Virkeyttä ja virtaa aineenvaihduntaan -nettijoogakurssi

Virkeyttä ja virtaa aineenvaihduntaan!

 

Kaipaako kehosi lempeää ja monipuolista liikettä, joka antaa potkua aineenvaihdunnalle ja virkistää koko olemustasi? 

 

Kuuden viikon nettikurssilla pääset tutustumaan lempeisiin ja tehokkaisiin joogaharjoituksiin sekä oppimaan uusia aineenvaihduntaa ja hyvinvointia tukevia tapoja. Kurssilla tehdään kaikille soveltuvia joogaharjoituksia omassa tahdissa ilman suorituspaineita ja omaa kehoa kuunnellen. Kurssi toteutetaan suljetussa Facebook-ryhmässä, joten harjoitukset ovat helposti saatavillasi ja samalla pääset nauttimaan ryhmän kannustavasta tuesta.

 

Seuraava nettijoogakurssi järjestetään tammikuussa 2021!

Nettijoogakurssi sisältää:

 • 12 yhteistä live-joogaharjoitusta
 • 6 live-hyvinvointiluentoa 
 • Viikoittaisen arkihaasteen
 • Asiantuntijan ja ryhmän tuen suljetussa Facebook-ryhmässä
 • Lisämateriaalia kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin tukemiseen

Hinta 59 €

Kurssilla saat:

 • Aineenvaihduntaa vilkastuttavia joogaharjoituksia
 • Suolistoa ja sisäelimiä hoitavia joogaliikkeitä 
 • Ohjausta tietoiseen syömiseen, painonhallintaan ja lempeään liikkumiseen
 • Keinoja rentoutumiseen, hermoston rauhoittamiseen ja stressinhallintaan
 • Arkihaasteiden kautta uusia rutiineja elämääsi

Mitä kurssilla tehdään?

 

Kurssilla keskitytään liikkeen, levon ja tietoisen syömisen teemoihin. Pääset tekemään helppoja ja tehokkaita joogaharjoituksia, jotka vilkastuttavat aineenvaihduntaa ja tasapainottavat samalla niin kehon kuin mielen toimintaa. Dynaamiset joogaharjoitukset aktivoivat nestekiertoa sekä tukevat ruuansulatuksen toimintaa ja kuona-aineiden poistumista. Saat tietoa siitä, miten jooga tukee suoliston ja sisäelinten hyvinvointia.

Käymme läpi stressinhallinnan ja rentoutumisen merkitystä aineenvaihdunnan ja hyvinvoinnin tukena. Stressi nostaa kortisolihormonien määrää veressä, mikä taas hidastaa aineenvaihduntaa kehon suojellessa itseään stressiltä. Rentouttavat ja rauhalliset yinjoogaharjoitukset hillitsevät stressiä ja tukevat aineenvaihdunnan sekä ruuansulatuksen toimintaa. 

Kurssilla luodaan uudenlaista suhdetta liikkumiseen, ruokaan ja rentoutumiseen. Tavoitteena ei ole tarkkojen dieettien noudattaminen. Viikottaiset arkihaasteet tuovat iloa ja inspiraatiota pienten, mutta tärkeiden hyvinvointitapojen toteuttamiseen. Saat ohjeistusta tietoiseen syömiseen, laadukkaampaan uneen ja myötätuntoisen asenteen löytämiseen itseä kohtaan!

 

Miten kurssi toteutetaan?

 

Osallistuminen kurssille on helppoa ja vaivatonta, sillä kurssi toteutetaan suljetussa Facebook-ryhmässä. Harjoitukset ja hyvinvointiluennot toteutetaan live-lähetyksinä, jonka jälkeen ne jäävät ryhmään näkyviin koko kurssin ajaksi sekä yhden viikon ajan kurssin päättymisen jälkeen.

Yhteiset live-lähetykset järjestetään aina samaan aikaan, mutta jos et ehdi mukaan, voit tehdä harjoitukset myöhemmin oman aikataulusi mukaan:

 • maanantaisin klo 11:30-11:50 / Hyvinvointiluento
 • keskiviikkoisin klo 16:30-17:45 / Joogaharjoitus
 • perjantaisin klo 9:30-10:00 / Joogaharjoitus

 

Kenelle kurssi sopii?

