Virkeyttä ja virtaa aineenvaihduntaan -verkkokurssi

Kaipaako kehosi lisää liikettä ja aineenvaihduntasi buustia?

 

 

Haluaisitko löytää kestävän tavan pitää huolta itsestäsi ja saada lisää virtaa arkeen?

Moni meistä kaipaa aika ajoin lisää energiaa arkeen, inspiraatiota liikkumiseen ja keinoja aineenvaihdunnan tukemiseen. Joogan lempeät mutta tehokkaat liikkeet auttavat elimistöä kohti tasapainoa kestävällä ja innostavalla tavalla. Vaikka väsyttäisi, lempeä liike on mitä parhainta lääkettä niin keholle kuin mielelle!

Tämä verkkokurssi on sinulle, joka haluat...

 

✔️ tehdä lempeän tehokkaita ja virkistäviä joogaharjoituksia

✔️ oivaltaa stressinhallinnan merkityksen aineenvaihdunnan tukemisessa

✔️ aktivoida nestekiertoa ja vähentää kehon turvotuksia

✔️ edistää suoliston terveyttä levon ja liikkeen avulla

✔️ löytää hyväksyvää asennetta itseä kohtaan ja kestäviä keinoja painonhallinnan tueksi

✔️ oppia lisää joogasta ja sen myönteisistä vaikutuksista kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin!

"Lämmin kiitos tästä kurssista Elviira! Liian usein innostus erilaisilla kursseilla loppuu yhtä nopeasti kuin alkaakin, mutta kaikeksi yllätyksekseni tein kurssin ihan alusta loppuun saakka! Harjoitukset veivät minut mukanaan ja niistä tuli aina hyvälle tuulelle. Uskomatonta!"

- Ulla 42 v.

Kenelle verkkokurssi sopii?

 

Virkeyttä ja virtaa aineenvaihduntaan -verkkokurssi sopii sinulle, joka kaipaat arkeesi lisää lempeää liikettä ja energiaa sekä helpotusta tukkoiseen oloon. Kurssilla opit, miten voit joogan avulla pitää huolta itsestäsi ja tuntea olosi energisemmäksi arjessa! 

 

Kurssin harjoitukset soveltuvat jokaiselle ikään, kuntoon tai painoon katsomatta, eikä sinulla tarvitse olla aikaisempaa kokemusta joogasta. Saat kurssilla lukuisia vaihtoehtoja jooga-asentojen tekemiseen. Olemme perehtyneet erityisesti siihen, miten joogaharjoituksesta voi tehdä sopivan ihan jokaiselle!

 

Voit suhtautua verkkokurssiin kuuden viikon detox-kuurina, joka tarjoaa sinulle intensiivisen startin kohti kevyempää ja virkeämpää oloa. Yhtä hyvin kurssi voi auttaa sinua hitaammalla tahdilla kohti uusia arjen tapoja, sillä materiaalit ovat käytössäsi kokonaisuudessaan 6 kuukauden ajan!

Verkkokurssin teemat:

 

Viikko 1: Palautuminen haltuun

Ensimmäisellä viikolla kuulet, miten pitkäkestoinen stressi heikentää aineenvaihdunnan toimintaa. Pääset tasaamaan stressikuormia rauhoittavan yinjoogan ja lempeän detox-joogaharjoituksen avulla.

Viikko 2: Aineenvaihduntaan vauhtia

Toisella viikolla etsimme jokaiselle sopivaa tapaa lisätä liikettä arkeen. Laitamme aineenvaihdunnalle buustia voimakkaamman detox-joogan avulla sekä tauotamme työpäivää toimistojoogaharjoituksella.

Viikko 3: Tietoinen syöminen

Kolmas viikko kannustaa tietoisen syömisen pariin ja auttaa sinua löytämään uusia näkökulmia syömiseen. Lisäksi pääset rauhoittamaan suoliston toimintaa yinjoogaharjoituksen avulla.

Viikko 4: Suoliston ja sisäelinten hyvinvointi

Neljännellä viikolla kuulet, miten voisit tukea suoliston ja sisäelinten hyvinvointia. Voimakas detox-jooga pitää aineenvaihdunnan vauhdissa ja suolistoa rauhoittava hathajooga tasapainottaa olotilaasi.

Viikko 5: Vähennä stressiä

Viides viikko kannustaa sinua syventymään edelleen stressinhallinnan teemaan, jotta arjessa säilyisi tasapaino aktiivisuuden ja levon välillä. Pehmeä detox-jooga ja hathajooga pitävät kehon liikkeessä, mutta stressitasot kurissa.

Viikko 6: Uudet rutiinit osaksi arkea

Kuudennella viikolla pysähdymme pohtimaan, miten voit viedä uusia rutiineja arkeesi. Detox-joogaharjoitukset kulkevat edelleen matkassamme luoden energiaa ja virtaa elämään!

 

Voit suorittaa verkkokurssin 6 viikon detox-kuurina tai täysin omalla tahdillasi 6 kuukauden aikana!

