LIIKUNTAETUUKSILLA MAKSAMINEN

Otamme vastaan liikuntaetuuksia (Smartum, ePassi, Edenred) studion joogatuntien ja osan kurssien lisäksi verkkokursseilla ja online-joogassa. Voit myös maksaa vain osan liikuntaetuuksilla ja laitamme sinulle loppuosasta laskun sähköpostitse. Jos mieleesi tulee kysyttävää, otathan rohkeasti yhteyttä info@studiolaive.fi. Olemme apunasi!

SmartumPay ja ePassi: maksa suoraan verkkokaupassa

 

Valitse verkkokaupan ostoskoriin haluamasi tuote. Kassalta löydät maksuvaihtoehtona ePassin tai SmartumPayn. Valitse haluamasi maksutapa ja seuraa liikuntaetuustoimijan ohjeita. Saat maksettua tuotteen suoraan verkkokaupassa.

 

Edenred tai osittainen maksu liikuntaetuuksilla: Tee veloitus applikaatiolla ja laita kuitista kuva sähköpostiimme

 

  1. Lataa sovellus ja kirjaudu palveluun
  2. Etsi paikaksi Studio Laive / Laive Oy
  3. Syötä palveluun haluamasi tuotteen hinta
  4. Vahvista maksu
  5. Laita meille sähköpostilla info@studiolaive.fi kuvakaappaus/kuva ostoksen kuitista, etunimi & sukunimi, sähköpostiosoitteesi sekä tieto, minkä tuotteen haluat lunastaa. Jos sinulla ei ole liikuntaetuuksien saldoa käytössä kattamaan tuotteen koko summaa, voimme laittaa sinulle loppuosasta laskun sähköpostiisi. Pyrimme vastaamaan sähköposteihin viimeistään 24 tunnin sisällä.

 

Smartum-setelit: Postita tai tuo liikuntasetelit studiolle

 

  1. Tuo setelit meille paikan päälle. Sovi kanssamme seteleiden tuomiseen aika info@studiolaive.fi ja kirjaamme sinut tuotteen voimaan TAI
  2. Lähetä liikuntasetelit meille postitse "Laive Oy, Kympinkatu 7, 40320 Jyväskylä". Liitä mukaan etunimi & sukunimi, sähköpostiosoitteesi ja verkkokurssi tai online-joogajäsenyys, jonka haluat lunastaa. Tarkista, että liikuntasetelit on allekirjoitettu. Otamme sinuun yhteyttä sähköpostitse heti kun posti on tuonut kirjeen perille.
Yhteystiedot
Laive Oy

Kympinkatu 7, 40320 Jyväskylä

041 319 5253

info@studiolaive.fi
Uutiskirje