PUISTOJOOGA

Puistojoogaa Jyväskylässä

 

Torstaisin klo 16.30 - 17.30

6.6. - 8.8.2024

 

Puistojoogassa nautitaan lempeästä joogasta kauniin Tuomiojärven järvimaiseman äärellä! Puistojoogassa tehdään kehoa avaavia ja lämmittäviä liikesarjoja sekä aistitaan luontoa lyhyiden luontomeditaatioiden kautta. Puistojoogatunti on helppo ja soveltuu niin aloittelijoille kuin jo aikaisemmin joogaa tehneille. 

 

Joogaharjoituksen paikkana toimii Jyväskylän Kivelänrannan vieressä oleva viheralue. Viheralueen alapuolelle jää Kivelänrannan uimaranta & lentopallokenttä ja yläpuolelle ns. "Käärmetalo". Osoite on  Taulumäentie 53, Jyväskylä. Mikäli saavut autolla, voit jättää auton parkkiin Kivelänrannan tai Tuomiojärven uimarannan parkkipaikalle. Ota mukaan oma joogamatto tai pyyhe alustaksi sekä vesipullo. Voit pulahtaa myös uimaan tunnin jälkeen!

 

Puistojoogakauden ensimmäinen kerta torstaina 6.6. on kaikille avoin ja maksuton klo 16.30-17.20 tai klo 17.45-18.50. Ilmoittaudu mukaan

 

HINNAT JA ILMOITTAUTUMINEN

Valitse kertamaksu tai yksi käyntikerta sarjakortilta.

 

Kertamaksu 10 €

 

Valitse haluamasi tunti ajanvarausjärjestelmästä →  "Varaa ja maksa aika" → "Maksa verkkomaksulla", jonka jälkeen pääset maksamaan tunnin. Jos haluat maksaa liikuntaetuuksilla, ota yhteyttä sähköpostitse info@studiolaive.fi. Jos tunti perutaan tai miniosallistujamäärä ei täyty, voit käyttää kertamaksun toisella käyntikerralla.

Yksi kertakäynti sarjakortilta

 

Voit hyödyntää puistojoogaan myös sarjakorttiasi: tutustumiskortti, 10-, 20- tai Anytime-kortti. Valitse haluamasi tunti ajanvarausjärjestelmästä → "Varaa ja maksa aika" → "Maksa käyttäen Prepaid-korttia", jolloin kortiltasi lähtee yksi kerta pois. Jos tunti perutaan tai miniosallistujamäärä ei täyty, emme ota kortiltasi pois käyntikertaa.  Lue lisää sarjakorteista.

Yhteystiedot
Laive Oy

Kympinkatu 7, 40320 Jyväskylä

041 319 5253

info@studiolaive.fi
Uutiskirje