Virkeyttä ja virtaa aineenvaihduntaan -verkkokurssi

Kaipaako aineenvaihduntasi lempeää buustia?

 

Haluaisitko kokea enemmän virkeitä ja vetreitä hetkiä arjessasi?

 

... samalla löytäen uusia hyvinvointirutiineja, jotka pitävät olosi virkeänä myös tämän kurssin jälkeen?

 

Jos vastaat yhteen tai useampaan kohtaan "KYLLÄ", suosittelen sinua jatkamaan lukemista eteenpäin!

✔️ Haluaisin kokea oloni energisemmäksi, jotta jaksan tehdä itselleni merkityksellisiä asioita - työpäivien jälkeenkin.

✔️ Haluaisin löytää hyväksyvää asennetta itseäni kohtaan, jotta voisin suhtautua armollisemmin myös kehooni.

✔️ Haluaisin vähentää kehon turvotuksia, tukkoista oloa sekä painonnousua - ilman tiukkoja treeniohjelmia tai dieettejä.

✔️ Haluaisin tukea suoliston terveyttä ja edistää vatsan toimintaa luonnollisin menetelmin.

✔️ Haluaisin nauttia helpoista joogaharjoituksia ja kokea onnistumisen elämyksiä!

"Lämmin kiitos Elviira! Liian usein innostus erilaisilla kursseilla loppuu yhtä nopeasti kuin alkaakin, mutta kaikeksi yllätyksekseni tein kurssin ihan alusta loppuun saakka! Harjoitukset veivät minut mukanaan ja niistä tuli aina hyvälle tuulelle. Uskomatonta!"

- Ulla 42 v.

Virkeyttä & virtaa aineenvaihduntaan -verkkokurssin avulla saat...

 

✔️ LISÄÄ LEMPEÄÄ LIIKETTÄ JA ENERGIAA ARKEESI

Jooga tarjoaa kehoa kunnioittavaa liikettä aivan jokaiselle - niin kankealle, notkealle, polvikipuiselle kuin vähän liikkuneellekin. Liike edistää nestekierron ja verenkierron toimintaa, mikä auttaa kuona-aineita poistumaan elimistöstä ja lisäksi myös suoliston hyvinvointi kohenee. Olotila muuttuu keveämmäksi ja yksinkertaisesti paremmaksi!

 

✔️ STRESSITASOSI LASKUUN JA RENNOMMAN OLON

Rauhalliset joogaharjoitukset hillitsevät stressiä ja auttavat sinua rentoutumaan. Elimistön sokeri- ja rasva-aineenvaihdunta pysyvät parhaiten tasapainossa, kun stressihormonit eivät jää jylläämään verenkiertoosi liian pitkiksi ajoiksi. Myös ruuansulatus toimii parhaiten silloin, kun rentoudut ja lepohermostosi on aktiivinen!

 

✔️ ARMOLLISUUUTTA JA ITSETUNTEMUSTA ELÄMÄÄSI

Joogan harjoittamisen avulla sinun on mahdollista oppia hyväksyvää asennetta itseäsi kohtaan ja huomaat myös herkemmin, mitä kehosi aidosti tarvitsee. Joogaharjoituksessa pääset tutkimaan lempeällä asenteella, mitä omalle kropalle ja mielelle kuuluu. Samalla tulet tietoisemmaksi mielen liikkeistäsi ja pystyt päästämään helpommin irti kuormittavista ajatuksista 🧡

"Viikon alun luento herätteli aina viikon teemaan ja harjoitukset olivat selkeitä ja helppoja seurata. Eivät harjoitukset kuitenkaan olleet aina kevyitä, vaan hiki virtasi ja se oli hyvä juttu!! Olotila 6 viikon jälkeen oli todellakin virkeämpi!"

- Anni 38 v.

⭐️ Esittelyssä Virkeyttä ja virtaa aineenvaihduntaan -verkkokurssi⭐️

 

Verkkokurssi on jaettu kuuteen osioon, joiden avulla kuljet kohti virkeämpää ja rennompaa arkea!

 

✔️ 6 kpl viikkoteemoihin perehdyttävää luentoa (noin 20 min), josta saat inspiraatiota muutokseen

 

✔️ 12 kpl helppoja ja innostavia joogaharjoituksia (noin 20-60 min), jotka tulee tehdyksi ihan huomaamattasi!