 

Kurssi sopii jokaiselle ikään, kuntoon tai painoon katsomatta, eikä sinulla tarvitse olla aikaisempaa kokemusta joogasta. Kurssilla tehtävistä joogaliikkeistä annetaan erilaisia vaihtoehtoja, joten kuka tahansa pystyy tekemään joogaharjoitukset. Kurssia varten et tarvitse muuta kuin luistamattoman alustan joogaharjoituksia varten sekä utealiaan ja avoimen mielen.

 

Olet tervetullut mukaan kurssille juuri sellaisena kuin olet!

 

“Jooga on minulle uusi tuttavuus, pääsin hyvin mukaan ja harjoitukset eivät olleet liian vaikeita. Kuitenkin tehokkaan tuntuisia. Pakarat tulivat vähän kipeäksi ekoissa harjoituksissa ja sen näen positiivisena asiana.”

Kurssin osallistuja

“Kurssilla oli hyvin oli huomioitu eritasoiset tekijät ja yksilölliset kehot. Tuli sellainen onnistumisen elämys, että hei mä pystyn tähän ja jooga oikeasti sopii mulle vaikka olenkin ylipainoinen!”

Kurssin osallistuja

“Ihana kokonaisuus oli kaiken kaikkiaan. Joogaharjoituksista tuli mulle aina rentoutunut fiilis. Oli hyvä, että luentoja ja harjoituksia pääsi katsomaan omassa tahdissa ja myös kertaamaan tärkeät perusasiat.”

Kurssin osallistuja

“Olin kaikkeen tosi tyytyväinen. Sekä lyhyet että pitkät joogaharjoitukset olivat tehokkaita ja helppo toteuttaa oman hektisen arjen keskellä. Tunnelma harjoituksissa oli aina ihanan rauhallinen ja mukava ja olo joogan jälkeen rennon virkistynyt.”

Kurssin osallistuja

Moi, olen Elviira Hyytiä!

Olen kurssin ohjaaja ja kuljen mukanasi läpi tämän matkan. Ohjauksessani korostuvat lempeä ja hyväksyvä asenne itseä kohtaan sekä kannustava ote. Uskon, että jooga sopii ihan jokaiselle. Intohimoni onkin tehdä joogaharjoituksista sellaisia, että jokainen voi tehdä omaa kehoa kunnioittavaa harjoitusta.

Minulle jooga on yksi keino harjoittaa läsnäoloa ja pitää huolta omasta hyvinvoinnista. Nautin siitä, että joogaharjoituksessa voi pysähtyä kuuntelemaan itseä ja omia tarpeita. Haluan olla jakamassa tätä tietoa ja kokemusta eteenpäin. Olen iloinen siitä, että saan olla näiden teemojen äärellä joogakursseillani ja oppia itsekin joka päivä lisää!

Toimin Laive Oy:n toisena omistajana, koulutan mindfulnessiin ja hyvinvointiin liittyvillä teemoilla sekä ohjaan joogaa. Minulla on kymmenen vuoden kokemus joogan ohjaamisesta. Koulutukseltani olen joogaohjaaja ja mindfulness-tunnetaitovalmentaja sekä liikunta- ja terveystieteiden maisteri ja psykologian aineenopettaja. 

Mikäli sinulla heräisi jotain kysyttävää, otathan rohkeasti yhteyttä: info@studiolaive.fi!

 

"Asanoissa tulee olla samassa määrin lujuutta ja lempeyttä."

Joogasutra 2.46

 

Otamme tällä kurssilla vastaan liikuntaetuuksia. Lue ohjeet liikuntaetuuksilla maksamiseen!

Kokeile tästä lyhyt joogaharjoitus aineenvaihduntasi tueksi!

Innostuitko kurssista? Tule mukaan!

Hinta 59 €
Ilmoittautuminen avataan myöhemmin!
Yhteystiedot
Laive Oy Kympinkatu 7, 40320 Jyväskylä
041 319 5253
info@studiolaive.fi
Uutiskirje