Mamababyjooga-verkkokurssi

Hei sinä pienen vauvan äiti 👋

 

Haluaisitko löytää vauva-arkeesi lisää lempeää liikettä ja rentoutta?

 

Tai kaipaatko helpotusta hoivajumeihin ja tukea synnytyksestä palautumiseen?

 

 

... samalla päästäen irti turhista kireyksistä kulkien kohti leppoisempaa vauva-arkea?

Jos vastaat yhteen tai useampaan kohtaan "KYLLÄ", suosittelen sinua jatkamaan lukemista eteenpäin!

 

✔️ Haluaisin aloittaa liikkumisen turvallisesti ja lempeästi synnytyksen jälkeen, jotta löydän taas luottamuksen omaan kroppaani

✔️ Haluaisin helpotusta hoivajumeihin ja muihin kehon kireyksiin, samalla karistaen tukkoisen ja epämiellyttävän olon kehostani

✔️ Haluaisin kokea lisää levollisuuden ja rentouden tunteita enkä kuluttaa aikaani murehtimiseen ja jatkuvaan nuutuneisuuteen

✔️ Haluaisin nauttia yhdessäolosta vauvani kanssa ja syventää samalla suhdetta mulle tärkeimpään!

 

*** KESÄ-ALE 20. - 30.6. ***  Mamajooga- ja Mamababyjooga-verkkokurssit nyt vain 39 € (norm. 67 €). Joogailukesä saa alkaa nyt!

"Tää kurssi toi ihan suunnattoman paljoa iloa meidän arkeen! Harjoituksia oli kätevä tehdä omaan tahtiin ja vauvakin viihtyi mukana. Musta oli ihana kun mun oma jooga-aika ei ollut pois vauvalta vaan päin vastoin!"

 

Suvi (34 v.) ja Noel-vauva (4 kk)

⭐️ ESITTELYSSÄ MAMABABYJOOGA-VERKKOKURSSI⭐️

 

Verkkokurssi on jaettu kuuteen osioon, joiden avulla kuljet matkan kohti levollista ja läsnäolevaa vauva-arkea!

✔️ 17 kpl jooga-, hengitys- ja meditaatioharjoituksia

 

✔️ 6 kpl lyhyitä luentoja ja tietoa synnytyksestä palautumisen tueksi

 

✔️ Kirjallinen materiaalipaketti äiti-vauva-joogan parhaista liikkeistä

 

✔️Asiantuntijan ja muiden kurssilaisten tuki suljetussa Facebook-ryhmässä

 

 

1. Liikkeelle synnytyksen jälkeen

 

Luento: Liikkeelle synnytyksen jälkeen (16 min)

Joogaharjoitukset: Lempeästi liikkeelle (25 min), Silityksiä vauvalle ja lempeä herättely keholle (16 min)

Meditaatio: Lempeän asenteen kehomeditaatio (14 min)

 

Ensimmäisessä osiossa pääset aloittamaan liikkumisen ja joogan lempeästi yhdessä vauvasi kanssa! Miniluennolla kuulet, miten jooga tukee synnytyksestä palautumista ja miten luotte joogaharjoituksesta vauvan kanssa ihanan yhteisen hetken teille molemmille. Joogaharjoitukset ja kehomeditaatio johdattavat sinut tutustumaan kehoosi ja tutkimaan, mikä tuntuu hyvälle kehossasi juuri nyt!

 

2. Rentoutta ja vahvuutta lantionpohjaan

 

Luento: Rentoutta ja vahvuutta lantionpohjaan (13 min)

Joogaharjoitukset: Lantionpohjan tuki (11 min), Vahvuutta coreen (45 min)

Hengitysharjoitus: Kymmenen hengitystä (9 min)

 

Lantionpohjan lihakset kaipaavat erityistä huomiota synnytyksen jälkeen. Miniluennolla tutustut tarkemmin lantionpohjan lihasten anatomiaan ja pääset testaamaan, löydätkö taas yhteyden lantionpohjaasi. Viikon jooga- ja hengitysharjoitus auttavat sinua vahvistamaan ja rentouttamaan lantionpohjaasi.

