Mamajooga-verkkokurssi

59,00 

Verkkokurssi sisältää:

  • Neljä viikkoa yhteisiä harjoituksia, jonka jälkeen pääset jatkamaan harjoituksia oman vointisi ja aikataulusi mukaan. Voit suorittaa verkkokurssin missä ja milloin vain. Verkkokurssin materiaalit ovat käytössäsi yhden vuoden ajan.
  • Ohjattuja jooga-, meditaatio- ja rentoutusharjoituksia: 7 joogaharjoitusta, 5 meditaatiota, 3 hengitysharjoitusta ja 2 ääniharjoitusta.
  • Tietoa raskausajan joogasta, stressinhallinnasta, lantionpohjan toiminnasta ja vinkkejä synnytykseen ja synnytyksestä palautumiseen.
  • Äitiys- ja lantionpohjan fysioterapeutti Annakaisa Hinkkasen haastattelu erkaumasta.
  • Harjoituksia raskauden jokaiselle kolmannekselle.

Mamajooga-verkkokurssi koostuu lukuisista jooga-, meditaatio- ja rentoutusharjoituksista, jotka tukevat kehon ja mielen hyvinvointia läpi raskauden. Verkkokurssin joogaharjoitukset vahvistavat ja rentouttavat raskauden myötä kuormittuvia kehonosia, kuten selkää ja lantionpohjaa. Palautumisen ja tietoisen läsnäolon taitoja pääset harjoittelemaan hengitys- ja meditaatioharjoitusten avulla. Saat tietoa myös mm. äidin kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin merkityksestä vauvan hyvinvoinnille, stressinhallintataidoista, lantionpohjan toiminnasta sekä vinkkejä synnytykseen ja synnytyksestä palautumiseen.

Mamajooga on lempeä ja tehokas harjoitusmuoto, joka sopii odottaville äideille läpi raskauden!