ENSIMMÄISTÄ KERTAA STUDIOLLE?

Ihanaa, että olet päättynyt tulla meille joogailemaan! Olemme koonneet tälle sivulle erityisesti ensikertalaisia ja aloittelijoita mietityttäviä kysymyksiä ja vastauksia. Lämpimästi tervetuloa meille!

 

Minkälaiselle joogatunnille minun kannattaa tulla aloittelijana?

 

Aloittelijoille suosittelemme kaikille soveltuvia helppoja tuntejamme eli tason 1 ja 2 tunteja:

  • Yinjooga (taso 1)
  • Ilmajooga relax (taso 1)
  • Ilmajooga lempeä (taso 2)
  • Lempeä jooga (taso 2)
  • Lempeä jooga + yin (taso 2)

 

Tarkemmat tuntikuvaukset löydät täältä. Voit vinkata kassalla ohjaajalle olevasi mukana ensimmäistä kertaa, jolloin ohjaaja voi huomioida sinut entistäkin paremmin ohjauksessaan!

 

Miten voin lunastaa tutustumiskortin?

 

Ensikertalaisena voit hyödyntää tutustumiskorttimme, jonka avulla pääset tutustumaan tunteihimme 3 kertaa 10 päivän sisällä. Voit lunastaa tutustumiskortin suoraan ajanvarausjärjestelmän Prepaid-kortit kohdasta, jolloin kortti tulee voimaan heti ostopäivästä tai varaat tunnit ajanvarausjärjestelmästä etukäteen ja maksat tutustumiskortin ensimmäisellä käyntikerralla.

 

Mitkä maksuvälineet teillä käy paikan päällä? Entä käykö teillä liikuntaetuudet?

 

Studiolla paikan päällä voit maksaa pankkikortilla, käteisellä tai liikuntaeduilla (Smartum, ePassi, Edenred).

 

Mitä varusteita ja vaatteita otan mukaan tunnille?

 

Studiolta löytyy lainaksi joogamatto sekä tarvittavat välineet (esim. bolsteri, tukitiili, joogavyö). Lainatarvikkeet kuuluvat osallistumismaksun hintaan. Mikäli käyt säännöllisesti tunneillamme, suosittelemme oman joogamaton hankkimista. Päälle kannattaa pukea mukavat liikkumiseen soveltuvat vaatteet. Rauhallisimmilla tunneilla kannattaa pukeutua lämpimästi ja voimakkaammilla tunneilla suosittelemme kevyempää vaatetusta. Ilmajoogatunneilla sinulla tulee olla kainalot peittävä paita (esim. t-paita).

 

Mitä minun tulee huomioida ilmajoogatunneilla?

 

Valitsethan aina sopivan tason ilmajoogasta: Ilmajooga relax (taso 1) ja Ilmajooga lempeä (taso 2) -tunnit on suunnattu aloittelijoille ja Ilmajooga dynaaminen (taso 3) jatkaville. Ennen tuntia kannattaa olla syömättä noin 1 h ajan, jotta esim. ylösalaiset asennot tuntuisivat miellyttävämmiltä. Poista kaikki korut, kellot ja terävät hiuskiinnikkeet ennen tuntia, jotta liina pysyy ehjänä. Paidan tulee peittää kainalot (esim. t-paita), jotta liina pysyy hygienisenä. Huomioithan myös, että vaatteissasi ei ole vetoketjuja jotka voisivat vaurioittaa ilmajoogakangasta. Ilmajoogaliinan enimmäiskuormitus on 120 kg ja ilmajooga ei sovellu raskaana oleville. Lue lisää ilmajoogasta!

 

Missä studionne sijaitsee ja mihin saan auton parkkiin?

 

Studiomme osoite on Kympinkatu 7, 40320 Jyväskylä ("Valkoinen talo"). Valkoisen talon pihalta löytyy maksuttomia kiekkopaikkoja (2 h) ja lisää parkkitilaa löydät viereisestä parkkihallista P-Arkista. HUOM! Tourujoen kunnostus alkaa keväällä 2024, jonka vuoksi Tourujoen ylittävä silta suljetaan kokonaan liikenteeltä maanantaina 20.5. Tämän vuoksi liikenne Valkoiselle talolle kulkee jatkossa vain Minimanin puolelta Kympinkadun viereistä tieyhteyttä pitkin. 

 

Miten studiolla toimitaan?