 

3. Arjen ergonomia

 

Luento: Vauva-arjen ergonomia (10 min)

Joogaharjoitus: Vetreyttä koko keholle (56 min)

Meditaatio- ja hengitysharjoitukset: Kävelymeditaatio (10 min), 3-4-6 hengitysharjoitus (9 min)

 

Kolmannessa osiossa pääset viemään joogan oivallukset osaksi vauva-arkea! Miniluennolla kuulet, miten voit pitää kehostasi parempaa huolta esimerkiksi imettäessä tai vauvaa kantaessa. Pääset myös nauttimaan hieman pidemmästä joogaharjoituksesta, joka sulattelee kehoosi kertyneitä jumeja. Kävelymeditaatio ja hengitysharjoitus taas ovat keino rauhoittua yhdessä vauvan kanssa. Arjen ergonomiaa parhaimmillaan!

 

4. Hellitä hartiat

 

Luento: Hellitä hartiat (6 min)

Joogaharjoitukset: Niska-hartiaseutu rennoksi (10 min), Sulata hoivajumit (36 min)

Rentoutusharjoitus: Jalkapohjahieronta vauvalle (11 min)

 

Niskahartia- ja selän alueelle kertyvät hoivajumit pääsevät hellittämään neljännessä osiossa. Miniluento muistuttaa, miksi jumissa oleva kroppa kaipaa sekä vahvistavaa että rentouttavaa liikettä. Huomaat, miten jooga ennaltaehkäisee kehosi kremppoja ja helpottaa akuutteja jumeja. Rauhoittumisen hetkiä on luvassa jalkapohjahieronnan muodossa, josta voitte nauttia vauvasi kanssa yhdessä!

 

5. Palauttavat hetket vauva-arjessa

 

Luento: Palauttavat hetket vauva-arjessa (15 min)

Joogaharjoitus: Rauhan hetki yinjoogalla (46 min)

Meditaatiot: Yoga nidra (16 min), Myötätuntoinen hetki (7 min)

 

Viikon miniluennon avulla ymmärrät tarkemmin palautumisen periaatteita ja pääset tutkimaan, miten voit löytää lisää rentoutumishetkiä vauva-arkeen. Nautit myös ihanasta yinjoogaan, joka rauhoittaa hermostoa ja hiljentää levotonta mieltä. Meditaatioiden kautta pääset tutkimaan myötätuntoista suhtautumistapaa ja löydät lisää armollisuutta niin itseäsi ja kuin vauvaa kohtaan!

 

6. Voimaa kehoon

 

Luento: Voimaa kehoon (8 min)

Joogaharjoitukset: Energian buustaus (48 min), Vahvat jalat (13 min)

Liikemateriaalipankki: Äiti-vauva-joogan parhaat liikkeet (21 sivuinen pdf)

Miniluennolla saat kannustusta ja itseluottamusta siihen, että voit liikkua yhä monipuolisemmin kun olosi sen sallii. Joogaharjoitukset vahvistavat erityisesti keskivartaloa ja jalkoja. Näiden ja kaikkien muidenkin kurssin harjoitusten myötä tunnet olosi entistä vahvemmaksi - niin kehon kuin mielen tasolla!

Voit lunastaa verkkokurssin myös liikuntaetuuksilla. Lue ohjeet liikuntaeduilla maksamiseen tästä!

"Elviiran lempeä ohjaus ja puheääni rauhoitti niin mua kuin vauvaa ihan joka kerta! Mulle kurssin rauhoittumisharjoitukset oli super-tärkeitä erityisesti silloin kun arki oli hetkittäin yhtä kaaosta. Kiire ja suorittamisen tunne unohtui joka kerta, kun laitoin videon pyörimään!"

Tiina (40 v.) ja Pihla-vauva (3 kk)

Elviira Hyytiä – stressinhallinta

Moikka, olen Elviira Hyytiä!

 

Muistan elävästi kuukaudet, jolloin heräilin vauvan kanssa paljon öisin ja hoivaaminen päivisinkin oli intensiivistä. Väsymys painoi eikä mulle luontainen tapa purkaa stressiä eli juoksulenkit ja liikunta ollutkaan enää mahdollista! Oli löydettävä jotain muita keinoa helliä omaa kroppaa ja rauhoittaa välillä väsynyttä mieltä. Onneksi muistin joogan ja aloinkin soveltaa joogaharjoituksen sopimaan niin mulle kuin vauvalleni!

 

Olenkin täysin vakuuttunut siitä, kuinka jooga tuo äideille lisää voimavaroja ja lisää lempeää suhtautumista itse kohtaan erityisesti äitiyden polulla. Kolmen lapsen äitinä olenkin päässyt kokemaan joogan hyödyt niin raskausaikana, synnytykseen valmistautumisessa kuin pikkulapsiarjessa. Samoja oivalluksia olen saanut jakaa myös muille äideille jo yli kymmenen vuoden ajan joogaohjauksieni aikana.

