TARINA

Ajatus hyvää ja tasapainoista elämää edistävästä yrityksestä oli muhinut pinnan alla jo kauan. Kaisa Peltonen ja Elviira Hyytiä päättivät tarttua tilaisuuteen ja perustaa syksyllä 2017 lopulta oman studion - sellaisen jooga- ja hyvinvointistudion, jossa itsekin haluaisivat käydä!

Studio Laiven yrittäjäkaksikko uskoo, että hyvä olo ja elämänmakuinen elämä edellyttävät pieniä, vaikkakin joskus vaikeita valintoja kiireen keskellä. Hyvinvoinnin ydin tiivistyy läsnäolossa ja hetkessä elämisessä, joita mm. jooga ja meditaatio kehittävät miellyttävällä tavalla. Kun tietää, mitä tuntee - tietää myös, mitä haluaa elämältään. Kuka ei haluaisi olla kapteeni omassa elämässään?!

Kaisan tie joogan ja mindfulnessin pariin on ollut hidas, mutta vakaa prosessi. Nuoruudessa ja aikuisuudessa ihmiskehon ja liikkeen tutkiminen tuli Kaisalle tutuksi nykytanssin kautta. Vähitellen jooga ja mindfulness astuivat kuvioihin tuoden arkeen läsnäoloa, selkeyttä ja suuntaa. Kehomieliyhteyden tutkiminen on syventänyt kokemusta ihmisyydestä vuosien varrella ja tätä tietoutta Kaisa haluaa jakaa eteenpäin nykymaailman hektisessä ja ärsyketulvaisessa maailmassa eläville ihmisille.

Elviira eksyi joogan pariin taas etsiessään apua selkäkipuihin. Joogan kehoa ja mieltä kokonaisvaltaisesti hoitava vaikutus tuntui nautinnolliselta ja tasapainoittavalta yksipuolisen kilpaurheilu-uran jälkeen ja helpotti selkäkipuja. Elviira on kiinnostunut siitä, miten joogan kautta jokainen ihminen vahvistuu niin kehon kuin mielen tasolla ja löytää itsestään uusia ulottuvuuksia. Mindfulnessin harjoittaminen puolestaan on tuonut suuria oivalluksia siitä, mikä voima ajatuksilla ja tunteilla sekä niiden hyväksymisellä on hyvinvointiimme.

Kaisa ja Elviira kokevat, että hyvän olon saavuttamiseen on monia eri reittejä ja paras tulos saadaan yhdistämällä erilaisia metodeita. Utelias ja avoin mieli ovat yksi tärkeimmistä välineistä muuttuvassa maailmassa. Haluamme yhdessä upean tiimimme kanssa tarjota mahdollisuuksia kokeilla ja kokea erilaisia mielen ja kehon tietoisuustaitoja kehittäviä menetelmiä. Uskomme, että hyvän olon, elämänmakuisen elämän ja optimaalisen suorituskyvyn ylläpitäminen vaatii kokonaisuuden ymmärtämistä. Keho hyötyy liikkeestä ja mieli hiljaisuudesta!

 

Nähdään studiolla ja online!

 

Toimintaamme ohjaavat arvot:

Hyväksyntä

Yksilöllisyys

Vastuullisuus

"Ole se muutos, jonka haluat maailmassa nähdä." - Mahatma Gandhi

Yhteystiedot
Laive Oy

Kympinkatu 7, 40320 Jyväskylä

041 319 5253
info@studiolaive.fi
Uutiskirje