Virkeyttä ja virtaa aineenvaihduntaan -verkkokurssi

67,00 

Virkeyttä ja virtaa aineenvaihduntaan -verkkokurssi sopii sinulle, joka kaipaat arkeesi lisää lempeää liikettä ja helpotusta tukkoiseen oloon. Kurssilla opit, miten voit joogan avulla pitää huolta itsestäsi ja tuntea olosi energisemmäksi ja kevyemmäksi!

 

Voit suhtautua verkkokurssiin kuuden viikon detox-kuurina, joka tarjoaa sinulle intensiivisen startin kohti kevyempää ja virkeämpää oloa. Yhtä hyvin kurssi voi auttaa sinua hitaammalla tahdilla kohti uusia arjen tapoja, sillä materiaalit ovat käytössäsi kokonaisuudessaan 6 kuukauden ajan!

 

Tämä verkkokurssi on sinulle, joka haluat…

  • tehdä lempeän tehokkaita ja virkistäviä joogaharjoituksia
  • oivaltaa stressinhallinnan merkityksen aineenvaihdunnan tukemisessa
  • aktivoida nestekiertoa ja vähentää kehon turvotuksia
  • edistää suoliston terveyttä levon ja liikkeen avulla
  • löytää hyväksyvää asennetta itseä kohtaan ja kestäviä keinoja painonhallinnan tueksi
  • oppia lisää joogasta ja sen myönteisistä vaikutuksista kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin!

 

➔ LUE LISÄÄ VIRKEYTTÄ JA VIRTAA AINEENVAIHDUNTAAN -VERKKOKURSSISTA!

 

Verkkokurssipohja on helppokäyttöinen ja pääset aloittamaan kurssin heti tilauksen jälkeen. Halutessasi voit myös liittyä kurssin suljettuun Facebook-ryhmään, jossa jatkamme keskustelua kurssin teemoista ja saat lisätietoa joogan hyödyistä aineenvaihdunnan kannalta. Olemme tukenasi läpi kurssin ja myös sen jälkeen yhteisessä Facebook-ryhmässämme.

 

Voit lunastaa verkkokurssin myös liikuntaetuuksilla. Maksu ePassilla onnistuu suoraan verkkokaupassa. Jos maksutapasi on SmartumPay, Edenred tai haluat maksaa osittain liikuntaetuuksilla, lue tarkemmat ohjeet liikuntaetuuksilla maksamiseen!

 

Lämpimästi tervetuloa mukaan!

 

”Kurssin sisältö ylitti odotukseni! Tuli luentoa, ohjattua joogaa, arkihaastetta ja asian monipuolista käsittelyä monesti myös itselle uudesta näkökulmasta. Olen erittäin tyytyväinen että osallistuin kurssille!”

– Netta 27 v.

 

Saatat myös pitää...

  • Jooga ja stressin karkoitus -verkkokurssi

    67,00