Mamajooga-verkkokurssi

Hei sinä odottava äiti 👋

 

Etsitkö lempeää ja turvallista liikkumismuotoa raskausaikaan?

 

Tai haluaisitko valmistautua synnytykseen tuntien olosi itsevarmaksi ja luottavaiseksi?

 

 

... samalla päästäen irti turhista huoliajatuksista kulkien kohti onnellista raskausaikaa?

Jos vastaat yhteen tai useampaan alla olevaan kohtaan "KYLLÄ", suosittelen sinua jatkamaan lukemista eteenpäin!

 

✔️ Haluaisin löytää lempeän ja turvallisen liikkumismuodon raskausaikaan, jotta voin jatkaa liikkumista ja voida hyvin läpi raskausajan  

✔️ Haluaisin kokea levollisuuden tunteita sekä nauttia raskausajasta, enkä kuluttaa energiaani turhaan murehtimiseen

✔️ Haluaisin nauttia toimintakykyisestä kehosta myös raskausaikanani, jotta voin jatkossakin tehdä itselleni tärkeitä asioita

✔️ Haluaisin valmistautua synnytykseen ja tuntea luottamusta omaan kehooni ja sen voimiin synnytyksessä

"Tämä verkkokurssi oli mulle todellinen pelastus! Ihanan lempeä ja asiantunteva Elviira oli kuin ”oma valmentaja”, jonka kanssa treffattiin useasti viikossa. Odotan synnytystä jopa jo innolla, kun pääsen hyödyntämään kurssilla opittua äänenkäyttöä ja rentoutumiskeinoja!”

Kristiina 27 v.

⭐️ Esittelyssä Mamajooga-verkkokurssi ⭐️

 

Verkkokurssi on jaettu neljään osioon, joiden avulla kuljet matkan kohti levollista raskausaikaa ja synnytystä!

 

✔️ 18 kpl jooga-, meditaatio- ja rentoutusharjoituksia

 

✔️ Tietoa raskausajan joogasta, rentoutumisesta, lantionpohjan toiminnasta ja vinkkejä synnytykseen valmistautumiseen

 

✔️ Äitiys- ja lantionpohjan fysioterapeutti Annakaisa Hinkkasen haastattelu suorien vatsalihasten erkaumasta sekä doula Viliina Välimäen parhaat vinkit synnytykseen valmistautumiseen

 

✔️ Asiantuntijan ja ryhmän tuki suljetussa Facebook-ryhmässä läpi raskausaikasi!

 

1. Liikettä ja lepoa läpi raskauden

 

Luento: Raskausajan joogan periaatteet (8 min)

Joogaharjoitukset: Hetki itselle (26 min) & Tilaa kehoon (34 min)

Meditaatiot: Tässä ja nyt (6 min) & Tietoisuus vauvasta (10 min)

 

Ensimmäisessä osiossa kerron sinulle, miten liikkua turvallisesti läpi raskausajan ja ennaltaehkäiset samalla raskausajalle tyypillisiä vaivoja. Saat harjoitusten avulla kokea pysähtymisen ja rauhan tunteita, jotta voit nauttia raskausajasta ja kokea syvempää yhteyttä vauvaasi!

 

2. Stressinhallinta ja hengitys

 

Joogaharjoitukset: Liiku ja hengitä pehmeästi (66 min), Levon ja rentouden yin (40 min)

Meditaatio- ja hengitysharjoitukset: Lempeä hengitys (9 min), Hengitysharjoitus 4 - 6 (9 min), Vuorosierainhengitys (7 min), Yoga nidra syvärentoutus (15 min)

 

Toisen osion avulla raskausajan väsymys ja tukala olo vähentyvät, kun opit ottamaan useammin palauttavia lepohetkiä. Rauhallisen hengityksen avulla onnistut laskemaan stressikierroksia ja opit, miten hengitys on apunasi myös synnytyksen aikana!