Verkkokurssipohja on helppokäyttöinen ja pääset aloittamaan kurssin heti tilauksen jälkeen. Kurssin materiaalit avautuvat sinulle viikko kerrallaan. Jokaisen viikon aluksi kuulet aina johdannon viikon teemaan sekä vapaaehtoisen arkihaasteen, jonka jälkeen voit tehdä omalla tahdillasi joko pidemmän tai lyhyemmän joogaharjoituksen - tai vaikka molemmat!

 

Halutessasi voit myös liittyä kurssin suljettuun Facebook-ryhmään, jossa jatkamme keskustelua kurssin teemoista ja saat lisätietoa joogan hyödyistä aineenvaihdunnan kannalta. Olemme tukenasi läpi kurssin ja myös sen jälkeen yhteisessä Facebook-ryhmässämme!

Voit lunastaa verkkokurssin myös liikuntaetuuksilla. Lue ohjeet liikuntaeduilla maksamiseen tästä!

Verkkokurssi sisältää:

 

✔️ Kuuden viikon detox-kuurin joogan avulla

✔️ 12 kpl eri mittaisia joogaharjoituksia (noin 20-60 min)

✔️ 6 kpl viikkoteemoihin perehdyttävää luentoa (noin 20 min)

✔️ Viikoittaisen arkihaasteen tukemaan tavoitettasi ja matkaasi kohti virkeämpää arkea

✔️ Asiantuntijan ja ryhmän tuki suljetussa Facebook-ryhmässä

 

Miksi joogaa aineenvaihdunnan tueksi?
 

 

Monella meistä elimistön ja aineenvaihdunnan optimaalinen toiminta on heikentynyt liiallisen kuormituksen, pitkittyneen stressin ja liikkumattomuuden myötä. Kokonaisvaltaisesti niin kehoa kuin mieltä hoitava jooga hillitsee stressiä ja tarjoaa keholle lempeää liikettä!

 

1. Dynaamiset joogaharjoitukset tarjoavat liikettä koko keholle sekä aktivoivat verenkiertoa ja nestekiertoa. Liike auttaa kuona-aineita poistumaan elimistöstä ja edistää ruuansulatuksen toimintaa. Joogaharjoituksen kehoon tuoma lempeä lämpö ja rentouden tunne virkistävät myös mieltä. On myös aika unohtaa uskomus siitä, että vain runsas ja kovatehoinen liikunta edistää terveyttä ja tehostaa aineenvaihduntaa!

 

2. Rauhalliset joogaharjoitukset hillitsevät stressihormonien kuten kortisolin ja adrenaliinin määrää veressä. Elimistön sokeri- ja rasva-aineenvaihdunta pysyvät parhaiten tasapainossa, kun stressihormonit eivät jää jylläämään liian pitkiksi ajoiksi verenkiertoomme. Myös ruuansulatus toimii parhaiten silloin lepohermosto on aktiivinen. 

 

3. Joogan harjoittamisen avulla sinun on mahdollista huomata herkemmin, mitä kehosi eri hetkissä tarvitsee. Tämän myötä opit tekemään arjessa valintoja, jotka edistävät hyvää oloa niin ravitsemuksen, liikkumisen kuin levonkin suhteen!

Kokeile tästä lyhyt aineenvaihduntaa hellivä joogaharjoitus!

Voit lunastaa verkkokurssin myös liikuntaetuuksilla. Lue ohjeet liikuntaeduilla maksamiseen tästä!

Kun lähdet mukaan verkkokurssille:

 

✔️ pääset tekemään aineenvaihduntaa tasapainottavia joogaharjoituksia

✔️ opit tietoisen syömisen, painonhallinnan ja lempeän liikkumisen periaatteita

✔️ löydät lisää myötätuntoista asennetta itseäsi kohtaan

✔️ saat osaksi arkeasi uusia rentoutumisen, palautumisen ja stressinhallinnan taitoja

✔️ pysähdyt luomaan uusia arjen rutiineja ja kestäviä tapoja hyvinvointisi tueksi!

Parasta tässä verkkokurssissa on se, että voit tehdä harjoituksia ajasta ja paikasta riippumatta juuri silloin kun sinulle sopii!

 

Jo yli sata joogia on nauttinut verkkokurssimme virkistävistä joogaharjoituksista ja saanut uutta virtaa elämäänsä.

 

Siksi uskallamme luvata kurssille 14 vuorokauden rahat takaisin takuun. Ota askel energisempään arkeen ilman riskiä!

 

"Kurssin sisältö ylitti odotukseni! Tuli luentoa, ohjattua joogaa, arkihaastetta ja asian monipuolista käsittelyä monesti myös itselle uudesta näkökulmasta. Olen erittäin tyytyväinen että osallistuin kurssille!"

- Netta 27 v.

"Viikon alun luento herätteli aina viikon teemaan ja harjoitukset olivat selkeitä ja helppoja seurata. Eivät harjoitukset kuitenkaan olleet aina kevyitä, vaan hiki virtasi ja se oli hyvä juttu!!"

