TILAUSTUNNIT

YKSITYISTUNTI

(1 hlö)

Kaipaatko yksilöllisempää ohjausta joogan aloittamiseen tai haluat syventää harjoitustasi omassa rauhassa? Tilaustunti vain sinulle onnistuu niin studiolla kuin etäyhteyksien avulla oman kodin rauhassa. Yksityistunneilla käymme läpi sinua askarruttavia asioita ja käsittelemme niitä teemoja, joissa haluat syventää osaamistasi. Yksityistunneilla voit hyödyntää liikuntaseteleitäsi.

Hinnat alkaen 95 €.

PIENRYHMÄTUNTI

(2–4 hlö)

Pienryhmätunnille voit tulla vaikkapa kaveriporukkasi kanssa (2–4 hlö). Olette tervetulleita Jyväskylän studiollemme tai voimme järjestää tunnin myös virtuaalisesti. Tunnin sisältö muotoutuu toiveidenne mukaan (esim. rentouttava yinjooga, ilmajooga tai voimakkaampi jooga). Yhteinen joogatunti mahdollistaa mukavan yhdessä olon ja uuden oppimisen kaikessa rauhassa! Pienryhmätunneilla on mahdollista hyödyntää liikuntaseteleitä.

Hinnat alkaen 115 €.

RYHMÄTUNNIT: POLTTARIT, BABYSHOWERIT, SKUMPPA/OLUT/VIINIJOOGA (5–16 hlö)

Ryhmille (5–16 hlö) suunnatulla tilaustunnilla pääsette tekemään yhdessä toivomaanne joogaa, esim. ilmajooga, rentouttavaa joogaa tai vaikkapa skumppajooga, olutjoogaa tai viinijoogaa! Ryhmäsi voi olla esim. kaveriporukka, polttariporukka tai baby showerin osallistujat. Tunti voidaan järjestää myös virtuaalisesti tai juhlapaikassanne Jyväskylän lähiseudulla! Yritysten tilaustunnit löydät täältä.

Hinnat alkaen 145 €.

TILAUSTUNTI YRITYKSELLE TAI YHTEISÖLLE

 

Järjestämme yrityksille ja yhteisöille tilaustunteina joogaa, mindfulness- ja meditaatiotunteja sekä muita työhyvinvointia lisääviä koulutuksia. Tilaustunnit voidaan järjestää rauhoittavalla studiollamme, valitsemassanne paikassa tai virtuaalisesti laadukkailla etäyhteyksillä!

 

Yhteystiedot
Laive Oy

Kympinkatu 7, 40320 Jyväskylä

041 319 5253

info@studiolaive.fi
Uutiskirje