ILMAJOOGA

Ilmajoogalla lentoon Jyväskylän studiolla!

 

Ilmajoogassa käytetään kattoon ripustettua ilmajoogakangasta, jonka avulla saat uuden ihanan näkökulman joogaharjoitukseesi! Ilmajoogakankaan tehtävänä on tukea ja avustaa sinua liikkeissä sekä välillä myös haastaa lempeällä tavalla kehonhallintaa ja tasapainoa.

 

Ilmajoogatunti koostuu liikkeistä, joita tehdään joogamatolla, kankaan sisällä sekä ilmassa. Tunnin aikana jokainen pystyy valitsemaan itselleen sopivan tasoisen version eri asennoista. Harjoituksen kruunaa aina loppu­rentoutus kankaan sisällä.

 

Ilmajoogatuntien tasot

 

Ilmajooga relax (taso I): Ilmajooga relax on alkeistason tunti, jossa tehdään aloittelijaystävällisiä ja rentouttavia joogaliikkeitä ilmajoogaliinan avustuksella. Tunnilla ei tehdä riipuntoja ja haastavia ylösalaisia liikkeitä, jolloin tunti soveltuu erinomaisesti ensikertalaiselle ja jokaiselle, joka nauttii rentouttavasta ja rauhallisesta ilmajoogasta. Relax-tunnin tavoitteena on palautumisen tukeminen, kehon huoltaminen sekä kaikessa rauhassa ilmajoogaan tutustuminen. Tunnin kruunaa aina noin 10-15 minuutin mittainen loppurentoutus ilmajoogaliinan sisällä kelluen

 

Ilmajooga lempeä (taso II): Ilmajooga lempeä on alkeis- ja perustason aloittelijaystävällinen ilmajoogatunti, joka huoltaa lempeästi kehoasi ja tarjoaa rauhaa mielellesi. Tunnilla pääset tekemään lempeitä joogaliikkeitä liinan avustuksella makuuasennossa, istuen ja seisten. Tunnilla tehdään aina myös helppoja ylösalaisia asentoja ja riipuntoja, kuten lonkkariipunta tai kylkiriipunta. Tunnilla edetään rauhallisesti liikkeestä toiseen, joten voit tulla tälle tunnille vaikka et olisi koskaan kokeillutkaan ilmajoogaa. Tunti sisältää loppurentoutuksen ilmajoogaliinan sisällä rauhoittuen.

 

Ilmajooga dynaaminen (taso III): Ilmajooga dynaaminen on jatkotason tunti, joka kehittää monipuolisella tavalla kehonhallintaa, liikkuvuutta ja voimaa. Tunnilla pääset tekemään virtaavia ja dynaamisia joogasarjoja liinan avustuksella sekä kokeilemaan myös haastavampia asentoja, kuten lantioriipuntaa ja sen variaatioita. Jatkotason tunnille voit tulla, kun olet tehnyt ilmajoogaa ohjatusti vähintään 3 tuntia tai olet käynyt ilmajoogan alkeiskurssin. Kun ilmajoogaliinan kanssa toimiminen on sinulle jo tuttua, on turvallista edetä kohti haastavampia asentoja. Tunti päättyy loppurentoutukseen ilmajoogakankaan sisällä leväten.

 

Mitä huomioida ilmajoogatunnille tullessa? 

 

  • Valitsethan aina sopivan tason ilmajoogasta. Ilmajooga relax ja Ilmajooga lempeä soveltuvat aloittelijoille ja Ilmajooga dynaaminen -tunti jatkaville.
  • Ilmajoogaliinan enimmäiskuormitus on 120 kg.
  • Ilmajooga ei sovellu raskaana oleville.
  • Ennen tuntia kannattaa olla syömättä noin 1 h ajan, jotta esim. ylösalaiset asennot tuntuisivat miellyttävämmiltä.
  • Poista kaikki korut, kellot ja terävät hiuskiinnikkeet ennen tuntia, jotta liina pysyy ehjänä.
  • Paidan tulee peittää kainalot (esim. t-paita), jotta liina pysyy hygienisenä. Huomioithan myös, että vaatteissasi ei ole vetoketjuja jotka voisivat vaurioittaa ilmajoogakangasta.
  • Puhdista ennen tuntia rasvat ja liat käsistä sekä jaloista, jotta liina pysyy puhtaana. Voit käyttää tunnilla myös sukkia. Poista myös suurin osa meikistä.

 

Kiitos, kun huomioit nämä hygienia- ja turvallisuusohjeet! 

Miten osallistua Laivella ilmajoogaan?

 

Varaa paikka kaikille avoimille ilmajoogatunneille suoraan ajanvarausjärjestelmästä. Voit osallistua tunnille ilmajoogan kertamaksulla (20 / 18 € ) tai tutuilla sarjakorteilla!

 

Ilmajoogaa yrityksen tyhy-hetkeen tai polttariohjelmaksi?

 

Ilmajooga soveltuu erinomaisesti myös työhyvinvointihetkien ohjelmaksi, lue lisää yrityspalveluistamme! Jos kaipaat ideoita polttareihin, tutustu yksityistunteihimme!

 

"Ah, mikä tunne mun selässä olikaan pehmeän ilmajoogatunnin jälkeen! Tuntuu, että olin kasvanut vähintään muutaman sentin ja ilmajoogakankaan sisällä oleilu tunnin lopuksi tuntui niiiiin hyvälle. Tätä pitää tulla tekemään useamminkin!"

- Anniina 38 v.

Yhteystiedot
Laive Oy

Kympinkatu 7, 40320 Jyväskylä

041 319 5253
info@studiolaive.fi
Uutiskirje