LIIKUNTAETUUKSILLA MAKSAMINEN

Otamme vastaan liikuntaetuuksia (Smartum, ePassi, Edenred, Eazybreak, Tyky) studion joogatuntien lisäksi verkkokursseista ja online-joogassa. Voit myös maksaa vain osan liikuntaetuuksilla ja laitamme sinulle loppuosasta laskun sähköpostitse. Jos mieleesi tulee kysyttävää, otathan rohkeasti yhteyttä info@studiolaive.fi. Olemme apunasi!

Sovellukset: SmartumPay/ePassi/Edenred/Eazybreak

 

  1. Lataa sovellus ja kirjaudu palveluun
  2. Etsi paikaksi Studio Laive / Laive Oy
  3. Syötä palveluun haluamasi tuotteen hinta
  4. Vahvista maksu
  5. Laita meille sähköpostilla info@studiolaive.fi kuvakaappaus/kuva ostoksen kuitista, etunimi & sukunimi, sähköpostiosoitteesi sekä tieto, mille verkkokurssille tai minkä online-joogajäsenyyden haluat lunastamallasi summalla. Laitamme sinulle sähköpostilla kirjautumisohjeet kurssille viimeistään 24 tunnin sisällä.

 

Liikuntasetelit: Smartum/Tyky

 

  1. Tuo setelit meille paikan päälle. Sovi kanssamme seteleiden tuomiseen aika info@studiolaive.fi ja kirjaamme sinut kurssille TAI
  2. Lähetä liikuntasetelit meille postitse "Laive Oy, Kympinkatu 7, 40320 Jyväskylä". Liitä mukaan etunimi & sukunimi, sähköpostiosoitteesi ja verkkokurssi tai online-joogajäsenyys, jonka haluat lunastaa. Tarkista, että liikuntasetelit on allekirjoitettu. Otamme sinuun yhteyttä sähköpostitse heti kun posti on tuonut kirjeen perille.
Yhteystiedot
Laive Oy

Kympinkatu 7, 40320 Jyväskylä

041 319 5253

info@studiolaive.fi
Uutiskirje