Jooga & stressin karkoitus -verkkokurssi

Haluaisitko löytää lisää tasapainoa ja hengittävyyttä arkeesi?

 

Kaipaatko pysähtymisen hetkiä oman itsesi äärelle ja uusia tapoja palautumisen tukemiseen?

 

Kaikille meille arki on välillä kuormittavaa, ja palautumisen hetket jäävät toisinaan vähemmälle. Kiireisenkin arjen keskelle on kuitenkin mahdollista löytää lyhyitä palauttavia hetkiä, jolloin tavallisesta arjesta voi tulla tasapainoisempaa! Jooga-, meditaatio- ja hengitysharjoitukset tuovat huokeutta ja levon hetkiä arkeen - niin lyhyinä kuin pidempinäkin harjoituksina!

 

Tämä verkkokurssi on sinulle, joka haluat...

 

✔️ pysähtyä lempeiden ja palauttavien joogaharjoitusten äärelle

✔️ löytää uusia tapoja palautumisen tukemiseen ja stressinhallintaan

✔️ oppia tauottamaan arkeasi ja työpäivääsi lyhyiden meditaatio- ja hengitysharjoitusten avulla

✔️ löytää oman tapasi tehdä joogaharjoitusta ja innostua kehosi huolehtimisesta

✔️ löytää lisää myötätuntoista ja lempeää asennetta itseäsi kohtaan

✔️ oppia lisää joogasta ja sen myönteisistä vaikutuksista kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin!

"Ohjaus oli ihanan asiantuntevaa, lempeää ja korosti itsen kuuntelua. Sitä, jos mitä tarvitaan lisää tähän hetkeen! Moni jooga- ja meditaatioharjoituksista on jäänyt arkeeni pysyvästi!"

 

- Anna 32 v.

Miksi joogaa stressin karkoitukseen?

 

Joogan suosio stressinhallinnan ja palautumisen tukena on kasvanut räjähdysmäisesti viime vuosina. Yhä useampi on löytänyt joogasta, hengitysharjoituksista ja meditaatiosta lääkkeen stressin oireisiin kuten väsymykseen, hermoston ylivirittyneisyyteen ja ahdistuksen sekä kiireen tunteisiin!

 

1. Joogaharjoituksessa hyödynnettävä rauhallinen hengitys aktivoi lepohermostoa ja auttaa kehoa fysiologisesti palautumaan. Palautumiselle ja rentoutumiselle on tärkeää löytää aikaa päivittäin - vaikka vain pieneksi hetkeksi lyhyen jooga- tai hengitysharjoituksen muodossa.

 

2. Joogan lempeät liikesarjat rauhoittavat ja samalla virkistävät niin kehoa kuin mieltä. Joogan ei tarvitse olla pelkkää akrobaattisiin asentoihin taipumista, vaan se voi olla myös kehoa kunnioittavaa ja lempeää liikettä. Kehomme kaipaavat liikettä ja mieli hiljaisuutta voidakseen hyvin. Joogassa saamme nämä molemmat hyvät vaikutukset samalla kertaa!

 

3. Joogassa harjoitellaan ennen kaikkea kykyä olla läsnä tässä hetkessä. Niin joogaharjoitusten kuin meditaatio- ja hengitysharjoitusten aikana mielessä pyörivien ajatusten on mahdollista hiljentyä. Kykymme olla läsnä tässä hetkessä vahvistuu harjoituksen kautta ja voimme tuntea enemmän rauhan ja levollisuuden tuntemuksia!

Kun tulet mukaan kurssille:

 

✔️ Opit rauhoittamaan kuormittunutta kehoa ja levotonta mieltä

✔️ Tunnistat paremmin kehosi vireystilan ja löydät uusia keinoja vireystilasi säätelyyn

✔️ Saat osaksi arkeasi helppoja ja lyhyitä jooga-, meditaatio- ja hengitysharjoituksia

✔️ Löydät sinulle sopivia uusia tapoja palautua paremmin arjen kuormitusten keskellä

✔️ Ymmärrät stressireaktion hyvät ja huonot puolet sekä opit säätelemään stressiä paremmin!

Kenelle Jooga & stressin karkoitus -verkkokurssi on suunnattu?

 

Jooga & stressin karkoitus -kurssi sopii sinulle, joka tunnistat itsessäsi kuormittumisen merkkejä ja kaipaat arkeesi helposti vietäviä keinoja kehon ja mielen tasapainottamiseksi!

 

Kurssilla pääset sukeltamaan stressinhallinnan ja palautumisen teemoihin sekä tutustumaan joogan periaatteisiin. Kurssin harjoitukset soveltuvat erityisen hyvin aloittelijoille ja rauhallisen joogan ystäville. Kurssilla emme tee akrobaattista joogaa, vaan kehoa kuuntelevaa ja lempeää joogaa. Verkkokurssimme sopiikin jokaiselle ikään, kuntoon ja taitotasoon katsomatta. Saat kurssilla lukuisia vaihtoehtoja jooga-asentojen tekemiseen, jonka avulla sinun on mahdollista löytää oma tapasi tehdä joogaa.

 

Verkkokurssipohja on helppokäyttöinen ja pääset aloittamaan kurssin heti tilauksen jälkeen. Kurssin materiaalit ovat käytössäsi 6 kuukauden ajan. Voit tehdä harjoituksia niin usein kuin haluat ja edetä harjoituksissa omalla tahdilla. Sinulla on siis paljon aikaa tehdä joogaharjoituksia ja viedä ne osaksi arkeasi!