 

✔️ Viikoittaisen arkihaasteen tukemaan tavoitteitasi ja matkaasi kohti virkeämpää arkea

 

✔️ Asiantuntijan ja ryhmän tuki suljetussa Facebook-ryhmässä

Viikko 1:

Palautuminen haltuun

 

Ensimmäisen viikon miniluennolla (22 min) kuulet, miten pitkäkestoinen stressi heikentää aineenvaihdunnan toimintaa ja ymmärrät, miksi rentoutumisen taito ja erityisesti hyvät yöunet on äärimmäisen tärkeä asia arjessa. Pääset tasaamaan stressikuormia rauhoittavan yinjoogan (63 min) ja lempeän detox-joogan (28 min) avulla. Lähdemme liikkeelle joogan alkeista ja annan sinulle lukuisia vaihtoehtoja joogan asentojen tekemiseen!

Viikko 2:

Aineenvaihduntaan vauhtia

 

Toisen viikon miniluennolla (16 min) ja arkihaasteessa etsimme jokaiselle sopivaa tapaa lisätä liikettä arkeen, sillä aineenvaihduntamme rakastaa sopivassa suhteessa liikettä ja lepoa! Laitamme aineenvaihdunnalle buustia voimakkaamman detox-joogan (62 min) avulla sekä tauotamme työpäivää toimistojoogaharjoituksella (20 min). Toimistojoogassa joogailemme tuolin kanssa, joten se soveltuu tehtäväksi niin kotona kuin työpäivän aikanakin!

Viikko 3:

Tietoinen syöminen

 

Kolmas viikko perehdyttää sinut mindfulnessin "tietoiseen syömiseen" miniluennolla (21 min). Moni on saanut tietoisesta syömisestä apua vatsaoireisiin ja painonhallintaan, sillä ruoan nauttiminen hitaasti ja kunnollinen pureskelu edistävät ruuansulatusta. Huomaat myös herkemmin, milloin olet kylläinen. Pidämme aineenvaihdunnan hyrräämässä hieman voimakkaamman detox-joogan avulla (61 min) ja pääset nauttimaan suolistoa rauhoittavasta hathajoogasta (24 min).

Viikko 4:

Suoliston ja sisäelinten hyvinvointi

 

Neljännen viikon miniluennolla (21 min) kuulet, miten suoliston ja sisäelinten hyvinvointi kohenee niin lempeän liikkeen kuin levonkin kautta. Vaikka sulla ei olisi juuri nyt haasteita suoliston kanssa, nämä opit myös ennaltaehkäisevät vaivoja. Suolistoa kutsutaan meidän toisiksi aivoiksi, joten suolistosta kannattaa pitää huolta! Lempeän voimakas detox-jooga (61 min) pitää aineenvaihduntasi vauhdissa ja suolistoa hoitava yinjooga (23 min) tasapainottaa olotilaasi.

Viikko 5:

Vähennä stressiä

 

Viides viikko kannustaa sinua syventymään edelleen stressinhallinnan teemaan, jotta arjessa säilyisi tasapaino aktiivisuuden ja levon välillä. Keskitymme miniluennolla (19 min) ja arkihaasteessa siihen, miten saisimme lisättyä pieniä palauttavia hetkiä arkeen. Pehmeä detox-jooga (62 min) ja rauhoittava hathajooga (20 min) pitävät kehon liikkeessä, mutta stressitasot kurissa. Rentous on siis taattua!

Viikko 6:

Uudet rutiinit osaksi arkea

 

Kuudennella viikolla pysähdymme pohtimaan, miten voit viedä uusia rutiineja arkeesi. Suurin haaste viedä uusia hyvinvointitapoja arkeen on tehdä liian suuria muutoksia kerrallaan. Todistetusti parempi keino on tehdä yksi muutos kerrallaan ja tähän saat apuja miniluennolla (20 min). Voimakas detox-jooga (64 min) ja pehmeä detox-jooga (17 min) kulkevat edelleen matkassamme luoden energiaa ja virtaa elämään!

Voit lunastaa verkkokurssin myös liikuntaetuuksilla. Lue ohjeet liikuntaeduilla maksamiseen tästä!

"Sisältö oli ilahduttavan monipuolinen! Aloittelijakin pääsi hyvin asanoista jyvälle ja aina löytyi omalle keholle sopiva variaatio liikkeistä. Into joogaan syttyi tämän kurssin avulla ja joogaan edelleenkin joka viikko!"

- Liisa 57 v.

