Hei sinä, joka olet aina halunnut aloittaa joogan, mutta jokin vielä estää sinua. Ehkä löydät itsesi näistä tapauksista tai jopa kaikista? Kannustamme kurkkaamaan, miten nämäkin esteet on mahdollista ylittää <3

 

1. Olen liian kankea

 

Hei sinä kankea! Tiesitkö, että kankeana jooga on sinulle todennäköisesti turvallisempaa kuin notkealle? Kankean on helpompi hallita liikkeitä kuin yliliikkuvan, joten voit aloittaa joogan erittäin turvallisin ja levollisin mielin. Meillä tulet näkemään niin kankeita kuin ei-niin-kankeita joogaajia tunneilla, joten voit kokea olosi tervetulleeksi. Ja hei, tiedätkö vielä mitä! Jooga auttaa kankeuteen ja moni tekee sitä itse asiassa juuri liikkuvuuden lisäämisen vuoksi!

 

 

2. En halua mantrata

 

Hei sinä, joka et halua mantrata! Eipä hätää, sillä meillä ketään ei pakoteta mantraamaan eikä sitä suinkaan tehdä läheskään jokaisella tunnilla. Lämmin suosituksemme on kuitenkin kokeilla myös mantraamista siinä vaiheessa, kun se tuntuu sinulle luontevalle. Mantraamisen avulla saamme rauhoitettua hengitystä, huomion kiinnittäminen tähän hetkeen on helpompaa ja mantraamisesta muodostuva äänen värähtely aktivoi lepohermostoa. Ei hassumpaa!

 

 

3. En osaa mitään joogaliikkeitä

 

Hei sinä, joka ajattelet ettet osaa mitään joogaliikkeitä! Joogatunneille tullaan juuri sen vuoksi, että siellä harjoitellaan joogan liikkeitä eli asanoita. Kukaan ei voi osata mitään uutta ennen kuin tutustuu siihen vähitellen. Meidän joogatunneille pääset uppoutumaan Joogan alkeiskurssin, rauhallisempien joogatuntiemme tai virtuaalijoogatuntien kautta. Tiesithän, että meidän joogaohjaajien tehtävä on auttaa sinua oppimaan lisää joogasta? Kyllä vain ja sinulla on myös aina lupa kysyä neuvoa!

 

 

4. En tunne sieltä teiltä ketään

 

Hei sinä, joka et vielä tunne meiltä ketään! Meille saat tulla joogaamaan täysin tuntemattomana ja pysyä sellaisena tai tutustua vähitellen muihin meillä käyviin. Suurin osa ei tunne toisiaan meille tullessaan, mutta se ei estä sitä, että voisimme nauttia joogaharjoituksesta yhdessä. Onpa täällä meillä käynyt myös siten, että matkaan on löytynyt myös uusi ystävä tai vähintäänkin hyvän päivän tuttu. Mukaan voit ottaa myös kaverin tullessasi studiolle ensimmäistä kertaa.

 

 

5. En uskalla tulla paikan päälle

 

Hei sinä, joka et uskalla tulla paikan päälle! Tiesithän, että jännittäminen ja uusiin asioihin tutustuminen saattaa tuntua välillä haastavalle ja se on ihan ok. Jos pelko muodostuu niin suureksi, että se ahdistaa sinua ylitsepääsemättömän paljon, niin kenties sinun tapasi aloittaa jooga onkin meidän online-joogatunnit tai verkkokurssimme. On aivan ok aloittaa jooga myös kotoa käsin ammattilaisten opeissa. Kenties siinä vaiheessa, kun jooga yhdessä ryhmän kanssa tuntuu sinulle luontevalle, tulet paikan päälle. Sinä valitset.

 

Lämpimästi tervetuloa joogatunneillemme studiolle tai online, tai kenties aloitat joogan verkkokurssiemme tai Joogan alkeiskurssin kautta. Voit kysyä meiltä myös lisätietoa joogan aloittamisesta info@studiolaive.fi tai 041 319 5253. Kunhan aloitat! 🙂

 

Terkuin,

Kaisa ja Elviira (Laive Oy:n perustajat)

 

P.S. Sun ei tarvitse päästä tuohon asentoon, johon ohjaajamme Riina pääsee blogitekstin kuvassa, mutta saatat ehkä oppia sen joku päivä! 😉

 


 

Jos haluat tutustua aloittelijoille suunnattuun joogaan, tilaa MAKSUTON joogaharjoituspaketti sähköpostiisi! Tilaa tästä!

 

 

Kerro tästä kaverillesi!