Mamajooga-verkkokurssi

59,00 

Mamajooga-verkkokurssi sopii sinulle, joka haluat vahvistaa ja rentouttaa kehoasi, löytää lisää myötätuntoista asennetta itseäsi kohtaan sekä syventää ymmärrystäsi raskausajasta. Raskausjooga on yksi parhaista keinoista valmistautua synnytykseen ja pitää huolta itsestä sekä vauvasta raskauden alkumetreiltä synnytykseen saakka!

 

Tämä raskausjoogan verkkokurssi on sinulle, joka haluat…

  • löytää sinulle sopivan ja turvallisen tavan liikkua raskauden eri vaiheissa
  • saada raskausaikaasi lisää tasapainoa ja rentoutta niin kehon kuin mielen tasolla
  • oppia uusia joogaliikkeitä helpottamaan mm. liitos- ja selkäkipuja
  • vahvistaa lantionpohjan lihaksia ja luoda hyvät edellytykset synnytyksestä palautumiselle
  • löytää syvemmän yhteyden kohdussa kasvavaan vauvaan
  • oppia lisää hengityksestä ja rentoutumisen taidoista synnytyksen tukena!

 

➔ LUE LISÄÄ MAMAJOOGA-VERKKOKURSSISTA!

 

Verkkokurssipohja on helppokäyttöinen ja pääset aloittamaan kurssin heti tilauksen jälkeen. Verkkokurssin kaikki materiaalit on käytössäsi yhteensä 1 vuoden ajan, joten sinulla on hyvin aikaa perehtyä harjoituksiin. Halutessasi voit myös liittyä kurssin suljettuun Facebook-ryhmään, jossa voimme jatkaa keskustelua ja saat lisätietoja raskausajan joogasta. Voit lunastaa verkkokurssin myös liikuntaetuuksilla. Lue ohjeet liikuntaetuuksilla maksamiseen täältä!

 

Lämpimästi tervetuloa mukaan!

 

“Mamajooga-kurssi antoi kattavan paketin erilaisia työkaluja raskausajan eri vaiheisiin. Oli ihana antaa kurssin aikana keholle sen kaipaamaa liikettä sekä mielelle rauhaa ja levollisuutta. Erityisesti pidin siitä, että kurssi on auki vuoden ajan, joten kurssin asioita on todellakin aikaa sisäistää koko raskausajan!”   

– Kaisa 38 v.