *

Tutustumiskortti

29 €

10 x -kortti

120 €

110 € *

Anytime -kortti

99 €

89 € *

Voimassa ostopäivästä 10 peräkkäistä päivää. Voit käydä tutustumisjakson aikana viikkotunneilla rajattomasti.

Tarjous on tarkoitettu vain uusille asiakkaille ja sen voi hyödyntää vain kerran.

Voimassa 4 kk. Voit käydä kortilla 10 kertaa viikkotunneillamme. Kortti ei ole henkilökohtainen eli voit varata samalla käyttäjätunnuksella paikan esim. myös tuttavallesi.

Voimassa olevalla kortilla jäsenhinta kursseista ja workshopeista kortin omistajalle.

Voimassa 4 viikkoa. Rajaton pääsy viikkotunneille. 

Voimassa olevalla kortilla jäsenhinta kursseista, workshopeista ja yksityistunneista.

Kertamaksu

16 €

13 € *

Tutustumiskortti

29 €
Voimassa ostopäivästä 10 peräkkäistä päivää. Voit käydä tutustumisjakson aikana viikkotunneilla rajattomasti.

Tarjous on tarkoitettu vain uusille asiakkaille ja sen voi hyödyntää vain kerran.

10 x -kortti

120 €

110 € *

Voimassa 4 kk. Kortti ei ole henkilökohtainen eli voit varata samalla käyttäjätunnuksella paikan esim. myös tuttavallesi.

Voimassa olevalla kortilla jäsenhinta kursseista ja workshopeista kortin omistajalle.

Anytime

99 €

89 *

Voimassa 4 viikkoa. Rajaton pääsy viikkotunneille.

Voimassa olevalla kortilla jäsenhinta kursseista, workshopeista ja yksityistunneista.

*opiskelijat, työttömät, eläkeläiset, vanhempainvapaalla olevat.

Maksu liikuntaetuuksilla

 

1. Mobiili-applikaatiot: SmartumPay / ePassi / Edenred / Eazybreak → maksa haluamasi summa kotoa käsin, lähetä meille sähköpostitse studiolaive@gmail.com kuvakaappauksena tieto maksusta ja mille tunneille haluat osallistua. Lisäämme varauksen haluamallesi tunnille. 

2. Liikuntasetelit ja maksukortit: Smartum-setelit / Tyky-setelit / Edenred-kortti → laita meille sähköpostia studiolaive@gmail.com, mille tunnille haluat ilmoittautua. Lisäämme varauksen haluamallesi tunnille ja voit maksaa tunnin paikan päällä.

 

Laitathan tiedon meille ajoissa, jotta saamme lisättyä sinut tunnille ajoissa - kiitos!

Ohjeita viikkotunnille saapuville

  • Ensikertalaiselle: Suosittelemme ensikertalaisille pehmeä hatha- ja flowjoogatuntia sekä yinjoogatuntia, jotka soveltuvat jokaiselle ikään ja taitotasoon katsomatta. Pääset mukaan viikkotunneille luomalla tunnuksen ajanvarausjärjestelmäämme ja varaamalla paikan haluamallesi tunnille.
  • Saapuminen studiolle:  Luoksemme pääset kävellen, pyörällä tai joukkoliikenteellä. Autot kulkevat luoksemme "Valkoiselle talolle" vain Kankaankatua pitkin. Kympinkatua pitkin on mahdollista kulkea työmaiden vuoksi vain kävellen tai pyörällä. Osa sähköisistä karttapalveluista ei vielä tunnista osoitetta Kympinkatu 7, vaan vanhan osoitteen Kankaankatu 12. Varaathan siis aikaa paikan löytämiseen ensimmäisellä käyntikerralla. Parkkitila on maksutonta (4 h kiekkopaikka) Valkoisen talon vieressä.
  • Toimiminen studiolla: Avaamme ulko-oven noin 15 minuuttia ennen tunnin alkua. Suljemme oven 2 minuuttia ennen tunnin alkua. Käytäthän käsidesiä sekä peset kädet tullessa ja lähtiessäsi studiolta. Studioltamme löytyy naisten ja miesten pukuhuoneet ja tavarat voit jättää pukuhuoneeseen. Ennen tunnin alkua annamme tilaa rauhoittumiselle. Voit käydä matollesi istumaan tai selinmakuulle odottamaan tunnin alkua. Kerrothan ohjaajillemme ennen tunnin alkua, jos terveydentilassasi on jotain sellaista, joka heidän olisi hyvä ottaa huomioon. Näin varmistat, että voit turvallisesti nauttia harjoituksestasi.
  • Varusteet: Pukeudu joustaviin vaatteisiin ja varaa riittävästi lämmintä vaatetta loppurentoutusta varten. Erityisesti rauhallisilla tunneilla lämmin pukeutuminen tekee harjoituksestasi miellyttävän. Suosittelemme hyvin vahvasti oman maton käyttöä. Jos käytät studion lainamattoa tai muita joogan apuvälineitä, tuo oma iso pyyhe mukanasi niiden suojaksi.
  • Varausehdot: Varaathan paikkasi haluamallesi tunnille etukäteen varausjärjestelmästämme viimeistään 30 minuuttia ennen tunnin alkua. Tunnit pidetään aina - oli paikalla 1 tai 10 ihmistä. Mikäli tunnille ei ole ilmoittautumisia 1 h ennen tunnin alkua, tunti peruuntuu automaattisesti. Jos joudut perumaan varaamasi tunnin, sinun tulee perua varauksesi viimeistään 3 h aikaisemmin ajanvarausjärjestelmän kautta. Mikäli et saavu varaamallesi tunnille, veloitamme 10- tai 5-kortilta kerran joka tapauksessa. Anytime/tutustumiskortti/kertamaksulla kävijöiltä laskutamme toistuvista perumatta jääneistä tunneista jälkikäteen 10 euron sanktion. Osallistujia ei ole vakuutettu yrityksen toimesta.

 

Tule uteliaana ja luottavaisena kokemaan uutta. Lämpimästi tervetuloa!

Yhteystiedot
Laive Oy

Kympinkatu 7, 40320 Jyväskylä

041 319 5253

info@studiolaive.fi
Uutiskirje