UKK

Minkälaiselle joogatunnille minun kannattaa tulla aloittelijana?

Aloittelijoille suosittelemme rauhallisia tuntejamme eli Pehmeä hatha/flow tai Yinjooga-tuntia. Näillä tunneilla sinulla ei tarvitse olla aikaisempaa kokemusta joogasta, sillä joogaliikkeet ovat suunniteltu helpoiksi. Lisäksi saat ohjaajalta hyviä vinkkejä liikkeiden soveltamiseen omalle kehollesi sopivaksi. Voit vinkata kassalla ohjaajalle olevasi mukana ensimmäistä kertaa, jolloin ohjaaja voi huomioida tämän entistäkin paremmin ohjauksessaan. Katso lisätietoja joogan viikkotunneistamme!

 

Miten tutustumiskortin voi lunastaa ja mille tunneille sitä voi käyttää?

Tutustumiskortin avulla pääset tutustumaan tunteihimme 3 kertaa 10 päivän sisällä. Voit hyödyntää tutustumiskorttia studion tunneille ja online-tunneille. Voit lunastaa tutustumiskortin suoraan ajanvarausjärjestelmän Prepaid-kortit kohdasta, jolloin kortti tulee voimaan heti ostopäivästä ja pääset varaamaan tunteja. Toinen vaihtoehto on varata tunnit ajanvarausjärjestelmästä ja maksaa tutustumiskortti ensimmäisellä käyntikerralla. Tutustumiskortti on suunnattu uusille asiakkaille ja sen voi hyödyntää vain kerran.

 

Mitä varusteita minulla tulee olla mukana joogatunnille saapuessani?

Meiltä studiolta löytyy lainaksi sinulle joogamatto sekä tarvittavat välineet (esim. bolsteri, tukitiili, joogavyö). Lainatarvikkeet kuuluvat osallistumismaksun hintaan. Voit ottaa myös mukaasi oman joogamaton. Mikäli käyt säännöllisesti tunneillamme, suosittelemme oman joogamaton hankkimista.

 

Entä millaiset vaatteet minulla kannattaa olla joogatunnilla?

Päälle kannattaa pukea sinulle mukavalta tuntuvat liikkumiseen soveltuvat vaatteet. Rauhallisimmilla tunneilla kannattaa pukeutua lämpimästi ja laittaa vaikkapa villasukat jalkaan. Voimakkaammilla tunneilla suosittelemme kevyempää vaatetusta. Alussa ja lopussa voit pitää päälläsi paksumpaa paitaa tai villasukkia. Kerrospukeutuminen toimii myös joogassa!

 

Voinko tulla tunneillenne raskaana ollessa?

Voit tulla mukaan rauhallisille tunneillemme raskaana ollessa ja voinnin sen salliessa! Yleisimpiä joogaliikkeitä on mahdollista soveltaa myös raskausaikaan. Muistathan vinkata saapuessasi paikalle ohjaajalle olevasi raskaana, jolloin ohjaaja voi huomioida tämän paremmin ohjauksessaan. Suosittelemme myös Mamajooga-verkkokurssiamme, jossa pääset nauttimaan juuri raskausaikaan räätälöidyistä joogaharjoituksista!

 

Mitkä maksuvälineet teillä käy paikan päällä?

Studiolla paikan päällä voit maksaa kortilla, käteisellä sekä liikuntaseteleillä (SmartumPay/Smartum-setelit, ePassi, Edenred, Eazybreak ja Tyky-setelit). Voit ostaa sarjakortteja myös suoraan ajanvarausjärjestelmämme kohdasta Prepaid-kortit.

 

Mitkä liikuntaetuudet käyvät teillä?

Studiolla paikan päällä voit maksaa näillä: SmartumPay/Smartum-setelit, ePassi, Edenred, Eazybreak ja Tyky-setelit. Studion tunneille tullessa voit varata paikan ajanvarausjärjestelmän kautta ja maksaa paikan päällä liikuntaetuuksilla. Osalla verkko- ja nettikursseistamme käy myös myös liikuntaetuudet. Löydät tästä merkinnän jokaisen kurssin kohdalta erikseen sekä tarkemmat ohjeet.

 

Voinko ostaa lahjakortin palveluihinne?

Kyllä vain! Voit ostaa lahjakortin verkkokaupastamme tai studiolta paikan päältä. Lahjakortin sisällöksi voit valita esim. sarjakortin joogan viikkotunneillemme tai verkkokursseillemme. Verkkokaupan kautta ostaessa voit valita lahjakortin lähetyksen suoraan lahjan saajalle tai sähköpostiisi, josta voit tulostaa lahjakortin itse. Paikan päältä lunastaessa saat matkaasi kauniin lahjakortin. Jos haluat ostaa lahjakortin avoimella summalla, otathan yhteyttä info@studiolaive.fi

 

Tuliko mieleesi vielä jokin kysymys, johon et löytänyt vielä vastausta?

Vastaamme mielellämme kysymyksiisi: info@studiolaive.fi tai 041 319 5253.

 

Yhteystiedot
Laive Oy

Kympinkatu 7, 40320 Jyväskylä

041 319 5253

info@studiolaive.fi
Uutiskirje