Jooga & stressin karkoitus -verkkokurssi

Tuntuuko, että stressitasosi on noussut huomaamattasi liian korkeiksi?

 

Huomaatko olevasi usein kireä ja kehosi on jatkuvasti jumissa?

 

Kaipaatko elämääsi lisää rentoutumista ja aikaa vain itsellesi? 

 

Kaikille meille arki on välillä kuormittavaa ja vauhti kiihtyy toisinaan liiankin kovaksi. Kiireisenkin arjen keskelle on kuitenkin mahdollista löytää lyhyitä rentouden hetkiä, saada vauhtia hidastumaan ja nauttia taas elämästä täysin siemauksin. Lyhyet ja helpot jooga-, meditaatio- ja hengitysharjoitukset ovat tukenasi matkallasi kohti onnellisempaa ja rennompaa arkea!

 

Tämä verkkokurssi on sinulle, joka haluat...

 

✔️ vähentää stressiä ja palautua paremmin

✔️ tehdä helppoja ja miellyttäviä joogaharjoituksia

✔️ innostua kehosi huolehtimisesta ja löytää sinulle sopivia kehonhuoltorutiineja

✔️ saada kehon ja mielen kierroksia alas erityisesti iltaisin ja nukkua paremmin

✔️ löytää lisää lempeää asennetta itseäsi kohtaan, ja siten myös rennomman asenteen elämääsi!

"Kurssi ylitti kaikki odotukseni! Opin paljon uutta itsestäni ja kehostani sekä sain erinomaisia työkaluja stressin lievittämiseen. Kurssin laajuus oli juuri sopiva ja asiat käytiin läpi selkeästi ja perusteellisesti. Ehdottomasti paras kurssi, mihin olen osallistunut!"

 
- Marja 58 v.

Kenelle Jooga & stressin karkoitus -verkkokurssi on suunnattu?

 

Jooga & stressin karkoitus -verkkokurssi sopii sinulle, joka tunnistat itsessäsi kuormittumisen merkkejä ja kaipaat rentoutumisen & hellittämisen hetkiä arkeesi. Kurssille on otettu mukaan erityisesti lyhyitä ja helppoja jooga- ja meditaatioharjoituksia, sillä useilla meistä ei ole aikaa tehdä kotona aina pidempää harjoitusta. Usein lyhytkin harjoitus tekee jo ihmeitä - niin keholle kuin mielelle!

 

Kurssin harjoitukset soveltuvat erityisen hyvin aloittelijoille ja rauhallisen joogan ystäville. Kurssilla emme tee akrobaattista joogaa, vaan kehoa kuuntelevaa ja lempeää joogaa joka on turvallista jokaisen keholle. Verkkokurssimme sopiikin jokaiselle ikään, kuntoon ja taitotasoon katsomatta.

 

Pienet kehon krempat eivät haittaa menoa sillä saat kurssilla lukuisia vaihtoehtoja jooga-asentojen tekemiseen. Meidän mielestä joogaa voi ihan aidosti tehdä jokainen, ja tästä olemmekin saaneet erityisen paljon kiitosta osallistujilta!

 

Jooga & stressin karkoitus- verkkokurssin 5 osaa:

 

1. Jooga stressinhallinnan tukena

Ensimmäisessä osiossa kuulet perustietoa stressi- ja rentoutusreaktiosta. Ymmärrys stressistä osana meidän kaikkien elämää auttaa sinua löytämään uusia näkökulmia stressinhallintaan. Pääset myös pohtimaan omaa stressikuormaasi ja miten voisit lisätä palautumisen hetkiä arkeesi. 

 

2. Palaudu paremmin

Toisessa osiossa pääset viemään palautumisen taitoja heti käytäntöön lempeän yinjoogan ja rentoutusharjoituksen avulla. Stressihormonien tasosi pääsevät laskemaan ja matkasi kohti parempaa palautumista voi alkaa. Saat  myös täsmäharjoituksen hyvään uneen!

 

3. Liiku lempeästi

Liike on lääkettä ja tässä osiossa lääkettä meille tuo pehmeä jooga. Teemme lempeästi vahvistavia joogaharjoituksia ja pääset tekemään mm. aamujoogaa sekä haastamaan itseäsi myös hieman voimakkaammalla, mutta helpolla joogalla.

