PUISTOJOOGA

Puistojoogaa Jyväskylässä

 

Tiistaisin klo 18 - 19

7.6. - 30.8.2022

Puistojoogassa nautitaan lempeästä joogasta kauniin Tuomiojärven järvimaiseman äärellä! Puistojoogassa tehdään kehoa avaavia ja lämmittäviä liikesarjoja sekä aistitaan luontoa lyhyiden luontomeditaatioiden kautta. Puistojoogatunti on helppo ja soveltuu niin aloittelijoille kuin jo aikaisemmin joogaa tehneille. 

 

Puistojoogaan tulee ilmoittautua aina etukäteen ja maksaa tunti etukäteen kertamaksulla tai sarjakortilla. Puistojooga järjestetään säävarauksella. Perumme puistojoogan viimeistään 8 h ennen puistojoogan alkua, mikäli sää näyttää sateiselle tai liian viileälle. Saat ilmoituksen mahdollisesta perumisesta suoraan sähköpostiisi.

 

Joogaharjoituksen paikkana toimii Jyväskylän Kivelänrannan vieressä oleva viheralue (Taulumäentie 53). Mikäli saavut autolla, voit jättää auton parkkiin Kivelänrannan tai Tuomiojärven uimarannan parkkipaikalle. Ota mukaan oma joogamatto tai pyyhe alustaksi. Voit pulahtaa myös uimaan tunnin jälkeen!

 

Puistojoogan paikka: Kivelänrannan uimarannan/lentopallokenttien yläpuolella oleva viheralue (Osoite: Taulumäentie 53, Jyväskylä)

Hinnat ja ilmoittautuminen

 

 

Kertamaksu 15 €

Valitse haluamasi tunti ajanvarausjärjestelmästä →  "Varaa ja maksa aika" → "Maksa verkkomaksulla", jonka jälkeen pääset maksamaan tunnin. Jos haluat maksaa liikuntaetuuksilla, ota yhteyttä sähköpostitse info@studiolaive.fi.

TAI

Yksi kertakäynti sarjakortilta (Tutustumiskortti/5/10/Anytime-kortti)

Klikkaa varauksen yhteydessä "Varaa ja maksa aika" → "Maksa käyttäen Prepaid-korttia", jolloin kortiltasi lähtee yksi kerta pois.

 

Yhteystiedot
Laive Oy

Kympinkatu 7, 40320 Jyväskylä

041 319 5253

info@studiolaive.fi
Uutiskirje