TILAUSTUNNIT

YKSITYISTUNTI

(1 hlö)

Kaipaatko yksilöllisempää ohjausta joogan aloittamiseen tai haluat syventää harjoitustasi omassa rauhassa? Tilaustunti vain sinulle onnistuu niin studiolla kuin etäyhteyksien avulla oman kodin rauhassa. Yksityistunneilla käymme läpi sinua askarruttavia asioita ja käsittelemme niitä teemoja, joissa haluat syventää osaamistasi. Yksityistunneilla voit hyödyntää liikuntaseteleitäsi.

Hinnat alkaen 95 €.

PIENRYHMÄTUNTI

(2–4 hlö)

Pienryhmätunnille voit tulla vaikkapa kaveriporukkasi kanssa (2–4 hlö). Olette tervetulleita studiollemme tai osallistumaan virtuaalisesti. Tunnin sisältö muotoutuu toiveidenne mukaan. Yhteisellä joogatunnilla yhdistyvät osallistujien yksilöllinen huomioiminen ja ryhmän tärkeä tuki. Pienryhmätunneilla on mahdollista hyödyntää liikuntaseteleitä.

Hinnat alkaen 115 €.

KAVERIPORUKAT, POLTTARIJOOGA, BABYSHOWER (5–16 hlö)

Ryhmille (5–16 hlö) suunnatulla tilaustunnilla pääsette omassa rauhassa tekemään joogaharjoitusta. Studiolla tapahtuvan tunnin lisäksi voimme ohjata tunnin myös virtuaalisesti. Ryhmäsi voi olla esim. kaveriporukka tai polttariporukka. Polttarijoogasta pääsevät nauttimaan kaikki mukana olevat ja näin mukavan polttaripäivän keskellä on mahdollista viettää yhteinen rentouttava hetki.

Hinnat alkaen 145 €.

TILAUSTUNTI YRITYKSELLE TAI YHTEISÖLLE

 

Järjestämme yrityksille ja yhteisöille tilaustunteina joogaa, mindfulness- ja meditaatiotunteja sekä muita työhyvinvointia lisääviä koulutuksia. Tilaustunnit voidaan järjestää rauhoittavalla studiollamme, valitsemassanne paikassa tai virtuaalisesti laadukkailla etäyhteyksillä!

 

Yhteystiedot
Laive Oy

Kympinkatu 7, 40320 Jyväskylä

041 319 5253

info@studiolaive.fi
Uutiskirje