Mamababyjooga-nettijoogakurssi 10.5.-18.6.2021

 

Kurssin aikana löydät hengittävyyttä vauva-arkeen, vahvistat kehoasi lempeästi synnytyksen jälkeen ja opit myötätuntoista asennetta itseäsi kohtaan!

Lähde mukaan nettijoogakurssille, jolta saat helposti arkeen vietäviä harjoituksia ja voimaannuttavia rentoutumishetkiä!

 

Terkuin, Elviira (Mamababyjooga-nettijoogakurssin ohjaaja)

 

Kaipaatko hengähdyshetkiä arkeesi ja helpotusta kehon jumeihin? Haluaisitko tukea liikkumisen aloittamiseen synnytyksen jälkeen? 

 

Raskaus ja synnytys ovat kaikille naisille iso muutos niin kehon kuin mielen tasolla! Vauva-arjen keskellä omasta itsestä huolehtiminen jää helposti taka-alalle, kun rinnalla on hoivaa ja rakkauta tarvitseva pieni ihminen. Moni äiti on synnytyksen jälkeen epävarma siitä, millainen liikkuminen olisi sopivaa ja turvallista. Jooga-, meditaatio- ja hengitysharjoitukset ovat lempeä tapa palautua synnytyksestä ja elpyä vauva-arjen keskellä. Mamababyjooga on vauva-arjen pelastus, sillä harjoituksia on mahdollista tehdä myös yhdessä vauvan kanssa!

 

Jos tunnistat itsesi näistä, mamababyjooga on kenties juuri sinua varten!

 

 • Olet epävarma, miten aloittaa liikkuminen synnytyksen jälkeen
 • Tunnet olosi usein väsyneeksi ja kaipaat vinkkejä rentoutumiseen ja palautumiseen
 • Niska-hartiaseutusi ja selkäsi on usein jumissa vauvan hoitamisesta
 • Kaipaat täsmävinkkejä lantionpohjan lihasten vahvistamiseen
 • Haluaisit viettää hengittävämpää ja läsnäolevampaa vauva-arkea
 • Kaipaat vinkkejä vinkkejä vauvan kanssa yhdessä tehtäviin jooga- ja rentoutusharjoituksiin

Kokeile tästä muutamat ihanat joogaliikkeet hellittämään niska-hartiaseudun kireyksiä!

"Kurssi on tuonut suunnattoman paljoa iloa ja apua meidän vauva-arkeen! Oli hienoa, että kurssille pystyi osallistumaan kotoa käsin ja harjoituksia sai tehdä omalla tahdilla. Sain paljon tietoa synnytyksestä palautumisesta sekä inspiraatiota liikkumiseen!"

 

- Anna ja Väinö-vauva (8 kk)

 

Kurssilla opit:

 

 

 • Sinulle sopivan tavan aloittaa liikkuminen turvallisesti synnytyksen jälkeen
 • Hoivajumeja avaavia ja ryhtiä parantavia joogaharjoituksia
 • Keinoja rentoutumiseen ja rauhoittumiseen arjen keskellä
 • Lantionpohjan lihaksia vahvistavia harjoituksia
 • Myötätuntoista ja lempeää suhtautumistapaa itseä kohtaan
 • Erilaisia tapoja olla läsnäolevasti vuorovaikutuksessa vauvan kanssa

Miksi joogaa synnytyksen jälkeen?

 

Moni äiti on epävarma omasta kehostaan synnytyksen jälkeen, ja myös ajatukset ja tunteet voivat vaihdella laidasta laitaan. Jooga tarjoaa äidille mahdollisuuden liikkua lempeästi ja monipuolisesti ensimmäisen vauvavuoden aikana. Mamababyjoogaharjoituksen aikana on mahdollista harjoitella myötätuntoista suhtautumistapaa itseä kohtaan ja tarjota niin keholle kuin mielelle sen kaipaamaa lepoa.