- Anni 38 v.

"Sisältö oli ilahduttavan monipuolinen! Aloittelijakin pääsi hyvin asanoista jyvälle ja aina löytyi omalle keholle sopiva variaatio liikkeistä. Into joogaan syttyi tämän kurssin avulla!"

- Liisa 57 v.

Moi, olen Elviira Hyytiä!

 

Olen kurssin ohjaaja ja kuljen mukanasi läpi tämän matkan. Uskon, että jooga sopii ihan jokaiselle. Intohimoni onkin tehdä joogaharjoituksista sellaisia, että jokainen voi tehdä omaa kehoa kunnioittavaa harjoitusta. Ohjauksessani korostuvat lempeä ja hyväksyvä asenne itseä kohtaan sekä kannustava ote.

Minulle jooga on yksi keino harjoittaa läsnäoloa ja pitää huolta omasta hyvinvoinnista. Nautin siitä, että joogaharjoituksessa voi pysähtyä kuuntelemaan itseä ja omia tarpeita. Olen iloinen siitä, että saan olla näiden teemojen äärellä joogakursseillani ja oppia itsekin joka päivä lisää!

Toimin Laive Oy:n toisena omistajana, koulutan mindfulnessiin ja hyvinvointiin liittyvillä teemoilla sekä ohjaan joogaa. Minulla on kymmenen vuoden kokemus joogan ohjaamisesta. Koulutukseltani olen joogaohjaaja ja mindfulness-tunnetaitovalmentaja sekä liikunta- ja terveystieteiden maisteri ja psykologian aineenopettaja. 

Mikäli sinulla heräisi jotain kysyttävää, otathan rohkeasti yhteyttä: info@studiolaive.fi!

 

"Asanoissa tulee olla samassa määrin lujuutta ja lempeyttä."

Joogasutra 2.46

 

Usein kysytyt kysymykset

 

Voinko maksaa verkkokurssin liikuntaetuuksilla?

Kyllä vain, voit maksaa liikuntaetuuksilla: Smartum, Edenred, Eazybreak, ePassi ja Tyky. Lue ohjeet liikuntaetuuksilla maksamiseen!

En ole tehnyt koskaan joogaa eli sopiiko kurssi minulle?

Kyllä vain! Tälle verkkokurssille on valittu erityisesti helppoja ja turvallisia joogaharjoituksia, joita jokaisen on mahdollista tehdä kotoa käsin. Annan myös lukuisia eri vaihtoehtoja joogaliikkeiden tekemiseen eli pienet krempat ja kehon jäykkyys eivät haittaa menoa! 

Minulla on jonkin verran ylipainoa ja kärsin ajoittain nivelkivuista. Uskallanko tulla mukaan?

Ilman muuta! Olen valinnut kurssille helppoja joogaliikkeitä, jonka vuoksi kurssin harjoitukset soveltuvat aivan jokaiselle. Saat harjoitusten lomassa myös lukuisia vaihtoehtoja joogaliikkeiden tekemiseen. Voit myös valita kurssialustalta juuri sinulle mieluisimmat harjoitukset. Osa tykkää tehdä hieman voimakkaampia detox-joogaharjoituksia ja osa taas lempeämpiä. Sinä valitset!

Olen kärsinyt pitkään erilaisista suolisto-oireista, jotka rajoittavat paljon liikkumistani. Soveltuuko tämä kurssi minulle?

Moni on huomannut, kuinka jooga säännöllisesti tehtynä rauhoittaa ja tasapainottaa suoliston toimintaa. Lisäksi verkkokurssin etuna on se, että voit tehdä harjoituksia oman kodin rauhasta ilman aikataulupaineita. Voit siis ajoittaa harjoitukset hetkiin, jolloin vatsasi sen sallii. Jos suolisto-oireesi ovat vakavia ja eikä mikään tunnu auttavan, suosittelen sinua kääntymään rohkeasti lääkärin puoleen!

Mitä välineitä tarvitsen joogaharjoituksia varten?

Verkkokurssin harjoituksiin et tarvitse mitään erityisiä välineitä. Jonkinlainen joogamatto sekä muutama tyyny ja viltti riittävät. Jooga ei ole onneksi välineurheilua!

Entä jos en pidäkään kurssista?

Tällä kurssilla on 100 % tyytyväisyystakuu. Mikäli et syystä tai toisesta pidäkään kurssista, voit palauttaa sen 14 päivän sisällä. Uskon kuitenkin, että tämä verkkokurssi kolahtaa myös sinuun, kuten myös muihin yli sataan tyytyväiseen kurssilaiseen. Nähdään kurssilla!

Aloita matkasi kohti virkeämpää arkea vaikka heti!

Hinta 59 €
Tilaa nyt! >>

Haluaisitko antaa tämän verkkokurssin jollekin lahjaksi? Käy lunastamassa lahjakortti!

Yhteystiedot

Laive Oy,  Kympinkatu 7, 40320 Jyväskylä

041 319 5253
info@studiolaive.fi
Uutiskirje