Mamababyjooga-verkkokurssi

Hei sinä pienen vauvan äiti 👋

 

Haluaisitko löytää vauva-arkeesi lisää lepohetkiä?

 

Tai kaipaatko helpotusta hoivajumeihin ja lempeää liikettä?

 

 

... samalla päästäen irti turhasta suorittamisen tunteesta?

 

Jos vastaat yhteen tai useampaan kohtaan "kyllä", suosittelen sinua jatkamaan lukemista eteenpäin!

 

✔️ Haluaisin helpotusta hoivajumeihin ja muihin kehon kireyksiin

✔️ Haluaisin aloittaa liikkumisen turvallisesti ja lempeästi synnytyksen jälkeen

✔️ Haluaisin lisää rentouttavia ja palauttavia hetkiä vauva-arjen keskelle

✔️ Haluaisin liikkua yhdessä vauvan kanssa ilman aikataulupaineita ja suorittamisen tunnetta

 

"Tää kurssi toi ihan suunnattoman paljoa iloa meidän vauva-arkeen! Harjoituksia oli tosi kätevä tehdä omaan tahtiin ja vauvakin viihtyi mukana. Tuntuu, että mun keho vahvistui ihan huomaamattakin ja taisin oppia myös vähän paremmin relaamaan 😀 Lämmin kiitos!"

 

Suvi (34 v.) ja Noel-vauva (4 kk)

⭐️ ESITTELYSSÄ MAMABABYJOOGA-VERKKOKURSSI⭐️

 

Verkkokurssi on jaettu kuuteen osioon, joiden avulla kuljet matkan kohti levollista ja läsnäolevaa vauva-arkea!

 

1. Liikkeelle synnytyksen jälkeen

 

Luento: Liikkeelle synnytyksen jälkeen (16 min)

Joogaharjoitukset: Lempeästi liikkeelle (25 min), Silityksiä vauvalle ja lempeä herättely keholle (16 min)

Meditaatio: Lempeän asenteen kehomeditaatio (14 min)

 

Ensimmäisessä osiossa pääset aloittamaan liikkumisen ja joogan lempeästi yhdessä vauvasi kanssa! Miniluennolla kuulet, miten jooga tukee synnytyksestä palautumista ja miten luotte joogaharjoituksesta vauvan kanssa ihanan yhteisen hetken teille molemmille. Joogaharjoitukset ja kehomeditaatio johdattavat sinut tutustumaan kehoosi ja tutkimaan, mikä tuntuu hyvälle kehossasi juuri nyt!

 

2. Rentoutta ja vahvuutta lantionpohjaan

 

Luento: Rentoutta ja vahvuutta lantionpohjaan (13 min)

Joogaharjoitukset: Lantionpohjan tuki (11 min), Vahvuutta coreen (45 min)

Hengitysharjoitus: Kymmenen hengitystä (9 min)

 

Lantionpohjan lihakset kaipaavat erityistä huomiota synnytyksen jälkeen. Miniluennolla tutustut tarkemmin lantionpohjan lihasten anatomiaan ja pääset testaamaan, löydätkö taas yhteyden lantionpohjaasi. Viikon jooga- ja hengitysharjoitus auttavat sinua vahvistamaan ja rentouttamaan lantionpohjaasi.

 

3. Arjen ergonomia

 

Luento: Vauva-arjen ergonomia (10 min)

Joogaharjoitus: Vetreyttä koko keholle (56 min)

Meditaatio- ja hengitysharjoitukset: Kävelymeditaatio (10 min), 3-4-6 hengitysharjoitus (9 min)

 

Kolmannessa osiossa pääset viemään joogan oivallukset osaksi vauva-arkea! Miniluennolla kuulet, miten voit pitää kehostasi parempaa huolta esimerkiksi imettäessä tai vauvaa kantaessa. Pääset myös nauttimaan hieman pidemmästä joogaharjoituksesta, joka sulattelee kehoosi kertyneitä jumeja. Kävelymeditaatio ja hengitysharjoitus taas ovat keino rauhoittua yhdessä vauvan kanssa. Arjen ergonomiaa parhaimmillaan!

 

4. Hellitä hartiat

 

Luento: Hellitä hartiat (6 min)

Joogaharjoitukset: Niska-hartiaseutu rennoksi (10 min), Sulata hoivajumit (36 min)

Rentoutusharjoitus: Jalkapohjahieronta vauvalle (11 min)

 

Niskahartia- ja selän alueelle kertyvät hoivajumit pääsevät hellittämään neljännessä osiossa. Miniluento muistuttaa, miksi jumissa oleva kroppa kaipaa sekä vahvistavaa että rentouttavaa liikettä. Huomaat, miten jooga ennaltaehkäisee kehosi kremppoja ja helpottaa akuutteja jumeja. Rauhoittumisen hetkiä on luvassa jalkapohjahieronnan muodossa, josta voitte nauttia vauvasi kanssa yhdessä!