 

Jooga onkin yksi parhaista menetelmistä tukemaan synnytyksestä palautumista, sillä se samanaikaisesti vahvistaa ja rentouttaa koko kehoa! Mamababyjoogaharjoituksissa vahvistetaan lantionpohjan lihaksia, tuetaan erkauman palautumista ja lisätään koko kehon toiminnallisuutta. Joogaliikkeiden avulla on mahdollista avata vauvan hoitamisen mukanaan tuomia jumeja erityisesti niska-hartiaseudun, selän ja lantion alueella.

 

Mamababyjoogaa on mahdollista tehdä yhdessä vauvan kanssa, mutta harjoituksia voit tehdä myös yksin vauvan ollessa esimerkiksi päiväunilla. Yhteinen joogaharjoitus ja läsnäoloharjoitukset vauvan kanssa (esimerkiksi vauvahieronta ja kävelymeditaatio) ovat loistavia keinoja arjessa rauhoittumisen ja yhteyden vahvistamisen tueksi! 

 

Kurssin hinta 69 €!

 

 

Nettijoogakurssi sisältää:

 

 • 6 live-joogaharjoitusta (40 min)
 • 6 lyhyttä jooga-, hengitys- tai meditaatioharjoitusta (noin 5-15 min)
 • 6 miniluentoa (noin 10-15 min)
 • Kirjalliset ohjeet parhaimpiin joogaliikkeisiin vauva-arjessa
 • Asiantuntijan ja ryhmän tuki suljetussa Facebook-ryhmässä

Kenelle Mamababyjooga-nettijoogakurssi on suunnattu?

 

Nettijoogakurssi sopii sinulle, joka kaipaat lempeää liikettä ja palauttavia hetkiä vauva-arkeesi. Harjoitusten avulla pääset rauhassa tutustumaan raskausajan ja synnytyksen tuomiin muutoksiin kehossasi, ja kuuntelemaan niin kehon kuin mielen tuntemuksia. Tutustumme viikkoteemoihin lyhyen luennon (10 min), pidemmän joogaharjoituksen (40 min) ja lyhyen jooga-, meditaatio- tai hengitysharjoituksen (5-15 min) kautta. Kotoa käsin on helppoa tehdä joogaharjoituksia joko yksin tai yhdessä vauvan kanssa juuri silloin kun sinulle sopii!

 

Kurssi sopii äideille, joilla on noin 2-12 kuukauden ikäinen vauva. Aikaisempaa kokemusta joogasta sinulla ei tarvitse olla ja kurssilla tehtävistä joogaliikkeistä annetaan erilaisia vaihtoehtoja, jotta palautumisen eri vaiheissa olevat äidit saavat sopivan lempeää haastetta. Jos sinulle on jäänyt raskaudesta tai synnytyksestä kipuja tai olet epävarma joogan soveltuvuudesta itsellesi tällä hetkellä, konsultoithan lääkäriä ennen kurssin aloittamista.

Viikkoteemat

 

Viikko 1: Liikkeelle synnytyksen jälkeen

Viikko 2: Rentoutta ja vahvuutta lantionpohjaan

Viikko 3: Arjen ergonomia

Viikko 4: Hellitä hartiat

Viikko 5: Palauttavat hetket vauva-arjessa

Viikko 6: Voimaa kehoon

Osallistuminen nettijoogakurssille on helppoa ja vaivatonta, sillä kurssi toteutetaan suljetussa Facebook-ryhmässä.  Ryhmässä saat myös mahdollisuuden jakaa ajatuksia muiden osallistujien ja kurssin ohjaajan kanssa. Kurssin materiaalit jäävät ryhmään näkyviin koko kurssin ajaksi sekä kuukauden ajan (18.7. asti) kurssin päättymisen jälkeen!

