PUISTOJOOGA 10.6.-26.8.2021

Puistojoogaa jokaiselle

   - pysähdy luonnon äärelle ja voimaannu!

Torstaisin klo 17-18

(10.6. - 26.8.)

 

Puistojoogassa nautitaan lempeästä joogasta kauniin Tuomiojärven järvimaiseman äärellä! Puistojoogassa tehdään kehoa avaavia ja lämmittäviä liikesarjoja sekä aistitaan luontoa lyhyiden luontomeditaatioiden kautta. Puistojoogatunti soveltuu niin aloittelijoille kuin jo aikaisemmin joogaa tehneille. 

Joogaharjoituksen paikkana toimii Jyväskylän Kivelänrannan vieressä oleva viheralue (Taulumäentie 51). Katso paikka tarkemmin kartalta. Mikäli saavut autolla, voit jättää auton parkkiin Kivelänrannan tai Tuomiojärven rannan parkkipaikalle. Ota mukaan oma joogamatto tai pyyhe alustaksi. Voit pulahtaa myös uimaan tunnin jälkeen!

Puistojoogaan tulee ilmoittautua aina etukäteen ja hyvät turvavälit on mahdollista pitää koko joogaharjoituksen ajan. Tulethan puistojoogaankin vain terveenä. Puistojooga järjestetään säävarauksella. Perumme puistojoogan viimeistään 6 h ennen puistojoogan alkua, mikäli sää näyttää sateiselle tai liian viileälle. Saat ilmoituksen mahdollisesta perumisesta suoraan sähköpostiisi.

Hinnat:

 

  • Maksuton puistojooga 20.7. klo 17-18 (suunnattu uusille asiakkaille)
  • Kertamaksu 10 € TAI
  • Tutustumiskortti/5/10/Anytime-kortilta yksi kertakäynti

Ilmoittautumisohjeet:

 

Puistojoogaan tulee ilmoittautua aina etukäteen ajanvarausjärjestelmän kautta ja maksaa tunti suoraan ilmoittautumisen yhteydessä. Voit osallistua puistojoogatunneille kaikilla sarjakorteillamme (Tutustumiskortti, 5- ja 10-kortti sekä Anytime-kortti) tai maksaa kertamaksun 10 €.

  • Kertamaksu (10 €):  Valitse haluamasi tunti →  "Varaa ja maksa aika" → "Maksa verkkomaksulla", jonka jälkeen pääset maksamaan tunnin. Jos haluat maksaa liikuntaetuuksilla, ota yhteyttä sähköpostitse info@studiolaive.fi.
  • Tutustumiskortti/10/5/Anytime-kortti: Klikkaa varauksen yhteydessä "Varaa ja maksa aika" → "Maksa käyttäen Prepaid-korttia", jolloin kortiltasi lähtee yksi kerta pois.

 

Puistojoogan paikka: Kivelänrannan vieressä oleva viheralue, Taulumäentie 51, Jyväskylä.

Yhteystiedot
Laive Oy

Kympinkatu 7, 40320 Jyväskylä

041 319 5253

info@studiolaive.fi
Uutiskirje