 

5. Palauttavat hetket vauva-arjessa

 

Luento: Palauttavat hetket vauva-arjessa (15 min)

Joogaharjoitus: Rauhan hetki yinjoogalla (46 min)

Meditaatiot: Yoga nidra (16 min), Myötätuntoinen hetki (7 min)

 

Viikon miniluennon avulla ymmärrät tarkemmin palautumisen periaatteita ja pääset tutkimaan, miten voit löytää lisää rentoutumishetkiä vauva-arkeen. Nautit myös ihanasta yinjoogaan, joka rauhoittaa hermostoa ja hiljentää levotonta mieltä. Meditaatioiden kautta pääset tutkimaan myötätuntoista suhtautumistapaa ja löydät lisää armollisuutta niin itseäsi ja kuin vauvaa kohtaan!

 

6. Voimaa kehoon

 

Luento: Voimaa kehoon (8 min)

Joogaharjoitukset: Energian buustaus (48 min), Vahvat jalat (13 min)

Liikemateriaalipankki: Äiti-vauva-joogan parhaat liikkeet (21 sivuinen pdf)

Miniluennolla saat kannustusta ja itseluottamusta siihen, että voit liikkua yhä monipuolisemmin kun olosi sen sallii. Joogaharjoitukset vahvistavat erityisesti keskivartaloa ja jalkoja. Näiden ja kaikkien muidenkin kurssin harjoitusten myötä tunnet olosi entistä vahvemmaksi - niin kehon kuin mielen tasolla!

"Mulle oli kyllä ehdottomasti tärkeintä tällä kurssilla se, että sain oikeita ja aitoja lepohetkiä. Välillä lepohetket oli 5 minuuttia ja välillä 20 minuuttia, mutta silti yhtä tärkeitä! Mun synnytyksestä palautuminen ei edennyt mitenkään helposti, mut mun luottamus omaan kropan kykyyn palautua kasvoi päivä päivältä tän kurssin ansiosta. Voin taas nauttia liikkumisesta!"

 

Anni (26 v.) ja Väinö-vauva (6 kk)

Miksi äiti-vauva-jooga toimii erityisen hyvin synnytyksen jälkeen?

 

✔️ LISÄÄ RENTOUTTA JA RAUHAA VAUVA-ARKEEN

Unettomat yöt, intensiivinen hoivaaminen ja joskus kiireinenkin vauva-arki kaipaa vastapainokseen lepoa.  Äiti-vauva-jooga solahtaa vauva-arkeen sujuvasti, sillä harjoitukset ovat lyhyitä ja monia harjoituksia on mahdollista yhdistää arjen askareisiin yhdessä vauvan kanssa!

 

✔️ LEMPEÄÄ SYNNYTYKSESTÄ PALAUTUMISTA JA KEHON VAHVISTUMISTA

Äiti-vauva-joogan harjoitukset tukevat erkauman palautumista, vahvistavat lantionpohjan lihaksia ja avaavat kehoon kertyneitä hoivajumeja. Vauva-arjesta nauttii enemmän, kun voi tuntea olonsa mukavaksi omassa kehossa!

 

✔️ LÄSNÄOLOA JA MYÖTÄTUNTOISUUTTA VANHEMMUUTEEN

Jooga opettaa meitä asettumaan nykyhetkeen, kuuntelemaan tarpeitamme ja kohtaamaan itsemme sekä muut lempeydellä. Saatatkin huomata, kuinka jooga- ja meditaatioharjoitusten myötä olet yhä useammin läsnä tässä hetkessä ja tarpeeton levottomuuden tunne saa jäädä taka-alalle!

 

Kun lähdet mukaan tälle verkkokurssille:

 

✔️ Tuet kehosi palautumista synnytyksestä ja vahvistat kehoasi lempeällä tavalla.

✔️ Sinun on mahdollista ennaltaehkäistä ja hoitaa vauva-arjesta syntyviä hoivajumeja.

✔️ Palaudut paremmin lempeiden joogaharjoitusten avulla, joita voit tehdä yhdessä vauvan kanssa.

✔️ Pääset harjoittelemaan läsnäolon taitoja, joita voit hyödyntää vanhemmuuden polullasi!

 

Kenelle Mamababyjooga-verkkokurssi sopii?

 

Kurssi sopii äideille, joilla on noin 1-15 kuukauden ikäinen vauva. Osaa kurssin harjoituksista, kuten lantionpohjan lihasten tunnistusharjoituksia ja rentouttavia meditaatioita voit tehdä toki jo muutama viikko synnytyksen jälkeen!