 

4. Hellitä hengitystä

Neljäs osio on omistettu hengitykselle, sillä rauhallisen hengityksen avulla voimme aktivoida vagushermoa eli käynnistää rentoutusreaktion. Teemme useita hengitysharjoituksia ja joogaharjoituksen avulla avaamme erityisesti rintakehän seutua, jotta hengitys voisi virrata vapaammin.

 

5. Tauota työpäivää

Viidennessä osiossa pääset tutustumaan meditaatio-harjoituksiin, joiden avulla on mahdollista kehittää keskittymiskykyä ja päästää irti kuormittavista ajatuksista. Pääset myös pohtimaan, miten työ- tai opiskelupäivän lomaan olisi mahdollista lisätä palauttavia mikrotaukoja.

 

Voit edetä kurssilla omalla tahdillasi ja keskittyen eniten niihin osioihin, jotka tuntuvat sinulle hyödyllisimmille!

Verkkokurssipohja on helppokäyttöinen ja pääset aloittamaan kurssin heti tilauksen jälkeen. Videoiden laatu on tietenkin hyvä, jotta sinun olisi helppoa tehdä joogaharjoituksia esim. puhelimelta tai yhdistää kuva tv-ruutuun. Erityisiä välineitä et tarvitse tällä kurssilla. Riittää, kun sinulla on jonkinlainen joogamatto sekä muutama viltti ja tyyny. Kotijoogassa helppous ja vaivattomuus on valttia, jotta harjoituksia tulisi tehtyä!

 

Kurssin materiaalit ovat käytössäsi 6 kuukauden ajan ja voit edetä harjoituksissa omalla tahdilla. Pieni aikaraja käyttöajassa on ollut monelle osallistujalle hyvä motivaattori kurssin tekemiseen, jotta harjoitukset eivät jäisi tekemättä ja kurssi pölyttymään bittiavaruuteen. Moni osallistuja on kertonut, että kurssin jälkeen erityisesti lyhyet hengitys- ja rentoutusharjoitukset ovat jääneet pysyvästi osaksi elämää ja ennen kaikkea uudenlainen asennoitumistapa stressaavia tilanteita kohtaan!

 

Kurssin suorittamista tukee yhteinen suljettu Facebook-ryhmämme, johon voit liittyä halutessasi. Siellä sinun on mahdollisuus kysyä lisää joogasta ja pääset katsomaan myös muita extra-materiaaleja, joita julkaisemme tasaisin väliajoin. Olemme tukenasi läpi kurssin ja myös sen jälkeen yhteisessä Facebook-ryhmässämme!

Voit lunastaa verkkokurssin myös liikuntaetuuksilla. Lue ohjeet liikuntaeduilla maksamiseen tästä!

Kun tulet mukaan kurssille:

 

✔️ Pääset tekemään helppoja ja kaikille soveltuvia joogaharjoituksia 

✔️ Opit, miten vähentää stressiä ja palautua paremmin

✔️ Löydät uusia tapoja huoltaa kehoasi lempeiden, mutta tehokkaiden harjoitusten avulla

✔️ Osaat rauhoittaa kehon ja mielen kierroksia erityisesti iltaisin ja työpäivän aikana

✔️ Löydät lisää lempeää ja arvostavaa asennetta itseäsi kohtaan

Miksi joogaa stressinhallintaan ja rentoutumiseen?

 

Joogan suosio stressinhallinnan ja palautumisen tukena on kasvanut räjähdysmäisesti viime vuosina. Yhä useampi on löytänyt joogasta, hengitysharjoituksista ja meditaatiosta lääkkeen stressin oireisiin kuten väsymykseen, hermoston ylivirittyneisyyteen sekä ahdistuksen ja kiireen tunteisiin!

 

1. Jooga- ja hengitysharjoitukset auttavat hermostoasi rauhoittumaan. Rentoutuminen ja hellittäminen on taito, joka on mahdollista oppia ja ottaa osaksi välillä kiireistäkin arkea. Onneksi jooga- ja hengitysharjoitukset voivat olla myös pieniä minibreikkejä arjen keskellä, joiden avulla voit laskea kehon kierroksia ja hidastaa vauhtia.