 

Halutessasi voit myös liittyä kurssin suljettuun Facebook-ryhmään. Siellä käymme keskustelua kurssin aikana heränneistä kysymyksistä ja saat lisätietoa joogan hyödyistä stressinhallinnan tukena. Olemme tukenasi läpi kurssin ja myös sen jälkeen yhteisessä Facebook-ryhmässämme!

 

Verkkokurssin teemat:

 

1. Jooga stressinhallinnan tukena

2. Palaudu paremmin

3. Liiku lempeästi

4. Hellitä hengitystä

5. Tauota työpäivää

 

Verkkokurssi sisältää:

 

✔️ 15 kpl palautumista tukevia jooga-, meditaatio- ja hengitysharjoituksia (5 - 90 min)

✔️ Tietoa palautumisen ja rentoutumisen teemoista luennon muodossa sekä jokaisen harjoituksen yhteydessä

✔️ Tietoa joogan periaatteista, käytettävistä apuvälineistä sekä vinkkejä niin aloittelijalle kuin jatkavalle joogan harrastajalle

✔️ Asiantuntijan ja Facebook-ryhmän tuki on  käytössäsi läpi kurssin ja sen jälkeen!

Parasta verkkokursseissa on se, että voit tehdä harjoituksia ajasta ja paikasta riippumatta -  juuri silloin kun sinulle sopii!

Jo yli sata joogia on nauttinut verkkokurssimme lempeistä joogaharjoituksista ja saanut apua parempaan palautumiseen ja elämästä nauttimiseen!

 

Siksi uskallamme luvata kurssille 14 vuorokauden rahat takaisin takuun. Ota askel stressittömämpään arkeen ilman riskiä!

"Oli ihanaa päästä osallistumaan vihdoin teidän kursseille kotoa käsin. Ääni kuului hyvin ja kuva oli kirkasta. Motivoi kummasti tekemään harjoituksia kiireisen arjen keskellä! Pidin myös siitä, että kurssin harjoituksia sai tehdä rauhassa 6 kk ajan."

Tiina 38 v.

"Elviiran rautainen ammattitaito yhdistettynä rauhalliseen tapaan esittää asioita on sellainen yhdistelmä, josta ei voi olla pitämättä!"

Matti 44 v.

"Olin aina luullut, että mun taidot ei riitä joogaan mutta onneksi olin väärässä! Tykkäsin rauhallista joogaharjoituksista ja että kurssilta löytyi myös lyhyitä harjoituksia kiireisen arjen keskelle. Ja kaiken lisäksi jooga tuntui ihan superhyvälle! Jatkoon! "

Enni 27 v.

Verkkokurssin harjoitteet:

 

 1. Rauhoittava hetki itselle (yinjooga 40 min)
 2. Yoga nidra (meditaatio 18 min)
 3. Kohti levollista unta (yinjooga 21 min)
 4. Lepää ja rentoudu (yinjooga 90 min)
 5. Aurinkotervehdys (hathajooga 9 min)
 6. Aamun joogahetki (hathajooga 14 min)
 7. Lempeästi tilaa kehoon (hathajooga 34 min)
 8. Energiaa ja voimaa kehoon (voimakas hathajooga 58 min)
 9. Hengitä vapaasti (flowjooga 49 min)
 10. Palleahengitysharjoitus 4-3-8 (8 min)
 11. Brahmari eli mehiläishengitys (8 min)
 12. Vuorosierainhengitysharjoitus (8 min)
 13. Kirkas mieli (meditaatio 22 min)
 14. Tässä hetkessä (meditaatio 11 min)
 15. Tuolijoogaa työpäivään (10 min)

 

+ paljon tietoa ja vinkkejä palautumiseen sekä stressinhallintaan!

Moi, olen Elviira Hyytiä!

 

Olen kurssin ohjaaja ja kuljen mukanasi läpi tämän matkan! Uskon, että jooga sopii ihan jokaiselle. Intohimoni onkin tehdä joogaharjoituksista sellaisia, että jokainen voi tehdä omaa kehoa kunnioittavaa harjoitusta. Ohjauksessani korostuvat lempeä ja hyväksyvä asenne itseä kohtaan sekä kannustava ote.

 

Minulle jooga on yksi keino harjoittaa läsnäoloa ja pitää huolta omasta hyvinvoinnista. Nautin siitä, että joogaharjoituksessa voi pysähtyä kuuntelemaan itseä ja omia tarpeita. Olen iloinen siitä, että saan olla näiden teemojen äärellä joogakursseillani ja oppia itsekin joka päivä lisää!

 

Toimin Laive Oy:n toisena omistajana, koulutan mindfulnessiin ja hyvinvointiin liittyvillä teemoilla sekä ohjaan joogaa. Minulla on kymmenen vuoden kokemus joogan ohjaamisesta. Koulutukseltani olen joogaohjaaja ja mindfulness-tunnetaitovalmentaja sekä liikunta- ja terveystieteiden maisteri ja psykologian aineenopettaja.

 

Mikäli sinulla heräisi jotain kysyttävää, otathan minuun rohkeasti yhteyttä: info@studiolaive.fi. Olen tukenasi!

Aloita matkasi kohti stressittömämpää arkea ja aloita kurssi vaikka heti!

Hinta vain 59 €!

 

59,00 Tilaa nyt

Otamme tällä kurssilla vastaan liikuntaetuuksia. Lue ohjeet ja hyödynnä liikuntaetusi!

Haluaisitko antaa tämän verkkokurssin jollekin lahjaksi? Käy lunastamassa lahjakortti!

Yhteystiedot

Laive Oy

Kympinkatu 7, 40320 Jyväskylä

041 319 5253

info@studiolaive.fi

Uutiskirje