 

Mulle on tärkeää tuoda esille harjoituksissa lempeää ja hyväksyvää asennetta itseä kohtaan sekä yhdistää länsimaisen ja itämaisen tiedon parhaita puolia. Koulutukseltani olen joogaohjaaja ja mindfulness-tunnetaitovalmentaja sekä liikunta- ja terveystieteiden maisteri ja psykologian aineenopettaja. Olen erikoistunut äitiysjoogaan sekä synnytyksen jälkeiseen liikuntaan sekä tunne- ja vuorovaikutustaitojen ohjaamiseen, joten voit olla luottavainen siihen, että olet turvallisissa käsissä tämän verkkokurssin parissa!

Kun lähdet mukaan tälle verkkokurssille:

 

✔️ Löydät lempeän ja turvallisen liikkumismuodon, jonka avulla palaudut synnytyksestä ja löydät taas luottamuksen omaan kroppaasi

✔️ Ennaltaehkäiset ja hoidat monia tuoreille äideille tyypillisiä vaivoja, kuten niska-hartiaseudun, selän ja lantion alueen jumeja

✔️ Koet entistäkin enemmän rentoutta ja tunnet levollisuutta myös tunnemyrskyjen keskellä

✔️ Nautit yhdessäolosta vauvasi kanssa tehden samalla hyvää niin itsellesi kuin vauvallesi!

 

Kenelle Mamababyjooga-verkkokurssi sopii?

 

Tämä Mamababyjooga-verkkokurssi sopii sinulle, joka haluat...

 

✔️ nauttia lempeästä ja turvallisesta liikkumisesta synnytyksen jälkeen

✔️ ennaltaehkäistä ja hoitaa vauva-arjelle tyypillisiä hoivajumeja

✔️ rentoutua ja ladata akkuja arjen kiireiden keskellä

✔️ viettää ilon ja onnen hetkiä vauvasi kanssa

 

Kurssin harjoitukset sopivat parhaiten tehtäväksi vauvan kanssa, joka on noin 1-15 kuukauden ikäinen. Osallistuaksesi verkkokurssille, et tarvitse aikaisempaa kokemusta joogasta ja voit edetä kurssilla omalla tahdillasi!

 

Halutessasi voit myös liittyä kurssin suljettuun Facebook-ryhmään, jossa käymme keskustelua kurssin aikana heränneiden kysymysten pohjalta ja saat lisätietoja joogasta. Olen tukenasi läpi kurssin ja myös sen jälkeen yhteisessä Facebook-ryhmässämme!

 

Jos et ole varma, sopiiko äiti-vauva-jooga sinulle, kysythän lisää info@studiolaive.fi tai konsultoit lääkäriä ennen kurssin aloittamista!

Mietityttääkö sinua, osaanko käyttää verkkokurssialustaa?

 

Kurkkaa tästä, mille alusta näyttää!

 

"Ai että tuntui hyvälle liikkua ihan joka kerta! Vauvan kantaminen toi mulle ihan kamalat hartiakivut, jotka sain hellittämään näillä joogaharjoituksilla. Hoksasin kurssin avulla myös, miten esim. vauvan kantamisen asento vaikuttaa siihen tuleeko niitä kipuja lisää vai ei!"

Aino (32 v.) ja Paavo-vauva (8 kk)

Usein kysytyt kysymykset

 

Voinko maksaa verkkokurssin liikuntaetuuksilla?

Kyllä vain, voit maksaa liikuntaetuuksilla: Smartum, Edenred ja ePassi. Lue ohjeet liikuntaetuuksilla maksamiseen!

 

Kuinka pian synnytyksen jälkeen voin aloittaa kurssin?

Osan tämän kurssin harjoituksista voit aloittaa jo muutama viikko synnytyksen jälkeen, kuten lantionpohjan lihasten tunnistusharjoitukset ja rentouttavat meditaatio- ja hengitysharjoitukset. Kurssilla tehtävistä joogaliikkeistä annetaan aina erilaisia vaihtoehtoja. Jos sinulla on jäänyt kipuja raskausajasta tai synnytyksestä, voit konsultoida lääkäriä tai äitiys- ja lantionpohjan fysioterapeuttia tai minua (info@studiolaive.fi) ennen kurssin aloittamista. 

