Ale!

Laiven online-jooga 1 kk

24,90 

*** HUHTI-ALE! Joogaa kanssamme edullisemmin huhtikuun ajan! Lunasta huhtikuun online-joogajäsenyys viimeistään perjantaina 31.3. klo 23.59 ja aloita joogaaminen kanssamme heti lauantaina 1.4.***

 

Oli sinulla sitten etsinnässä lisää liikkuvuutta kehoosi, rauhaa mieleesi, taukoja työpäivääsi, heleyttä kasvoillesi tai voimaa kroppaasi – tämä kaikki mahdollistuu helposti ja kätevästi Laiven online-joogan avulla!

 

Striimaamme joka viikko 6 kpl online-joogatunteja suoraan kotiisi suljetun Facebook-ryhmämme kautta. Voit osallistua kotijoogatunneille joko livenä tai tehden tallenteelta harjoituksia milloin haluat. Käytössäsi on toki myös jo yli 300 joogavideon tallennepankki, joka laajenee jatkuvasti!

 

Tämä tuote sisältää osallistumisen online-joogaan 1 kuukauden ajan. Lunastamalla tuotteen saat käyttöösi tulevan kuukauden online-joogajäsenyyden.

 

➔  LUE LISÄÄ LAIVEN ONLINE-JOOGASTA!

 

Yksittäinen jäsenyyskuukausi alkaa aina kuukauden vaihtuessa. Lunasta paikkasi aina viimeistään kuukauden viimeisenä päivänä, sillä otamme ryhmään mukaan uusia jäseniä vain 1 kerran kuukaudessa! Lisäämme uudet jäsenet ryhmään aina kuukauden ensimmäisenä päivänä ja poistamme jäsenyytensä päättävät.

 

Saat lisätiedot Facebook-ryhmään liittymiseen tuotteen lunastamisen jälkeen sähköpostiisi. Mikäli sähköpostistasi ei löydy kuittia ja lisätietoja, tarkistathan myös roskapostin ja muut kansiot.

 

Voit lunastaa online-jäsenyyden myös liikuntaetuuksilla. Lue ohjeet liikuntaetuuksilla maksamiseen!

 

Lämpimästi tervetuloa mukaan online-joogapoppooseen!