Polttarit ovat yksi elämän ikimuistoisimmista päivistä. Sitä odotetaan etukäteen ja muistellaan vielä vuosia jälkikäteen. Siksi polttaripäivän ohjelmalla on paljon merkitystä ja erilaisia polttari-ideoita onkin hyvä kartoittaa morsiamen toiveet huomioiden!

 

Häävalmisteluiden keskellä on tärkeää muistaa pysähtyä nauttimaan itse matkasta ja ottaa aikaa myös rentoutumiselle. Polttaripäivä tarjoaakin täydellisen tilaisuuden tehdä juuri näin ja mikä olisikaan parempi tapa rentoutua ja nauttia yhdessä olosta ystävien kanssa kuin jooga?

 

Mitä on polttarijooga?

 

Jooga eri muodoissaan tarjoaa raikkaan vaihtoehdon perinteisille polttariaktiviteeteille ja mahdollistaa osallistujille hetken ladata akkuja ennen suurta juhlapäivää. Jooga onkin ennen kaikkea rentoutumista ja leppoisaa yhdessä oloa, mikä tuo ystävät yhteen aivan uudella tavalla! 

 

Polttarien järjestäjänä kannattaakin pohtia, minkälaisesta joogaelämyksestä tuleva morsian pitäisi eniten. Nauttiiko hän liikunnallisista haasteista ja omien rajojen kokeilusta? Vai kaipaako hän kenties totaalista pysähtymistä levon äärelle hemmottelun merkeissä?

 

Parhaat polttari-ideat Jyväskylässä Studio Laivella

 

Skumppajooga, olutjooga tai viinijooga – iloa ja luovuutta

Tässä letkeässä joogaharjoituksessa nautitte lasillisen valitsemaanne juhlajuomaa – alkoholilla tai ilman. Lasi kulkee mukana asennosta toiseen tarjoten juuri sopivaa tasapainohaastetta. Kippistelyt ystävien kanssa ja juomasta nauttiminen joogan lomassa nostavat juhlatunnelmaa.

 

Ilmajooga – hauskanpitoa ja omien rajojen kokeilua

Kattoon ripustetun joogakankaan avulla tehtävät liikkeet ovat mitä parhainta hauskanpitoa ja tekevät hyvää myös keholle. Jumit sulavat ja pääsette halutessanne kokeilemaan myös hieman akrobaattisempia liikkeitä.

 

Lempeä jooga & äänimaljarentoutus – syvää rentoutta ja rauhaa

Kehon jumeja avaavat liikkeet hellivät kehoa ja tekevät olon vetreäksi. Kun hermosto rauhoittuu äänimaljojen avulla, on rentoutushetken jälkeen olo autuaan kevyt ja voitte jatkaa rennoissa tunnelmissa juhlapäivää.

 

Kasvojooga – hemmottelua ja hoivaa kasvoille

Sukellus kasvojoogan saloihin on tuo uutta hehkua kasvoille ja näitä oivalluksia voi ammentaa myös tulevaan juhlapäivään! Kasvojooga nostaa hymyn huulille ja on todellista hemmottelua niin tulevalle morsiamelle kuin koko juhlaseurueelle.

 

Kenelle polttarijooga soveltuu?

 

Joogaa soveltuu ihan kaikille, eikä aikaisempaa kokemusta tarvitse olla. Meille Studio Laivella on tärkeää, että joogaa varioidaan ja muokataan jokaiselle sopivaksi. Jotta voisi osallistua joogaan, ei tarvitse olla valmiiksi notkeita tai lainkaan zen, sillä joogaan voi jokainen osallistua omista lähtökohdistaan.

 

Jooga osana polttariohjelmaa ei myöskään vaadi massiivista budjettia juhlaseurueeltanne. Jooga voidaan toteuttaa kauniilla studiollamme Jyväskylän Kankaalla tai voimme tulla vierailemaan teidän lokaatioon (esimerkiksi koti, mökki, puutarha, polttareihin vuokrattu tila). Uskomme, että jooga on täydellinen valinta myös teidän polttaripäivän ohjelmaksi!

 

“Ihanaa, miten lämpimästi meidät otettiin vastaan Laivella! Meidän porukasta vain muutama oli kokeillut joogaa aiemmin ja tykättiin tosi paljon. En oo nähnyt meitä noin rentoina varmaan koskaan ja oli hyvä olo jatkaa siitä päivää. Pitkään vielä puhuttiin jälkeenkin, miten onnistunut valinta polttarijooga oli!”

 

Studio Laiven suositut polttarijoogat toteutetaan toiveidenne mukaan. 

LUE LISÄÄ JA KYSY TARJOUS TÄSTÄ!

 

Kerro tästä kaverillesi!