Mamababyjooga-nettijoogakurssi 21.9.-19.10.

Nettijoogakurssi on vauva-arjen pelastus!

 

Viiden viikon kurssilla pääset tekemään joogaharjoituksia, jotka auttavat nauttimaan vauva-arjesta, tukevat synnytyksestä palautumista sekä vahvistavat äidin ja vauvan välistä vuorovaikutusta. Kurssin harjoitukset ovat lempeä ja turvallinen tapa aloittaa liikkuminen synnytyksen jälkeen. Lisäksi live-luennot tarjoavat inspiraatiota hyvinvointia tukevien arjen rutiinien äärelle ja kurssin jälkeen tiedät, miten voit pitää huolta itsestäsi entistäkin paremmin!

Osallistuminen nettijoogakurssille on vaivatonta suljetussa Facebook-ryhmässä, jossa harjoituksiin voi osallistua livenä tai jonain muuna sinulle ja vauvalle sopivana ajankohtana.

 

Seuraava Mamababyjooga-nettijoogakurssimme järjestetään todennäköisesti seuraavan kerran tammikuussa 2021!

Nettijoogakurssi sisältää:

 

 • 3 live-luentoa vauva-arjen hyvinvoinnin tueksi
 • 5 joogaharjoitusta + 60 min joogaharjoitustallenne käyttöösi vuoden 2020 loppuun asti
 • Kirjalliset ohjeet parhaimpiin joogaliikkeisiin vauva-arjessa
 • Asiantuntijan ja ryhmän tuki suljetussa Facebook-ryhmässä

Hinta 59 €

Kurssilta saat:

 

 • Ohjausta kehon kireyksien avaamiseen ja ryhdin parantamiseen
 • Koko kehoa ja lantionpohjan lihaksia vahvistavia harjoituksia
 • Keinoja rentoutumiseen ja rauhoittumiseen arjen keskellä
 • Tukea äidin ja vauvan myönteiseen vuorovaikutukseen
 • Tietoa liikkumisen aloittamisesta turvallisesti synnytyksen jälkeen

 

 

Miksi joogaa synnytyksen jälkeen?

Jooga on yksi parhaista liikuntamuodoista tukemaan synnytyksestä palautumista, sillä joogaharjoitukset sekä vahvistavat että avaavat kehoa! Tavoitteenamme on lantionpohjan lihasten vahvistaminen, erkauman palautumisen tukeminen ja koko kehon toiminnallisuuden lisääminen. Kiinnitämme huomiota vauvan imettämisen ja kantamisen mukanaan tuomien jumien avaamiseen erityisesti niska-hartiaseudun, selän ja lantion alueella.

Jokainen harjoituskerta sisältää hengityksen tahdissa tehtäviä kehoa vahvistavia ja rentouttavia joogaliikkeitä, ohjatun läsnäoloharjoituksen vauvan kanssa ja loppurentoutuksen. Osan joogaliikkeistä voit tehdä yhdessä vauvan kanssa, mutta voit tehdä harjoituksia myös yksin vauvan ollessa päiväunilla. Läsnäoloharjoituksissa vauvan kanssa tutustutaan esimerkiksi vauvahierontaan ja kävelymeditaatioon, jotka ovat loistavia keinoja arjessa rauhoittumisen tueksi! 

Kurssin ohjelma:

 • 21.9.: Live-luento: Joogan ja liikunnan aloittaminen synnytyksen jälkeen (klo 12:30-12:50) + Koko kehon lempeä liike -joogaharjoitus (klo 13:00-13:45)
 • 28.9.: Niskahartiaseutu ja selkä rennoksi -joogaharjoitus (klo 13:00-13:45)
 • 5.10.: Live-luento: Lantionpohja tutuksi (klo 12:30-12:50) + Lantionpohjaa vahvistava joogaharjoitus (klo 13:00-13:45)
 • 12.10.: Voimaa jalkoihin ja keskivartaloon -joogaharjoitus (klo 13:00-13:45)
 • 19.10.: Live-luento: Miten löytää palauttavia hetkiä vauva-arkeen? (klo 12:30-12:50) + Lepoa ja rentoutta yinjoogalla (klo 13:00-13:45)

 

 

Miten kurssi toteutetaan?