Hei, olen Elviira Hyytiä!

 

"Intohimoni on tehdä joogaharjoituksista sellaisia, että jokainen voi tehdä omaa kehoa kunnioittavaa harjoitusta - niin kankean, notkean, himohiihtäjän kuin sohvalla nautiskelijankin. Itse löysin joogan silloin kun koin selkäkipuja enkä voinut enää harrastaa liikuntaa samalla tavalla kuin aikaisemmin. Jooga tarjosi mulle ihanan armollisen tavan suhtautua kipuilevaan kehoon. Huomasin, että joogahan ihan oikeasti sopii kaikille ja sain lisää myötätuntoista asennetta itseäni kohtaan. Tämä hyväksyvä asenne vahvistui myöhemmin vielä löydettyäni mindfulnessin.

 

Joogan lisäksi tykkään juosta, kävellä metsässä, syödä hyvin (ja herkutella usein) ja puuhata lasteni kanssa. Joogassa parasta on se, että lyhytkin harjoitus virkistää ja tuo keveämmän olon. Balanssia elämässä on se, että siihen mahtuu sopivassa suhteessa liikettä, lepoa ja iso kasa rakkautta niin itseä kuin lähimmäisiäkin kohtaan. 

 

Näiden kokemusten ansiosta ohjauksessani korostuu erityisesti lempeä ja hyväksyvä asenne. Tykkään myös yhdistää ohjauksissani länsimaista ja itämaista viisautta, sillä taustaltani olen liikunta- ja terveystieteiden maisteri ja psykologian aineenopettaja sekä jooga- ja mindfulness-tunnetaitoohjaaja. Kokemusta molemmista näkökulmista on kerääntynyt vuosien varrella siis runsaasti. Elämän ei tarvitse olla joko-tai vaan se voi olla myös sekä-että!"

Kun lähdet mukaan tälle verkkokurssille:

 

✔️ Tasapainotat aineenvaihduntasi toimintaa ja löydät lisää virkeyttä arkeen

✔️ Nautit rentouttavista hetkistä ja vahvistat stressinhallinnan taitojasi

✔️ Oivallat uudenlaisen suhteen syömiseen mindfulnessin "tietoisen syömisen" kautta

✔️ Löydät myötätuntoista ja armollista asennetta itseäsi kohtaan

✔️ Pysähdyt luomaan uusia arjen rutiineja ja kestäviä tapoja hyvinvoinnin tueksi

Kenelle Virkeyttä ja virtaa aineenvaihduntaan -verkkokurssi sopii?

 

Tämä verkkokurssi sopii sinulle, joka haluat...

 

✔️ kokea olosi energisemmäksi ja tietää, miten vaalia tätä olotilaa arjessa

✔️ tukea aineenvaihduntasi toimintaa, jotta kehon turvotukset ja tukkoinen olo vähenisi

✔️ löytää toimivia tapoja hillitä stressiä, jotta voisit iloita ja nauttia enemmän arjesta

✔️ vahvistaa myönteistä suhtautumista itseesi, jotta voit yhä useammin kokea rauhan tunnetta

 

Osallistuaksesi verkkokurssille, et tarvitse aikaisempaa kokemusta joogasta. Osa tykkää tehdä kurssin 6 viikon detox-kuurina ja osa edetä täysin omalla tahdilla 6 kuukauden aikana!

 

Halutessasi voit myös liittyä kurssin suljettuun Facebook-ryhmään, jossa käymme keskustelua kurssin aikana heränneiden kysymysten pohjalta. Olen tukenasi läpi kurssin ja myös sen jälkeen yhteisessä Facebook-ryhmässämme!

Mietityttääkö sua, osaatko käyttää verkkokurssialustaa? Kurkkaa tästä!

 

Tai mietityttääkö sua, ovatko joogaharjoitukset liian vaikeita? Kokeile tästä ja totea, että pystyt näihin varmasti!

"Kurssin sisältö ylitti odotukseni! Tuli luentoa, ohjattua joogaa, arkihaastetta ja asian monipuolista käsittelyä monesti myös itselle uudesta näkökulmasta. Olen erittäin tyytyväinen että osallistuin kurssille sillä arkeeni tarttui monta uutta hyvinvointivinkkiä!"

- Netta 27 v.

 

Usein kysytyt kysymykset

 

Voinko maksaa verkkokurssin liikuntaetuuksilla?