 

Yhteinen live-lähetys järjestetään aina samaan aikaan maanantaisin klo 13-13:40. Voit osallistua maanantain joogaharjoitukseen livenä tai tehdä harjoitus myöhemmin tallenteelta. Kaikki harjoitukset jäävät tallenteena näkyviin Facebook-ryhmään. Saat ohjeet Facebook-ryhmään liittymiseen ilmoittautumisen jälkeen.

Aikataulu (10.5.-18.6.)

 

Maanantaisin julkaistaan luentotallenne sekä live-joogaharjoitus klo 13-13:40

Perjantaisin julkaistaan lyhyt jooga-, hengitys- tai meditaatioharjoitustallenne

Kurssin hinta 69 €!

"Olin hämmästynyt, kuinka suuri merkitys hengityksellä on harjoituksissa. Hengityksen huomiointi ja harjoitteet joogasta ovat huomaamatta siirtyneet myös arkeeni! Iso kiitos kurssista!"

 

- Jutta ja vauva

"Elviiran ohjaus on parasta! Mulle tuli turvallinen olo aloittaa liikkumaan taas synnytyksen jälkeen ja löytää mun keho uudestaan!"

 

- Anni ja Sofia-vauva

"Olipa monipuolisia liikkeitä läpi kurssin ja harjoitteita oli helppo toistaa myöhemminkin. Ohjaajan rauhallinen ohjeistapa miellytti kovin!"

 

- Anu ja vauva

Otamme tällä kurssilla vastaan liikuntaetuuksia. Lue ohjeet ja hyödynnä liikuntaetusi!

Elviira Hyytiä – stressinhallinta

Moi, olen Elviira Hyytiä!

 

Olen kurssin ohjaaja ja kuljen mukanasi läpi tämän matkan! Kolmen lapsen äitinä olen päässyt kokemaan joogan hyödyt niin raskausaikana, synnytykseen valmistautumisessa kuin pikkulapsiarjessa. Missionani on auttaa äitejä nauttimaan vauva-ajasta, voimaan paremmin sekä vahvistamaan yhteyttä niin itseen kuin vauvaan! 

Minulle jooga on yksi keino harjoittaa läsnäoloa ja pitää huolta omasta hyvinvoinnista. Nautin siitä, että joogaharjoituksessa voi pysähtyä kuuntelemaan itseä ja omia tarpeita. Uskon, että jooga sopii ihan jokaiselle. Intohimoni onkin tehdä joogaharjoituksista sellaisia, että jokainen voi tehdä omaa kehoa kunnioittavaa harjoitusta.  Ohjauksessani korostuvatkin lempeä ja hyväksyvä asenne itseä kohtaan sekä kannustava ote.

Toimin Laive Oy:n toisena omistajana, koulutan mindfulnessiin ja hyvinvointiin liittyvillä teemoilla sekä ohjaan joogaa. Minulla on kymmenen vuoden kokemus joogan ohjaamisesta. Olen erikoistunut äitiysjoogaan sekä synnytyksen jälkeiseen liikuntaan sekä tunne- ja vuorovaikutustaitojen ohjaamiseen. Koulutukseltani olen joogaohjaaja ja mindfulness-tunnetaitovalmentaja sekä liikunta- ja terveystieteiden maisteri ja psykologian aineenopettaja.

Mikäli sinulla heräisi jotain kysyttävää, otathan rohkeasti yhteyttä: info@studiolaive.fi!

 

Mamababyjooga on ollut arjen pelastus jo sadoille äideille ja verkon välityksellä joogaharjoituksen tekeminen kotoa käsin on ollut äärimmäisen toimiva tapa pitää huolta itsestä.

 

Siksi uskallamme taata 14 päivän palautusoikeuden myös tälle kurssille. Lämpimästi tervetuloa mukaan!

 

Innostuitko kurssista? Lähde mukaan kurssille nyt!

Kurssin hinta 69 €!
Tilaa tästä!
Yhteystiedot

Laive Oy

Kympinkatu 7, 40320 Jyväskylä

041 319 5253
info@studiolaive.fi
Uutiskirje