 

3. Vahvuutta kehoon ja lantionpohjaan

 

Luennot: Äitiys- ja lantionpohjan fysioterapeutti Annakaisa Hinkkasen haastattelu erkaumasta (18 min)

Joogaharjoitukset: Lantionpohja tutuksi (18 min), Rentoutta ja voimaa lantionpohjaan (34 min), Voimaa ja kestävyyttä kehoon (47 min), Virkistävä ja jalkoja vahvistava jooga (32 min)

 

Kolmas osio kannustaa vahvistamaan kehoasi lempeällä tavalla, jotta jaksat touhuta paremmin arjessa. Lantiopohjan lihasten vahvistaminen ja rentouttaminen tukee raskausajan hyvinvointia, valmistaa sinua synnytykseen ja auttaa myös synnytyksestä palautumisessa. 

 

4. Myötätuntoisesti kohti synnytystä

 

Luennot: Doula Viliina Välimäen vinkit synnytykseen valmistautumiseen (20 min) & Jooga synnytyksestä palautumisen tukena (10 min)

Joogaharjoitukset: Synnytystä kohti (15 min) & Resonoiva keho & ääni (19 min)

Meditaatiot: Kivun kohtaaminen lempeästi (13 min) & Myötätuntoa itselle (15 min)

 

Neljännen osion harjoitteet tuovat sinulle luottavaisen ja levollisen olon suunnata kohti synnytystä. Tiedät, miten kohdata kivun tuntemuksia ja hyödyntää erilaisia rentouttavia asentoja synnytyksen aikana. Kurssin jälkeen olosi on luottavainen suunnatessasi kohti uuden elämän syntyä!

Voit lunastaa verkkokurssin myös liikuntaetuuksilla. Lue ohjeet liikuntaeduilla maksamiseen tästä!

"Ostin teidän kurssin reilu kuukausi sitten ja haluan kiittää miten hyvän kurssin tarjoatte odottajille! Olen saanut kurssista todella paljon hyvää tietoa ja ihania harjoituksia, joita hyödynnän läpi raskauden ja myös synnytyksessä. Olen kurssin avulla löytänyt joogan ihanan lempeyden ja sitä kautta lempeyttä myös itseä kohtaan!"

Riitta 32 v. 

Hei, olen Elviira Hyytiä!

 

 

Kolmen lapsen äitinä olen päässyt kokemaan joogan hyödyt niin raskausaikana, synnytykseen valmistautumisessa kuin pikkulapsiarjessa. Ensimmäistä raskauttani varjosti suuret epävarmuuden ja riittämättömyyden tunteet, joiden kohtaamiseen en saanut tarpeeksi tukea. En tiennyt, minkälainen liikunta olisi minulle sopivaa ja lähestyvä synnytys jännitti minua valtavasti.

 

Toisen ja kolmannen raskauden aikana löysin raskausjoogan, josta sain itseluottamusta ja rauhaa niin raskausaikaan kuin synnytyksiin. Olotila muuttui virkeämmäksi ja tiesin, miten helpottaa kehon kremppoja, joita melkein jokainen kohtaa raskausaikana.

 

Olen nähnyt jo yli 10 vuoden äitiysjoogaohjaajan urani aikana, kuinka raskausjooga lisää äitien kykyä luottaa oman kehon viisauteen ja voimavaroihin. Intohimonani liikunta- ja terveystieteiden maisterina on tukea äitejä nauttimaan ja liikkumaan turvallisesti läpi raskausajan. "Yes I can" -asenne vahvistuu, kun jokainen löytää joogasta lempeän tavan liikkua ja valmistautua synnytykseen!