Kyllä vain, voit maksaa liikuntaetuuksilla: Smartum, Edenred, ePassi ja Tyky. Lue ohjeet liikuntaetuuksilla maksamiseen!

En ole tehnyt koskaan joogaa eli sopiiko kurssi minulle?

Kyllä vain! Tälle verkkokurssille on valittu erityisesti helppoja ja turvallisia joogaharjoituksia, joita jokaisen on mahdollista tehdä kotoa käsin. Annan myös lukuisia eri vaihtoehtoja joogaliikkeiden tekemiseen eli pienet krempat ja kehon jäykkyys eivät haittaa menoa! 

Minulla on jonkin verran ylipainoa ja kärsin ajoittain nivelkivuista. Uskallanko tulla mukaan?

Ilman muuta! Olen valinnut kurssille helppoja joogaliikkeitä, jonka vuoksi kurssin harjoitukset soveltuvat aivan jokaiselle. Saat harjoitusten lomassa myös lukuisia vaihtoehtoja joogaliikkeiden tekemiseen ja voit kysyä multa aina myös lisävinkkejä soveltamiseen.

Olen kärsinyt pitkään erilaisista suolisto-oireista, jotka rajoittavat paljon liikkumistani. Soveltuuko tämä kurssi minulle?

Moni on huomannut, kuinka jooga säännöllisesti tehtynä rauhoittaa ja tasapainottaa suoliston toimintaa. Kotijoogan etuna on myös se, että voit ajoittaa harjoitukset hetkiin, jolloin vatsasi sen sallii. Jos suolisto-oireesi ovat vakavia ja eikä mikään tunnu auttavan, suosittelen sinua kääntymään rohkeasti lääkärin puoleen!

Mitä välineitä tarvitsen joogaharjoituksia ja kurssia varten?

Verkkokurssin harjoituksiin et tarvitse mitään erityisiä välineitä. Jonkinlainen joogamatto sekä muutama tyyny ja viltti riittävät. Verkkokurssialustan materiaaleja voit katsoa kätevästi puhelimelta, läppäriltä tai tabletilta.

Kuinka pitkä käyttöaika kurssilla on?

Kurssin käyttöaika on 6 kuukautta ostopäivästä.

Haluaisin antaa Virkeyttä ja virtaa aineenvaihduntaan -verkkokurssin lahjakorttina läheiselleni. Miten se onnistuu?

Voit lunastaa sähköisen lahjakortin suoraan täältä!

Rahat takaisin -takuu

 

Jo yli 300 tyytyväistä joogia on nauttinut verkkokurssimme virkistävistä joogaharjoituksista ja saanut uutta virtaa elämäänsä! Uskomme, että myös sinä nautit kurssista!

 

Mikäli kurssi ei jostain syystä kuitenkaan tunnukaan hyvälle, sinulla on täysi oikeus palauttaa kurssi. Uskallammekin, luvata sinulle 14 päivän rahat takaisin -takuun, mikäli et ole tyytyväinen kurssiin. Maksamme rahat takaisin tilillesi, emmekä kysy syytä palautukselle. Voit aloittaa kurssin siis täysin ilman riskiä!

"Jooga oli mulle uusi tuttavuus ja olin kyllä vähän ennakkoluuloinen, että miten tässä käy. Kävi kuitenkin paremmin kuin hyvin ja yllätyksekseni tein koko kurssin vaikka yleensä innostus lopahtaa nopeasti. Tää oli niin voimaannuttava kurssi, että oli ihan pakko tehdä loppuun asti!"

- Eija 45 v.

Kurssi sisältää tärkeimmät askeleet kohti energisempää arkea ja pysyviä muutoksia arjen rutiineihin. Samalla saat haltuun joogan alkeet!

 

 

12 kpl joogaharjoituksia maksaisi normaalisti studiolla joogatessa 200 € ja 6 kpl innostavia luentoja vähintään saman verran. Saat nyt verkkokurssin 67 € hintaan!

 

 

Investointisi elämänmittaiseen muutokseen maksaa siis vain noin viiden lounaan verran!  🧡

 

 

Jos sulla herää mitä tahansa kysyttävää, vastaan mielelläni: info@studiolaive.fi

 

Aloita matkasi kohti virkeämpää arkea nyt!

Hinta 67 €
Tilaa nyt! >>
Yhteystiedot

Laive Oy,  Kympinkatu 7, 40320 Jyväskylä

041 319 5253
info@studiolaive.fi
Uutiskirje