TILAUSTUNNIT

YKSITYISTUNTI

(1 hlö)

Kaipaatko yksilöllisempää ohjausta joogan aloittamiseen tai haluat syventää harjoitustasi omassa rauhassa? Yksityistunneilla käymme läpi sinua askarruttavia asioita ja käsittelemme niitä teemoja, joissa haluat syventää osaamistasi. Yksityistunneilla voit hyödyntää liikuntaseteleitäsi. Kysy lisää!

Hinnat alkaen 95 €.

PIENRYHMÄTUNTI

(2–4 hlö)

Pienryhmätunnille voit tulla vaikkapa kaveriporukkasi kanssa (2–4 hlö). Tunnin sisältö muotoutuu toiveidenne mukaan. Yhteisellä joogatunnilla yhdistyvät osallistujien yksilöllinen huomioiminen ja ryhmän tärkeä tuki. Pienryhmätunneilla on mahdollista hyödyntää liikuntaseteleitä. Kysy lisää!

Hinnat alkaen 105 €.

KAVERIPORUKAT, POLTTARIJOOGA (5–16 hlö)

Ryhmille (5–16 hlö) suunnatulla tilaustunnilla pääsette omassa rauhassa tekemään joogaharjoitusta. Ryhmäsi voi olla esim. kaveriporukka tai polttariporukka. Polttarijoogasta pääsevät nauttimaan kaikki mukana olevat ja näin mukavan polttaripäivän keskellä on mahdollista viettää yhteinen rentouttava hetki. Kysy lisää!

Hinnat alkaen 135 €.

TILAUSTUNTI YRITYKSELLE TAI YHTEISÖLLE

 

Järjestämme yrityksille ja yhteisöille tilaustunteina joogaa, mindfulness- ja meditaatiotunteja sekä muita työhyvinvointia lisääviä koulutuksia. Tilaustunnit voidaan järjestää rauhoittavalla studiollamme tai valitsemassanne paikassa.

 

Yhteystiedot
Laive Oy

Kympinkatu 7, 40320 Jyväskylä

041 319 5253

info@studiolaive.fi
Uutiskirje