Kun lähdet mukaan tälle verkkokurssille:

 

✔️ Löydät lempeän ja turvallisen liikkumismuodon raskausaikaan, jonka avulla voit hyvin läpi raskausajan

✔️ Ennaltaehkäiset ja helpotat monia raskausajalle tyypilllisiä vaivoja, kuten selkä- ja liitoskipuja

✔️ Nautit raskaudesta ilman turhia huolia ja tunnet levollisuutta hormonimyrskyjenkin keskellä

✔️ Löydät luottamusta synnytykseen valmistautumiseen ja tiedät, miten edistää omaa sekä vauvan jaksamista synnytyksen aikana

 

Kenelle Mamajooga-verkkokurssi sopii?

 

Mamajooga-verkkokurssi sopii sinulle, joka haluat...

 

✔️ nauttia lempeästä ja turvallisesta liikkumisesta raskauden loppumetreille asti

✔️ ennaltaehkäistä ja hoitaa raskausajalle tyypillisiä kehon kremppoja

✔️ iloita raskaudesta ilman turhia huolia ja stressiä

✔️ valmistautua synnytykseen ja lisätä luottamusta omiin voimavaroihin

 

Kurssin harjoitukset sopivat raskaana oleville raskauden alusta aina synnytykseen saakka. Osallistuaksesi verkkokurssille, et tarvitse aikaisempaa kokemusta joogasta ja voit edetä kurssilla omalla tahdillasi.

 

Halutessasi voit myös liittyä kurssin suljettuun Facebook-ryhmään, jossa käymme keskustelua kurssin aikana heränneiden kysymysten pohjalta ja saat lisätietoja raskausajan joogasta. Olen tukenasi läpi kurssin ja myös sen jälkeen yhteisessä Facebook-ryhmässämme!

 

Jos kuulut riskiryhmiin tai olet epävarma äitiysjoogan soveltuvuudesta sinulle, kysythän lisää info@studiolaive.fi tai konsultoit lääkäriä ennen kurssin aloittamista. 

Mietityttääkö sinua, osaanko käyttää verkkokurssialustaa?

Kurkkaa tästä, mille alusta näyttää!

 

Voit lunastaa verkkokurssin myös liikuntaetuuksilla. Lue ohjeet liikuntaeduilla maksamiseen tästä!

“Oon niin iloinen, että löysin mukaan tälle kurssille! Kärsin jo raskauden puolessa välissä inhottavista nivus- ja liitoskivuista, ja sain niihin helpotusta kurssin joogaharjoitusten avulla. Yllätyin, miten yksinkertaiset asennot toivat apua!”

 

Nelli 28 v.

Usein kysytyt kysymykset

 

Voinko maksaa verkkokurssin liikuntaetuuksilla?

Kyllä vain, voit maksaa liikuntaetuuksilla: Smartum, Edenred, ePassi ja Tyky. Lue ohjeet liikuntaetuuksilla maksamiseen!

 

Missä vaiheessa raskautta voin aloittaa tämän kurssin?

Mamajooga-verkkokurssi on rakennettu siten, että siihen on mahdollista osallistua missä tahansa vaiheessa raskautta. Tulet kuulemaan jokaisen joogaharjoituksen kohdalla, miten voit soveltaa liikkeitä raskauden eri vaiheissa. Voit edetä omalla tahdillasi ja keskittyä niihin osioihin, jotka tuntuvat raskauden eri vaiheissa sinulle tärkeimmille. Monet joogaharjoitukset soveltuvat tehtäväksi myös synnytyksestä palautumisen tukemiseen!

 

En ole tehnyt koskaan joogaa eli sopiiko kurssi minulle?

Kyllä vain! Tälle verkkokurssille on valittu erityisesti helppoja joogaharjoituksia, joita jokaisen on turvallista tehdä kotoa käsin. Erityisesti aloittelevana joogaajana on tärkeää, että pääset perehtymään joogan alkeisiin ja raskausajan joogaan ammattilaisen opastuksella. Jos kuulut riskiryhmiin tai olet epävarma äitiysjoogan soveltuvuudesta sinulle, kysythän lisää info@studiolaive.fi tai konsultoit lääkäriä ennen kurssin aloittamista. 