 

Voit edetä kurssilla omalla tahdillasi! Kurssilla tehtävistä joogaliikkeistä annetaan aina eri vaihtoehtoja, jotta palautumisen eri vaiheissa olevat äidit saavat sopivan lempeää haastetta. Et myöskään tarvitse aikaisempaa kokemusta joogasta. Jooga sopii kyllä jokaiselle!

 

Verkkokurssialusta on helppokäyttöinen ja pääset aloittamaan kurssin heti tilauksen jälkeen. Verkkokurssin kaikki materiaalit on käytössäsi yhteensä 1 vuoden ajan. Halutessasi voit myös liittyä kurssin suljettuun Facebook-ryhmään, jossa voimme keskustella lisää. Olen tukenasi läpi kurssin ja myös sen jälkeen yhteisessä Facebook-ryhmässämme!

Elviira Hyytiä – stressinhallinta

Lempeyttä ja lepohetkiä vauva-arkeen 🧡

 

"Moikka, olen Elviira Hyytiä, verkkokurssin ohjaaja! Kolmen lapsen äitinä olen päässyt kokemaan joogan hyödyt niin raskausaikana, synnytykseen valmistautumisessa kuin pikkulapsiarjessa!

 

Muistan elävästi kuukaudet, jolloin heräilin vauvan kanssa paljon öisin ja hoivaaminen päivisinkin oli intensiivistä. Silloin sain joogahetkistä elinvoimaa itselleni sekä uutta virtaa vauvan kanssa puuhasteluun! Olenkin täysin vakuuttunut siitä, kuinka jooga tuo äideille lisää voimavaroja ja lisää lempeää suhtautumista itse kohtaan!

 

Ohjauksessani korostuvat lempeä ja hyväksyvä asenne, kannustava ote sekä kyky yhdistää länsimaisen ja itämaisen tiedon parhaat puolet. Koulutukseltani olen joogaohjaaja ja mindfulness-tunnetaitovalmentaja sekä liikunta- ja terveystieteiden maisteri ja psykologian aineenopettaja. Olen erikoistunut äitiysjoogaan sekä synnytyksen jälkeiseen liikuntaan sekä tunne- ja vuorovaikutustaitojen ohjaamiseen, joten voit olla luottavainen siihen, että olet turvallisissa käsissä tämän verkkokurssin parissa!"

Verkkokurssi sisältää:

 

✔️ 17 kpl monipuolisia ja eri mittaisia jooga-, hengitys- ja meditaatioharjoituksia 

✔️  6 kpl lyhyitä luentoja ja tietoa synnytyksestä palautumisen tueksi

✔️ Ohjaajan ja muiden kurssilaisten tuki läpi kurssin suljetussa Facebook-ryhmässä

✔️ Kirjallinen materiaalipaketti, josta sinun on helppoa poimia parhaat joogaliikkeet eri hetkiin!

 

Mietityttääkö, mille verkkokurssi alustaa näyttää? Kurkkaa tästä!

 

 

Usein kysytyt kysymykset

 

Voinko maksaa verkkokurssin liikuntaetuuksilla?

Kyllä vain, voit maksaa liikuntaetuuksilla: Smartum, Edenred ja ePassi. Lue ohjeet liikuntaetuuksilla maksamiseen!

 

Kuinka pian synnytyksen jälkeen voin aloittaa kurssin?

Osan tämän kurssin harjoituksista voit aloittaa jo muutama viikko synnytyksen jälkeen, kuten lantionpohjan lihasten tunnistusharjoitukset ja rentouttavat meditaatio- ja hengitysharjoitukset. Kurssilla tehtävistä joogaliikkeistä annetaan aina erilaisia vaihtoehtoja, jolloin voit soveltaa liikkeitä sinulle sopivaksi. Jos sinulla on jäänyt kipuja raskausajasta tai synnytyksestä tai jokin asia kehosi toipumisessa huolettaa erityisesti, voit myös konsultoida lääkäriä tai äitiys- ja lantionpohjan fysioterapeuttia tai minua (info@studiolaive.fi) ennen kurssin aloittamista. 

 

Minkä ikäisen vauvan kanssa voin tulla mukaan kurssille?

Moni äiti on huomannut, että vauvan kanssa joogaaminen on helpointa, kun vauva ei vielä liiku kovin paljoa. Tämän vuoksi suosittelen yleensä kurssia äideille joilla on noin 1-15 kk ikäinen vauva. Voit silti aivan hyvin tulla mukaan myös vanhemman tai hyvin liikkuvaisen vauvan kanssa. Kaikki kurssin harjoitukset on myös mahdollista tehdä ilman vauvaa!

 

Kärsin ajoittaisesta selkäkivuista ja virtsan karkailusta. Pystynkö silti tekemään verkkokurssin harjoituksia?

