Itsemyötätunto & yinjooga -miniverkkokurssi

19,00 

Itsemyötätunto & yinjooga -miniverkkokurssilla pääset katsomaan suositun ja 15.5.2020 toteutetun Itsemyötätunto & yinjooga -online workshopin tallenteen kotoa käsin! Saat lisämateriaalina myös kaksi itsemyötätuntomeditaatiota!

 

Workshopissa yhdistyvät mindfulness eli tietoinen hyväksyvä läsnäolo ja rauhallinen yinjooga. Pääset tutkimaan turvallisesti, miten myötätuntoinen ja hyväksyvä asenne itseä kohtaan rauhoittaa kehoa ja mieltä sekä lisää voimavaroja!

 

Miniverkkokurssilla opit..

  • tapoja harjoittaa ja kehittää myötätuntoa itseäsi ja muita kohtaan
  • itsemyötätunnon, myötätunnon ja mindfulnessin perusteista
  • Itsemyötätuntoisen asenteen vaikutuksista hyvinvointiin ja terveyteen
  • lempeän ja rauhoittavan yinjoogan vaikutuksista kehoon ja mieleen
  • uudenlaista tapaa suhtautua itseesi ja ympärillä oleviin ihmisiin

 

➔ LUE LISÄÄ ITSEMYÖTÄTUNTO & YINJOOGA -MINIVERKKOKURSSISTA!

 

Materiaalit ovat käytössäsi 3 kuukauden ajan, joten voit siis tehdä harjoituksia niin usein kuin haluat ja palata myötätunnon pariin aina kun meinaat sen unohtaa!

 

Voit lunastaa verkkokurssin myös liikuntaetuuksilla. Maksu ePassilla ja SmartumPaylla onnistuu suoraan verkkokaupan kassalla. Jos maksutapasi on Edenred tai haluat maksaa osittain liikuntaetuuksilla, lue tarkemmat ohjeet liikuntaetuuksilla maksamiseen!

 

Lämpimästi tervetuloa mukaan!

 

”Elviiralla on aivan ihanan lempeä ja rauhallinen (myötätuntoinen) tapa ohjata. Aihe on mielettömän tärkeä ja helposti asian unohtaa, joten tässä workshopissa oli napakassa paketissa sekä teoriaa että käytäntöä. Olo oli workshopin jälkeen rentoutunut ja rauhallinen, avoimempi.”

– Workshopin osallistuja