 

Kärsin kovista liitos- ja selkäkivuista. Pystynkö silti tekemään verkkokurssin harjoituksia?

Ehdottomasti! Tällä kurssilla pääset tekemään erityisesti selkää ja lantion seutua vahvistavia sekä rentouttavia liikkeitä. Nämä harjoitukset ovat olleet monelle raskausajan pelastus ja kivut ovat jopa vähentyneet. Jos kovat kivut ai vaikkapa raskauspahoinvointi estävät juuri nyt sinua liikkumasta, muistathan, että kurssi sisältää myös paikallaan tehtäviä rentoutusharjoituksia. 

 

Minkälainen verkkokurssialustanne on ja osaanko käyttää sitä?

Verkkokurssipohja on erittäin helppokäyttöinen ja voit käyttää sitä tietokoneelta, tabletilta, mobiilisti ja yhdistää myös tv-ruutuun. Osaat käyttää sitä varmasti ja saat meiltä aina myös apua teknisiin haasteisiin.

 

Kuinka pitkään verkkokurssi on käytettävissäni?

Verkkokurssin kaikki materiaalit on käytössäsi yhteensä 1 vuoden ajan. Voit hyödyntää siis kurssia läpi raskausajan ja osaa harjoituksista myös synnytyksestä palautumiseen.

 

Mitä välineitä tarvitsen joogaharjoituksia varten?

Verkkokurssin harjoituksiin et tarvitse mitään erityisiä välineitä. Jonkinlainen joogamatto sekä muutama tyyny ja viltti riittävät!

 

Haluaisin antaa tämän verkkokurssin lahjaksi läheiselleni. Miten se onnistuu?

Voit ostaa lahjakortin sähköisesti täältä!

Rahat takaisin -takuu

 

Jo yli 1000 tyytyväistä äitiä on nauttinut verkkokurssin lempeistä, mutta voimauttavista raskausjoogaharjoituksista. Uskomme, että myös sinä nautit kurssista!

 

Mikäli kurssi ei jostain syystä kuitenkaan tunnukaan hyvälle, sinulla on täysi oikeus palauttaa kurssi. Uskallammekin luvata sinulle 14 päivän rahat takaisin -takuun, mikäli et ole tyytyväinen kurssiin. Maksamme rahat takaisin tilillesi, emmekä kysy syytä palautukselle. Voit aloittaa kurssin siis täysin ilman riskiä!

“Olin liikkunut tosi aktiivisesti ennen raskausaikaa. Kun vatsa alkoi kasvaa odotusaikana, aloin olla epävarma kaikesta liikkumisesta. Löysin kurssin avulla onneksi uuden lempeän, mutta tehokkaan tavan liikkua. Oli helpottavaa saada selkeät ohjeet ja tehdä ammattilaisen opastuksella turvallisia harjoituksia!  💪 ” 

 

Kaisa 38 v. 

Jo yli 1000 äitiä on nauttinut Mamajooga-verkkokurssistamme ja saanut apua kehon kremppoihin!

 

 

Yhtä kattavat raskausjoogakurssit joogastudioilla maksavat yleensä vähintään 120 €. Nyt saat kaiken tämän ja 1 vuoden käyttöajan kurssille hintaan 67 €!

 

 

Investointisi raskausajan hyvinvointiin niin sinulle kuin vauvallesi maksaa siis vain noin viiden lounaan verran!

Voit lunastaa verkkokurssin myös liikuntaetuuksilla. Lue ohjeet liikuntaeduilla maksamiseen tästä!

 

Jos sulla herää mitä tahansa kysyttävää, vastaan mielelläni: info@studiolaive.fi

Aloita matkasi kohti hyvää oloa ja lempeää raskausjoogaa vaikka heti!

Hinta 67 €

67,00 Tilaa nyt

Yhteystiedot

Laive Oy

Kympinkatu 7, 40320 Jyväskylä

041 319 5253

info@studiolaive.fi

Uutiskirje