 

Avaamme ulko-oven noin 15 minuuttia ennen tunnin alkua. Suljemme oven tunnin ajaksi eli tulethan ajoissa paikalle. Studioltamme löytyy naisten ja miesten pukuhuoneet ja tavarat voit jättää pukuhuoneeseen tai lokerikkoihin. Ennen tunnin alkua annamme salissa tilaa rauhoittumiselle ja voit käydä matollesi istumaan tai selinmakuulle odottamaan tunnin alkua. Kerrothan ohjaajillemme aina myös ennen tunnin alkua, jos terveydentilassasi on jotain sellaista, joka heidän olisi hyvä ottaa huomioon ohjauksessaan.

 

Mistä voin tarkistaa sarjakorttini tiedot ja voinko saada jatkoaikaa kortilleni?

 

Voit tarkistaa sarjakorttisi tiedot (esim. 10-kortti tai 5-kortti) kirjautumalla sisälle ajanvarausjärjestelmään www.varaaheti.fi/studiolaive ja klikkaamalla sieltä auki kohdan "Prepaid-kortit" --> "Omat prepaid-kortit". Mikäli et ehdi käyttää kortin käyttökertoja ennen voimassaoloajan päättymistä, voit pyytää 2 viikon lisäaikaa kortillesi kassalla tai laittamalla sähköpostia info@studiolaive.fi.

 

Voinko ostaa lahjakortin palveluihinne?

 

Voit ostaa lahjakortin verkkokaupastamme tai studiolta paikan päältä. Jos haluat ostaa lahjakortin avoimella summalla, otathan yhteyttä info@studiolaive.fi

 

Voinko tulla tunneillenne raskaana ollessa?

 

Raskaana oleville suosittelemme ensisijaisesti Mamajooga-tuntia. Voit tulla mukaan myös rauhallisille tunneillemme esim. Lempeä jooga -tunnille. Muistathan vinkata saapuessasi paikalle ohjaajalle olevasi raskaana, jolloin ohjaaja voi huomioida tämän paremmin ohjauksessaan. Suosittelemme myös Mamajooga-verkkokurssiamme, joka on suunnattu raskaana oleville. Ilmajooga sen sijaan ei sovellu raskausaikaan.

 

Minkälaiset varausehdot tunneillanne on?

 

1) Tunnin varaaminen: Voit varata paikan tunneille aina tunnin alkamisajankohtaan asti, mikäli tunnin minimiosallistujamäärä on täyttynyt ja tunti vahvistettu. 2) Miniosallistujamäärä: Tuntien minimiosallistujamäärä on 4 hlö. Iltatunnit vahvistetaan aina 8 tuntia ennen tunnin alkua. Päivätunnit, jotka alkavat ennen klo 15 vahvistetaan aina edelliseen iltaan klo 21 tai 21:30 mennessä. Mikäli minimiosallistujamäärä ei ole täyttynyt, tunti peruuntuu automaattisesti ja saat siitä sähköpostiisi ilmoituksen. 3) Odotuslista: Mikäli tunti on varattu jo täyteen, voit ilmoittautua odotuslistalle. Saat sähköpostiisi ilmoituksen, jos paikka on vapautunut sinulle. 4) Peruutusehdot: Voit perua varaamasi iltatunnin viimeistään 8 tuntia ennen tunnin alkua ja päivätunnit (alkavat ennen klo 15) edelliseen iltaan klo 21 tai klo 21:30 mennessä. Mikäli et ehdi perumaan tuntia ylitsepääsemättömän esteen vuoksi (esim. sairastuminen) peruutusehtojen mukaisesti, voit laittaa meille sähköpostia info@studiolaive.fi  5) Mikäli et saavu varaamallesi tunnille, veloitamme 10- tai 5-kortilta kerran joka tapauksessa. Anytime/tutustumiskortti/kertamaksulla kävijöiltä laskutamme toistuvista perumatta jääneistä tunneista jälkikäteen 10 euron sanktion. Näillä keinoin pyrimme kannustamaan jämptiyteen tuntien varauksissa ja perumisissa. Osallistujia ei ole vakuutettu yrityksen toimesta.

Tuliko mieleesi vielä jokin kysymys, johon et löytänyt vielä vastausta?

Vastaamme mielellämme kysymyksiisi: info@studiolaive.fi tai 041 319 5253.

 

Yhteystiedot

Laive Oy

Kympinkatu 7

40320 Jyväskylä

041 319 5253

info@studiolaive.fi
Uutiskirje