 

2. Joogan lempeät liikkeet auttavat kehoasi ja mieltäsi rentoutumaan. Joogan ei tarvitse olla akrobaattisiin asentoihin taipumista ollakseen vaikuttavaa, vaan se voi olla myös kehoa kunnioittavaa ja lempeää liikettä. Parasta joogassa on se, että saat kehon- ja mielenhuoltoa samalla kertaa!

 

3. Joogan avulla opit olemaan läsnä tässä hetkessä. Monille meistä stressaavan olon aiheuttaa kehää kiertävät huoliajatukset. Jooga- ja meditaatioharjoitusten avulla voimme harjoitella päästämään irti mielessä pyörivistä ajatuksista ja laskeutua vahvemmin tähän hetkeen. Tässä hetkessä kaikki on hyvin!

Voit lunastaa verkkokurssin myös liikuntaetuuksilla. Lue ohjeet liikuntaeduilla maksamiseen tästä!

Verkkokurssi sisältää:

 

✔️ 15 kpl helppoja jooga-, meditaatio- ja hengitysharjoituksia (5 - 90 min)

✔️ Tiivis tietopaketti stressinhallinnasta ja palautumisen periaatteista

✔️ Ohjeita vaivattoman ja turvallisen kotijoogan tekemiseen ilman turhaa suorittamista

✔️ Ohjaajan ja Facebook-ryhmän tuki käytössäsi läpi kurssin - ja myös sen jälkeen!

Parasta verkkokursseissa on se, että voit tehdä harjoituksia ajasta ja paikasta riippumatta -  juuri silloin kun sinulle sopii!

Jo yli sata joogaajaa on nauttinut verkkokurssimme lempeistä joogaharjoituksista ja saanut apua parempaan palautumiseen ja elämästä nauttimiseen!

 

Siksi uskallamme luvata kurssille 14 vuorokauden rahat takaisin takuun. Ota siis askel stressittömämpään arkeen ilman riskiä!

"Oli ihanaa päästä osallistumaan vihdoin teidän kursseille kotoa käsin. Ääni kuului hyvin ja kuva oli kirkasta. Motivoi kummasti tekemään harjoituksia kiireisen arjen keskellä! Pidin myös siitä, että kurssin harjoituksia sai tehdä rauhassa 6 kk ajan."

Tiina 38 v.

"Ohjaus oli ihanan asiantuntevaa, lempeää ja korosti itsen kuuntelua. Sitä, jos mitä tarvitaan lisää tähän hetkeen! Moni jooga- ja meditaatioharjoituksista on jäänyt arkeeni pysyvästi!"

Anna 32 v.

"Olin aina luullut, että mun taidot ei riitä joogaan mutta onneksi olin väärässä! Tykkäsin rauhallista joogaharjoituksista ja että kurssilta löytyi myös lyhyitä harjoituksia kiireisen arjen keskelle. Ja kaiken lisäksi jooga tuntui ihan superhyvälle! Jatkoon! "

Enni 27 v.

Moi, olen Elviira Hyytiä!

 

Mulle jooga on ollut jo pitkään yksi keino harjoittaa läsnäoloa ja pitää huolta omasta hyvinvoinnista. Mä eksyin joogan pariin jo kymmenen vuotta sitten, kun etsin helpotusta pitkittyneeseen selkäkipuun. Aluksi hieman epäilin, miten pystyisin pysähtymään niin rauhallisen liikkeen äärelle kun olin aiemmin tottunut liikkumaan vauhdikkaasti. Kuitenkin jo ensimmäinen joogatunti osoitti ennakkoluuloni turhiksi. Oli ihana huomata, miten rento ja rauhallinen liike vei minut mukanaan - ja sillä tiellä olen edelleen!

Uskon, että jooga sopii ihan jokaiselle - niin kankealle, notkealle kuin sillekin, jolle pysähtyminen on tosi vaikeaa! Mun intohimona on ollut jo pitkään muokata joogaharjoituksista sellaisia, että jokainen voi ihan oikeasti nauttia liikkumisesta ja myös pysähtymisestä. Lempeyden ja hyväksyvän asenteen kautta jokaisen on mahdollista löytää itsestään voimavaroja ja nauttia elämästä enemmän.

