Ale!

Laiven online-jooga 1 kk

29,00 

KESÄ-ALE! Joogaa heinäkuussa edullisemmin mökillä, laiturilla, kotona tai mistä vain haluat! Tilaa heinäkuun online-joogajäsenyys viimeistään 30.6. ja joogaat 29 € hinnalla rajattomasti 1.7. – 31.7.!

 

Voit osallistua online-joogatunneillemme virtuaalisesti kotoa käsin yhteisessä suljetussa Facebook-ryhmässämme! Osallistuminen online-tunneille tapahtuu joko livenä tai voit tehdä live-lähetyksien tallenteita milloin vain. Käytössäsi on jatkossa myös edellisten kuukausien joogaharjoitukset, joten tallennepankki laajenee jatkuvasti!

 

Tämä tuote sisältää osallistumisen online-joogaan 1 kuukauden ajan joko tammikuu, helmikuu, maaliskuu tai huhtikuu 2022. Lunastamalla tuotteen saat käyttöösi tulevan kuukauden online-joogajäsenyyden.

 

➔  LUE LISÄÄ LAIVEN ONLINE-JOOGASTA!

 

Yksittäinen jäsenyyskuukausi alkaa aina kuukauden vaihtuessa. Lunasta paikkasi aina viimeistään kuukauden viimeisenä päivänä, sillä otamme ryhmään mukaan uusia jäseniä vain 1 kerran kuukaudessa! Lisäämme uudet jäsenet ryhmään aina kuukauden ensimmäisenä päivänä ja poistamme jäsenyytensä päättävät.

 

Saat lisätiedot Facebook-ryhmään liittymiseen tuotteen lunastamisen jälkeen sähköpostiisi. Mikäli sähköpostistasi ei löydy kuittia ja lisätietoja, tarkistathan myös roskapostin ja muut kansiot.

 

Voit lunastaa online-jäsenyyden myös liikuntaetuuksilla. Lue ohjeet liikuntaetuuksilla maksamiseen!

 

Lämpimästi tervetuloa mukaan!