 

Osallistuminen kurssille on helppoa ja vaivatonta, sillä kurssi toteutetaan suljetussa Facebook-ryhmässä. Ryhmässä saat myös mahdollisuuden jakaa ajatuksia muiden äitien ja kurssin ohjaajan kanssa. Jos et pääse mukaan live-lähetykseen, voit tehdä harjoituksia sinulle ja vauvalle sopivana hetkenä. Live-lähetykset jäävät Facebook-ryhmään käyttöösi vuoden 2020 loppuun asti! Saat kurssilta mukaasi myös kirjalliset ohjeet parhaimmista joogaliikkeistä pikkuvauva-arkeen, joita voit tehdä kurssin jälkeen pitkään kuin haluat!

 

Kenelle kurssi sopii?

 

Kurssi sopii äideille, joilla on noin 2-12 kuukauden ikäinen vauva. Joogaharjoitusten avulla pääset rauhassa tutustumaan raskausajan ja synnytyksen tuomiin muutoksiin kehossasi, ja kuuntelemaan niin kehon kuin mielen tuntemuksia. Kurssilla tehtävistä joogaliikkeistä annetaan erilaisia vaihtoehtoja, jotta palautumisen eri vaiheissa olevat äidit saavat sopivan lempeää haastetta. Aikaisempaa kokemusta joogasta tai liikunnallista taustaa sinulla ei tarvitse olla.

Jos sinulle on jäänyt raskaudesta tai synnytyksestä kipuja tai olet epävarma joogan soveltuvuudesta itsellesi tällä hetkellä, konsultoithan lääkäriä ennen kurssin aloittamista.

"Mamababy-joogatunneilla pääsen tekemään harjoituksia, joita en kotona normaalisti tee. On ihanaa, että tunneilla on sekä vahvistavia että venyttäviä harjoitteita. Molemmille on selvästi tarvetta. "

- Sinna ja Veini (8 kk)

"Olin hämmästynyt, kuinka suuri merkitys hengityksellä on harjoituksissa. Hengityksen huomiointi ja harjoitteet tunnilta ovat huomaamatta siirtyneet myös arkeeni."

- Jutta ja vauva

"Elviiran ohjaus on parasta! Mulle tuli turvallinen olo aloittaa liikkumaan taas synnytyksen jälkeen ja löytää mun keho uudestaan!"

- Anni ja Sofia-vauva

Elviira Hyytiä – stressinhallinta

Moi, olen Elviira Hyytiä!

 

Olen kurssin ohjaaja ja kuljen mukanasi läpi tämän matkan! Kolmen lapsen äitinä olen päässyt kokemaan joogan hyödyt niin raskausaikana, synnytykseen valmistautumisessa kuin pikkulapsiarjessa. Haluan auttaa äitejä nauttimaan vauva-ajasta, voimaan paremmin sekä luomaan vahvempi yhteys omaan vauvaan. 

Minulle jooga on yksi keino harjoittaa läsnäoloa ja pitää huolta omasta hyvinvoinnista. Nautin siitä, että joogaharjoituksessa voi pysähtyä kuuntelemaan itseä ja omia tarpeita. Uskon, että jooga sopii ihan jokaiselle. Intohimoni onkin tehdä joogaharjoituksista sellaisia, että jokainen voi tehdä omaa kehoa kunnioittavaa harjoitusta.  Ohjauksessani korostuvatkin lempeä ja hyväksyvä asenne itseä kohtaan sekä kannustava ote.

Toimin Laive Oy:n toisena omistajana, koulutan mindfulnessiin ja hyvinvointiin liittyvillä teemoilla sekä ohjaan joogaa. Minulla on kymmenen vuoden kokemus joogan ohjaamisesta. Olen erikoistunut äitiysjoogaan sekä synnytyksen jälkeiseen liikuntaan sekä tunne- ja vuorovaikutustaitojen ohjaamiseen. Koulutukseltani olen joogaohjaaja ja mindfulness-tunnetaitovalmentaja sekä liikunta- ja terveystieteiden maisteri ja psykologian aineenopettaja.

Mikäli sinulla heräisi jotain kysyttävää, otathan rohkeasti yhteyttä: info@studiolaive.fi!

 

Otamme tällä kurssilla vastaan liikuntaetuuksia. Lue ohjeet liikuntaetuuksilla maksamiseen!

Kokeile tästä muutamat ihanat joogaliikkeet hellittämään niska-hartiaseudun kireyksiä!

Innostuitko kurssista? Tule mukaan!

Hinta 59 €
Ilmoittautuminen seuraavalle kurssille avataan myöhemmin
Yhteystiedot

Laive Oy

Kympinkatu 7, 40320 Jyväskylä

041 319 5253
info@studiolaive.fi
Uutiskirje