UKK

Minkälaiselle joogatunnille minun kannattaa tulla aloittelijana?

Aloittelijoille suosittelemme rauhallisia ja kaikille soveltuvia helppoja tuntejamme eli

  • Lempeä jooga
  • Lempeä jooga + yin
  • Yinjooga
  • Restoratiivinen jooga
  • Ilmajooga relax (taso I)
  • Ilmajooga lempeä (taso II)

Näillä tunneilla sinulla ei tarvitse olla aikaisempaa kokemusta joogasta, sillä joogaliikkeet ovat suunniteltu helpoiksi. Lisäksi saat ohjaajalta hyviä vinkkejä liikkeiden soveltamiseen omalle kehollesi sopivaksi. Voit vinkata kassalla ohjaajalle olevasi mukana ensimmäistä kertaa, jolloin ohjaaja voi huomioida tämän entistäkin paremmin ohjauksessaan. Katso lisätietoja joogan viikkotunneistamme!

 

Miten tutustumiskortin voi lunastaa ja mille tunneille sitä voi käyttää?

Tutustumiskortin avulla pääset tutustumaan tunteihimme 3 kertaa 10 päivän sisällä. Voit hyödyntää tutustumiskorttia kaikilla studion tunneilla. Voit lunastaa tutustumiskortin suoraan ajanvarausjärjestelmän Prepaid-kortit kohdasta, jolloin kortti tulee voimaan heti ostopäivästä ja pääset varaamaan tunteja. Toinen vaihtoehto on varata tunnit ajanvarausjärjestelmästä ja maksaa tutustumiskortti ensimmäisellä käyntikerralla käteisellä, kortilla tai liikuntaetuuksilla. Tutustumiskortti on suunnattu uusille asiakkaille ja sen voi hyödyntää vain kerran.

 

Mitä varusteita minulla tulee olla mukana joogatunnille saapuessani?

Meiltä studiolta löytyy lainaksi sinulle joogamatto sekä tarvittavat välineet (esim. bolsteri, tukitiili, joogavyö). Lainatarvikkeet kuuluvat osallistumismaksun hintaan. Voit ottaa myös mukaasi oman joogamaton. Mikäli käyt säännöllisesti tunneillamme, suosittelemme oman joogamaton hankkimista sillä se on aina hygieenisintä!

 

Entä millaiset vaatteet minulla kannattaa olla joogatunnilla?

Päälle kannattaa pukea sinulle mukavalta tuntuvat liikkumiseen soveltuvat vaatteet. Rauhallisimmilla tunneilla kannattaa pukeutua lämpimästi ja laittaa vaikkapa villasukat jalkaan. Voimakkaammilla tunneilla suosittelemme kevyempää vaatetusta. Alussa ja lopussa voit pitää päälläsi paksumpaa paitaa tai villasukkia. Ilmajoogatunneilla sinulla tulee olla kainalot peittävä paita (esim. t-paita) ja varmistaa, että vaatteissa ei ole vetoketjuja tai muuta, mikä voisi rikkoa ilmajoogakankaan.

 

Mitä minun tulee huomioida tullessani ilmajoogatunnille?

Valitsethan aina sopivan tason ilmajoogasta. Ilmajooga relax ja Ilmajooga lempeä -tunnit on suunnattu aloittelijoille ja Ilmajooga dynaaminen jatkaville.  Ennen tuntia kannattaa olla syömättä noin 1 h ajan, jotta esim. ylösalaiset asennot tuntuisivat miellyttävämmiltä. Poista kaikki korut, kellot ja terävät hiuskiinnikkeet ennen tuntia, jotta liina pysyy ehjänä. Paidan tulee peittää kainalot (esim. t-paita), jotta liina pysyy hygienisenä. Huomioithan myös, että vaatteissasi ei ole vetoketjuja jotka voisivat vaurioittaa ilmajoogakangasta. Puhdista ennen tuntia ylimääräiset rasvat ja liat käsistä sekä jaloista, jotta liina pysyy puhtaana. Voit käyttää tunnilla myös sukkia. Poista myös suurin osa meikistä. Ilmajoogaliinan enimmäiskuormitus on 120 kg. Ilmajooga ei sovellu raskaana oleville. Lue lisää ilmajoogasta!

 

Missä studionne sijaitsee ja mihin saan auton parkkiin?

Studiomme osoite on Kympinkatu 7, 40320 Jyväskylä. Autot kulkevat meille "Valkoiselle talolle" tällä hetkellä vain Kankaankatua pitkin. Navigaattoriin voit asettaa osoitteeksi "Kankaankatu 12", jolloin se ohjaa oikeaan paikkaan. Kympinkatua pitkin on mahdollista kulkea työmaiden vuoksi vain kävellen tai pyörällä. Varaathan siis aikaa paikan löytämiseen ensimmäisellä käyntikerralla. Parkkitila on maksutonta (4 h kiekkopaikka) Valkoisen talon pihassa.

 

Miten studiolla toimitaan?

Avaamme ulko-oven noin 15 minuuttia ennen tunnin alkua. Suljemme oven tunnin ajaksi eli tulethan ajoissa paikalle. Studioltamme löytyy naisten ja miesten pukuhuoneet ja tavarat voit jättää pukuhuoneeseen. Ennen tunnin alkua annamme tilaa rauhoittumiselle. Voit käydä matollesi istumaan tai selinmakuulle odottamaan tunnin alkua. Kerrothan ohjaajillemme ennen tunnin alkua, jos terveydentilassasi on jotain sellaista, joka heidän olisi hyvä ottaa huomioon. Näin varmistat, että voit turvallisesti nauttia harjoituksestasi.