Koulutukseltani olen liikunta- ja terveystieteiden maisteri ja psykologian aineenopettaja, jonka pohjalta minulle on rakentunut vankka osaaminen ihmisen hyvinvoinnista. Olen kouluttautunut myös joogaohjaajaksi ja mindfulness-tunnetaitovalmentajaksi, jonka kautta osaamiseni kehon ja mielen hyvinvoinnista on syventynyt entisestään. Musta on ihanaa päästä jakamaan tätä tietämystä ja vuosien joogakokemusta eteenpäin!

Mikäli sulle heräsi jotain kysyttävää, otathan minuun rohkeasti yhteyttä: info@studiolaive.fi. Kuulemisiin!

Usein kysytyt kysymykset

 

Voinko maksaa verkkokurssin liikuntaetuuksilla?

Kyllä vain, voit maksaa liikuntaetuuksilla: Smartum, Edenred, Eazybreak, ePassi ja Tyky. Lue ohjeet liikuntaetuuksilla maksamiseen!

En ole tehnyt koskaan joogaa eli sopiiko kurssi minulle?

Kyllä vain! Tälle verkkokurssille on valittu erityisesti helppoja joogaharjoituksia, joita jokaisen on mahdollista tehdä. Annan myös lukuisia eri vaihtoehtoja joogaliikkeiden tekemiseen eli pienet krempat ja kehon jäykkyys eivät haittaa menoa! 

En ole koskaan meditoinut eli uskallanko tulla mukaan kurssille?

Ehdottomasti kyllä! Meditointi saattaa kuulostaa aluksi mystiselle ja ihmeelliselle, mutta sitä se ei oikeastaan lainkaan ole. Kurssin meditaatio- ja hengitysharjoitukset ovat perusharjoituksia, joissa harjoitellaan aloilleen pysähtymistä ja rauhallisen hengityksen etsimistä. Nämä harjoitukset soveltuvat aivan jokaiselle ja monia meditaatioharjoituksia on helppoa viedä osaksi arkea.

Olen jo pitkään tuntenut oloni todella uupuneeksi. Onko kurssista apua minulle?

Tämän kurssin lempeät jooga-, meditaatio- ja hengitysharjoitukset tarjoavat levon ja elpymisen hetkiä. Voit aloittaa kurssin lyhyimmistä harjoituksista ja tunnustella, miten ne vaikuttavat oloosi. Moni on kokenut uupumuksen oireiden hellittävän kurssin edetessä. Kurssin harjoitukset eivät kuitenkaan hetkessä korjaa oloa tai korvaa lääkärin tai muun terveydenhuollon ammattilaisen tarjoamaa apua. Haethan siis rohkeasti apua, jos uupumus edelleen jatkuu sillä. Todennäköisesti kuitenkin myös lääkärisi suosittelee erilaisia rentoutusmenetelmiä, joita tällä kurssilla pääset tekemään.

Mitä välineitä tarvitsen joogaharjoituksia varten?

Verkkokurssin harjoituksiin et tarvitse mitään erityisiä välineitä. Jonkinlainen joogamatto sekä muutama tyyny ja viltti riittävät. Jooga ei ole onneksi välineurheilua!

Entä jos en pidäkään kurssista?

Tällä kurssilla on 100 % tyytyväisyystakuu. Mikäli et syystä tai toisesta pidäkään kurssista, voit palauttaa sen 14 päivän sisällä. Uskon kuitenkin, että tämä verkkokurssi kolahtaa myös sinuun, kuten myös muihin yli sataan tyytyväiseen kurssilaiseen. Nähdään kurssilla!

Aloita matkasi kohti stressittömämpää arkea ja aloita kurssi vaikka heti!

Hinta 59 €

59,00 Tilaa nyt

Haluaisitko antaa tämän verkkokurssin jollekin lahjaksi? Käy lunastamassa lahjakortti!

Yhteystiedot

Laive Oy

Kympinkatu 7, 40320 Jyväskylä

041 319 5253

info@studiolaive.fi

Uutiskirje