Mamababyjooga-verkkokurssi

59,00 

Mamababyjooga-verkkokurssi on vauva-arjen pelastus! Voit rullata joogamaton kotisi lattialle ja nauttia kehoa sekä mieltä hoitavista harjoituksista yhdessä vauvan kanssa. Jooga innostaa sinut lempeän liikkumisen äärelle ja tukee synnytyksestä palautumista. Verkkokurssin joogaharjoitukset on helppoa ottaa osaksi joskus kiireistäkin arkea, sillä monet harjoituksista ovat lyhyitä mutta silti tehokkaita!

 

Kurssi sopii äideille, joilla on noin 1-15 kuukauden ikäinen vauva. Osaa kurssin harjoituksista, kuten lantionpohjan lihasten tunnistusharjoituksia ja rentouttavia meditaatioita voit tehdä jo muutama viikko synnytyksen jälkeen. Kaikista verkkokurssin harjoituksista voit nauttia myös ilman vauvaa.

 

Tämä verkkokurssi on sinulle, joka haluat…

  • aloittaa liikkumisen turvallisesti ja lempeästi synnytyksen jälkeen
  • nauttia monipuolisista pienten lasten äideille suunnitelluista joogaharjoituksista
  • vahvistaa nousujohteisesti lantionpohjan ja keskivartalon lihaksia
  • luoda hyvät edellytykset synnytyksestä palautumiselle
  • löytää lisää rentouttavia ja palauttavia hetkiä vauva-arjen keskelle
  • kaipaat virkistävää ja vuorovaikutteista puuhaa yhdessä vauvan kanssa

 

➔ LUE LISÄÄ MAMABABYJOOGA-VERKKOKURSSISTA!

 

Verkkokurssipohja on helppokäyttöinen ja pääset aloittamaan kurssin heti tilauksen jälkeen. Halutessasi voit myös liittyä kurssin suljettuun Facebook-ryhmään, jossa jatkamme keskustelua kurssin teemoista ja saat lisätietoa joogan hyödyistä aineenvaihdunnan kannalta. Olemme tukenasi läpi kurssin ja myös sen jälkeen yhteisessä Facebook-ryhmässämme. Voit lunastaa kurssin myös liikuntaetuuksilla. Lue ohjeet liikuntaetuuksilla maksamiseen täältä!

 

Saat lisätiedot kurssista sähköpostiisi tilauksen jälkeen. Mikäli et löydä kuittia ja lisätietoja, tarkistathan myös roskapostin ja muut kansiot.

 

Lämpimästi tervetuloa mukaan!

 

“Elviiran ohjaus on parasta! Mulle tuli turvallinen olo aloittaa liikkumaan taas synnytyksen jälkeen ja löytää mun keho uudestaan!”

 

– Anni ja Sofia-vauva