 

Minkä ikäisen vauvan kanssa voin tulla mukaan kurssille?

 Suosittelen yleensä kurssia äideille joilla on noin 1-15 kk ikäinen vauva. Moni äiti on huomannut, että vauvan kanssa joogaaminen on helpointa, kun vauva ei vielä liiku kovin paljoa. Voit silti aivan hyvin tulla mukaan myös vanhemman tai hyvin liikkuvaisen vauvan kanssa. Kaikki kurssin harjoitukset on myös mahdollista tehdä ilman vauvaa!

 

Kärsin ajoittaisesta selkäkivuista ja virtsan karkailusta. Pystynkö silti tekemään verkkokurssin harjoituksia?

Teemme kurssilla erityisesti selkää ja lantionpohjan lihaksia vahvistavia sekä rentouttavia liikkeitä, joiden avulla voit saada jopa apua selkäkipuihin ja virtsan karkailuun. Jos et ole vielä valmis hieman voimakkaampien harjoitusten äärelle, voit lähteä liikkeelle lempeämmistä harjoituksista tai paikallaan tehtävistä rentoutusharjoituksista. 

 

Kuinka pitkään kurssi on voimassa?

Saat kurssin käyttöösi heti maksun jälkeen ja kurssin käyttöaika on 1 vuosi.

 

En ole tehnyt koskaan joogaa eli sopiiko kurssi minulle?

Kurssi soveltuu erityisen hyvin aloittelevalle joogaajalle! Kurssille on valittu erityisesti helppoja joogaharjoituksia, joita jokaisen on turvallista tehdä kotoa käsin. 

 

Mitä välineitä tarvitsen joogaharjoituksia varten?

Kurssin harjoituksiin tarvitset vain jonkinlaisen joogamaton sekä muutaman tyynyn ja viltin. Jooga ei ole onneksi välineurheilua!

 

Miten voin ostaa tämän verkkokurssin lahjakortiksi läheiselleni?

Voit ostaa sähköisen lahjakortin täältä!

Rahat takaisin -takuu

 

Jo lähes 200 tyytyväistä äitiä ja vauvaa on nauttinut verkkokurssin lempeistä joogaharjoituksista. Uskomme, että myös sinä nautit kurssista!

 

Mikäli kurssi ei jostain syystä kuitenkaan tunnukaan hyvälle, sinulla on täysi oikeus palauttaa kurssi. Uskallammekin luvata sinulle 14 päivän rahat takaisin -takuun, mikäli et ole tyytyväinen kurssiin. Maksamme rahat takaisin tilillesi, emmekä kysy syytä palautukselle. Voit aloittaa kurssin siis täysin ilman riskiä!

"Tällä kurssilla meille toimi ehdottomasti parhaiten erilaiset rentoutusharjoitukset. Esimerkiksi kävelymeditaatiosta tuli mun ja Väinön ehdoton lemppari itkuisiin hetkiin. Niin mä kuin Väinö lopulta rauhoituttiin ja taas voitiin hymyillä toisillemme."

Anni (26 v.) ja Väinö-vauva (6 kk)

Äiti-vauva-jooga on ollut arjen pelastus jo lähes 200:lle äidille! Erityistä kiitosta kurssimme on saanut harjoitusten monipuolisuudesta. Välillä on aikaa tehdä lyhyempi harjoitus ja välillä pidempi!

 

Yhtä kattavat kurssit joogastudioilla maksavat yleensä vähintään 120 €. Nyt saat kaiken tämän ja 1 vuoden käyttöajan kurssille kesä-alessa hintaan 39 € (norm. 67 €)!

 

 

Investointisi hyvinvointiin niin sinulle kuin vauvallesi maksaa siis vain muutaman lounaan verran!  🧡

 

 

Jos sulla herää mitä tahansa kysyttävää, vastaan mielelläni: info@studiolaive.fi

Voit lunastaa verkkokurssin myös liikuntaetuuksilla. Lue ohjeet liikuntaeduilla maksamiseen tästä!

Aloita matkasi kohti äiti-vauva-joogaa ja lähde mukaan kurssille vaikka heti!

KESÄ-ALE 20. - 30.6. hinta 39 € (norm. 67 €)
Tilaa tästä!
Yhteystiedot

Laive Oy

Kympinkatu 7, 40320 Jyväskylä

041 319 5253
info@studiolaive.fi
Uutiskirje