Laiven online-jooga 1 kk

29,00 

Tämä tuote sisältää osallistumisen online-joogaan 1 kuukauden ajan kevätaudella 2024. Lunastamalla tuotteen saat käyttöösi tulevan kuukauden online-joogajäsenyyden!

 

Striimaamme joka viikko 4 kpl online-joogatunteja suljetun Facebook-ryhmämme kautta. Voit osallistua kotijoogatunneille joko livenä tai tehden tallenteelta harjoituksia milloin haluat. Käytössäsi on myös jo 500 joogavideon tallennepankki!

 

➔  LUE LISÄÄ LAIVEN ONLINE-JOOGASTA!

 

Yksittäinen jäsenyyskuukausi alkaa aina kuukauden vaihtuessa. Lunasta paikkasi aina viimeistään kuukauden viimeisenä päivänä, sillä otamme ryhmään mukaan uusia jäseniä vain 1 kerran kuukaudessa! Lisäämme uudet jäsenet ryhmään aina kuukauden ensimmäisenä päivänä ja poistamme jäsenyytensä päättävät.

 

Saat lisätiedot Facebook-ryhmään liittymiseen tuotteen lunastamisen jälkeen sähköpostiisi. Mikäli sähköpostistasi ei löydy kuittia ja lisätietoja, tarkistathan myös roskapostin ja muut kansiot.

 

Voit lunastaa online-jäsenyyden myös liikuntaetuuksilla. Maksu ePassilla onnistuu suoraan verkkokaupassa. Jos maksutapasi on SmartumPay, Edenred tai haluat maksaa osittain liikuntaetuuksilla, lue tarkemmat ohjeet liikuntaetuuksilla maksamiseen!

 

Lämpimästi tervetuloa mukaan online-joogapoppooseen!