 

Minkälaiset koronaohjeet teillä on käytössä?

Saavuthan paikalle vain terveenä ja pidät huolta hyvistä yleisistä hygieniakäytänteistä. Lue tarkemmat ja kattavammat koronaan liittyvät ohjeet täältä

 

Mitkä maksuvälineet teillä käy paikan päällä?

Studiolla paikan päällä voit maksaa kortilla, käteisellä sekä liikuntaseteleillä (SmartumPay/Smartum-setelit, ePassi, Edenred ja Tyky-setelit). Voit ostaa sarjakortteja myös suoraan ajanvarausjärjestelmämme kohdasta Prepaid-kortit.

 

Mitkä liikuntaetuudet käyvät teillä?

Studiolla paikan päällä voit maksaa näillä: SmartumPay/Smartum-setelit, ePassi, Edenred, Eazybreak ja Tyky-setelit. Studion tunneille tullessa voit varata paikan ajanvarausjärjestelmän kautta ja maksaa paikan päällä liikuntaetuuksilla. Osalla verkko- ja nettikursseistamme käy myös myös liikuntaetuudet. Löydät tästä merkinnän jokaisen kurssin kohdalta erikseen sekä tarkemmat ohjeet.

 

Minkälaiset varausehdot teidän tunneillanne on?

1) Tunnin varaaminen: Voit varata paikan tunneille aina tunnin alkamisajankohtaan asti, mikäli tunnin minimiosallistujamäärä on täyttynyt ja tunti vahvistettu. 2) Miniosallistujamäärä: Tuntien minimiosallistujamäärä on 4 hlö. Iltatunnit vahvistetaan aina 8 tuntia ennen tunnin alkua. Päivätunnit, jotka alkavat ennen klo 15 vahvistetaan aina edelliseen iltaan klo 21 tai 21:30 mennessä. Mikäli minimiosallistujamäärä ei ole täyttynyt, tunti peruuntuu automaattisesti ja saat siitä sähköpostiisi ilmoituksen. 3) Odotuslista: Mikäli tunti on varattu jo täyteen, voit ilmoittautua odotuslistalle. Saat sähköpostiisi ilmoituksen, jos paikka on vapautunut sinulle. 4) Peruutusehdot: Voit perua varaamasi iltatunnin viimeistään 8 tuntia ennen tunnin alkua ja päivätunnit (alkavat ennen klo 15) edelliseen iltaan klo 21 tai klo 20:30 mennessä. Mikäli et ehdi perumaan tuntia ylitsepääsemättömän esteen vuoksi (esim. sairastuminen) peruutusehtojen mukaisesti, voit laittaa meille sähköpostia info@studiolaive.fi tai tekstiviesti 041 3195253. 5) Mikäli et saavu varaamallesi tunnille, veloitamme 10- tai 5-kortilta kerran joka tapauksessa. Anytime/tutustumiskortti/kertamaksulla kävijöiltä laskutamme toistuvista perumatta jääneistä tunneista jälkikäteen 10 euron sanktion. Näillä keinoin pyrimme kannustamaan jämptiyteen tuntien varauksissa ja perumisissa. Osallistujia ei ole vakuutettu yrityksen toimesta.

 

Mistä voin tarkistaa sarjakorttini tiedot ja voinko saada jatkoaikaa kortilleni?

Voit tarkistaa sarjakortin tiedot (esim. 10-kortti tai 5-kortti) kirjautumalla sisälle ajanvarausjärjestelmään www.varaaheti.fi/studiolaive ja klikkaamalla sieltä auki kohdan "Prepaid-kortit" --> "Omat prepaid-kortit". Mikäli et ehdi käyttää kortin käyttökertoja ennen voimassaoloajan päättymistä, voit pyytää 2 viikon lisäaikaa kortillesi kassalla tai laittamalla sähköpostia info@studiolaive.fi.

 

Voinko ostaa lahjakortin palveluihinne?

Kyllä vain! Voit ostaa lahjakortin verkkokaupastamme tai studiolta paikan päältä. Lahjakortin sisällöksi voit valita esim. sarjakortin joogan viikkotunneillemme tai verkkokursseillemme. Verkkokaupan kautta ostaessa voit valita lahjakortin lähetyksen suoraan lahjan saajalle tai sähköpostiisi, josta voit tulostaa lahjakortin itse. Paikan päältä lunastaessa saat matkaasi kauniin lahjakortin. Jos haluat ostaa lahjakortin avoimella summalla, otathan yhteyttä info@studiolaive.fi

 

Voinko tulla tunneillenne raskaana ollessa?

Voit tulla mukaan rauhallisille tunneillemme raskaana ollessa ja voinnin sen salliessa (esim. Lempeä jooga)! Yleisimpiä joogaliikkeitä on mahdollista soveltaa myös raskausaikaan. Muistathan vinkata saapuessasi paikalle ohjaajalle olevasi raskaana, jolloin ohjaaja voi huomioida tämän paremmin ohjauksessaan. Suosittelemme myös Mamajooga-verkkokurssiamme, jossa pääset nauttimaan juuri raskausaikaan räätälöidyistä joogaharjoituksista. Ilmajooga ei sovellu raskaana oleville.

Tuliko mieleesi vielä jokin kysymys, johon et löytänyt vielä vastausta?

Vastaamme mielellämme kysymyksiisi: info@studiolaive.fi tai 041 319 5253.

 

Yhteystiedot

Laive Oy

Kympinkatu 7

40320 Jyväskylä

041 319 5253

info@studiolaive.fi
Uutiskirje