Ehdottomasti! Teemme kurssilla erityisesti selkää ja lantionpohjan lihaksia vahvistavia sekä rentouttavia liikkeitä, joiden avulla voit saada jopa apua selkäkipuihin ja virtsan karkailuun. Jos et ole vielä valmis hieman voimakkaampien harjoitusten äärelle muistathan, että kurssi on käytössäsi 1 vuoden ajan ja kurssi sisältää myös paljon paikallaan tehtäviä rentoutusharjoituksia. 

 

En ole tehnyt koskaan joogaa eli sopiiko kurssi minulle?

Kyllä vain! Kurssille on valittu erityisesti helppoja joogaharjoituksia, joita jokaisen on turvallista tehdä kotoa käsin. Aloittelevana joogaajana on tärkeää, että pääset perehtymään joogaan turvallisesti ammattilaisen opastuksella ja tällä kurssilla se on mahdollista!

 

Mitä välineitä tarvitsen joogaharjoituksia varten?

Kurssin harjoituksiin et tarvitse mitään erityisiä välineitä. Jonkinlainen joogamatto sekä muutama tyyny ja viltti riittävät. Vauvalle voit varata oman mattosi viereen viltin tai muun lämpimän alustan ja mieluisia leluja. Jooga ei ole onneksi välineurheilua!

 

Miten voin ostaa tämän verkkokurssin lahjakortiksi läheiselleni?

Voit ostaa sähköisen lahjakortin täältä!

Rahat takaisin -takuu

 

Jo lähes 200 tyytyväistä äitiä ja vauvaa on nauttinut verkkokurssin lempeistä joogaharjoituksista. Uskomme, että myös sinä nautit kurssista!

 

Mikäli kurssi ei jostain syystä kuitenkaan tunnukaan hyvälle, sinulla on täysi oikeus palauttaa kurssi. Uskallammekin luvata sinulle 14 päivän rahat takaisin -takuun, mikäli et ole tyytyväinen kurssiin. Maksamme rahat takaisin tilillesi, emmekä kysy syytä palautukselle. Voit aloittaa kurssin siis täysin ilman riskiä!

"Elviiran ohjaus on parasta! Ohjeet olivat aina selkeitä ja liikkeet turvallisen tuntuisia. Harjoitusten lempeä tunnelma välittyi ruudun läpi ja auttoi mua rauhoittumaan. Yllätyin, miten helppoa ja mukavaa oli tehdä joogaharjoituksia, vaikka en tiennyt joogasta ennen tätä mitään."

 

Tiina (40 v.) ja Pihla-vauva (3 kk)

"Vaikka olin jo ehtinyt aloittaa treenaamisen synnytyksen jälkeen, sain paljon hyödyllistä tietoa ja kivoja harjoituksia tältä kurssilta. Kurssi toi tekemiseeni malttia, sillä muuten olisin syöksynyt aivan liian nopeasti turhan voimakkaisiin liikkeisiin! Mahtavaa oli myös, että lantionpohjan lihaksia vahvistavat harjoitukset tuli kerrankin tehtyä, sillä niitä en meinaa yksin muistaa tehdä!"

 

Venla (28 v.) ja Iiris-vauva (12 kk)

"Kiitos tämän kurssin, sain helpotusta toivottaman jumissa oleviin hartioihin! Monet liikkeistä tuntuivat aivan ihanilta ja auttoivat myös selkäkipuihini. Minulle sopivat hyvin varsinkin kurssin lyhyet harjoitukset, sillä niitä oli helppo tehdä vauvan kanssa yhdessä."

 

Jasmine (24 v.) ja Robert-vauva (8 kk)

Äiti-vauva-jooga on ollut arjen pelastus jo lähes 200:lle äidille! Erityistä kiitosta kurssimme on saanut harjoitusten monipuolisuudesta. Välillä on aikaa tehdä lyhyempi harjoitus ja välillä pidempi!

 

Yhtä kattavat kurssit joogastudioilla maksavat yleensä vähintään 120 €. Nyt saat kaiken tämän ja 1 vuoden käyttöajan kurssille hintaan 59 €!

 

Investointisi hyvinvointiin niin sinulle kuin vauvallesi maksaa siis vain noin neljän lounaan verran!  🧡

 

 

Jos sulla herää mitä tahansa kysyttävää, vastaan mielelläni: info@studiolaive.fi

Voit lunastaa verkkokurssin myös liikuntaetuuksilla. Lue ohjeet liikuntaeduilla maksamiseen tästä!

Aloita matkasi kohti äiti-vauva-joogaa ja lähde mukaan kurssille vaikka heti!

Hinta 59 €
Tilaa tästä!
Yhteystiedot

Laive Oy

Kympinkatu 7, 40320 Jyväskylä

041 319 5253
info@studiolaive.fi
Uutiskirje